-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτή με την 'my first sex teacher' θα την εκτιμήσουν και τα παιδιά.Ναι αλλά χαλάει την αισθητική του ντιμικ..!
Ο λαοc απαιτεί μόνο ελληνορθόδοξα είδωλα!
-
Γιατι ειστε εμπαθεις?
Απλα ΕΤΥΧΕ και βαλαν τους συγκεκριμενους Αγιους, ποιος απαγορευει να βαλει καποιος τον ντουντουκα? κανεις.
Ινβ4 φερτε τη μυγα πισω -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γιατι ειστε εμπαθεις?
Απλα ΕΤΥΧΕ και βαλαν τους συγκεκριμενους Αγιους, ποιος απαγορευει να βαλει καποιος τον ντουντουκα? κανεις.
Ινβ4 φερτε τη μυγα πισω^ γνωστός ξιμπασμένος
-
Εγώ έχω μείνει με την απορία πάντως. Τι πιθανότητες υπάρχουν η αρχική φωτογραφία να μην είναι Photoshop? Είναι δυνατόν να έκλεισαν τόσα παράθυρα από το σχολείο για να μπει... μια εικόνα;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H Αγία Σοφία τι ρόλο βαράει στην βυζαντινή αγιογραφία;Αν ρωτάς εμένα δεν έχω ιδέα και ούτε με ενδιαφέρει, το ίδιο θα μου ήταν να έχει αντίγραφο του αετώματος του παρθενώνα ή τα δελφίνια από το παλάτι της Κνωσού.
Αυτή με την 'my first sex teacher' θα την εκτιμήσουν και τα παιδιά.
Ναι αλλά χαλάει την αισθητική του ντιμικ..!
Ο λαοc απαιτεί μόνο ελληνορθόδοξα είδωλα!
Δηλαδή ένα αντίγραφο έργου τέχνης της ιστορίας μας που απεικονίζει 2 πρόσωπα τα οποία έχουν αγιοποιήσει οι χριστιανοί είναι άμμεσα συγκρίσμο σε αισθητική με την 'my first sex teacher'??? Σοβαρά?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δηλαδή ένα αντίγραφο έργου τέχνης της ιστορίας μας που απεικονίζει 2 πρόσωπα τα οποία έχουν αγιοποιήσει οι χριστιανοί είναι άμμεσα συγκρίσμο σε αισθητική με την 'my first sex teacher'??? Σοβαρά?
Βρίσκω σαφώς πιο ευχάριστη την sex teacher και αν είχα να διαλέξω, εννοείται πως αυτή θα προτιμούσα.
Και μόνον η έννοια της αγιοποίησης, μου φαίνεται αστεία, και εννοείται κανονικά, σε ένα σχολείο που προσπαθούμε να διδάξουμε γνώση, το να μιλάμε για αγίους, είναι απίθανο fail. -
**4T-Forum δεν επιτρέπεται:
Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.
Edit mod ** -
Γιατι ειστε εμπαθεις?
Ινβ4 φερτε τη μυγα πισωΔηλαδή θα μπορούσαν να βάλουν τον Αντωνάκη με τον Βαγγελακη? :twisted:
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Βρίσκω σαφώς πιο ευχάριστη την sex teacher και αν είχα να διαλέξω, εννοείται πως αυτή θα προτιμούσα.
Και μόνον η έννοια της αγιοποίησης, μου φαίνεται αστεία, και εννοείται κανονικά, σε ένα σχολείο που προσπαθούμε να διδάξουμε γνώση, το να μιλάμε για αγίους, είναι απίθανο fail.Είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι γονείς δεν θα εκτιμούσαν την οπτική σου όμως
Ας σου φαίνεται ότι θέλει η έννοια την αγιοποίησης, δεν σου είπε κανείς να την πιστέψεις, αν δηλαδή πας στην Κων/πολη δεν θα επισκεφθείς την αγ. σοφια μην τυχόν γίνεις χριστιανός? Αν δηλαδή είχε το αέτωμα του παρθενώνα με τους ολύμπιους τα παιδιά θα γινόντουσαν 12θειστές ή θα έπρεπε αυτόματα να πιστέψουν ότι ο Δίας έριχνε κεραυνούς?
και μιλάμε για γυμνάσιο....όχι τίποτα παιδάκια. Υπερβολή της υπερβολής....το να μην αρέσει σαν εικόνα δεκτόν, το να γίνεται ολόκληρος χαμός όμως ειδικά από την στιγμή που προφανώς κανείς από τους γονείς εκεί δεν το έκανε θέμα είναι λίγο too much. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ έχω μείνει με την απορία πάντως. Τι πιθανότητες υπάρχουν η αρχική φωτογραφία να μην είναι Photoshop? Είναι δυνατόν να έκλεισαν τόσα παράθυρα από το σχολείο για να μπει... μια εικόνα;Μλκ, αν με απολύσουν
Στο λεξικο του Μπαμπινιωτη η λεξη 'απολυση' διασχιζεται απο μια κοκκινη γραμμη απο το στυλο του ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ οποτε στα παπαρια σου.
Aν μια βυζαντινή αγιογραφία, ένα αρχαίο άγαλμα, μια τοιχογραφία κλπ για σένα είναι το ίδιο με όλα αυτά δεν τρέχει κάστανο
είναι θέμα οπτικής γωνίας και μύγαςΚοιτα να δεις ρε παιδακι μου οταν μιλας ταμπουρωμενος πισω απο την πλειοψηφια πώς καποια πραγματα αποκτουν θεμα 'οπτικης γωνιας' και 'υποκειμενικότητας'. Φυσιθκα ολως τυχαιως αυτα τα πραγματα αποτελουν *ακριβως *τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα της πλειοψηφιας (στην συγκεκριμενη περιπτωση οι θρησκευτικες πεποιθησεις). Για να στο πω απλα dimik, το να παραδεχοσουν απο την αρχη οτι ΝΑΙ εγω ετσι γουσταρω και εννοω την μορφωση στην Ελλαδα (Ελλημπανατο καλυτερα) θα ηταν πιο ειλικρινες απο το να προσπαθεις να μας πεισεις οτι ο ηλιος βγαινει απο τη Δυση.
.........
Βλεπετε κανα κ.κ. Koutsan εδωγυρα; ΤΙ φωνασκειτε επιτελους και ειμαστε και στο κρεβατι του πονου (εμεις βλεπεις δεν ειχαμε βυσμα τον παπαBayern7 να μας δωσει ασυλο στο μπασκετοτοπικο)
-
τι έχουν πάθει αυτή τη περιόδο οι χριστιανοί και τρελαίνονται μόλις σε βλέπουν να χλαπακιάζεις κρέας;
δε μπορούν να το αφήσουν να πέσει κάτω;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι έχουν πάθει αυτή τη περιόδο οι χριστιανοί και τρελαίνονται μόλις σε βλέπουν να χλαπακιάζεις κρέας;δε μπορούν να το αφήσουν να πέσει κάτω;
Όχι, ή είσαι ταλιμπάν ή δεν είσαι...!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τι λες βρε ανθρωπε
Inb4 εικονιτσες μες στις ταξεις, αντιγραφα εργων τεχνης της ιστοριας μας που απεικονιζουν προσωπα που ΕΤΥΧΕ να εχουν θεοποιησει χριστιανοι.Ελα απ αυτο στον τοπο σου, μεγαλοβδομαδιατικο
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
τι έχουν πάθει αυτή τη περιόδο οι χριστιανοί και τρελαίνονται μόλις σε βλέπουν να χλαπακιάζεις κρέας;
σκέψου ότι χαρακτηριστήκα 'προκλητικός' που δεν ήθελα να βγάλω 10ωρο δουλειάς με σαλάτα
-
Τι λες βρε ανθρωπε
Inb4 εικονιτσες μες στις ταξεις, αντιγραφα εργων τεχνης της ιστοριας μας που απεικονιζουν προσωπα που ΕΤΥΧΕ να εχουν θεοποιησει χριστιανοι.Ελα απ αυτο στον τοπο σου, μεγαλοβδομαδιατικο
Ξετσιπωσιά...!
-
σκέψου ότι χαρακτηριστήκα 'προκλητικός' που δεν ήθελα να βγάλω 10ωρο δουλειάς με σαλάτα
Πώς δηλαδή πρέπει να χαρακτηριστεί αυτός που καθορίζει τη ζωή του βάσει ενός παραμυθιού;
(σε ένα παράλληλο σύμπαν βέβαια σε όλους αυτούς θα κάναμε δώρο πουκαμισάκι που κουμπώνει από πίσω...)
-
Την Παρασκευή έχω μπάρμπεκιου με τα πάντα όλα(πανσέτες, σουβλάκια, παϊδάκια, λουκάνικα). Ένα λάθος πριν χρόνια, που έγινε παράδοση
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πώς δηλαδή πρέπει να χαρακτηριστεί αυτός που καθορίζει τη ζωή του βάσει ενός παραμυθιού;
(σε ένα παράλληλο σύμπαν βέβαια σε όλους αυτούς θα κάναμε δώρο πουκαμισάκι που κουμπώνει από πίσω...)
Δηλαδή μας λες ότι εσύ ΔΕΝ είσαι ταλιμπάν ?
Γιατί εγώ νόμιζα ότι ταλιμπάν = φανατισμός + 0 ανοχή στη διαφορετικότητα + 0 σεβασμός σε ανθρώπινα δικαιώματα όπως ο αυτοπροσδιορισμός και η προσωπική ελευθερία. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Την Παρασκευή έχω μπάρμπεκιου με τα πάντα όλα(πανσέτες, σουβλάκια, παϊδάκια, λουκάνικα). Ένα λάθος πριν χρόνια, που έγινε παράδοση
Σου συνιστω να κρεμασεις και μια τυχαια εικονα πανω απ το bbq
Περί εκκλησίας [#3]