-
Μένοντας έκθαμβος από την συμπεριφορά των Ιαπώνων , ενός παράξενα υπέροχου λαού , προτείνω :
Παρά την κακή μας οικονομική κατάσταση :
Εμείς οι έλληνες να δώσουμε το παράδειγμα . Να καλέσουμε γιά φιλοξενία άμεσα παιδιά από τις πληγείσες περιοχές της Ιαπωνίας .
Ο καθένας μας να αναλάβει από 1 παιδί με τον γονιό του μέχρι να περάσει η μπόρα της ραδιενέργειας.
Τα μικρά Γιαπωνεζάκια είναι εκτεθιμένα πιό πολύ απ'όλους στην ραδιενέργεια και επιπλέον πεινάνε και κρυώνουν .
Η ζωή και η υγεία τους κινδυνεύουν.
Ποιός θα αναλάβει την πρωτοβουλία και την οργάνωση ? -
Μένοντας έκθαμβος από την συμπεριφορά των Ιαπώνων , ενός παράξενα υπέροχου λαού , προτείνω :
Εμείς οι έλληνες να δώσουμε το παράδειγμα . Να καλέσουμε γιά φιλοξενία άμεσα παιδιά από τις πληγείσες περιοχές της Ιαπωνίας .
Ο καθένας μας να αναλάβει από 1 παιδί με τον γονιό του μέχρι να περάσει η μπόρα της ραδιενέργειας.
Τα μικρά Γιαπωνεζάκια είναι εκτεθιμένα πιό πολύ απ'όλους στην ραδιενέργεια και επιπλέον πεινάνε και κρυώνουν .
Προτείνω να αναλάβει η κ. μαριννα βαρδινογιανη. Ας ξεκινησει αυτή και μεις ακολουθούμε...
-
Ο χρήστης SUBGA έγραψε:
**Η μπόρα της ραδιενέργειας?? **Μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις ειδήσεις από τα ελληνικά κανάλια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
**Η μπόρα της ραδιενέργειας?? **Μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις ειδήσεις από τα ελληνικά κανάλια
+κυριολεκτικά πέσαν από τα σύννεφα
-
Λετε τα παιδακια να φωσφοριζουν???
-
Τρολλιασμα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λετε τα παιδακια να φωσφοριζουν???μπα εχουν αλλιωμενο dna απο τις 2 μπομπες του 40 και δεν μασανε πλεον
-
-
Κι εγω μολις ειδα σχολιο απο κοτετσι στο θρεντ ειπα θα μπω και θα δω να γραφει:
'Βρωμαει εγκαθετιλα' -
Μα ρε πστ μου, να βοηθήσουμε τα παιδιά της Καμπότζης, να βοηθήσουμε τα παιδιά του Αφγανιστάν, να βοηθήσουμε κι αυτά της Ιαπωνίας, κι εγώ μαζί σας είμαι, ο Έλληνας τον έχει τον αλτρουϊσμό. Το δικό μας το γαμωλαό ποιος θα τον βοηθήσει;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μα ρε πστ μου, να βοηθήσουμε τα παιδιά της Καμπότζης, να βοηθήσουμε τα παιδιά του Αφγανιστάν, να βοηθήσουμε κι αυτά της Ιαπωνίας, κι εγώ μαζί σας είμαι, ο Έλληνας τον έχει τον αλτρουϊσμό. Το δικό μας το γαμωλαό ποιος θα τον βοηθήσει;Επιτελους και μια σωστη αποψη!!! Ποιος να μας βοηθησει?? μα φυσικα κανεις.
-
O καλοκαίρι του 97 κάποιοι φιλοξένησαν κάπου 100 σερβόπουλα της Βοσνίας (αν θυμάται κανείς τι γινόταν εκεί) και τα γλύτωσαν από σφαγές.
Αλλά τότε τα πράματα ήταν αλλιώς ... Τώρα ζοριζόμαστε...
Τώρα καλές προτάσεις είναι ' βρήκα άκρες γιά κομπρεσοροδάνειο, ψήνεστε?' ή 'τζάμπα προσκλήσεις γιά 1ο τραπέζι πίστα στον ταδόπουλο' ή 'προσφορά γιά κοψίδια στα μέλη μας'.... -
Ο χρήστης SUBGA έγραψε:
O καλοκαίρι του 97 κάποιοι φιλοξένησαν κάπου 100 σερβόπουλα της Βοσνίας (αν θυμάται κανείς τι γινόταν εκεί) και τα γλύτωσαν από σφαγές.
Τώρα καλές προτάσεις είναι ' βρήκα άκρες γιά κομπρεσοροδάνειο, ψήνεστε?' ή 'τζάμπα προσκλήσεις γιά 1ο τραπέζι πίστα στον ταδόπουλο' ή 'προσφορά γιά κοψίδια στα μέλη μας'....Καλά ρε φίλε, θα χάσω γω το κομπρεσόρι για να φιλοξενίσω το φτωχο και άστεγο γιαπωνεζάκι; Μαζί τα φάγαμε; Στα πλαίσια της ανθρωπιάς μου, κρίμα γι αυτούς αλλα χέστηκα. Στο κάτω κάτω, και μεις που έχουμε πολύ μεγαλύτερη καταστροφή (την διπλάσια για την ακρίβεια) δεν είδα το γιαπωνεζάκι να κόπτεται να μας στηρίξει, να πάρει κάνα ομολογάκι του ελληνικού δημοσίου ούτε καν Ταμαγκότσι δεν μας στείλανε.
Εεε, έτσι είναι αυτά. Δούναι και λαβείν. Εδώ μετανιώσαμε που φιλοξενίσαμε Σερβάκια. Τα πρώτα που μας πούλησαν με τα Σκόπια. Λύπηση σε κανένα. Αν θες να τους λυπάσαι κάντο απο το υστέρημα των δικών σου παιδιών. Εμείς θα τα φάμε στην πίστα.
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Τώρα καλές προτάσεις είναι ' βρήκα άκρες γιά κομπρεσοροδάνειο, ψήνεστε?' ή 'τζάμπα προσκλήσεις γιά 1ο τραπέζι πίστα στον ταδόπουλο' ή 'προσφορά γιά κοψίδια στα μέλη μας'....Καλά ρε φίλε, θα χάσω γω το κομπρεσόρι για να φιλοξενίσω το φτωχο και άστεγο γιαπωνεζάκι; Μαζί τα φάγαμε; Στα πλαίσια της ανθρωπιάς μου, κρίμα γι αυτούς αλλα χέστηκα. Στο κάτω κάτω, και μεις που έχουμε πολύ μεγαλύτερη καταστροφή (την διπλάσια για την ακρίβεια) δεν είδα το γιαπωνεζάκι να κόπτεται να μας στηρίξει, να πάρει κάνα ομολογάκι του ελληνικού δημοσίου ούτε καν Ταμαγκότσι δεν μας στείλανε.
Εεε, έτσι είναι αυτά. Δούναι και λαβείν. Εδώ μετανιώσαμε που φιλοξενίσαμε Σερβάκια. Τα πρώτα που μας πούλησαν με τα Σκόπια. Λύπηση σε κανένα. Αν θες να τους λυπάσαι κάντο απο το υστέρημα των δικών σου παιδιών. Εμείς θα τα φάμε στην πίστα.
ΤΣΟΥΝΑΜΙ 2011 ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ