-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
a re papatza.οδηγησε μια φορα ταπερ η απλα honda κ ελα να μιλησεις, κ να δεις αν εχει δυναμη η ατμοσφαιρα με το vtec η οχι.o ρεντ ελεγε για το μιτο155 που μπροστα του το ταπερ ειναι πολυ βαρυ...ε λοιπον 80-180 μετρηση το ενα ειχε 16 sec k το μιτο 22.7 , μιλαμε για τρελη δυσκολια ...κ για αλλη μια φορα το fn2 type r ειναι σχεδον 220 αλογα οχι 201..κ σε πιστα ειναι πιο γρηγορο απο το golf gti ετσι απλα.αγόρι μου τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που έγραψα? από τα 70-170 με 180 ήμουν μπροστά...
η honda 201 δεν ανακοινώνει?? τα άλλα από που προκύπτουν?? ρε πάτε καλα?? -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πραγματικό γεγονός.
Συναδελφος αγορασε το σιρρόκο με τα 122 .Κάποια στιγμή και ενώ είχε κάνει αρκετά χλμ έκανε μέτρηση απο σταση με φιεστα 2λιτρο 150.
Ότι μου είπε:..''Έφυγα για λίγο στην αρχή και πριν τα 200 τον έχασα ''......Στην συνέχεια ο βασίλης αφού με ρωτησε τι να κάνει του είπα τη μαγική λέξη..''πρόγραμμα''.....όπως και έβαλε.
Παιδιά μην λέμε υπερβολές.Δεν ειναι τα σουπερ οπλα τα τσι!Ασχετο.Χθες κοίταζα ενα παλιό τευχος 4τ 275 (1992) και είδα ότι η audi είχε μονο ενα ατμοσφαιρικό 80ρι 1,6 και 70 ίππων και η BMW την 316 με 0-100 στα 15 δευτερα περίπου.
Μια ανυπαρξία γενικά στα μικρα κυβικά με όαση την όπελ με τα corsa ,astra.Η VW είχε ενα polo k golf στα 1,4 με 60 ιππους εκτος το g60.
Απο την άλλη μέτρησα περί τα 20 μοντελα στη φιατ μεχρι τα 1,6 .Τα uno1,4 ηταν στα 70 αλογα με διαφορά πανω απο 2 δευτερα στα 100. Αντίποδας το τούρμπο με τα 115 ονομαστικά άλογα.Η χοντα απο πιο παλιά είχε τα πιο γρηγορα ατμοσφαιρικά στα μικρομεσαία κυβικά .Ειχε το crx 1,5 με τα 115 αλογα όπου έπαιζε πολύ κοντα με τα ουνο και g .
Τωρα πως φτασαμε να λέμε για επίθεση γερμανική στην κατηγορία και όχι μονο ..... είναι μια αλλη ιστορία.Δεν είναι κακό αλλά νομίζω είναι αδικο για τον κόσμο που θελει και άλλους κατασκευαστές.
'Αποψή μου πάντα.Η Alfaromeo είχε την 33 σε 1.4 και 1,7 σε 105 , 90 , 118 και 137 άλογα ανάλογα με το αν ειχε καρμπυρατε ρή ψεκασμό και 8 ή 16ν και χρονουν πολύ κοντά ή κατω απο 10..... Και σε μαμά κατάσταση...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πραγματικό γεγονός.
Συναδελφος αγορασε το σιρρόκο με τα 122 .Κάποια στιγμή και ενώ είχε κάνει αρκετά χλμ έκανε μέτρηση απο σταση με φιεστα 2λιτρο 150.
Ότι μου είπε:..''Έφυγα για λίγο στην αρχή και πριν τα 200 τον έχασα ''......Στην συνέχεια ο βασίλης αφού με ρωτησε τι να κάνει του είπα τη μαγική λέξη..''πρόγραμμα''.....όπως και έβαλε.
Παιδιά μην λέμε υπερβολές.Δεν ειναι τα σουπερ οπλα τα τσι!Ασχετο.Χθες κοίταζα ενα παλιό τευχος 4τ 275 (1992) και είδα ότι η audi είχε μονο ενα ατμοσφαιρικό 80ρι 1,6 και 70 ίππων και η BMW την 316 με 0-100 στα 15 δευτερα περίπου.
Μια ανυπαρξία γενικά στα μικρα κυβικά με όαση την όπελ με τα corsa ,astra.Η VW είχε ενα polo k golf στα 1,4 με 60 ιππους εκτος το g60.
Απο την άλλη μέτρησα περί τα 20 μοντελα στη φιατ μεχρι τα 1,6 .Τα uno1,4 ηταν στα 70 αλογα με διαφορά πανω απο 2 δευτερα στα 100. Αντίποδας το τούρμπο με τα 115 ονομαστικά άλογα.Η χοντα απο πιο παλιά είχε τα πιο γρηγορα ατμοσφαιρικά στα μικρομεσαία κυβικά .Ειχε το crx 1,5 με τα 115 αλογα όπου έπαιζε πολύ κοντα με τα ουνο και g .
Τωρα πως φτασαμε να λέμε για επίθεση γερμανική στην κατηγορία και όχι μονο ..... είναι μια αλλη ιστορία.Δεν είναι κακό αλλά νομίζω είναι αδικο για τον κόσμο που θελει και άλλους κατασκευαστές.
'Αποψή μου πάντα.Η Alfaromeo είχε την 33 σε 1.4 και 1,7 σε 105 , 90 , 118 και 137 άλογα ανάλογα με το αν ειχε καρμπυρατε ρή ψεκασμό και 8 ή 16ν και χρονουν πολύ κοντά ή κατω απο 10..... Και σε μαμά κατάσταση...
-
η 16v 33 έχανε πολύ σε εκκίνηση σε σχέση με επιτάχynsση εν κινήση... από τα 120-180 είναι φωτιά
-
το zeperfs αυτα τα στοιχεια αναφερει 80-180 σου ριχνει κολωνιτσα κ βαλε ...τωρα τι λες εσυ ποσως με ενδιαφερει
http://www.zeperfs.com/en/duel1595-2445.htm
16sec type r fn2
22,7 mito 155αν τα 6 sec σου φαινεται ζορισμα του ταπερ ...i give up
-
Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Μπίλης και ο Μάριος από τους screwdrivers είναι υπαρκτά πρόσωπα...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
το zeperfs αυτα τα στοιχεια αναφερει 80-180 σου ριχνει κολωνιτσα κ βαλε ...τωρα τι λες εσυ ποσως με ενδιαφερει
http://www.zeperfs.com/en/duel1595-2445.htm
16sec type r fn2
22,7 mito 155αν τα 6 sec σου φαινεται ζορισμα του ταπερ ...i give up
σοβαρο σαιτ μου έβαλες...
τις εργοστασιακές μετρήσεις έχει ... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Μπίλης και ο Μάριος από τους screwdrivers είναι υπαρκτά πρόσωπα...ακυρος
-
Καλα ρε συ άσε να πάρει κάποιος άλλος τη μύγα πρώτος...
Νόμιζα ότι είχε εξαντληθεί το θέμα 'στο δικό μου κάνει κούνια, στο δικό σου τσαλαβούτα', αλλά φαίνεται ότι το νηπιαγωγείο έγινε εξατάξιο.
Αν συμφωνείς κι εσύ με αυτή τη λογική θα πρεπε να είχες χώσει κανά τάληρο σε προγράμματα-εξατμίσεις-τουρμπίνες για να μη σου κουνιέται κανένας με σιρόκο στα φανάρια... -
Καλα ρε συ άσε να πάρει κάποιος άλλος τη μύγα πρώτος...
Νόμιζα ότι είχε εξαντληθεί το θέμα 'στο δικό μου κάνει κούνια, στο δικό σου τσαλαβούτα', αλλά φαίνεται ότι το νηπιαγωγείο έγινε εξατάξιο.
Αν συμφωνείς κι εσύ με αυτή τη λογική θα πρεπε να είχες χώσει κανά τάληρο σε προγράμματα-εξατμίσεις-τουρμπίνες για να μη σου κουνιέται κανένας με σιρόκο στα φανάρια...νομίζω οτι έχω δείξει οτι όταν με κερνάει ο συνΓκάγκουρας δεν έχω θέμα να το αναφέρω... πάντα θα βρεθεί ένα πουντοτζιτο να σε σταυρώσει...
-
Αυτό είναι το θέμα. Αν η πεμπτουσία της αυτοκίνησης είναι το φανάρι και βάσει αυτού θα πρέπει να ψωνίζουμε, από τη στιγμή που ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει κάποιος να μας ρίχνει (εκτός αν έχουμε καμμιά 9 φου φου), απορώ τι κάνουν οι κάτοχοι τουρμπάτων μετά από κάθε τσάγιωμα. Ψάχνουν για νέο πρόγραμμα tritsibidas racing ή το πετάνε στο γκρεμό;
-
Αυτό είναι το θέμα. Αν η πεμπτουσία της αυτοκίνησης είναι το φανάρι και βάσει αυτού θα πρέπει να ψωνίζουμε, από τη στιγμή που ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει κάποιος να μας ρίχνει (εκτός αν έχουμε καμμιά 9 φου φου), απορώ τι κάνουν οι κάτοχοι τουρμπάτων μετά από κάθε τσάγιωμα. Ψάχνουν για νέο πρόγραμμα tritsibidas racing ή το πετάνε στο γκρεμό;μπορει απλα να το κανεις απο εγκυκλοπεδικο ενδιαφερον εγω τουλαχιστον για αυτο το λογο ανοιγω στα φαναρια και ποτε δε με ενδιεφερε το ποιος με περασε
-
Έλα, πες την αλήθεια... Όταν σε πάτησε το Punto GT κάτι έσπασε μέσα σου...
-
Ναι αλλα εδώ λέμε ότι σου κάνουν σεξ άγριο. Σε μαμάνε. Οι ντιντήδες. Κι εσύ τι κάνεις γι αυτό;
Δεν πρέπει να πετάξεις 2 νίτρα και 3 πετρογκαζ για να δείξεις who's the daddy; -
Ναι αλλα εδώ λέμε ότι σου κάνουν σεξ άγριο. Σε μαμάνε. Οι ντιντήδες. Κι εσύ τι κάνεις γι αυτό;
Δεν πρέπει να πετάξεις 2 νίτρα και 3 πετρογκαζ για να δείξεις who's the daddy;ουτε καν προγραμμα δεν εχω
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έλα, πες την αλήθεια... Όταν σε πάτησε το Punto GT κάτι έσπασε μέσα σου...ναι αλλα οταν μετα απο μηνες το πετυχα να ανοιγει και στα πρωτα χλμ ειχε φυγει μπροστα απο carrera , το δεχτηκα καλυτερα
καλα με ibiza να δεις τι εχω παθει
-
Είναι πολύ ύπουλα αυτά τα μικρά.
Έχεις ένας φίλος ένα GT με λίγο πάνω απο 300 ιταλικά καθαρόαιμα.
Τουλάχιστον το Ibiza ανήκει στην οικογένεια.
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Δεν ανοίγουν όλα τα μοτέρ το ίδιο, αν πρέπει να αρχίσουμε αναλύσεις για το αυτονόητο, τι να πω...
εχεις καποια αποψη για το ποια μοτερ ανοιγουν περισσοτερο η λιγοτερο και μετα απο ποσχα χλμ;
εχουν καποια ιδιαιτερη τεχνολογια τα μοτερ που ανοιγουν; (η εκεινα που κλεινουν);
εκτος κι αν τα μοτερ που μας αρεσουν, ανοιγουν με τα χλμ και τα αλλα που δεν μας αρεσουν κλεινουν.
Δεν έχει να κάνει με καμιά ιδιαίτερη τεχνολογία, έχει να κάνει με τα μέταλλα και τις ανοχές που έχει επιλέξει το κάθε εργοστάσιο στο εκάστοτε μοτέρ. Δεν μπορώ να ξέρω για όλα τα αυτοκίνητα τι ισχύει, ξέρω όμως οτι και στα Χόντα, αλλά και στα Σαξόραλλα τα μοτέρ έπαιρναν τα πάνω τους αρκετά μετά από κάποιον σημαντικό αριθμό χιλιομέτρων. Δεν ανέφερα ποτέ οτι 'ανοίγει μόνο εκείνο που με συμφέρει, άρα ΥΠΕΡΑΤΟΥ'. Μύγες να ψάξεις αλλού, εγώ τις σκότωσα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ανοίγουν όλα τα μοτέρ το ίδιο, αν πρέπει να αρχίσουμε αναλύσεις για το αυτονόητο, τι να πω...
εχεις καποια αποψη για το ποια μοτερ ανοιγουν περισσοτερο η λιγοτερο και μετα απο ποσχα χλμ;
εχουν καποια ιδιαιτερη τεχνολογια τα μοτερ που ανοιγουν; (η εκεινα που κλεινουν);
εκτος κι αν τα μοτερ που μας αρεσουν, ανοιγουν με τα χλμ και τα αλλα που δεν μας αρεσουν κλεινουν.
Δεν έχει να κάνει με καμιά ιδιαίτερη τεχνολογία, έχει να κάνει με τα μέταλλα και τις ανοχές που έχει επιλέξει το κάθε εργοστάσιο στο εκάστοτε μοτέρ. Δεν μπορώ να ξέρω για όλα τα αυτοκίνητα τι ισχύει, ξέρω όμως οτι και στα Χόντα, αλλά και στα Σαξόραλλα τα μοτέρ έπαιρναν τα πάνω τους αρκετά μετά από κάποιον σημαντικό αριθμό χιλιομέτρων. Δεν ανέφερα ποτέ οτι 'ανοίγει μόνο εκείνο που με συμφέρει, άρα ΥΠΕΡΑΤΟΥ'. Μύγες να ψάξεις αλλού, εγώ τις σκότωσα.
αρα μπορει να συμβαινει και σε ολα τα υπολοιπα μοτερ, οποτε ακυρο για τα honda. δεν ειναι κατι το διαστημικο
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
a re papatza.οδηγησε μια φορα ταπερ η απλα honda κ ελα να μιλησεις, κ να δεις αν εχει δυναμη η ατμοσφαιρα με το vtec η οχι.o ρεντ ελεγε για το μιτο155 που μπροστα του το ταπερ ειναι πολυ βαρυ...ε λοιπον 80-180 μετρηση το ενα ειχε 16 sec k το μιτο 22.7 , μιλαμε για τρελη δυσκολια ...κ για αλλη μια φορα το fn2 type r ειναι σχεδον 220 αλογα οχι 201..κ σε πιστα ειναι πιο γρηγορο απο το golf gti ετσι απλα.που ξερεις αν εχω οδηγησει η οχι;
που τα βρηκε τα 220; εχεις καποιο στοιχειο; η το ειπαν σε κανα φορουμ;
ποιος μιλησε για πιστα στο συγκεκριμενο τοπικ;;;;;; αλλα επειδη συμφερει (καπου πρεπει να ειναι πιο γρηγορο) αντε ν' αναφερουμε μια πιστα. το gti ειναι το θεμα (κολλημα με τη vw) η τι κανουν τα τουρμπατα σε σχεση με τα ατμοσφαιρικα;
και προσεξε.. εχεις κολλησει με το gti που ειναι η βασικη εκδοση των 200-210 ιππων με την κορυφαια διλιτρη ενος ατμοσφαιρικου. εχεις ιδεα τι κανει η κορυφαια εκδοση του ιδιου διλιτρου;; (qsis πεστα εσυ, βαριεμαι) ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ
1400cc turbo i (kalitera 1600cc i 1800cc antistoixa aploi)