-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
@Κωνσταντίνος
Τέτοια βίντεο σου βρίσκω ένα κάρο. Εδώ ο άλλος έχει βγάλει 2λιτρη 147 μαμά και λέει μέτρησε 0-100 σε 7,5' με το gps. Yeah right...κι εγώ είμαι 1.90, 75 κιλά με θεληματικό πιγούνι...
Και δεν το λεγες τοσο καιρο!
Πολύ προχωρημένοι είστε εσείς οι μπραβίστι...
Μόνο στο δρόμο λύνονται όλα αυτά , αλλά με οδηγούς ίδιας ικανότητας.
Μα επειδή τα χω κάνει τα γράφω. Όταν δουλεύεις σε εταιρία leasing και έχεις στα πόδια σου ότι αμάξι κυκλοφορεί, με τσάμπα βενζίνη, μικτή ασφάλεια κτλ θα κάνεις και 2 καγκουριές παραπάνω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι ικανότητας ρε Κωνσταντίνε, μιλαμε για κόντρες με ρεμπριζ.Υπάρχουν και οι Μέσοι Οδηγοί ω Πήλιε Ταύρε
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τι ικανότητας ρε Κωνσταντίνε, μιλαμε για κόντρες με ρεμπριζ.
Υπάρχουν και οι Μέσοι Οδηγοί ω Πήλιε Ταύρε
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς, εγώ χρειάζομαι 4μιση ζωές ακόμα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ προχωρημένοι είστε εσείς οι μπραβίστι...
Μα επειδή τα χω κάνει τα γράφω. Όταν δουλεύεις σε εταιρία leasing και έχεις στα πόδια σου ότι αμάξι κυκλοφορεί, με τσάμπα βενζίνη, μικτή ασφάλεια κτλ θα κάνεις και 2 καγκουριές παραπάνω...
Α!...όλα και όλα! δεν είμαστε όλοι έτσι!
Τυχεράκια!
(για την εργασία λέω) -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεκτόν...δεν είναι θεώρημα τα λεγόμενά μου...αλλά επειδή έλεγε παπατζιές πριν ο παπάτζας, ένα Bravo 120 πχ δεν έχει καμία τύχη από στάση σε σχέση με μια 147 ή ένα Corolla 110hp που έχουν καλά 0-100...τα αντίστοιχα tsi είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα επειδή έχουν να κινήσουν και χαμηλότερο βάρος αλλά μετά τα μέσα της 3ης θα τον φάνε κι αυτά. Λίγο μεν, αλλά θα τον φάνε...ποια ειναι αυτα τα φοβερα και τρομερα 1600αρια που εχουν κατω απο 10 το 0-100 εστω και εργοστασιακη τιμη;; ΠΟΙΑ;;;
και υπαρχουν τοσοι πολλοι οδηγοι που κατεβαζουν τους εργοστασιακους χρονους;;
το ποιος γραφει τι ειναι προφανες...
και μενα εχει φιλος μου vi tsi 122 κι εχω δει τι κανει αλλα δεν το αναφερω, δεν ειναι μετρο συγκρισης.
συνεχισε να ζεις στη στρατοσφαιρα. στο λενε κι αλλοι -λιγο πιο ευγενικα- δεν εχεις επαφη
και παλι σου ξαναλεω το 0-100 ΔΕΝ ενδιαφερει, θα το κανεις ελαχιστες φορες, σε ρεπριζ το σεξ ειναι αγριο
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
papatzako συνεχιζεις ...Βρηκες μια μετρηση με το χειροτερο αποτελεσμα με το civic κ τρολαρεις . Κ το autocar το ΑΓΓΛΙΚΟ εχει μετρηση 0-100 8.1 για το civic k to autotrti 9 ακριβως. K το autobild το γερμανικο σε αρθρο του μετα απο 100 χλ χλμ... μετρησε το civic 1-2 sec πιο γρηγορο...http://www.autobild.de/artikel/dauertes ... 31084.html
Κ αν προσεξεις στην μετρηση του autobild περιπου 400αρι το βγαζει σε 15.1 sec ...επειδή προφανώς ο συμφορουμίτης μας δεν διαβάζει τακτικά 4τ δεν έχει διαβάσει τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου συγκριτικού με το σιβίκ να έχει 800χλμ και το λεόν 8000. Τους τα είχαμε χώσει τότε χοντρά στο φόρουμ...
Επίσης δεν ξέρει πόσο διαφορά έχει το μοτέρ του σιβικ όταν ανοίγει. Με τα γραφόμενα του autobild που αναφέρεις αυτοί που γνωρίζουν καταλαβαίνουν. Τώρα για τους άλλους δεν πειράζει ας πιστεύουν ότι θέλουν. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
papatzako συνεχιζεις ...Βρηκες μια μετρηση με το χειροτερο αποτελεσμα με το civic κ τρολαρεις . Κ το autocar το ΑΓΓΛΙΚΟ εχει μετρηση 0-100 8.1 για το civic k to autotrti 9 ακριβως. K το autobild το γερμανικο σε αρθρο του μετα απο 100 χλ χλμ... μετρησε το civic 1-2 sec πιο γρηγορο...http://www.autobild.de/artikel/dauertes ... 31084.html
Κ αν προσεξεις στην μετρηση του autobild περιπου 400αρι το βγαζει σε 15.1 sec ...επειδή προφανώς ο συμφορουμίτης μας δεν διαβάζει τακτικά 4τ δεν έχει διαβάσει τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου συγκριτικού με το σιβίκ να έχει 800χλμ και το λεόν 8000. Τους τα είχαμε χώσει τότε χοντρά στο φόρουμ...
Επίσης δεν ξέρει πόσο διαφορά έχει το μοτέρ του σιβικ όταν ανοίγει. Με τα γραφόμενα του autobild που αναφέρεις αυτοί που γνωρίζουν καταλαβαίνουν. Τώρα για τους άλλους δεν πειράζει ας πιστεύουν ότι θέλουν.μονο τα μοτερ του civic ανοιγουν; εχουν καποιο ιδιαιτερο χαρισμα;
το μοτερ του vi στο συγκριτικο με τη delta ποσα χλμ εχει;
αλλα αυτοκινητα χανουν μετα απο καποια χλμ τις επιδοσεις του και μονο το μοτερ του civic ανοιγει;
πιστευε και συ οτι θελεις. η πραγματικοτητα ειναι αλλη
-
Δεν ανοίγουν όλα τα μοτέρ το ίδιο, αν πρέπει να αρχίσουμε αναλύσεις για το αυτονόητο, τι να πω...
-
papatzas δεν διαβάζεις σωστά...εγώ στην 1.8 δέλτα αναφέρθηκα με τα 200 άλογα...εσύ κόλλησες στην 1,4!
Τώρα για το πως ανοίγει κάθε μοτέρ δεν μπορώ προφανώς να ξέρω. Για το συγκεκριμένο όμως που το οδηγώ καθημερινά ξέρω ότι είδα μεγάλη διαφορά όσο άνοιγε! Στο συγκριτικό πάντως το σιβικ ήταν με 800 χλμ άστρωτο και το λεόν με 8000! Ανέτρεξε στης αναρτήσεις της εποχής για να δεις λεπτομέρειες. -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μπορεί να δίνουν για +2000, αλλά προφανώς δε μιλάμε για τα ίδια μοντέλα. Σε σύγκριση ενός τουρμπάτου με περίπου 120 άλογα, δε θα αντιπαραθέσεις ενα σπορ ατμοσφαιρικό εξελιγμένο όσο πάει που θα βαράει 8άρες. Υπάρχει ατμοσφαιρικό μέχρι 1.8 ή ακόμα και 2λιτρο που να είναι 140-150 άλογα και να έχει 3η τόσο μακριά που να φτάνει τα 140?edit : και επίσης να είναι και κανένα αμάξωμα αντίστοιχο, όχι κανένα πριν από 10 χρόνια και με 300-400 κιλά μικρότερο βάρος...
Στο σιβικ 1.8 η τρίτη κοφτιάζει στα 151 κοντεράτα...τώρα πόσο χάνει το κοντέρ για να σου πω τα πραγματικά χιλιόμετρα δεν το ξέρω...
-
Πραγματικό γεγονός.
Συναδελφος αγορασε το σιρρόκο με τα 122 .Κάποια στιγμή και ενώ είχε κάνει αρκετά χλμ έκανε μέτρηση απο σταση με φιεστα 2λιτρο 150.
Ότι μου είπε:..''Έφυγα για λίγο στην αρχή και πριν τα 200 τον έχασα ''......Στην συνέχεια ο βασίλης αφού με ρωτησε τι να κάνει του είπα τη μαγική λέξη..''πρόγραμμα''.....όπως και έβαλε.
Παιδιά μην λέμε υπερβολές.Δεν ειναι τα σουπερ οπλα τα τσι!Ασχετο.Χθες κοίταζα ενα παλιό τευχος 4τ 275 (1992) και είδα ότι η audi είχε μονο ενα ατμοσφαιρικό 80ρι 1,6 και 70 ίππων και η BMW την 316 με 0-100 στα 15 δευτερα περίπου.
Μια ανυπαρξία γενικά στα μικρα κυβικά με όαση την όπελ με τα corsa ,astra.Η VW είχε ενα polo k golf στα 1,4 με 60 ιππους εκτος το g60.
Απο την άλλη μέτρησα περί τα 20 μοντελα στη φιατ μεχρι τα 1,6 .Τα uno1,4 ηταν στα 70 αλογα με διαφορά πανω απο 2 δευτερα στα 100. Αντίποδας το τούρμπο με τα 115 ονομαστικά άλογα.Η χοντα απο πιο παλιά είχε τα πιο γρηγορα ατμοσφαιρικά στα μικρομεσαία κυβικά .Ειχε το crx 1,5 με τα 115 αλογα όπου έπαιζε πολύ κοντα με τα ουνο και g .
Τωρα πως φτασαμε να λέμε για επίθεση γερμανική στην κατηγορία και όχι μονο ..... είναι μια αλλη ιστορία.Δεν είναι κακό αλλά νομίζω είναι αδικο για τον κόσμο που θελει και άλλους κατασκευαστές.
'Αποψή μου πάντα. -
α ρε σπυρο κ συ ...800 χλμ για το σιβικ 8000 για το λεον ...το ιδιο πραγμα ειναι...αρκει να υποστηριξουμε τα θαυματα....tsi
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πραγματικό γεγονός.
Συναδελφος αγορασε το σιρρόκο με τα 122 .Κάποια στιγμή και ενώ είχε κάνει αρκετά χλμ έκανε μέτρηση απο σταση με φιεστα 2λιτρο 150.
Ότι μου είπε:..''Έφυγα για λίγο στην αρχή και πριν τα 200 τον έχασα ''......Στην συνέχεια ο βασίλης αφού με ρωτησε τι να κάνει του είπα τη μαγική λέξη..''πρόγραμμα''.....όπως και έβαλε.
Παιδιά μην λέμε υπερβολές.Δεν ειναι τα σουπερ οπλα τα τσι!Δηλαδή ο φίλος σου θα πάει να βάλει πρόγραμμα για να περνάει τα ατμοσφαιρικά που έχουν 600 κυβικά παραπάνω, μετά τα 200 χλμ??? Νομίζω πως μιλάμε για παράνοια πλέον. Εγώ με το leon 1.2 tsi σε ρεπρίζ γελάω με 1,600 και φυσικά 1.400 ατμόσφαιρα. Ξέρω όμως καλά οτι απο στάση μετά τα 130-140 χλμ δεν έχω τύχη με τα 1,600 και ίσως και με κανένα πολυ δυνατό 1,400 του παρελθόντος. Ο φίλος σου, δεν καταλαβαίνει πως είναι λογικότατο στα τόσα χιλιόμετρα ένας που έχει 600 κυβικά παραπάνω να του φεύγει? Το επικίνδυνο της υπόθεσης βέβαια δεν το σχολιάζω.
-
Είπα......απογοητεύτηκε γιατι πίστευε ότι τουλάχιστον δεν θα του εκανε διαφορά το φιεστα.Για μενα καλά έκανε γιατι τωρα είναι λογικά μπροστά.Το ανεφερα γιατι όλοι λετε για ροπη λες και ειναι το μονο σημαντικό .Ξαναλέω ότι τα κυβικά χρειάζονται .Αλλο που δεν μπορούμε να τα έχουμε.
Ο Βασιλης είναι ενας νεαρος που πήρε αμαξι 134 ιππων τούρμπο (τοσο ειναι στον στρόφαλο) και νομιζε οτι πήρε πυραυλο.Ενθουσιάστηκε,πρώτο αυτοκίνητο ήταν,πήρε ''τα πάνω του'' και προσγειώθηκε ανώμαλα όπως πολλοί αλλοι προφανώς.Με έκανες ψυχαναλυτή βρε tifo-45:)
-
Μα δεν είναι τα κυβικά νομίζω. Τα 122άρια 200 τελική δεν έχουν? Τόσο τους επιτρέπει η δύναμη και η κλιμάκωσή τους. Προσωπικά αν το είχα πάρει για τέτοια χρήση, και με πέρναγε κάποιος μετά τα 200, ίσα ίσα που θα χαιρόμουν.... Τέτοια αίσθηση έχω με το Clio που είναι και 1200άρι. Άμα δω κανέναν να 'ψήνεται', δε με νοιάζει ούτε φοβάμαι να δοκιμάσω μαζί του. Δεν έχω τη νοοτροπία του κοντράκια, να προσπαθώ να πατήσω ότι βλέπω, απλά πιο πολύ από περιέργεια δοκιμάζω για να δω τι καταφέρνει το αμάξι. Και πραγματικά ακόμα και κάτι να είναι λίγο πιο γρήγορο και να με περάσει και δύσκολα, δε σταματάω να έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο, ειδικά αν είναι πάνω από 1600 κυβικά το άλλο...
-
Δεν τον πέρασε μετα τα 200.Στα 200 είχε ήδη κάνει διαφορά και μεγαλωνε.Φιλε Mark λίγα κυβικά παραπάνω το σιρροκο και θα έφευγε με χαμογελο ο φιλος και διχως να δωσει 400 ευρω στο μάστορα.
-
Μωρέ εγώ το ξέρω αυτό. Απλά δεν είναι και ο προσανατολισμός του αυτοκινήτου αυτός. Και κατά τη γνώμη μου, και έτσι που κρατήθηκε πολύ καλά είναι. Και 135 άλογα να έχει στο στρόφαλο, άμα το άλλο έχει 150 τι να κάνει(και λογικά θα είναι και ελαφρύτερο).
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
α ρε σπυρο κ συ ...800 χλμ για το σιβικ 8000 για το λεον ...το ιδιο πραγμα ειναι...αρκει να υποστηριξουμε τα θαυματα....tsiενώ εσύ δεν μας έχεις ζαλίσει με τα ταπερομοτέρ ... έλα ρε παιδιά σαν τα μωρά κάνετε.
-
Oυτε το φιεστα ειναι 150 φυσικά.Ισοδύναμα είναι στην ουσία.Εσύ λες ότι φταιει το βάρος.Εγω συμφωνώ μαζί σου και θα βάλω και την κλιμάκωση κιβωτίου που στην συγκεκριμένη περίπτωση στο φορντ είναι πιο μακριά άρα για μένα κάνει τα παραπάνω μέτρα. Δεν ξέρω οι αλλοι τι λένε.....
-
ελτεο εγω δεν πεταγομαι σε καθε μα καθε θεμα ''τι να επιλεξω'' κ να προτεινω τα honda ,σαν καποιους αλλους με τα θαυματα 1400αρια , κ btw , αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ανεφερα εγω κ ο σπυρος .Κοινως οτι να ναι
1400cc turbo i (kalitera 1600cc i 1800cc antistoixa aploi)