-
Το προτείνω αντί για μχ τότε!
-
καλα το χετε κανει το θεμα... καλλιγραφειας, ξερετε τι..
Ο ουισκας απο βολτακιας μας βγηκε φανατικος πορσακιας , ρε φιλε και σε ειχα παρει με αλλο ματι
Που κολλαει το αν η boxster s PDK ειναι πιο γρηγορη απο τη Ζ4 35 ? μπορει να ειναι σε στοκ μορφη αλλα σε συγκρισεις στην αμερικη βγαζουν περιπου τα ιδια. το Ζ4 στην αμερικη που οι δρομοι ειναι δρομοι εχει βγαλει και κατω απο 5 0-100.. δεν λεει κατι αυτο ομως.Αν θες τη γνωμη μου η μικρη ροπη της πορσε θα βγαλει τη δυναμη πιο ευκολα στο δρομο σε σχεση με το τουρμπο ,αλλα το ιδιο θα γινει και με το 23αρι Ζ4.. Ενα θεμα που κατα τη γνωμη μου λεει πολλα ειναι οτι σχεδον παντου στην ελλαδα οι αντιπροσωπειες σου προτεινουν την αναβαθμιση του μοτερ (η οποια γινεται μονο με ενα λαπτοπ και χωρις να πειραχτει ουτε μια βιδα) σε τιμη βεβαια παραπανω απο οτι θα το βρεις μονος σου εξω .. και σε καλυπτουν μια χαρα. δεν ειναι κατι ακραιο. Και εχει μονο ενα 997 S PDK μπορει να παει τα ιδια πανω κατω και παλι διατηρω αμφιβολιες για αυτο.
Μην το κουραζετε αλλο γιατι δεν εχει νοημα.. Μια χαρα θα ειναι το boxster Οταν τουρμπιστει . τωρα ερχεται τριτο. και σιγουρα αν ο κατοχος του παρει τα βουνα να γινει καλογερος θα φτασει πρωτος στο σημειο, αλλα φιλε jack , ειναι ευτελες το ποσο με το οποιο ενα Ζ4 35 συγκρινεται στο δρομο με τερατα των 100+++++ χιλιαδων..Οσον αφορα το στριψιμο, επειδη μολις θυμηθηκα οτι πηγαιναμε μια μερα παρεα με ενα 23αρι που πετυχα στο δρομο το οποιο με εξεπληξε το πως πηγαινε παρα τη μεγαλη διαφορα δυναμης. ξερετε ολοι πολυ καλα πως η πολλη ροπη πισω δεν ειναι για στριψιμο... γιαυτο και τα ποτρσικα δεν εχουν μεγαλες ροπες μαζι και τα Μ3.. αλλα και παλι η στροφη ειναι ενα θεμα στο δημοσιο δρομο. δεν ξερεις ποτε τι ξημερωνει μπροστα σου μολις τελειωσει.
Τωρα και παλι ρε φιλε Τζακ, πριν λιγα χρονια ειχα ενα SLK 350 με 18αρες. δεν ηταν οτι πιο ανετο αλλα δε γινεται ρε φιλε να θες κρατηματα και ανεση. ΔΕΝ υπαρχει. μονο σε μια πολυ εξελιγμενη αναρτηση οπως του Ε92 Μ3 θα βρεις κατι τετοιο με τις 18αρες .. Τωρα που εχω βαλει 19αρες δεν βλεπω και την μεγαλη διαφορα στην ανυπαρκτη ετσι κι αλλιως ανεση.
Η ζαντα ειναι σαν το ωραιο χτενισμα σε μια γυναικα. μπορει να σε κανει απο τερας μεχρι Μουν@ρ@ !!!Ο Κικιζας ειναι ανθρωπος η εξελιγμενος παπαγαλος που μπορει και πληκτρολογει ? Λες και κανει copy paste απο διαφορα παλια αρθρα. bot εντελως
Εν τω μεταξυ η δουλεια μου ειναι αρκετα μετα την πατρα και τα περισσοτερα χιλιομετρα με 17-18-19 ζαντολαστιχα που εχω κανει στη ζωη μου ειναι αθηνα - δουλεια... δεν το λες και αττικη οδο !!! αρα η εμπειρια μου δεν λες οτι ειναι και αμελητεα σε αυτο το κομματι.
-
Βρε Μάνγκο, τι γενικευσεις είναι αυτές;
Πρώτα από όλα ποιος είπε ότι η Αμερική έχει δρόμους; Μπροστά στους Ευρωπαικούς (όχι Ελληνικούς), είναι για γέλια από όλες τις απόψεις.
Μετά εκείνο με τα Πορσικά χωρίς ροπή, γιατί με ροπή δε στρίβουνε τι το ήθελες; Η πιο ισχυρή Porsche είναι πισωκίνητη και έχει πάνω από 70 κιλά ροπής...
Τέλος αν ενδιαφέρονταν ο Τζακ Ντάνιελς (το οποίο είναι Μπέρμπον και οχι ουίσκι) για πειράγματα κλπ καγκουριλίκια θα έπαιρνε ένα Evo και θα το έκανε 500 άλογα με τουρμπίνα από Σκάνια...
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Ο ουισκας απο βολτακιας μας βγηκε φανατικος πορσακιας , ρε φιλε και σε ειχα παρει με αλλο ματι
Γεγονός.
Που κολλαει το αν η boxster s PDK ειναι πιο γρηγορη απο τη Ζ4 35 ?
Πουθενά! Η ενστασή μου ήταν στη δήλωση του φίλου μας ποιό πάνω ότι η Porsche δεν έχει καμία ελπίδα απέναντη στην Ζ4.! Δεν νομίζω τάκη, άλλα λέει το πορσάκι
αναβαθμιση του μοτερ (η οποια γινεται μονο με ενα λαπτοπ και χωρις να πειραχτει ουτε μια βιδα)
Αυτό είναι γαμάτο, άλλα εμείς μιλήσημε για τις στοκ, όπως τις πέρνεις απ'τη μαμά. Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τις αναβαθμίσεις, ακόμη και στα ζαντολάστιχα, για λόγους αξιοπιστίας.
Μια χαρα θα ειναι το boxster Οταν τουρμπιστει . τωρα ερχεται τριτο.
Και πάλι δεν νομίζω, συνολικά σαν αυτοκίνητο δεν έχω δει πουθενά να το βγάζουν τίποτα άλλο εκτός από πρώτο συνολικά σαν αυτοκίνητο, στην κατηγορία τον roadster είναι πάντα το μέτρο σύγκρισης, και μην φέρουμε τώρα στην μνήμη μας τα διαφημιστικά τις Bmw με κόμπλεξ άλα Porsche, γιατί όσο καίρο έιχε σαν εταιρία αυτό το κόμπλεξ έβγαζε αντάξια των Porsche αυτοκίνητα όπως την Ε85, τώρα προσπαθή να γίνει Merc μάλλον, έτσι μου φένεται εμένα τουλάχιστον.
ευτελες το ποσο με το οποιο ενα Ζ4 35 συγκρινεται στο δρομο με τερατα των 100+++++ χιλιαδων..
Σε ποιό τομέα συγκρίνετε με τέρατα που λες, στην επιτάχυνση? Σου παραθέτω τις δηλώσεις του φίλου μας ποιό πάνω που μιλάει για κάτι punto gt που ρίχνουν σε Carrera, έτσι συγκρίνεται?
Ο Κικιζας ειναι ανθρωπος η εξελιγμενος παπαγαλος που μπορει και πληκτρολογει ? Λες και κανει copy paste απο διαφορα παλια αρθρα. bot εντελως
Δεν είμαι δικηγόρος του άλλα πρέπει να πω ότι εκτιμώ το γεγονός ότι ασχολήθηκε κι έγραψε και δικαιολόγησε την γνώμη και επιλογή του, το ίδιο ισχύει και για εσένα και για όλους
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρε Μάνγκο, τι γενικευσεις είναι αυτές;Πρώτα από όλα ποιος είπε ότι η Αμερική έχει δρόμους; Μπροστά στους Ευρωπαικούς (όχι Ελληνικούς), είναι για γέλια από όλες τις απόψεις.
Μετά εκείνο με τα Πορσικά χωρίς ροπή, γιατί με ροπή δε στρίβουνε τι το ήθελες; Η πιο ισχυρή Porsche είναι πισωκίνητη και έχει πάνω από 70 κιλά ροπής...
Τέλος αν ενδιαφέρονταν ο Τζακ Ντάνιελς (το οποίο είναι Μπέρμπον και οχι ουίσκι) για πειράγματα κλπ καγκουριλίκια θα έπαιρνε ένα Evo και θα το έκανε 500 άλογα με τουρμπίνα από Σκάνια...
Αίσχος ντροπή και καταισχυντία!!! Το Jack Daniels είναι Tennesse ουχί Bourbon. Θα εισηγηθώ να μπαναριστής
-
Κανονικά οι Σκώτοι θα έπρεπε να μηνύσουν τους hill billies που τολμούν και το αποκαλούν tenesee whiskey (το οποίο είναι bourbon, δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Tennessee_whiskey). Έχει γεύση bourbon και ουδεμία σχέση έχει με τo σωστό whisky, το scotch.
-
Λέει: two of the three current producers of Tennessee whiskey disclaim references to their products as 'Bourbon' and do not label them as such on their product bottlings.
Κι αυτό διότι τα Bourbon ξεκίνησαν να φτιάχνονται στην περιοχή Bourbon του κεντάκη, οπότε καλά κάνουν οι αυτοί οι παραγωγοί και τα αναφέρουν σαν Tennesse (διότι σ'αυτήν την περιοχή κατασκευάζοντε), δε από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι το Jim Beam που είναι Bourbon ουδεμία σχέση έχει στη γέυση με το Jack, τα πίνω χρόνια τώρα και τα δύο
Δεν ξέρω τη εννοείς σωστό ουίσκυ, σίγουρα κάποια malt δεν πέζονται σε σχέση με τα αμερικανικά καλαμποκάλευρα, άλλα το Jack για μένα έχει ιδιαίτερη γέυση και ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αν θες συνεχίζουμε το θέμα με pm γιατή θα φάμε ντομάτα σε λίγο -
Βρε Μάνγκο, τι γενικευσεις είναι αυτές;Πρώτα από όλα ποιος είπε ότι η Αμερική έχει δρόμους; Μπροστά στους Ευρωπαικούς (όχι Ελληνικούς), είναι για γέλια από όλες τις απόψεις.
Ενώ η δική σου δήλωση δεν είναι γενίκευση (και λανθασμένη) Αλέξανδρε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρώτα από όλα ποιος είπε ότι η Αμερική έχει δρόμους; Μπροστά στους Ευρωπαικούς (όχι Ελληνικούς), είναι για γέλια από όλες τις απόψεις.
Ενώ η δική σου δήλωση δεν είναι γενίκευση Αλέξανδρε
Αυτή είναι η γενικευμένη αλήθεια Ντίνο. Όπως είναι γενικευμένη αλήθεια ότι στη Μόσχα έχει πολύ κρύο σε σχέση με την Αθήνα, και ας μην έχει πάντα πολύ περισσότερο, αλλά μόνο 999 στις 1000 φορές.
Το 'τα δυνατά πισωκίνητα δε στρίβουν' δε μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση γενικευμένη αλήθεια όμως καθώς τα ταχύτερα αυτοκίνητα του πλανήτη φέρουν αυτή τη διάταξη.
-
Κάνεις λάθος για την Αμερική αλλά τέσπα.
-
Τώρα για να πούμε κάτι που έχει σχέση με το θέμα πάλι, το navi μέσα στην Boxster έχει Cd ή Dvd? Δεν εννοώ το Dvd του navigation που είναι πίσω, εννοώ αυτό που είναι στην καμπίνα των επιβατών, πέζει video τίποτα ή όχι? Ξέρει κανείς?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ενώ η δική σου δήλωση δεν είναι γενίκευση (και λανθασμένη) Αλέξανδρε
εχω κανει περιπου 2000 χλμ σε αμερικη διασχιζοντας πολιτειες οποτε κατι εχω δει....
Τελος παντων εχω μιλησει και εγω θεωρητικα κατα το παρελθον χωρις να εχω δει στην πραξη τι ισχυει και δεν προκειται να στην πω, αλλα στην πραξη αδερφε ειναι διαφορετικα τα πραγματα. αυτο ισχυει και για δρομους και για αυτοκινητα και για πολλα αλλα....
ουισκι , εγω ριχνω σε καρερα S αρα και στο πουντακι
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
ουισκι , εγω ριχνω σε καρερα S αρα και στο πουντακιΩραίος, είμαι σίγουρος ότι αυτός που έχει το πουντάκι θα προτιμούσε το δικό σου, για τον άλλο ξέρω άλλα δεν λέω
Πόσα άλογα είναι το δικό σου, έτσι από περιέργια? -
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Τώρα για να πούμε κάτι που έχει σχέση με το θέμα πάλι, το navi μέσα στην Boxster έχει Cd ή Dvd? Δεν εννοώ το Dvd του navigation που είναι πίσω, εννοώ αυτό που είναι στην καμπίνα των επιβατών, πέζει video τίποτα ή όχι? Ξέρει κανείς?Αν σε νοιάζει αν παίζει μια Porsche video χτυπα ένα suzukaki με galaxy tab να σε δει Θεου πρόσωπο
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ -
Ο χρήστης ghostdoc έγραψε:
Αν σε νοιάζει αν παίζει μια Porsche video χτυπα ένα suzukaki με galaxy tab να σε δει Θεου πρόσωπο
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑΗ φιλία σου τσακίζει κόκκαλα
-
Εμ Άμα τόσοι νοματαιοι κονταροχτυπιουνται φιλοτιμα κ αφιλοκερδώς ΠΕΡΙ ουσιαστικών διαφόρων (Κινητήρας ,συμπεριφορά στο δρόμο κλπ κλπ) κ συ ρωτάς αν παίζει cd ή DVD (!!!!!) τι να πω ρε Φίλος
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aν και ο φιλος ενδιαφερεται για τις εκδοσεις 2,7 σε Boxster / 2,5 σε Ζ4 αντιστοιχα, για λογους...υπερατου, παραθετω τις επιδοσεις των δυο με τα ημιαυτοματα κιβωτια τους, απο το συγκριτικο των 4τροχων (Ιουλιος 2009):Επισης ολο το αρθρο, εδω:
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12771Το μόνο που μας δείχνουν οι τυποποιημένες μετρήσεις ρεπρίζ είναι το πόσο ακατάλληλες είναι για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.... όπου απλά μετράνε την ελαστικότητα. Οι μετρήσεις αυτές είναι κατάλληλες για οικογενειακά αυτοκίνητα 60-80-150 ίππων.... 3η με 110 ή 4η με 140 σε αυτοκίνητα 300 ίππων με τελική >250 είναι πιο κοντά στην αρχή παρά στο τέλος της συνήθους επιτάχυνσης....
Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό η Πόρσε να έπαιρνε κεφάλι και στις επιταχύνσεις εν κινήσει αν επέλεγαν κατάλληλες ταχύτητες. Πχ 4η 140-160+ κλπ. Εκτός αν όλα τα αυτοκίνητα ακόμα και τα σπορ ρόουντστερ θεωρείται pc να συγκρίνονται σε επιδόσεις με οικογενειακά κριτήρια! Αν είναι έτσι να θυμίσω το πώς κάποιο αστείο Φιατ κέρδιζε κάποιο σούπερκαρ σε δοκιμή ελαστικότητας στο Top Gear... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν είναι έτσι να θυμίσω το πώς κάποιο αστείο Φιατ κέρδιζε κάποιο σούπερκαρ σε δοκιμή ελαστικότητας στο Top Gear...Fiat Stilo με βελτιωμένο Evo.
-
Προσωπικά θα προτιμούσα τη Ζ4. Είτε την 23άρα είτε τη 35άρα. Σε μπλε με 19άρες με ή χωρίς M-pack.
Συνάδελφος πάντως που είχε boxster μου έχει πει τα χειρότερα. Προβλήματα και πανάκριβη συντήρηση.
Προσωπικά, τις Porsche δε τις ξέρω καθόλου. Μια Cayman S έχω οδηγήσει μόνο, μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ το πάτημα και η αίσθηση, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα service θα είναι ΠΟΛΥ πιο ακριβά από της BMW.
Πιστεύω πάντως ότι μια Porsche πρέπει να είναι οδηγικά ανώτερη από κάθε BMW…εκτός αν μιλάμε για M. Αλλά και πάλι, δε το γνωρίζω με σιγουριά. Εικάζω.
Πρώτα από όλα ποιος είπε ότι η Αμερική έχει δρόμους; Μπροστά στους Ευρωπαικούς (όχι Ελληνικούς), είναι για γέλια από όλες τις απόψεις.Αν εννοείς από πλευράς χάραξης, τότε ναι. Στη μεγάλη πλειοψηφία της χώρας, ουσιαστικά δεν υπάρχουν στροφές κλειστές, αλλά μεγάααααλες καμπές.
Αν εννοείς από πλευράς ποιότητας ασφάλτου, δικτύου και υποδομών κάνεις λάθος. …4.5 χρόνια ζούσα εκεί. Οι δρόμοι είναι απλά υποδειγματικοί για κάθε χώρα.
-
DVD παίζει ;;
(είμαι πειραχτηρι forgive me)
Boxster987 ή Z4 E89?