-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν η RBR είναι drinks company τότε η Mclaren είναι παροχέας κινητής τηλεφωνίαςDoes not compute.
Η Vodafone είναι χορηγός της McLaren, δεν έχει την ιδιοκτησία της ομάδας. Μια καλύτερη αναλογία είναι ότι φτιάχνει στερεοφωνικά και ηλεκτρονικά.
-
η ουσιωδης διαφορα των 2 ειναι πως η RB φτιαχνει ισοτονικο κατρουλιο και το πουλαει στα μαγαζια, ενω η McLaren φτιαχνει αμαξαρες
-
σιγα την αμαξαρα
-
Όχι εντάξει, καλή είναι η 12C. Πολύ καλή θα έλεγα!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
σιγα την αμαξαραΑυτοκτόνα όπως είσαι...
-
Ο χρήστης Drinks company's team manager έγραψε:
Obviously McLaren have made a step forward. They have abandoned their exhaust and done a cut and paste with the Red Bull version, which is obviously quite flatteringhttp://www.autosport.com/news/report.php/id/90265
Δωσε κατινιες στο λαο!!!
ΔΩΣΕΕΕ! -
Μια φιλική συμβουλή προς τους ανθρώπους της Pirelli: Παιδιά, κάντε λίγο κράτει με το Tire Shine! Έχω πάει σε πολλούς γάμους, αλλά** τόσο γυαλιστερά sidewall δεν έχω ξαναδεί**! Είναι σχεδόν εξίσου γυαλιστερά με τις πιατέλες-έπαθλα!
-
-
Μ' αρέσει που έβαλε τεράστια μπλε γράμματα 'ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΕΡΡΑΡΙ'. θέλει η μπιπ να κρυφτεί και δεν την αφήνει η πολύ χαρά - χωρίς παρεξήγηση
Nothing personal που λένε
-
Ο Alonso είναι ο δικός μου Prost
*Ο Hamilton μίλησε στην εφημερίδα The Telegraph και εξήγησε πώς το σκέφτεται: «Πιστεύω ότι η Νέμεση και ο πλησιέστερος αντίπαλός μου πάντα θα είναι ο Fernando. Απλώς λόγω της ιστορίας μας όταν ξεκινούσα. Τον βλέπω σαν τον δικό μου Prost, σαν να ήμασταν Prost και Senna. Αν λέγαμε ότι έπρεπε να διαλέξω έναν οδηγό στον οποίο θα ήθελα να μοιάσω, σαφώς θα επέλεγα τον Ayrton, και τότε αυτό θα έβαζε τον Fernando στη θέση του Prost».
Όταν ο Hamilton ρωτήθηκε αν αισθάνεται την ίδια αντιπαλότητα με τον Sebastian Vettel, ο Βρετανός έκανε έναν άλλο παραλληλισμό: «Δεν νομίζω. Όταν θα έχουμε μονοθέσια με παρόμοιο ρυθμό τότε θα δούμε σοβαρούς αγώνες. Ίσως ο Vettel να είναι ο νέος Nigel Mansell, όχι ότι θα τον κατέτασσα τόσο ψηλά όσο τον Mansell».*
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ο Alonso είναι ο δικός μου Prost*Ο Hamilton μίλησε στην εφημερίδα The Telegraph και εξήγησε πώς το σκέφτεται: «Πιστεύω ότι η Νέμεση και ο πλησιέστερος αντίπαλός μου πάντα θα είναι ο Fernando. Απλώς λόγω της ιστορίας μας όταν ξεκινούσα. Τον βλέπω σαν τον δικό μου Prost, σαν να ήμασταν Prost και Senna. Αν λέγαμε ότι έπρεπε να διαλέξω έναν οδηγό στον οποίο θα ήθελα να μοιάσω, σαφώς θα επέλεγα τον Ayrton, και τότε αυτό θα έβαζε τον Fernando στη θέση του Prost».
Όταν ο Hamilton ρωτήθηκε αν αισθάνεται την ίδια αντιπαλότητα με τον Sebastian Vettel, ο Βρετανός έκανε έναν άλλο παραλληλισμό: «Δεν νομίζω. Όταν θα έχουμε μονοθέσια με παρόμοιο ρυθμό τότε θα δούμε σοβαρούς αγώνες. Ίσως ο Vettel να είναι ο νέος Nigel Mansell, όχι ότι θα τον κατέτασσα τόσο ψηλά όσο τον Mansell».*
Ναι ρε δεν το ξέρεις. Δεν βλέπουμε τον Hamilton στην McLaren. Βλέπουμε μετενσάρκωση του Senna
Και ναι, ξέρω ότι δεν λέει ακριβώς αυτό αλλά έπειδη έχει προϊστορία με το θέμα πιστεύω ότι αυτό έχει στο μυαλό του...
-
Ωχ τι αλλο θα ακουσουμε...
Ολο και πιο αντιπαθης γινεται... -
Οχι και Προστ ο Αλονσο με τετοια μυτουλα!!!
Ελεος!!!
-
Θα ήθελα να μοιάσω λέει ρε λαοπλάνοι, τι χτυπιεστε σαν ταραμοσαλάτες; Και ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του είναι ο Alonso.
Μια χαρά τα λέει, σε προσέγγιση αγώνων και γενικότερη αγωνιστική φιλοσοφία μοιάζουν με Prost και Senna.
-
Ελα ρε ripper κι εσυ που ο τσιλιμπουρδας μοιαζει σε φιλοσοφια με τον Senna...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
...τσιλιμπουρδας...Πες ότι δεν μοιάζει. Κακό είναι να θέλει να μοιάσει;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πες ότι δεν μοιάζει. Κακό είναι να θέλει να μοιάσει;Προφανως κι οχι!
Αλλωστε κι ο Σουμι καποτε ηθελε να μου μοιασει (δεν τα καταφερε βεβαια) και ειδες τι καταφερε! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Θα ήθελα να μοιάσω λέει ρε λαοπλάνοι, τι χτυπιεστε σαν ταραμοσαλάτες; Και ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του είναι ο Alonso.Μια χαρά τα λέει, σε προσέγγιση αγώνων και γενικότερη αγωνιστική φιλοσοφία μοιάζουν με Prost και Senna.
Ο καθένας είναι ξεχωριστός και διαφορετικός οδηγός με το δικό του στυλ και προσέγγιση.
Δε καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά πρέπει να μοιάσει με κάποιον?
Ο εαυτός του δε μπορεί να είναι?
-
Στερεότυπη και απλοϊκή προσέγγιση...
-
Τελικά δεν είναι να ανοίγει το στόμα του ο Λιούης
Διαφορα Νεα - Μαρτς 2011