-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Το 1,2 tsi του ιμπιζα στη δυναμομετρηση των 4τροχων ειχε βγαλει 108 αλογαedit τωρα που το σκεφτομαι, αν θες σπορτιφ χαρακτηρα αλλα τον κινητηρα του πολο, δες κ το ιμπιζα 'special edition'
Ενταξει να εχει 3 αλογα αποκλιση ναι να το καταλαβω .. αλλα οχι και τοσα που λεγανε...
Το χω κοιταξει και το ibiza αλλα δεν μου λεει κατι απο εμφανιση..και το εσωτερικο του δεν μου κανει καθολου αισθηση ειναι πολυ φτωχο,δεν ξερω...μονο το cupra λεει εμφανισιακα για μενα απο τα ibiza αλλα εκει παμε σε αλλη κατηγορια
Ειλικρινά δεν ξερω ποιο να παρω.Το Fiesta S μου αρεσει παρα πολυ εμφανισιακα ειναι πιο ογκοδες,πιο αμαξι απο το polaki και το εσωτερικο του αρκετα ωραιο.το μονο που με προβληματιζει ειναι ο 1.6 που ενταξει εχω ακουσει αρκετα καλα λογια αλλα σιγουρα δεν ειναι ο ροπατος του polo και σιγουρα θα καιει παραπανω απο το polo o 1.6 του fiesta -
Ροπάτος δεν είναι σαν τον tsi αλλά προσφέρει στροφάρισμα που δεν προσφέρει ο tsi. Διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα με τα γούστα σου.
-
Μωρε πιο ογκωδες δεν ειναι, αλλα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο σχεδιαστικα και 'γεμιζει το ματι'
Για την καταναλωση τωρα, αν το πηγαινεις χαλαρα, ναι το πολο θα καει λιγοτερο, σε πιο γρηγορους ρυθμους ομως μην περιμενεις να καιει σαν 1200αρι, σαν τουρμπο 100+αλογων θα καει
Παντως την καταναλωση του φιεστα μια χαρα λογικη τη βρισκω
Οπως κ να'χει οδηγησε τα κ τα 2 να δεις πιο σου ταιριαζει καλυτερα οδηγικα!!
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Polo Highline με 15.300€?? Φιλος μου το πηρε πριν ενα μηνα στην εκδοση comfortline 5θυρο και εδωσε 16.300!!Γιωργο μηπως το πηρε με dsg???
-
Οχι Ευθυμη!! Comfortline χωρις τιποτα απο προαιρετικο εξοπλισμο 16.300 €!!
Mitsos_1990 εχω κανει 14800 χλμ και την Πεμπτη θα το παω για το πρωτο του σερβις (σερβις χρονου δηλαδη)
Τωρα δεν ξερω αν θα θεωρηθουν προβληματα αυτα που θα πω αλλα θα τα αναφερω..2 φορες μου εβγαλε μηνυμα στον υπολογιστη οτι η πιεση του λαδιου ειναι χαμηλη και επρεπε να σταματησω.. Περαν του οτι εχω να το δω το μηνυμα αυτο απο τον Οκτωβρη, σε ενα αλλο φορουμ παρουσιαστηκε το ιδιο θεμα σε ενα ακομα Fiesta, το πηγε στην αντιπροσωπια και του ειπαν οτι ειναι λαθος του υπολογιστη. Εκτος αυτου φταιω και γω γιατι στα φαναρια εσβηνα τον κινητηρα (start-stop style)
Επισης προχθες το ηχοσυστημα του, εχανε μερικες φορες τους σταθμους. Το εσβησα και το ξανανοιξα και επανηλθε.. Κατα τα αλλα απολυτως τιποτα!! Κανενα μηχανολογικο προβλημα!!!
Αν εν τελει αποφασισεις για Fiesta ρωτα τους τι εγγυηση θα σου δωσουν γιατι εγω νομιζα οτι ειχα 5ετη και τελικα εχω 2ετηΤο Ibiza (το εχει κι αυτο ενας φιλος μου) ειναι κι αυτο ενα αρκετα καλο αυτοκινητο αλλα μου φαινεται οτι ειναι πολυ πιο σκληρο απο το Fiesta. Και επιπλεον το εσωτερικο του ειναι καπως μουντο...
-
τα δικαμας εχουν 2 χρονια εγγυηση, τα καινουρια εχουν 5 το λεει στο σαιτ της φορδ
εδιτ: απο το σαιτ της φορδ....
''Για τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα από 3/1/2011 ισχύει 5 χρόνια εγγύηση Ford* (2 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων + 3 χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης Ford Protect* με ανώτατο όριο τα 100.000 χλμ.).'' -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Οχι Ευθυμη!! Comfortline χωρις τιποτα απο προαιρετικο εξοπλισμο 16.300 €!!Oh, that hurt! Στο σαιτ της vw εχει το comfortline 15500 k το highline 16100 τα 5θυρα...
Μαλλον εγιναν μειωσεις, μην του το πεις του παιδιου!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ροπάτος δεν είναι σαν τον tsi αλλά προσφέρει στροφάρισμα που δεν προσφέρει ο tsi. Διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα με τα γούστα σου.Οταν λες ''στροφαρισμα'' τι ακριβώς εννοείς? ο turbo του πολο δεν στροφαρει καλύτερα απο τον 1.6 του ford?
-
Ο 1.2 tsi δινει τις επιδοσεις του χαμηλα οποτε δεν προσφερει το στροφαρισμα που εχει το fiesta.Οποτε αν πας στο 1.2 tsi να ανεβασεις πανω απο τις 5.000 στροφες το αμαξι απλα θα κολωσει.
-
Ο χρήστης MITSOS_1990 έγραψε:
Ροπάτος δεν είναι σαν τον tsi αλλά προσφέρει στροφάρισμα που δεν προσφέρει ο tsi. Διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα με τα γούστα σου.
Οταν λες ''στροφαρισμα'' τι ακριβώς εννοείς? ο turbo του πολο δεν στροφαρει καλύτερα απο τον 1.6 του ford?
Στροφάρισμα = Περιστροφή σε υψηλές ΣΑΛ. Ο 1600 του Fiesta προσφέρει σαφώς καλύτερη ευστροφία και ισχύ στις ψηλές σε σχέση με τον 1.2 Tsi!
-
Μαγκες σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. Τελικα η αποφαση μου ειναι Ford Fiesta Sport.. Εχει ακριβως αυτα που θελω απο ενα αμαξι.την αλλη εβδομαδα παω να το παραγγείλω Κατι αλλο τωρα, μπορω να βαλω σαν extra Πλαϊνες ποδιες.. Σιγουρα ειναι πιο ωραιο εμφανισιακα αλλα θα ηταν καλυτερο να τις βαλω ή οχι?θα με βοηθησουν καπου??θα πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος αν τις βαλω?τι παιζει?
-
Ο χρήστης MITSOS_1990 έγραψε:
Μαγκες σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. Τελικα η αποφαση μου ειναι Ford Fiesta Sport.. Εχει ακριβως αυτα που θελω απο ενα αμαξι.την αλλη εβδομαδα παω να το παραγγείλω Κατι αλλο τωρα, μπορω να βαλω σαν extra Πλαϊνες ποδιες.. Σιγουρα ειναι πιο ωραιο εμφανισιακα αλλα θα ηταν καλυτερο να τις βαλω ή οχι?θα με βοηθησουν καπου??θα πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος αν τις βαλω?τι παιζει?Καλοριζικο!!! Πιστευω θα το καταευχαριστηθεις!!!
Τα πλαινα σποιλερ μπορεις να τους ζητησεις να στα βαλουν σαν 'δωρο'. Καποιου φιλου το Fiesta, τα εχει πανω και μου ειπαν οτι τα ειχε βαλει στην αντιπροσωπεια.. Δεν προσφερουν τιποτα παραπανω εκτος απο εμφανιση . Μαζευω και γω λεφτα για να τα βαλω τον Απριλιο (500 €) Δεν νομιζω να χρειαστει καποια ιδιαιτερη επιπλεον προσοχη.. -
Se eyxaristw polu Focusman91 gia tin voitheia sou!
Oreos tha ta valw kai egw;) -
καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο
Vw Polo 1.2 Tsi vs Ford Fiesta 1.6 Sport