-
Λοιπόν παίδες ψάχνω το πρώτο μου αυτοκίνητο... Στην διάθεση μου έχω 10.000-10.500 το πολυ ευρώ συν 1000 η απόσυρση... Η χρήση θα είναι μέσα στην πόλη και ψάχνω όπως είναι λογικό κάτι μικρό και οικονομικό... Ψάχνω για κάτι καινούργιο... Απορρίπτονται προτάσεις όπως smart,pixo,ka,alto και υπόλοιπα παρεμφερή αμάξια... Στο μάτι έχω βάλει το chevrolet aveo, μου αρέσει πολύ σαν αμάξι και το 1400 με απόσυρση βγαίνει στα 10600 πείπου νομίζω... Κάτι άλλο είναι το clio το 1200 και το corsa νομίζω είναι μέσα στα λεφτά... Για πείτε γνώμες και κάποιες προτάσεις.... Ευχαριστω.....
-
Λοιπόν παίδες ψάχνω το πρώτο μου αυτοκίνητο... Στην διάθεση μου έχω 10.000-10.500 το πολυ ευρώ συν 1000 η απόσυρση... Η χρήση θα είναι μέσα στην πόλη και ψάχνω όπως είναι λογικό κάτι μικρό και οικονομικό... Ψάχνω για κάτι καινούργιο... Απορρίπτονται προτάσεις όπως smart,pixo,ka,alto και υπόλοιπα παρεμφερή αμάξια... Στο μάτι έχω βάλει το chevrolet aveo, μου αρέσει πολύ σαν αμάξι και το 1400 με απόσυρση βγαίνει στα 10600 πείπου νομίζω... Κάτι άλλο είναι το clio το 1200 και το corsa νομίζω είναι μέσα στα λεφτά... Για πείτε γνώμες και κάποιες προτάσεις.... Ευχαριστω.....
-
-
Απλα ξεχνα το aveο σε σχεση με το clio και το corsa..
-
Για ποιο λογο...???
-
Aveo με χιλια
-
Τιτλος: 'Μικρό πόλης'
Ο χρήστης Joker Myrddin έγραψε:
Απορρίπτονται προτάσεις όπως smart,pixo,ka,alto και υπόλοιπα παρεμφερή αμάξια...Θελω παρ'ολα αυτα να ακουσω το σκεπτικο σου... γιατι επελεξες το αβεο???
-
Απο αυτοκίνητα να σου πω δεν ξέρω την τύφλα μου, είμαι του διτροχου...
Επιλογή είναι ότι έχω ακούσει καλά λόγια σε θέμα ασφάλειας, και ποιότητα εσωτερικού που ψάχνει κανείς σε τέτοιου είδους αμάξια και η τιμή του είναι άκρος ελκυστική... Και πάντα είχα ένα θεματάκι με την chevrolet... -
Νατο παλι το Αβεο!!!!
-
Φιλε μου ποιος σου ειπε καλα λογια για την ασφαλεια του??!!
Τσεκαρε μονος σου http://www.euroncap.com/tests/chevrolet ... 6/250.aspx
Αν εισαι κολλημενος με την εταιρια παρε καλυτερα το σπαρκ, φουλ εξοπλισμενο κ με esp, 12000, αρα με αποσυρση 11. Αφου τα εχεις κ μετρητα ευκολα θα σου κοψουν ενα 500ρικο ακομα. Κανε κ συγκριση με το κρας τεστ του αβεο http://www.euroncap.com/results/chevrol ... 9/377.aspx
-
Επειδή θέτεις ως προτεραιότητα την ασφάλεια και καλά κάνεις δες λίγο εδώ http://www.euroncap.com/results/chevrolet/aveo.aspx βέβαια είναι το sedan αλλά το σασί είναι το ίδιο με το 5πορτο.1.5 αστέρι ξεχασέ το καλύτερα εχει άλλα 5άστερα πολύ καλύτερα
-
Οκ τότε πείτε κάποιες προτάσεις...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νατο παλι το Αβεο!!!!τι εννοεις νατο παλι..?
στα τοπικα με τα σεατ λεον ιμπιζα και πολο που ανοιγουν συνεχεια γιατι δεν πηγες να ειρωνευτεις,γιατι περι ειρωνιας προκειται.. 'νατο παλι το ιμπιζα ' -
+1000 για το κλιο
-
Ο χρήστης Joker Myrddin έγραψε:
Οκ τότε πείτε κάποιες προτάσεις...Clio
-
+2000 για το Clio
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Νατο παλι το Αβεο!!!!
τι εννοεις νατο παλι..?
στα τοπικα με τα σεατ λεον ιμπιζα και πολο που ανοιγουν συνεχεια γιατι δεν πηγες να ειρωνευτεις,γιατι περι ειρωνιας προκειται.. 'νατο παλι το ιμπιζα 'Κανει guest εμφανισεις ανα περιοδους το αβεο
-
κατι μου θυμιζει και με την ασφαλεια της chevrolet η κανω λαθος bill?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νατο παλι το Αβεο!!!!
τι εννοεις νατο παλι..?
στα τοπικα με τα σεατ λεον ιμπιζα και πολο που ανοιγουν συνεχεια γιατι δεν πηγες να ειρωνευτεις,γιατι περι ειρωνιας προκειται.. 'νατο παλι το ιμπιζα 'Κανει guest εμφανισεις ανα περιοδους το αβεο
Γιατι οχι, ειναι ενα αυτοκινητο, το οποιο εχει δεχτει αδικη κατακραυγη και ειναι και πολύ ασφαλες..
Αν ειχε δοκιμαστε θα ειχε παρει τουλαχιστον 4 αστερια.. για οσους γνωριζουν στο τελευταιο φεις λιφτ εγιναν καιριες βελτιωσεις στον τομεα της ασφαλειας.. -
Με τα 10.000€ στην κατηγορία των super mini που ουσιαστικά ψάχνεις και όχι στα μικρά νομίζω ότι θα κινηθείς στην μετριότητα.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανει guest εμφανισεις ανα περιοδους το αβεοΠου θα πάει. Θα αντικατασταθεί κάποτε. Ελπίζω να μην κάνει guest και ως μτχ!
Αν και ... η δικαίωση και η αναγνώριση της αξίας του μπορεί να έρθει καμιά 20ετία μετά! Δόξα και τιμή στο αλησμόνητο Starlet!!!
Μικρό πόλης