-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανει guest εμφανισεις ανα περιοδους το αβεοΠεριμένω και τη δυναμική επανεμφάνιση του κορυφαίου αυτοκινητιστικού συμβόλου, του ενός, του μοναδικού, του ανεπανάληπτου, του ΚΙΜΠΑΡΙΚΟΥ!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με τα 10.000€ στην κατηγορία των super mini που ουσιαστικά ψάχνεις και όχι στα μικρά νομίζω ότι θα κινηθείς στην μετριότητα.Κανει guest εμφανισεις ανα περιοδους το αβεο
Που θα πάει. Θα αντικατασταθεί κάποτε. Ελπίζω να μην κάνει guest και ως μτχ!
Αν και ... η δικαίωση και η αναγνώριση της αξίας του μπορεί να έρθει καμιά 20ετία μετά! Δόξα και τιμή στο αλησμόνητο Starlet!!!
Τοτε να προτεινουμε YARIS
-
Τα χρήματα δεν θα είναι ακριβώς 10000 αλλά +1000 η απόσυρση +εκπτώσεις που κάνουν πολλές εταιρίες αυτές τις εποχές.... i20???
-
Τι χρηση θα κανεις?? Δηλαδη τι διαδρομες θα κανεις, σε τι περιοχες θα κινεισαι, αν θα εισαι συνηθως μονος ή με αλλα ατομα ή και αποσκευες, προτιμας 3θυρο/5θυρο κλπ κλπ..
-
Εγω θα το προτιμουσα παντος σε θεματα αξοπλισμου/κινητηρα σε σχεση με το clio.
-
Η χρήση του θα είναι σχετικά μικρή μέσα στον Πειραια... Για καθημερινή χρήση έχω την μηχανη... 5πορτο σίγουρα και οικονομικό όσων αφορά βενζίνες κτλ... Έριξα μία ματία στις τιμές και με πέρνει aveo,clio,fabia,i20 και ίσως corsa και ceed
-
Προσεξε μονο τις πολυ βασικες εκδοσεις καποιων μοντελων γιατι ισως να εχουν τραγικες ελλειψεις στον εξοπλισμο!!
Απο αυτα που αναφερεις πιο ελκυστικα μου φαινονται τα i20 k corsa (λογω κινητηρα/εξοπλισμου/τιμης). Δες κ το νεο micra, εξισου ελκυστικο με τα προαναφερθεντα.
Κατι ακομα: οταν αρχισεις τις επισκεψεις στις αντιπροσωπειες για προσφορες και test drive (βασικο να το εχεις οδηγησει πριν το παρεις) ζητα και προγραμμα/τιμες σερβις, παιζει κι αυτο το ρολο του
-
Τώρα διάβασα την όλη συζήτηση που είχατε κάνει για το aveo και το θέμα ασφάλειας αλλά είχε γίνει στο παλιό το 2006... Βέβαια για να το λέτε κάτι θα ξέρετε αλλά μου αρέσει το γ...... περίσσοτερο από όλα τα άλλα...
-
Μπορεί το facelift να έγινε πιο ασφαλές αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει δοκιμή αυτό είναι θεωρία και μόνο.Πάντως το 1,5 αστερι στη δοκιμή του 2006 είναι επιπέδου κινέζικων αυτοκινήτων,πολύ φτωχο απότέλεσμα όταν παλιότερα μοντέλα άλλων εταιριών του 2000-2002 πέρνανε άνετα 4(πχ fiat punto)
-
Ο χρήστης Joker Myrddin έγραψε:
Η χρήση του θα είναι σχετικά μικρή μέσα στον Πειραια... Για καθημερινή χρήση έχω την μηχανη... 5πορτο σίγουρα και οικονομικό όσων αφορά βενζίνες κτλ... Έριξα μία ματία στις τιμές και με πέρνει aveo,clio,fabia,i20 και ίσως corsa και ceedΕννοείς πως θα το χρησιμοποιείς κυρίως εκτός πόλης; Σε μια τέτοια περίπτωση αποκλείουμε όλα τα mini και μένουν μόνο τα Corsa,i20,Clio.
edit
Μπερδεύτηκα. Στο πρώτο σου post λες πως το αυτοκίνητο προορίζεται για χρήση εντός πόλης. Μήπως τελικά στο τελευταίο σου post εννοείς πως δεν θα το χρησιμοποιείς πολύ; -
Αυτό εννοώ... Ότι θα είναι εντός πόλης αλλά η χρήση του δεν θα είναι μεγάλη... Δεν θα είναι δηλαδή για κάθε μέρα... Όποτε βρέχει, για κανένα καφέ κτλ... Σαν δεύτερο όχημα δηλαδη...
-
Αυτό εννοώ... Ότι θα είναι εντός πόλης αλλά η χρήση του δεν θα είναι μεγάλη... Δεν θα είναι δηλαδή για κάθε μέρα... Όποτε βρέχει, για κανένα καφέ κτλ... Σαν δεύτερο όχημα δηλαδη...Για τέτοια χρήση δεν έχεις λόγο να πας σε Ceed ή κάποιο άλλο μικρομεσαίο. Εαν χωροταξικά βολεύει supermini γιατί να πας σε κάτι μεγαλύτερο και σίγουρα πιο άβολο για την πόλη?
Προσωπικά σε supermini εκτιμώ πολύ το Ibiza 1,2Tsi και το Clio 1,2 Tce. Αν φτάνεις 'οικονομικά' σε τέτοια τότε αυτά παρέχουν και πολύ καλή εμφάνιση και τεχνολογία σύγχρονη σε επιδόσεις, σε ασφάλεια αλλά και σε καταναλώσεις/καυσαέρια κλπ.
Η 'λίγη χρήση' δεν είναι ανάγκη να έχει συμβιβασμούς σε ουσιώδη θέματα. Θα μπορούσες τότε να δεις και μτχ με τα μισά λεφτά. Μην ξέροντας και μελλοντικές αναγκες που μπορεί να προκύψουν μιας και η αγορά αυτοκινήτου δεν μπορεί να είναι μια βραχυπρόθεσμη υπόθεση κάποια σαν τα παραπάνω μπορούν να βγουν άνετα και εκτός πόλης.
Δοκίμασε όλα τα supermini, κάνε μια έρευνα αγοράς/προσφορές, ψαξε λίγο την συντηρηση και τα κόστη τους και σίγουρα θα βρεις κάποια καλή πρόταση. -
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Μπορεί το facelift να έγινε πιο ασφαλές αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει δοκιμή αυτό είναι θεωρία και μόνο.Πάντως το 1,5 αστερι στη δοκιμή του 2006 είναι επιπέδου κινέζικων αυτοκινήτων,πολύ φτωχο απότέλεσμα όταν παλιότερα μοντέλα άλλων εταιριών του 2000-2002 πέρνανε άνετα 4(πχ fiat punto)Δεν είναι και πάλι κάτι φοβερό
http://www.iihs.org/ratings/rating.aspx?id=742
http://www.iihs.org/ratings/rating.aspx?id=711 -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για μικρά πόλης δύο είναι οι επιλογές , ή Smart ή iQ.Όπως είπα και πιο πριν έχω μηχανή και θέλω ένα αμάξι....
Το clio είναι μέσα στα χρήματα και το σκέφτομαι... Για τα ibiza πάντα άκουγα τα χειρότερα όσων αφορά την ποιότητα....
-
Βρήκα αυτό στο internet http://www.youtube.com/watch?v=zkCwJ-MgCqE
-
Βρήκα αυτό στο internet
Youtube VideoΟποιαδήποτε δοκιμή ασφάλειας εκτος του http://www.euroncap.com/home.aspx είναι το λιγότερο αναξιόπιστη!!
-
Σε κάθε ήπειρο θα λένε για την δική τους... Απλά μου έκανε εντύπωση που στην Αυστραλία είναι με άλλο όνομα... Πάντως στου 2006 είχαν την ίδια βαθμολογία...
Απλά έχω μία απορία... Σε διάφορες ιστοσελίδες λένε για δοκιμή του 2008+ με 3 αστέρια στην euroncap αλλά στην ιστοσελίδα της δεν το έχει δοκιμάσει.... -
Για μικρά πόλης δύο είναι οι επιλογές , ή Smart ή iQ.
Όπως είπα και πιο πριν έχω μηχανή και θέλω ένα αμάξι....
Το clio είναι μέσα στα χρήματα και το σκέφτομαι... Για τα ibiza πάντα άκουγα τα χειρότερα όσων αφορά την ποιότητα....
αν θες αμαξι, τοτε αλλαξε το τιτλο του θεματος σου, γιατι μικρα πολης, ειναι τα 2 που αναφερθηκαν, αντε και τα τριδυμα
-
Έχει ένα point....
Οκ... Όχι τόσο μικρά πόλης -
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Βρήκα αυτό στο internet
Youtube VideoΟποιαδήποτε δοκιμή ασφάλειας εκτος του http://www.euroncap.com/home.aspx είναι το λιγότερο αναξιόπιστη!!
Oι δοκιμές του ANCAP είναι εξίσου αξίοπιστες με αυτές του Euroncap παρομοίως για τις δοκιμές του IIHS και του JNCAP και της NHTSA.
Όπως έγραψα και πιο πάνω και το fl δεν είναι κάτι το φοβερό από πλευράς παθητικής ασφάλειας.
Μικρό πόλης