-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τα φώτα είναι τα τελικά?...θα ηθελα να πιστευω πως οχι, αλλα απ΄οσο φαινεται απο τις φωτο, μαλλον ναι...
(νομιζω θα μου αρεσαν περισσοτερο με ενα οβαλ πλαστικο διαφανο καλυμμα, οπως στην τωρινη Elise πχ. Βεβαια απο κοντα μπορει να δειχνουν πολυ καλυτερα...)
P.S Η κ@λαρα της παντως ειναι υπεροχη...
-
Στις φωτο που είχαμε δεί ως τώρα φαινόταν σαν να είχαν κρύσταλλο (Βοημίας ).
Δεν είναι άσχημο πάντως.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Τα φώτα είναι τα τελικά?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9228_o.jpg
Ω ναι.........
η λευκη ματ είναι η launch (=πιασεκολέ) edition...........εγω θελω μια σαν αυτη που ειναι στο Link παρακαλω, γκρι, με τα φωτα της πιασεκολε edition...
P.S Το πιασεκολε να δουμε συνολικα ποσο...βαθυ θα ειναι...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα φώτα είναι τα τελικά?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9228_o.jpg
Ω ναι.........
η λευκη ματ είναι η launch (=πιασεκολέ) edition...........εγω θελω μια σαν αυτη που ειναι στο Link παρακαλω, γκρι, με τα φωτα της πιασεκολε edition...
P.S Το πιασεκολε να δουμε συνολικα ποσο...βαθυ θα ειναι...
της l.e.έχουν βάση επενδεδυμένη από ανθρακόνημα (το ίδιο και οι καθρέπτες).Δεν αποκλείεται στο μέλλον να προσφέρονται ως μέρος customize επιλογών και στην απλή (έτσι και αλλίως θα υπάρξουν διάφορα εξοπλιστικά πακέτα....ακόμα και για πίστα).
Τους αεραγωγούς στα φτερά της l.e. δεν τους πρόσεξες;Αν ισχύουν ακόμα τα προ διμήνου η l.e θα κοστίζει στην Ιταλία περίπου 55Κ.
-
Παντως αν σας χαρισουν καμια και δεν την θελετε επειδη δεν σας αρεσουν τα εμπρος φωτα, **ευχαριστως **θα σας απαλλαξω απο την ασχημια της.
-
ΕΠΟΣ
-
Φαινεται ακομα καλυτερη απ οσο την περιμενα.Και τα φωτα μ αρεσουν
-
που θα βιδώσω την πινακίδα ρε γμτ...
-
[gk mode on] Μηπως συμφερει περισσοτερο αντι να παρουμε δυο 4c gta,να παρουμε μια καλοσυντηρημενη 8c?
-
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
[gk mode on] Μηπως συμφερει περισσοτερο αντι να παρουμε δυο 4c gta,να παρουμε μια καλοσυντηρημενη 8c?που θα έχει και βιδωμένη πινακίδα ε?
δεν είναι κακή ιδέα... -
Στα λογια μου ερχεσαι
-
Να πω την αμαρτία μου θα προτιμούσα να έβγαινε κάτι τέτοιο σε παραγωγή με λιγότερο εξωτικές λύσεις και πιο προσιτό αντίτιμο...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Να πω την αμαρτία μου θα προτιμούσα να έβγαινε κάτι τέτοιο σε παραγωγή με λιγότερο εξωτικές λύσεις και πιο προσιτό αντίτιμο...Να πάς να εξομολογηθείς κωλοσούρνοντας στο εκκλησάκι της μαντόνας της μιλανίοτησας.
-
Θα πάρω ένα μπουκάλι selenia να με κοινωνήσει ο παπα Μπούσος.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα πάρω ένα μπουκάλι selenia να με κοινωνήσει ο παπα Μπούσος. -
Εδώ βγάζει πολύ κακία...
-
Το γεγονός ότι το μοτέρ είναι μικρότερο από 1800 κυβικά την κανει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στην Ελλάδα...
Uploaded with ImageShack.us
-
Άκρως φλύαρη στην συγκεκριμένη φωτογραφία.
Τα φώτα άθλια
-
Η γωνια της λευκης την κολακευει πολυ παντως
Alfa Romeo 4C