-
Καλησπέρα,
Μήπως ξέρει κανείς τις διαστάσεις των ηχείων στο Captur και αν βάλω ηχεία τις προκοπής θα ακούσω καλύτερο ηχο ή τζάμπα τα λεφτα λόγω standard radio-cd
Ευχαριστώ!
-
Επιτέλους ο 1.5 DCi 110 με εξάρι κιβώτιο στο Captur:
-
Αυτό ακριβώς. Επιτέλους ...
-
Να δούμε σε τι τιμή θα το φέρουν, το dci 90 είναι ήδη ακριβό.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Να δούμε σε τι τιμή θα το φέρουν, το dci 90 είναι ήδη ακριβό.+1
πριν κανα μηνα ειχα παρει προσφορα και μου το εβγαζε στην μεσαια εκδοση εξοπλισμου γυρω στα 18000.
το 110 ανετα θα φτασει το 20αρικο.
και το kadjar που ετοιμάζονται να λανσαρουν, σε τι τιμή θα το ξεκινάνε? -
Λογικά το 110 θα σπρώξει τις τιμές του 90 προς τα κάτω.
Θα έχει περάσει και η φρεσκάδα του μοντέλου. -
Ενδιαφέρουσα είδηση.
Ξέρουμε πότε περίπου θα έρθουν τα πρώτα αυτοκίνητα στην Ελλάδα; -
Άγνωστο προς το παρόν.
Θα ρωτήσω σε πηγή μου και θα αναφέρω αν μάθω κάτι σχετικό.
Και λογικά θα μπει και στο clio μέσα στη χρονιά. -
Καλησπέρα παίδες
Έχω καταλήξει στο Renault Captur 0,90 expression αφού πρώτα έχω διαβάσει όλες τις σελίδες εδώ.
Έχω όμως κάποιες απορίες και ήλπιζα σε βοήθεια σας .
-
ενδέχεται να πέσει η τιμή στο προσεχές μέλλον ;
-
η έκδοση expression δεν έχει την οθόνη πολυμέσων 7 ιντσών με το σύστημα πλοήγησης . Εμένα προσωπικά δε μου χρειάζεται (αλλα μου αρέσει αισθητικά απο το κλασσικο ράδιο cd ). Πιστεύετε ότι η οθόνη θα βοηθούσε σε μια υποτιθέμενη μελλοντική μετα πώληση ή οχι ;
-
ο κινητήρας μου ακούγεται μικρός για τετοιο αυτοκίνητο και δεν έχω καταφέρει να το βρω κάπου για test drive ...
Ευχαριστώ πολυ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
- Υπάρχει σενάριο να παίξουν προσφορές μέχρι τέλη Μάρτη κάποια στιγμή. Δεν είναι όμως σίγουρο και άγνωστο ποια μοντέλα και εκδόσεις θα πιάσει. Αν δεις μέχρι μέσα του Μάρτη όμως ότι δεν έχει βγει κάτι μάλλον μπορείς να προχωρήσεις. Αυτά λέει η πληροφόρηση μου. Φυσικά μη σε πάρω στο λαιμό μου και δεν μπορώ να ξέρω αν θα πιάνει τη συγκεκριμένη έκδοση. Αν παίξουν θα παίξουν για αυτοκίνητα που θα έχουν ήδη φτάσει τελωνείο - ετοιμοπαράδοτα.
2)Ελαφρά. Αλλά αν μιλάμε για ένα αμάξι που θα πουληθεί μετά από 5 χρόνια π.χ. άντε να το πουλάς 200-300 euro παραπάνω. Αρα αποφάσισε με βάση τις ανάγκες σου, δε δημιουργεί μεγάλη διαφορά.
3)Test drive απίθανο να βρεις βενζίνη. Diesel έχουν όσοι αντιπρόσωποι έχουν. Το Captur το έχω οδηγήσει μόνο diesel. Έχω οδηγήσει το Clio με το TCE 90. Μέσα στη πόλη δε θα σε απογοητεύσει πουθενά. Στην εθνική ταξίδι με 140 συνέχεια το βγάζεις πολύ ξεκούραστα. Αν κάποιος ταξιδεύει με μεγαλύτερες ταχύτητες ίσως να μην τον ικανοποιεί ο κινητήρας. Πάντως από θέμα αξιοπιστίας ούτε Ελλάδα έχει ακουστεί κάτι ούτε σε ξένα sites/forums.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
- Υπάρχει σενάριο να παίξουν προσφορές μέχρι τέλη Μάρτη κάποια στιγμή. Δεν είναι όμως σίγουρο και άγνωστο ποια μοντέλα και εκδόσεις θα πιάσει. Αν δεις μέχρι μέσα του Μάρτη όμως ότι δεν έχει βγει κάτι μάλλον μπορείς να προχωρήσεις. Αυτά λέει η πληροφόρηση μου. Φυσικά μη σε πάρω στο λαιμό μου και δεν μπορώ να ξέρω αν θα πιάνει τη συγκεκριμένη έκδοση. Αν παίξουν θα παίξουν για αυτοκίνητα που θα έχουν ήδη φτάσει τελωνείο - ετοιμοπαράδοτα.
2)Ελαφρά. Αλλά αν μιλάμε για ένα αμάξι που θα πουληθεί μετά από 5 χρόνια π.χ. άντε να το πουλάς 200-300 euro παραπάνω. Αρα αποφάσισε με βάση τις ανάγκες σου, δε δημιουργεί μεγάλη διαφορά.
3)Test drive απίθανο να βρεις βενζίνη. Diesel έχουν όσοι αντιπρόσωποι έχουν. Το Captur το έχω οδηγήσει μόνο diesel. Έχω οδηγήσει το Clio με το TCE 90. Μέσα στη πόλη δε θα σε απογοητεύσει πουθενά. Στην εθνική ταξίδι με 140 συνέχεια το βγάζεις πολύ ξεκούραστα. Αν κάποιος ταξιδεύει με μεγαλύτερες ταχύτητες ίσως να μην τον ικανοποιεί ο κινητήρας. Πάντως από θέμα αξιοπιστίας ούτε Ελλάδα έχει ακουστεί κάτι ούτε σε ξένα sites/forums.
Σε ευχαριστώ πολυ για την γρήγορη απάντηση
Θα περιμένω κανα δεκαήμερο ακόμα μήπως γίνει κάνενα θαύμα . Με κάλυψες απόλυτα για τις επιδόσεις του κινητήρα .
Το θέμα με την οθόνη μάλλον θα κριθεί απο το αν θα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο ή οχι .
Αν και το προτιμώ λόγω αισθητικής .Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κατέληξα τελικά στην dynamic έκδοση κ οχι στην expression για 2 λόγους .
Πρώτον θα έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία κ δεύτερον η expression με την οθόνη πολυμέσων σαν έξτρα θα αργούσε παραπάνω .Βέβαια άρχισαν τα ωραία του τύπου ότι η διχρωμία χρεώνεται παραπάνω στην dynamic 100€ (300€ αντί 200€ στην expression ) ή το τελικά μη μεταλλικό βασικό χρώμα ιβουάρ είναι ειδικής επεξεργασίας κ χρεώνεται κ αυτό 300€.
Συν του ότι η διχρωμία στον κατάλογο δεν χρεώνεται στην dynamic αλλα 'αυτό άλλαξε' χωρίς βέβαια να ενημερωθεί ο κατάλογος ......Sent from my iPhone using Tapatalk
-
http://www.renault.com.gr/discover/offers.html
Εδώ αναφέρει στις νέες προσφορές Μαρτίου-Απριλίου για επιπλέον έκπτωση σε 1.5 DCi Dynamic για ετοιμοπαράδοτα μέχρι 30/4.
Αυτό με τα ιβουαρ ίσχυε εξ' αρχής και στο captur και σε κάποια χρώματα του Clio και πράγματι δεν είναι απλά χρώματα όπως π.χ. το λευκό του clio.
Τα υπόλοιπα με τις διχρωμίες είναι πατέντες Θεοχαράκη και ελληνικών κεντρικών αντιπροσώπων.
-
Μήπως η 2χρωμία ποτέ δεν δόθηκε τζάμπα και ήταν απλά ένα τυπογραφικό λάθος που διορθώθηκε?
Και στο εξωτερικό με χρώση ήταν και είναι. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μήπως η 2χρωμία ποτέ δεν δόθηκε τζάμπα και ήταν απλά ένα τυπογραφικό λάθος που διορθώθηκε?
Και στο εξωτερικό με χρώση ήταν και είναι.δεν ειπα οτι δοθηκε καποτε δωρεαν λεω οτι ο καταλαγος λεει οτι στην authentic δεν ειναι διαθεσιμη, στην expression ειναι προαιρετικη και στην dynamic ειναι standar...
αν ειναι οντως τυπογραφικο λαθος (που δεν το πιστευω) γιατι μετα απο 1,5 χρονο δεν το διορθωσαν (εστω κ με το χερι) και γιατι η χρεωση στην dynamic ειναι 100 euro πιο ακριβη......βρωμαει λιγο...
θα μπω και στα ξενα site να δω στο δικο μας παντως 'ισχυει' οτι η διχρωμια ειναι standar στην dynamic
το αυτοκινητο το εχω παραγγειλει (2 μηνες παραδοση) απλα ειμαστε εδω για να λεμε τα στραβα σαν καταναλωτες.
-
lleonidas : Αγαπητέ φίλε,
Το Captur 1.5 dCi 110 hp αναμένεται να ξεκινήσει πωλήσεις από τον Ιούνιο του 2015. -
Ευχαριστώ χιονάνθρωπε!
Το Kadjar πάει για Αύγουστο-Σεπτέμβριο; -
Σεπτέμβριο τα πρώτα Kadjar.
-
Ανάκληση Renault Captur από την ΤΕΟΡΕΝ.
-
Το έχω παραγγείλει εδώ κ έναν μήνα σχεδόν κ ενώ στην αρχή μου έλεγαν δυο μήνες τώρα πήγαμε στα μέσα Ιουλίου κ ειμαι στο Τσακ να ακύρωσω την παραγγελία ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault CAPTUR