-
http://www.dior.com/beauty/en_int/fragr ... ction.html
-
Captur πορτοκαλι-μαύρο 4Τ Test Drive πριν μισή ώρα στον Πειραιά !
-
Χρωματικός συνδυασμός που είδα και μου άρεσε πολύ ήταν με ανθρακί.
Μέσα στη βδομάδα θα το οδηγήσω οπότε θα μεταφέρω εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Captur πορτοκαλι-μαύρο 4Τ Test Drive πριν μισή ώρα στον Πειραιά !Μιας και ξαναπέρασα
-
Είχα σήμερα για 1 ώρα test drive το Captur.
Το αυτοκίνητο στην ουσία είναι απλά ένα Clio ΙV με παραπάνω ύψος.
Σε σχέση με το Clio έχει αισθητή άνεση στους χώρους για κεφάλι μπροστά. Και ελαφρά καλύτερους για πόδια, αλλά κυρίως λόγω του ότι κάθεσαι πιο ψήλα. Πάντως με δοκιμαστή τον αδερφό μου -σε επίπεδο χώρων- που οριακά ξεπερνάει τα 2 μέτρα, ενώ στο Clio ήταν οριακά σε κεφάλι και τα πόδια βρίσκανε στο ταμπλό, στο Captur είναι άνετος και ο χώρος που μένει για τους πίσω είναι καλύτερος από το Clio και επαρκής για έως μέτριου αναστήματος ανθρώπους.
Λίγο καλύτερος και ο χώρος αποσκευών.Στο πάτημα στο δρόμο περίμενα να έχει μεγαλύτερες κλίσεις από το Clio -λόγω ύψους- και διαψέυστηκα. Τολμώ να πω ότι οριακά ήταν και πιο σφιχτό από το Clio στο οποίο συμφώνησαν και οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας.
Κατά τ'άλλα όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια με το Clio, το οποίο όπως έχω γράψει στο ανάλογο θέμα για εμένα είναι από τα top της κατηγορίας.
Στα πλην του, καταλογίζω σίγουρα την ορατότητα προς τα πίσω. Ενώ και η μπροστινή κολώνα δημιουργεί νεκρά σημεία ώρες ώρες. Επίσης θεωρώ ότι το ποσό που απαιτείται παραπάνω από το Clio είναι πάρα πολύ μεγάλο για αυτά που προσφέρει επιπλέον από το τελευταίο. 3.700 για ένα 1.5 DCi Dynamic παραπάνω είναι πάρα πολλά στη τιμή καταλόγου. Κατ'εμέ 1.500 max 2.000 euro θα ήταν μια επιτρεπτή διαφορά.
-
Ο βασικός λόγος που ακόμη μπαίνω στο χώρο είναι η παρουσία απόψεων σαν την παραπάνω.
Χαίρεσαι να διαβάζεις τέτοια κείμενα. Αντικειμενικά, όμορφα δομημένα και εστιασμένα σε βασικά θέματα ενός νέου αυτοκινήτου.samatistas thanks...
-
Μπόρω όταν το εντοπίσω να δώσω το λινκ για το ανάλογο του Clio όπου είχα αναφερθεί για όλους τους τομείς.
Βαριόμουν να αναλύσω ξανά όλους τους τομείς του αυτοκινήτου καθώς πέρα από τις όποιες χωροταξιακές διαφορές τα αμάξια ουσιαστικά είναι ίδια. Εχεις δίκιο πάντως. Γράφοντας θεώρησα λίγο de facto την καταγραφή που είχα κάνει για το Clio και φαίνεται κάπως.
-
Με αυτήν τη τιμή θα ήθελα το Captur με τον dci 1.6 και μάλιστα στην full extra έκδοση. Κατά τα άλλα αν έβγαινα να αγοράσω crossover και ήμουν ανάμεσα captur-juke θα περίμενα τουλάχιστον μέχρι τον dci 110 και θα διάλεγα Renault για εμφάνιση και χώρους.
-
-
Φαινεται οτι υπαρχει μια συνεχης ζητηση για πολυ μικρα SUV
Σε αυτα τα πλαισια βγηκε και το Captur και λογικο να ειναι ακριβοτερο αφου στοχευει σε αλλο κοινο και οχι σε αυτο που αγοραζει πχ supermini που στιβει και την τελευταια δεκαρα.Εμφανισιακα ειναι πολυ ωραιο,και σε αυτο το θεμα κοντραρει το Nissa Juke
-
Καλησπέρα σε όλους!
Πήγα να ρωτήσω για το Captur (το 900αρι) και δεν σου κάνουν καμία έκπτωση στη renault
Επειδή δεν έχω εμπειρία με την αντιπροσωπία...Κάνουν ποτέ ή είναι στάνταρ πολιτική?
-
Αυτή τη περίοδο το μόνο που δίνουν είναι δωρεάν το όφελος απόσυρσης ακόμη κι αν δεν έχει κάποιος απόσυρση.
Αν κάποιος έχει αυτοκίνητο να αποσύρει κόβουν +300 euro.
Βέβαια στο 0.9 TCe το όφελος είναι μόλις 300 euro, ενώ τα diesel κερδίζουν περίπου 1.400 euro. -
Το προτείνετε γενικά σε σχέση με το Peugeot 2008?
-
Προσωπικά δεν έχω καθόλου εικόνα για το 2008 οδηγικά, αλλά και σε επίπεδο εντυπώσεων(σχεδίαση, ποίοτητα υλικών...).
Από τις φωτογραφίες και μόνο για το 2008 εμφανισιακά προτιμώ το captur, αλλά επιφυλάσσομαι μέχρι να το δω live.
Σε βενζίνη δεν ξέρω κατά πόσο επαρκεί ο ατμοσφαιρικός 1.2 με 82 άλογα που εφοδιάζει το 2008. O 0.9 TCe του Captur και λόγω υπερτροφοδότησης είναι τουλάχιστον επαρκής. Σε diesel ίσως να είναι πιο σκληρή η κόντρα τους.
Πάντως και το 2008 σε ακριβή τιμή έρχεται. Μάλλον ένα κλικ πιο ψηλά από το Captur (κι εδώ μια κάποια επιφύλαξη γιατί δεν έχω δει κάπου τις τελικές με τις προσφορές). -
Σε αντίστοιχους εξοπλησμούς το captur είναι 1000 πάνω...Στα diesel δεν πήρα προσφορά για το 2008...Το Captur Diesel στην espression είναι 19000
Το μόνο πρόβλημα με το Captur 0.9 είναι ότι δεν έχουν test drive για το δοκιμάσω να δω πως συμπεριφέρεται με αυτόν το κινητήρα...Μόνο diesel
-
Ημουν πολυ κοντα στο να κλεισω το captur diesel 1.5 edc expression, αλλα μολις ειδα απο κοντα το peugeot αλλαξα γνωμη και περιμενω να παραλαβω την επομενη εβδομαδα ενα ετοιμοπαραδοτο μαυρο 1.6 diesel etg active.
Οι λογοι που αλλαξα την επιλογη μου:
1.Σαφως καλυτερη ποιοτητα υλικων στο εσωτερικο του peugeot-το captur εχει πολυ φθηνα στην οψη και αφη πλαστικα στην κεντρικη κονσολα που δε συναδουν πιστευω με τα 20+χιλιαδες€ που ζητα η renault.
2.απο οσα εχω διαβασει σε tests στο εξωτερικο αλλα και απο τα επισημα specs σχεδον ισαξιες επιδοσεις αλλα μεγαλυτερη οικονομια στην καταναλωση απο πλευρας peugeot
3. Σε συνδυασμο με το προηγουμενο μηδενικα τελη κυκλοφοριας για το peugeot.
4. Καλυτερο value for money για το peugeot καθως μεταξυ των παρεμφερων εκδοσεων που ανεφερα και με ενδιαφερουν, εχει καλυτερο εξοπλισμο standard εναντι του captur (πχ 6 αεροσακοι εναντι 4 του captur, στανταρ η οθονη multimedia στο peugeot, αναδιπλουμενοι καθρεπτες,δερματινο τιμονι,μπαρες οροφης, χειριστηρια ταχυτητων στο τιμονι)
5.εκπτωση συν αποσυρση προσφορα απο peugeot διαμορφωνουν την τιμη σε 19170€ (μαζι με το μεταλλικο χρωμα), ενω μονο αποσυρση απο renault με τελικη τιμη 20320 (με μεταλλικο χρωμα)
6.ελαφρως καλυτερη ορατοτητα στο peugeot προς τα πισω (προσωπικη γνωμη) -
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...
Θέλω να βάλω κι'αλλο ένα αυτοκινήτο στην αρχική μου ερώτηση...
Fiat 500L Diesel σε σχέση με Captur k 2008?
-
Το είδα live με αυτή την 2χρωμία πριν λίγη ώρα!!! Πωωωω! Ζημιά!!!
Ο χρήστης dproductionz έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...Θέλω να βάλω κι'αλλο ένα αυτοκινήτο στην αρχική μου ερώτηση...
Fiat 500L Diesel σε σχέση με Captur k 2008?
Καλές επιλογές και τα τρία. Πάνω κάτω στα ίδια είναι σχεδόν σε όλα.
Θα πρότεινα να δεις τα πετρελαιοκίνητα πάντως.
Δες κάποιες λεπτομέρειες όπως προσφορές των αντιπροσωπιών, ποια σε βολεύει για aftersales κλπ. -
To Fiat 500L το είδα και αυτό αλλά αφενός δεν με ενθουσίασε οπτικά σε σχέση με τα άλλα 2, αφετέρου δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο σε αυτόματο που ήθελα και το απέρριψα. Επίσης ενώ είχε πολύ καλή ορατότητα παντού δεν μου άρεσε καθολου η θεση οδήγησης ή μαλλον για να ακριβολογώ το κάθισμα καθώς ήταν στενό και χωρίς καθόλου πλευρική στήριξη κατά την άποψή μου και για το σωματότυπό μου (1.86)
-
Μόλις πήγα και το είδα το 500l και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε...Ειδικά σε εσωτερική εμφάνιση και ποιότητα...Τιμή πάνω κάτω τα ίδια...
Renault CAPTUR