-
Και εδω λειπει η εκδοση του dci με τα 110 αλογα?? Να υποθεσω για να μη χτυπησει τις πωλησεις του Juke ε? ?
-
DCi 110 μέσα στο 14 για Captur και Clio - λογικά.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αρχίσανε να πιάνουν εκθέσεις:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4291979/
Του πάει το μαύρο.
Το καντράν λίγο περίεργο είναι
-
Αυτό της αγγελίας δεν μου αρέσει. Και το είδα το ίδιο σήμερα από κοντά.
Το μαυρο με ασημί λεπτομέριες εξωτερικά ... χάλια και μακάβριο. Αλλο χρώμα ...
Και η Renault ας ξεθάψει παλιότερες ζάντες της από τις εποχές Megane I αν είναι. Από το 19 τις βρήκαν αυτές τις άθλιες?Βρήκα και κάτι καλό όμως! To ντουλάπι/συρτάρι του συνοδηγού ... μπανιέρα!!!
-
Καλε!! Τωρα το πηρα ειδηση!! Απο το μαγαζι που ψωνιζει η Ford για το Fiesta, τους καθρεφτες, πηρε και η Renault??
Παιδια οποιος δεν το θελει, εδω ειμαι εγω!! -
Μαύρο; Δεν με τρελαίνει. Κάτι σε γκρι, ασημί εξωτερικά χωρίς τα μαύρα γυαλιστερά εντός. Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά θέματα.
-
Πολύ πιθανό να λυθούν τα προβλήματα της αυτοκίνησης με αυτό το μοντελο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πολύ πιθανό να λυθούν τα προβλήματα της αυτοκίνησης με αυτό το μοντελο.Tι προβλήματα είχε; Δε γνωρίζω για αυτό ρωτάω
-
Ό,τι και να είχε, το Captur είναι εδώ και θα μπούμε σε νέα εποχή παγκόσμιας αυτοκίνησης.
Πλάκα κάνω Panosft, δεν με εκφράζει η συγκεκριμένη κατηγορία. Μπήκα στο 2008 και στο Captur και δεν με έπεισαν ότι αξίζουν προσοχή, χώρια που δεν βρήκα και κάποιον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι υπάρχουσες γκάμες νομίζω ότι είναι υπερ-αρκετές.
-
Στην συγκεκριμένη κατηγορία θέλω κάτι εξεζητημένο και εκκεντρικό. Κατι σε Juke, Countryman, Soul η ισως και το 500L Trekking αν ειναι ανταγωνιστικο. Ωραίο το Captur αλλά χωρίς πρωτοτυπία. Ένα μικρότερο QQ.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Είδα στη έκθεση της γειτονιάς σε μαύρο. Μου αρέσει προσωπικά το μαύρο με τις ασημί λεπτομέρειες.
Υ.γ: ας αλλάξει και κατηγορία το θέμα
-
Απαραδεκτες ιπποδυναμεις και κυβισμος για αυτα τα κιλα. Που ειναι ο dci 130; Που ειναι ο dig 1.6; Προσπεραστε μεχρι να σοβαρευτουν, και οι Γαλλοι και οι δικοι μας.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
-
Εχει 1.2 TCE 120 και τους επόμενους μήνες θα έχει τον DCi 110. Επαρκέστατοι για ανάγκες μικρής οικογένειας που απευθύνεται και για πωλήσεις. Δεν νομίζω ότι θα πάρει κάποιος Captur για επιδόσεις. Τους λίγους 'τρελούς' θα τους καλύψει το φημολογούμενο Captur RS με τον 1.6 TCe.
-
Ούτε σα φήμη δεν έπρεπε να κυκλοφορεί αυτο αλλα τέσπα
-
Νομίζω πως η Renault διέψευσε ενδεχόμενο για RS.
Δεν νομίζω να έχει και κάποιο νόημα ... όπως και το Juke Nismo.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
-
'Καπτίρ' το λένε στα 'ελληνικά'?! Δε μ΄αρέσει!
-
Καπτούρ το λένε.Απλά δε τους φαινεται πολυ εύηχο μαλλον
Τωρα πως τους φαίνεται εύηχο το καπτιρ ο Θεός κι η ψυχή του -
Καψουρ για Ελληνάρες έπρεπε να το προφέρουν!
-
Renault CAPTUR