-
καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα τη γνώμη σας ποιο απο τα 2 θα επιλέγατε. αυτή τη στιγμή έχουν περιπου 26000 (καινούρια και τα 2 στις βασικές εκδόσεις...δεν είμαι πολυ απαιτητικός στον εξοπλισμό). Με ενδιαφέρει κυρίως απο θέμα αξιοπιστίας και αποφυγής προβλημάτων (ηλεκτρικά μέρη και τριξίματα σε διάφορα μέρη εσωτερικά και εξωτερικά). γνωρίζω πως το S60 είναι πιο γρήγορο. πάνω κάτω οι καταναλώσεις τους είναι καλές (ειδικά σε σχέση με το παλιό μου 20 ετίας 1600cc επίσης).
Ευχαριστώ
-
καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα τη γνώμη σας ποιο απο τα 2 θα επιλέγατε. αυτή τη στιγμή έχουν περιπου 26000 (καινούρια και τα 2 στις βασικές εκδόσεις...δεν είμαι πολυ απαιτητικός στον εξοπλισμό). Με ενδιαφέρει κυρίως απο θέμα αξιοπιστίας και αποφυγής προβλημάτων (ηλεκτρικά μέρη και τριξίματα σε διάφορα μέρη εσωτερικά και εξωτερικά). γνωρίζω πως το S60 είναι πιο γρήγορο. πάνω κάτω οι καταναλώσεις τους είναι καλές (ειδικά σε σχέση με το παλιό μου 20 ετίας 1600cc επίσης).
Ευχαριστώ
-
Ευχαριστώ
-
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΟ S60
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ; -
Καλώς ήρθες.Σίγουρα στην κατανάλωση είναι καλύτερη η BMW αλλά στους χώρους και τις επιδόσεις το Volvo.Σε εμφάνιση και τα δύο είναι όμορφα με το Volvo να έχει πιο σπορ εικόνα.Προσωπικά πιστεύω ότι η BMW είναι πιο ποιοτική αλλά ο 1.6 είναι λίγος για τα κιλά της.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΟ S60
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ;carina E! 20 χρόνια. Σκυλί φίλε μου
-
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ AVENSIS ; -
Ο χρήστης Apatilos έγραψε:
Καλώς ήρθες.Σίγουρα στην κατανάλωση είναι καλύτερη η BMW αλλά στους χώρους και τις επιδόσεις το Volvo.Σε εμφάνιση και τα δύο είναι όμορφα με το Volvo να έχει πιο σπορ εικόνα.Προσωπικά πιστεύω ότι η BMW είναι πιο ποιοτική αλλά ο 1.6 είναι λίγος για τα κιλά της.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
συμφωνώ μαζί σου. Επίσης, το ένα μόλις ξεκινά και το άλλο αναμένεται να βγεί (2012). Δεν με ενδιαφέρει να το πουλήσω αργότερα, αρα δεν με νοιάζει η μεταπωλητική αξία που θα πέσει. Το πορτ παγκαζ είναι μικρότερο στο S60 νομίζω.
Απο εμφάνιση και τα 2 είναι ωραία εσωτερικά και εξωτερικά.
Απο αξιοπιστία πιστεύετε είναι οκ και τα 2? κάποιο υπερτερεί ? Θα ξενερώσω αν συνεχίζω να δίνω χρήματα για βλακείες.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
-
Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ
ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΙ' ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ; -
volvo sta xamhla kybika
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ AVENSIS ;Θα ήταν σαν να αγοράζω μια νέα Carina και θα ήθελα να αλλάξω λίγο. Μου αρέσουν 2 γιαπωνέζικα που θα στραφώ αν μου πούν να αποφύγω τα αυτοκίνητα του θέματος.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΙ' ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ;Με προβληματίζει αυτό. Δεν είναι δυνατόν να δίνεις τόσα λεφτά και να έχεις πρόβλημα απο το πρώτο εξάμηνο.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
volvo sta xamhla kybikaαν έχεις το αμάξι της υπογραφής σου θα έχεις αξιόπιστη άποψη για το θέμα. έχεις προβλήματα μέχρι τώρα?
-
Ναι η BMW έχει μεγαλύτερο πορτ παγκάζ αλλά έχει μικρότερους χώρους στην καμπίνα.
Το Avensis είναι πολύ καλή επιλογή απο άποψη αξιοπιστίας και after sale service αλλα δεν έχει τόσο καλή οδηγική συμπεριφορά όσο τα άλλα 2 και δεν έχει prenium εσωτερικό -
Ο χρήστης Apatilos έγραψε:
Ναι η BMW έχει μεγαλύτερο πορτ παγκάζ αλλά έχει μικρότερους χώρους στην καμπίνα.
Το Avensis είναι πολύ καλή επιλογή απο άποψη αξιοπιστίας και after sale service αλλα δεν έχει τόσο καλή οδηγική συμπεριφορά όσο τα άλλα 2 και δεν έχει prenium εσωτερικόΜεγάλο μπέδεμα. δεν μπορείς ποτέ να τα βρέις όλα.
πιο πολυ πάντως μου αρέσει το prius και το νέο ct 200h (μικρότερο βέβαια σε χώρους). Θέλω να έχει όσο γίνεται primium χαρακτήρα. όχι απο ψωνίστικης απόψεως προς τρίτους (καμία σχέση) αλλα για να μπαίνω και να χαίρομαι που το οδηγώ.
-
Ο χρήστης mitsosath έγραψε:
ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΙ' ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ;Με προβληματίζει αυτό. Δεν είναι δυνατόν να δίνεις τόσα λεφτά και να έχεις πρόβλημα απο το πρώτο εξάμηνο.
Με τόσο (σύνθετο) εξοπλισμό και ηλεκτρονικά που έχουν τα καινούρια αυτοκίνητα, μια στο τόσο να προκύψει κάτι σε κάποια από αυτά είναι λογικό (βάσει πιθανοτήτων). Είναι να μη σου τύχει που λέμε.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Με τόσο (σύνθετο) εξοπλισμό και ηλεκτρονικά που έχουν τα καινούρια αυτοκίνητα, μια στο τόσο να προκύψει κάτι σε κάποια από αυτά είναι λογικό (βάσει πιθανοτήτων). Είναι να μη σου τύχει που λέμε.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ : ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ
-
Το 316 ειναι αργο για τα κιλα του και βγαζει προβληματακια.............Το σ60 ειναι καινουργιο και σιγουρα θα βγαλει κανενα παιδικο προβλημα.......... Αμα θες αξιοπιστια κοιτα ενα μοντελο να ειναι 3 ετη στο κουρμπετη... .........Επισης αν κοιταγα να τοεχω χρονια και πολλα κλμ θα επερνα ατμοσφαιρα και οχι turbo.Kana mazda 1.8 kana mondeo 1.8 Honda Accord
-
Ο χρήστης mitsosath έγραψε:
το πρωτο εξαμηνο καλα ειναι..
εκτος εγγυησης ειναι το προβλημα
Το 316 ειναι αργο για τα κιλα του και βγαζει προβληματακια.............Το σ60 ειναι καινουργιο και σιγουρα θα βγαλει κανενα παιδικο προβλημα.......... Αμα θες αξιοπιστια κοιτα ενα μοντελο να ειναι 3 ετη στο κουρμπετη... .........Επισης αν κοιταγα να τοεχω χρονια και πολλα κλμ θα επερνα ατμοσφαιρα και οχι turbo.Kana mazda 1.8 kana mondeo 1.8 Honda Accord
ναι ατμοσφαιρα να κατεβαινει να το σπρωχνει για να γλιτωσει μια αλλαγη τουρμπινας στα 300.000 χλμ
παντως γιατι του προτεινετε ντε και καλα ιαπωνικο? επειδη ειναι ηδη κατοχος?
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Το 316 ειναι αργο για τα κιλα του και βγαζει προβληματακια.............Το σ60 ειναι καινουργιο και σιγουρα θα βγαλει κανενα παιδικο προβλημα.......... Αμα θες αξιοπιστια κοιτα ενα μοντελο να ειναι 3 ετη στο κουρμπετη... .........Επισης αν κοιταγα να τοεχω χρονια και πολλα κλμ θα επερνα ατμοσφαιρα και οχι turbo.Kana mazda 1.8 kana mondeo 1.8 Honda Accordαυτό βλέπω και απο έναν φίλο που το έχει. γι αυτό φοβάμαι. μεγάλο ξενέρωμα.
είναι σωστό αυτό που λες για τα ατμοσφαιρικά. δεν καίγομαι για την ταχύτητα και εξάλλου με το 1600cc που έχω 117hp θα δω κάποια διαφορά. επομένως μου αρκεί ο ατμοσφαιρικός. Είναι πολύ καλά αυτά που περιγράφεις αλλα δεν μου αρεσουν εξωτερικά.
BMW 316 comfort ή VOLVO S60?