-
εχω στην κατοχη μου 1000ευρο και θελω να παρω ενα παπι εως 250cc δν εχω καμια εμπειρια απο δυκικλα (εκτος απο ποδηλατο χαχα)
το παπι δν το θελω για να τρεχω κλπ το θελω απλα για να μετακινουμε για αυτο ψαχνω ενα παπι σταθερο (διοτι ειμαι αρχαριος) οικονομικο(να μν καιει τα κερατα του) και αξιοπιστο(να μν βγαζει προβληματα)... ποια ειναι ποιο ασφαλει στην οδηγηση τα αυτοματα η τα ημιαυτοματα? ποια νομιζετε πως 8α ειναι η καλητερη επιλογη που μπορω να κανω με 1000Ε? -
εχω στην κατοχη μου 1000ευρο και θελω να παρω ενα παπι εως 250cc δν εχω καμια εμπειρια απο δυκικλα (εκτος απο ποδηλατο χαχα)
το παπι δν το θελω για να τρεχω κλπ το θελω απλα για να μετακινουμε για αυτο ψαχνω ενα παπι σταθερο (διοτι ειμαι αρχαριος) οικονομικο(να μν καιει τα κερατα του) και αξιοπιστο(να μν βγαζει προβληματα)... ποια ειναι ποιο ασφαλει στην οδηγηση τα αυτοματα η τα ημιαυτοματα? ποια νομιζετε πως 8α ειναι η καλητερη επιλογη που μπορω να κανω με 1000Ε? -
Διπλωμα εχεις;
-
ναι μεχρι 250cc
-
Ο χρήστης chikos έγραψε:
ναι μεχρι 250ccΟκ.
-
Yamaha Crypton και honda innova κάνουν για τη δουλειά που το θέλεις. Αξιόπιστα, εμφανίσημα και δε καίνε τίποτα, ενώ από συντήρηση, όλα τα παπιά έχουν πολύ χαμηλή. (για αυτά με injection δε ξέρω τι παίζει από θέμα συντήρησης)
-
δν θα ηταν καλητερο να παρω αυτοματο?
-
Τότε μιλάμε για σκούτερ.
-
Ο χρήστης chikos έγραψε:
δν θα ηταν καλητερο να παρω αυτοματο?Για μένα ναι αλλά θα σου βγει πιο ακριβή η συντήρηση.
-
συναδελφος με innova, λεει οτι πασχει το παπι απο φρενα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συναδελφος με innova, λεει οτι πασχει το παπι απο φρεναΔεν θα το έλεγα, ίσα ίσα.
εχω στην κατοχη μου 1000ευρο και θελω να παρω ενα παπι εως 250cc
Τα παπιά είναι πλέον μέχρι 135 cc. Όχι παραπάνω.
το παπι δν το θελω για να τρεχω κλπ το θελω απλα για να μετακινουμε για αυτο ψαχνω ενα παπι σταθερο (διοτι ειμαι αρχαριος)
Όλα τα παπιά περίπου το ίδιο είναι (όχι τα κινέζικα = μακρυά)
οικονομικο(να μν καιει τα κερατα του)
Κανένα τους δεν καίει.
και αξιοπιστο(να μν βγαζει προβληματα)...
Μόνο τα ιννόβα έχουν θέμα με τον τεντωτήρα της καδένας και κάποια την έχουν βαρέσει την μπιελίτσα τους. Το injection σαφώς καλύτερο αλλά ακριβότερο. Τα yamaha παπιά είναι τα best για μένα, αλλά και το suzuki τίμιο μηχανάκι.
ποια ειναι ποιο ασφαλει στην οδηγηση τα αυτοματα η τα ημιαυτοματα?
Τώρα αυτό δεν παίρνει απάντηση.
ποια νομιζετε πως 8α ειναι η καλητερη επιλογη που μπορω να κανω με 1000Ε?
Τσέκαρε στο καρ.γρ τι παίρνεις με αυτά τα χρήματα και μετά ρωτάς.
-
τι μα σου πω, δεν εχω αποψη, μεταφερω τα λεγομενα του...
ελεγε συγκεκριμενα πως δεν εχει καθολου φρε να και αναγκαζεται για φρεναρισμα να χρησιμοποιει το κιβωτιοεντωμεταξυ ειναι μηχανοβιος (για καλη, εχει μια χορνετ), οποτε δεν θεωρω οτι ειναι ασχετος για να εχει θεμα με τα φρενα του και να μην νιωθει για νατα φτιαξει....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τι μα σου πω, δεν εχω αποψη, μεταφερω τα λεγομενα του...
ελεγε συγκεκριμενα πως δεν εχει καθολου φρε να και αναγκαζεται για φρεναρισμα να χρησιμοποιει το κιβωτιοεντωμεταξυ ειναι μηχανοβιος (για καλη, εχει μια χορνετ), οποτε δεν θεωρω οτι ειναι ασχετος για να εχει θεμα με τα φρενα του και να μην νιωθει για νατα φτιαξει....
Νομίζω ότι κανένα παπί δεν έχει σοβαρά φρένα και είναι λογικό λόγω κόστους. τεσπα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συναδελφος με innova, λεει οτι πασχει το παπι απο φρεναΤο innova λεει οτι βαραει μπιελα επειδη ειναι αεροψυκτο injection.
Εγω στη θεση σου θα κοιταγα καποιο honda astrea/supra η kawasaki kazer η modenas criss.Στα δυο τελευταια λιγο ευθραυστοι ειναι οι δισκοι του σασμαν αλλα υπερτερουν σε σταθεροτητα σε σχεση με το honda.Αλλα το honda μηχανικα ειναι ισως το καλυτερο παπι που κυκλοφορει.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
συναδελφος με innova, λεει οτι πασχει το παπι απο φρενα
Το innova λεει οτι βαραει μπιελα επειδη ειναι αεροψυκτο injection.
Δλδ έπρεπε να έχουν κολλήσεισχεδόν όλα τα παπιά της αγοράς που είναι αερόψυκτα? Καλά το ιντζέξιον δε, μόνο καλό μπορεί να κάνει.
...αλλα υπερτερουν σε σταθεροτητα σε σχεση με το honda.
Δλδ?
Αλλα το honda μηχανικα ειναι ισως το καλυτερο παπι που κυκλοφορει.
Εδώ μας κούφανες! Πριν δεν έλεγες ότι σπάει?
-
Στο innova εχουν αναφερθει βαρεματα μπιελας σε λιγα χλμ.Τα σκυλια ειναι τα astrea.Σε σταθεροτητα βασικα εχουν καλυτερα ψαλιδια, καλυτερη αναρτηση, εχουν χαμηλη καταναλωση.Τα 'καλυτερα' innova που εχουν βγει ειναι τα carb αλλα δεν ειναι εξισου καλα μηχανικα οπως τα astrea.
-
εμενα φιλος με ανταλλακτικα μοτοσυκλετων μου ειπε οτι τα ινοβα με το καραμπυρατερ εχει προβληματα ενω το ιντζεκτσιον οχι και ετσι το αγορασα καινουριο .Με την ευκαιρια μεχρι ποσο πρεπει να το πηγαινω στο στρωσιμο................
-
koita file proswpiki empeiria d exw...alla o 8eios m ta exei alla3ei ola... crypton,astrea,klp kai exei kataliksei me ena kawasaki zx 135cc dn kserw an 8es tsekare to exw akousei kala logia gia to sugkekrimeno....
βοηθεια επιλογης για μεταχειρισμενο παπι