-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Aλλο και αυτό. Απο που κι ως που συναγεται οτι ο ναυαγος ειναι καλός εξελικτης; Απο τη ραγδαια ανοδο που ειχε η BMW στα χέρια του;
Από το ότι το έκρινε η Lotus Renault βάσει των δεδομένων και της ανατροφοδότησης που τους προσέφερε.
Σε καλύπτει αυτό ή έχεις προσωπική άποψη;
Έλα τώρα που ξέρουν οι μαλάκες τις Ρενώ...
Εδώ ολόκληρος greo λέει ότι είναι κακή επιλογή._ Το θέμα έληξε!
George, άσε τι θα ήθελες εσύ προσωπικά. Αν ήσουν ο διευθυντής της Renault και έπρεπε να διαλέξεις έναν από αυτούς θα διάλεγες τον Senna?
-
O Heidfeld είναι αυτό που λέγαμε, μια φορά κι ένα καιρό ήταν ο Heidfeld.
Πριν 10 χρόνια ήταν ταλέντο που δεν του δόθηκε η προσοχή που άξιζε. Τώρα είναι ραμολί.
Πάντως η εμπειρία είναι εμπειρία. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
μια χαρα ειναι o γερμανος , αρκει να μην τον επηρεασε το διαλλειμα.
Απο την εποχη που ετρωγε ξυλο απο τον Κομπαγιασι δε μεσολαβησε διαλλειμα. Τωρα τα 'ετσι ειδε η Ρενω και ετσι αποφασισε' ειναι για γέλια. Ειδικα απο καποιον που εχει και site. Ξερεις κατι μεγαλε-μεγαλε; Θα σου πω ενα μυστικο επειδη εισαι ομορφοπαιδο. ΟΛΕΣ οι ομαδες εχουν κανει απο μικρά εως τερατωδη λαθη. ΟΛΕΣ. Οι περισσοτερες παρα πολλά κιόλας.
Το οτι συμφωνησε καποιος συγκεκριμενος μαζι σου θα πρεπει να σε προβληματισει. Ο ανθρωπΑς εχει πεσει μεσα μονο σε οσα εχουν συμβει στο παρελθον και αυτα με ποσοστο 20% και κατω
Στο χω ξαναπεί αλλά δεν μ' ακους...
Κόψε τα μπάνια στον Θερμαϊκό. Κάνουν κακό...
Ασχολήσου με τον Ισπανούλη σου (που έχει να δει πρωτάθλημα περισσότερα χρόνια και από τον Ηρακλή) και ασε το ποσοστό επιτυχίας μου. Γκε γκε παλικαράκο μου;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
μια χαρα ειναι o γερμανος , αρκει να μην τον επηρεασε το διαλλειμα.
Απο την εποχη που ετρωγε ξυλο απο τον Κομπαγιασι δε μεσολαβησε διαλλειμα. Τωρα τα 'ετσι ειδε η Ρενω και ετσι αποφασισε' ειναι για γέλια. Ειδικα απο καποιον που εχει και site. Ξερεις κατι μεγαλε-μεγαλε; Θα σου πω ενα μυστικο επειδη εισαι ομορφοπαιδο. ΟΛΕΣ οι ομαδες εχουν κανει απο μικρά εως τερατωδη λαθη. ΟΛΕΣ. Οι περισσοτερες παρα πολλά κιόλας.
Το οτι συμφωνησε καποιος συγκεκριμενος μαζι σου θα πρεπει να σε προβληματισει. Ο ανθρωπΑς εχει πεσει μεσα μονο σε οσα εχουν συμβει στο παρελθον και αυτα με ποσοστο 20% και κατω
Σιγκαπούρη: Kob ξεκινάει 10ος, εγκαταλείπει - Hei ξεκινάει 14ος, εγκαταλείπει
Ιαπωνία: 14 , 7 11 , 8
Κορέα: 12 , 8 13 , 9
Βραζιλία 12 , 10 15 , 17
AD 12 , 14 14 , 11Αν εσύ αυτό το λες ξύλο για κάποιον που είχε να τρέξει σε αγώνα περίπου 1 χρόνο τότε κάτι δεν πάει καλά... Όσο ήταν μαζί ο Kob πήρε 11 πόντους και ο Hei 6. Τεράστια διαφορά. Τι να σου πω...
Κατά την γνώμη σου δηλαδή ποιόν θα έπρεπε να πάρουν? Όχι τίποτα άλλο αλλά αφού ξέρεις να κρίνεις καλύτερα από την ίδια την ομάδα είμαι περίεργος ν' ακούσω την επιλογή σου.
-
Κυριοι ψυχραιμια .Aλλιως θα αρχισουν drive-through και λοιπες τιμωριες [mod]
-
Νταξει ρε Γκρεο, δεν τον πας και πρεπει να τον βγαλουμε αχρηστο. Αν ο Χαιντφλεντ ειναι λιμο επειδη μετα απο ενα χρονο αποχη εχασε απο τον Κομπα, τι σκατα ειναι ο Μπρουνο, που προτεινες να κρατησουν, που ηταν στα ισια ή εχασε απο τους τεραστιους Τσαντλοκ, Γιαμαμοτο και Κλιν;;;
Δηλαδη ηταν πιο φρονιμο για τη Ρενο να εχει διδυμο τον σιδεροφαγο Ρωσο και τον Μπρουνο; Ποιος θα εφερνε βαθμους, ο Πουτιν ή το πνευμα του Αυρτον;
Ο Σενα παιζει να ειναι ο πιο αχρηστος ανιψιος μετα τον Καραμανλη... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο Σενα παιζει να ειναι ο πιο αχρηστος ανιψιος μετα τον Καραμανλη...Έφυγε για τα funniest!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Κατά την γνώμη σου δηλαδή ποιόν θα έπρεπε να πάρουν? Όχι τίποτα άλλο αλλά αφού ξέρεις να κρίνεις καλύτερα από την ίδια την ομάδα είμαι περίεργος ν' ακούσω την επιλογή σου.
Νταξει ρε Γκρεο, δεν τον πας και πρεπει να τον βγαλουμε αχρηστο. Αν ο Χαιντφλεντ ειναι λιμο επειδη μετα απο ενα χρονο αποχη εχασε απο τον Κομπα, τι σκατα ειναι ο Μπρουνο, που προτεινες να κρατησουν, που ηταν στα ισια ή εχασε απο τους τεραστιους Τσαντλοκ, Γιαμαμοτο και Κλιν;;;
Δηλαδη ηταν πιο φρονιμο για τη Ρενο να εχει διδυμο τον σιδεροφαγο Ρωσο και τον Μπρουνο; Ποιος θα εφερνε βαθμους, ο Πουτιν ή το πνευμα του Αυρτον;
Ο Σενα παιζει να ειναι ο πιο αχρηστος ανιψιος μετα τον Καραμανλη...Οι επιλογές επρεπε να ειναι 3: Κimi, Webber, Massa. Εφοσον πιστευουν οτι εχουν καλό μονοθεσιο επρεπε να κανουν το κατι παραπανω και να παρουν εναν απο αυτους. Γιατι αυτά τα ονοματα; Γιατι τοσο η RBR όσο και η Ferrari δε θα τους χαλουσε να διναν το Νο2 τους για τον Χουλκ, αντίθετα ο Χουλκ στη Ρενω δεν ξερουμε αν μπορουσε πραγματικά να προσφερει. Προφανως ηθελε φραγκα μια τετοια τραμπα Φλεβαρη μήνα. Προφανως. Με πορδες δεν βαφονται αβγα
-
Κάτι άσχετο: Το ότι η Renault έχει καλό μονοθέσιο από που προκύπτει και οι περισσότεροι το έχουμε δέσει κόμπο;
-
Eγω δεν το εχω δεσει κομπο. Ισα-ισα η ευκολία με την οποια βολευτηκαν στον Χάιντφελντ βαζει υποψίες για το αντιθετο
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Κάτι άσχετο: Το ότι η Renault έχει καλό μονοθέσιο από που προκύπτει και οι περισσότεροι το έχουμε δέσει κόμπο;Εκεί κόλλησες εσύ;
-
Διακρίνω ένα μαχητικό παλμό από το συνεργάτη μου και το απολαμβάνω...
By The Way... Εννοείται ότι στο παρελθόν οι ομάδες έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν λάθη στις κρίσεις τους για τους οδηγούς και οι διαφωνίες μας γίνονται συχνά εμφανείς και στα άρθρα μας. Στην περίπτωση της Renault Lotus, πάντως, δεν φάνηκαν να εξετάζονται και πιό σοβαρές εναλλακτικές. Πιό πολύ συμφωνώ με την απορία που είχε και ο Windsor, ότι δηλαδή η Renault έχει μεγάλο οπλοστάσιο από οδηγούς σε διάφορα προγράμματα κι όμως την κρίσιμη στιγμή που χρειάζεται κάποιον για 'αντικαταστάτη' (όχι πλήρες συμβόλαιο οδηγού) δεν είχε φροντίσει να έχει κάτι ετοιμοπόλεμο.
-
Το δαμε το οπλοστάσιο της με τον Μεγάλο Γιάννη (Grosjean) και τη βραζιλιάνα αδερφή.
Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως επιλέγεται μια έμπειρη παλιά καραβάνα (βλέπε Alesi στη Jordan το 2001) μπας και μαζέψει κανά βαθμουλάκι και μειώσει τη χασούρα.
Δεν ξέρω πόσο καλό μονοθέσιο έχει η Renault αλλά δεν νομίζω ότι παίζει και για την κορυφή προκειμένου να τρέξει να κλείσει κάποιον κορυφαίο πιλότο.Πλάκα πλάκα πλην Kimi ποιός άλλος είναι τώρα ελεύθερος που να μπορούσε να τρέξει;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Σενα παιζει να ειναι ο πιο αχρηστος ανιψιος μετα τον Καραμανλη...Οι επιλογές επρεπε να ειναι 3: Κimi, Webber, Massa. Εφοσον πιστευουν οτι εχουν καλό μονοθεσιο επρεπε να κανουν το κατι παραπανω και να παρουν εναν απο αυτους. Γιατι αυτά τα ονοματα; Γιατι τοσο η RBR όσο και η Ferrari δε θα τους χαλουσε να διναν το Νο2 τους για τον Χουλκ, αντίθετα ο Χουλκ στη Ρενω δεν ξερουμε αν μπορουσε πραγματικά να προσφερει. Προφανως ηθελε φραγκα μια τετοια τραμπα Φλεβαρη μήνα. Προφανως. Με πορδες δεν βαφονται αβγα
O Webber είναι στην περσινή πρωταθλήτρια με συμβόλαιο, ο Massa είναι στην ιστορικότερη ομάδα της F1 και πιθανώς με μονοθέσιο διεκδικητή πρωταθλήματος και επίσης με συμβόλαιο και ο Kimi τρέχει στο WRC και δεν τον ενδιαφέρει η F1 αυτή την στιγμή. Τα σκέφτηκες αυτά πριν καταλήξεις σ' αυτά τα ονόματα? Μάλλον η Renault το έκανε...
-
νταμπλ φέισπαλμ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
νταμπλ φέισπαλμΟ ανηψιός μου που είναι 6 χρονών είναι πιο ώριμος από εσένα!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το δαμε το οπλοστάσιο της με τον Μεγάλο Γιάννη (Grosjean) και τη βραζιλιάνα αδερφή.
Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως επιλέγεται μια έμπειρη παλιά καραβάνα (βλέπε Alesi στη Jordan το 2001) μπας και μαζέψει κανά βαθμουλάκι και μειώσει τη χασούρα.
Δεν ξέρω πόσο καλό μονοθέσιο έχει η Renault αλλά δεν νομίζω ότι παίζει και για την κορυφή προκειμένου να τρέξει να κλείσει κάποιον κορυφαίο πιλότο.Πλάκα πλάκα πλην Kimi ποιός άλλος είναι τώρα ελεύθερος που να μπορούσε να τρέξει;
Eddie, ακριβώς αυτό που εννοώ θίγεις... ότι με τέτοιο 'οπλοστάσιο' είτε δεν έχει πράγματι κανέναν ικανό ή δεν το έχει ψάξει παραπάνω. Μπηχτή και για την ποιότητα του οπλοστασίου και για την όποια χρήση του.
Όσο για τον Kimi... δε φαντάζεσαι πόσο παρακαλούσα να γίνει αυτό το κουφό σενάριο πραγματικότητα... Για πολλούς λόγους που δεν είναι τόσο προφανείς.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι επιλογές επρεπε να ειναι 3: Κimi, Webber, Massa.Εχει αποκλειστει η περιπτωση να επιστρεψει ο Κουμπιτσα φετος;
Αν η απαντηση ειναι οχι, τετοια ονοματα δεν παιζουν. -
Τώρα που το σκέφτομαι, αν και δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα πέρσι, πιστεύω ο Χουλκ θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τη Renault
-
Δεν έχει αποκλειστεί kantoniou αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει.
sparticle, o Hulk δεν έχει την εμπειρία του Heid οπότε θα ήταν ρίσκο.
Διάφορα νέα -Φεβρουάριος 2011