-
δεν το ειχα προσεξει το τοπικό αυτό
μπορώ να μπώ σε Ρεντ Μπούλ? -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Αφού δεν μπορούμε να πάμε στην ομάδα μας, ας πάμε στους μισητούς αντιπάλους να προκαλέσουμε δολιοφθορά!
πουλακι μου.....
δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο σενα βεβαια....ου ρε! McLarenαρα ρε!
Ομολογώ ότι είναι κάπως περίεργο, αλλά μ' αρέσει. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ου ρε! McLarenαρα ρε!
Ομολογώ ότι είναι κάπως περίεργο, αλλά μ' αρέσει.Welcome to the dark side
Τρίο φωτιά έχουμε, τζάμπα κατεβαίνουν οι άλλοι.
Πάντα μετρημένος στις δηλώσεις!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ου ρε! McLarenαρα ρε!
Προβλεπω BayernGate, με αντιστροφη ροη απορρητων πληροφοριων και στοιχειων.
Τα φωτοτυπικα ηδη προθερμαινονται... -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:yikes: δεν το ειχα προσεξει το τοπικό αυτό
μπορώ να μπώ σε Ρεντ Μπούλ?Μπήκες ....
Uploaded with ImageShack.us
Εσύ γιατί δεν μπαίνεις ...αφού όλο εδώ στα φορμουλάδικα τριγυρνάς ...
υγ ... το Jugo ( ) θα αλλάξει στο επόμενο update
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... με την εκκρεμότητα της Williams και του Ladaman11 , συνεχίζουμε ...Συνθέσεις και διαθέσιμες θέσεις ...
Μια χαρα ειμαι στη Williams, ευχαριστω.
-
πλακα θα εχει φετος!!!!!!!!!
να δω τον Bayern να υποστηριζει Mc και τι αλλο....
-
Άνοιξε θέση ή είναι παλιό Quote ?
-
ΟΚ, δεν βλεπω κανεναν να θελει να μπει στην Merceda, οποτε αν δεν υπαρχει κανενας που θελει την 3η θεση στην Sauber ας μπω εγω...
-
H ομάδα του 4ΤΦ παίζει με την ίδια σύνθεση. Τι στόχους έχουμε για φέτος?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Άνοιξε θέση ή είναι παλιό Quote ?... είναι παλιό quotε
Ξαναβάζω τις συνθέσεις και τα κενά ....
H ομάδα του 4ΤΦ παίζει με την ίδια σύνθεση. Τι στόχους έχουμε για φέτος?
1τια στο κατασκευαστών .... 5αδα στα ατομικά
ΟΚ, δεν βλεπω κανεναν να θελει να μπει στην Merceda, οποτε αν δεν υπαρχει κανενας που θελει την 3η θεση στην Sauber ας μπω εγω...
Είναι επίσημο ? ... η φάση με τις προσθήκες οδηγών θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες ( και θα είναι ανοιχτή συνεχως ) . Η Μερσεντες θα γεμίσει ( σχεδόν ) σίγουρα ... ισως να αργήσει αλλά νομίζω ότι θα άλλον 1 θα έχεις πολύ ευκολα .
Τι να κάνω ...?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΟΚ, δεν βλεπω κανεναν να θελει να μπει στην Merceda, οποτε αν δεν υπαρχει κανενας που θελει την 3η θεση στην Sauber ας μπω εγω...Θα έλεγα να μείνεις στη Mercedes. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμπληρώσει το ρόστερ.. Αλίμονο, τραβάει ακόμα το όνομα Σουμάχερ (ή κάνω λάθος;;)
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ου ρε! McLarenαρα ρε!
-
Παρόλο που υπήρξε ενδιαφέρον από τον Peter Sauber να με τραβήξει στην ομάδα του, λόγω της περσυνής μου επίδοσης, προτίμησα να παραμείνω στην WILLIAMS ώστε να συνεχίσω το πρόγραμμα εξέλιξης που είχα ξεκινήσει πρόπερσυ. Δυστυχώς όμως ο γερο-Peter κατάφερε να προσελκύσει τον YUGOPARASIEMPRE αλλά παρόλα αυτά ο patro διατηρήθηκε ευτυχώς στην ομάδα και προστέθηκε ο LADAMAN11 (παρόλο που δεν είναι από την Βενεζουέλα), εκπρόσωπο μιας άλλης δυναστείας του πρώην ανατολικού μπλοκ. Ελπίζω παιδία φέτος να φτιάξουμε γερή ομάδα γιατί πέρσυ ο ΒΑΣΙΛΗΣ μας παράτησε νωρίς με αποτέλεσμα να χάσουμε αρκετό έδαφος.
Για το καλωσόρισμα της φετινής σαιζόν αφιερώνω στην ομάδα την 'Rothmans-Era' FW33 -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Παρόλο που υπήρξε ενδιαφέρον από τον Peter Sauber να με τραβήξει στην ομάδα του, λόγω της περσυνής μου επίδοσης, προτίμησα να παραμείνω στην WILLIAMS ώστε να συνεχίσω το πρόγραμμα εξέλιξης που είχα ξεκινήσει πρόπερσυ. Δυστυχώς όμως ο γερο-Peter κατάφερε να προσελκύσει τον YUGOPARASIEMPRE αλλά παρόλα αυτά ο patro διατηρήθηκε ευτυχώς στην ομάδα και προστέθηκε ο LADAMAN11 (παρόλο που δεν είναι από την Βενεζουέλα), εκπρόσωπο μιας άλλης δυναστείας του πρώην ανατολικού μπλοκ. Ελπίζω παιδία φέτος να φτιάξουμε γερή ομάδα γιατί πέρσυ ο ΒΑΣΙΛΗΣ μας παράτησε νωρίς με αποτέλεσμα να χάσουμε αρκετό έδαφος.
Για το καλωσόρισμα της φετινής σαιζόν αφιερώνω στην ομάδα την 'Rothmans-Era' FW33Πέρυσι ξενέρωσα την ζωή μου στη ομάδα της Mercedes, έχασα και κανα δυο αγώνες το καλοκαίρι και βγήκα DNF.
Φέτος αφου διάβασα οτι θα μπορούμε να ποστάρουμε από πολυ πριν για τους αγώνες του καλοκαιριού αποφάσισα να ξαναδηλώσω συμετοχή και ελπίζω αυτή τη φορά να μπορέσω να διακριθώ και να βοηθήσω την ομάδα να γίνει restore όπως ήταν και στη Rothmans εποχή -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Εσύ γιατί δεν μπαίνεις ...αφού όλο εδώ στα φορμουλάδικα τριγυρνάς ...
Φοβαμαι οτι θα ειμαι ασυνεπης στις συμμετοχες και βαριεμαι να υπολογιζω χρονους.
Εκτος αν αντιγραφω τα setup των συμπαικτων μου, οπως ο Λιουις του Αλονσο...Θα ... το σκεφτω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H ομάδα του 4ΤΦ παίζει με την ίδια σύνθεση. Τι στόχους έχουμε για φέτος?Χμμμ.. μήπως να το παλέψετε μέχρι τέλους φέτος;
-
Οκ για να μην κανω τοτε αναμπουμπουλα, Μερσεντες κι αν γεμισει γεμισε!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Φοβαμαι οτι θα ειμαι ασυνεπης στις συμμετοχες και βαριεμαι να υπολογιζω χρονους.
Εκτος αν αντιγραφω τα setup των συμπαικτων μου, οπως ο Λιουις του Αλονσο...Θα ... το σκεφτω.
Δεν τους δέρνουμε τους ασυνεπείς
Αν δεν θες να σπας το κεφάλι σου με τους χρόνους βλέπεις τι έχουν προβλέψει οι υπόλοιποι και βάζεις κάτι παραπλήσιο.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν δεν θες να σπας το κεφάλι σου με τους χρόνους βλέπεις τι έχουν προβλέψει οι υπόλοιποι και βάζεις κάτι παραπλήσιο.
Μόλις αποκάλυψες τη μυστική μου φόρμουλα
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)