-
http://www.elparally.gr/GR/2011/
Ματαιώνεται το ράλι ΕΛΠΑ
-
Μαυρη ειν' η νυχτα στα βουνα.Καταμαυρη!!!
-
Και το κακο ειναι οτι ετσι οπως παει δεν θα ξημερωσει ποτε!!!!
-
το ξέραμε οι περισσότεροι ,, απλά ελπίζαμε ότι θα πέφταμε έξω .. για αυτό αναφέρθηκα ,,, τι θα γίνει εάν δεν γίνει ο αγώνας ,,
δεν πειράζει του χρόνου και βλέπουμε ,,
μαζέψτε και Κανά φράγκο από τις τράπεζες ,, έρχεται μπαμ καλό
-
Πάει και αυτό....
-
Κοινή συνεδρίαση Ο.Μ.Α.Ε. - ΕΘ.Ε.Π.Α.
Μετά τη ματαίωση του 35ου Ράλλυ Ε.Λ.Π.Α. καθώς και την αναβολή του 33ου Ολυμπιακού Ράλλυ που ήταν προγραμματισμένο για τις 12-13 Μαρτίου, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος θα συνεδριάσει από κοινού με την Εθνική Επιτροπή Αγώνων Αυτοκινήτου και Καρτ με θέμα το μέλλον του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Στη συνεδρίαση θα αξιολογηθούν οι επιπτώσεις από την αδυναμία τέλεσης δύο σημαντικών αγώνων του Π.Π. Ράλλυ του 2011 λόγω λίγων συμμετοχών. Επιπροσθέτως θα εξεταστεί η βιωσιμότητα των εγχώριων διοργανώσεων στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, συνυπολογίζοντας σε αυτά το περιορισμένο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και την απουσία χορηγών.
Στόχος όλων είναι οι ελληνικοί αγώνες να προσφέρουν κίνητρα συμμετοχής και διάκρισης για τους αγωνιζόμενους και να είναι ελκυστικοί για τους θεατές. Σε αυτό το πλαίσιο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Μ.Α.Ε. η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των Λεσχών που διοργανώνουν αγώνες, καθώς και η διοίκηση της ΕΘ.Ε.Π.Α. στην οποία εκπροσωπούνται και ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου και ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο οι ελληνικοί αγώνες θα προσαρμοστούν στη δύσκολη αυτή περίοδο.
Η συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 17:00 στα γραφεία της Ο.Μ.Α.Ε. και της ΕΘ.Ε.Π.Α.
-
Ένα ερώτημα που ίσως θα έπρεπε να σας απασχολήσει είναι το ποιός αποφάσισε και ποιοί συμφώνησαν να παραμείνει το ελπα διήμερο όταν επανασχεδιάστηκε σαν ελληνικός μόνο αγώνας. Ήταν μια επιλογή κυριολεκτικά αυτοκτονίας και από ότι καταλαβαίνω δεν ήταν ακριβώς απόφαση της ΕΠΑ.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κοινή συνεδρίαση Ο.Μ.Α.Ε. - ΕΘ.Ε.Π.Α.Kαμμια 20αρια ατομα δηλαδη.
Πόσοι απο αυτους 'ματώνουν' για να τρέξουν ; 2-3 ;
Οι περισσότεροι γνωρίζουν το 'εισπράτω και οργανώνω σωστούς αγώνες' (με ολο τον σεβασμό μου στο εργο τους και χωρίς ιχνος ειρωνείας)
Για παράδειγμα , ποιός θα τους ενημερώσει για το 'κρυφό σχολιό' που γίνεται στην κεντρική Ελλάδα και για πιο λόγο γίνεται;
Σε κάθε περίπτωσει καλό θα βγεί , αλλά ο stratissino, o πρόεδρος Μανώλης , και οι δύο προέδροι των συνδέσμων σε επόμενη συνάντηση ας επιλέξουν και 15 - 20 οδηγους για ανάλογη συζήτηση.
Το σύνολο των δυο συνεδριάσεων ίσως έχει θετικά αποτελέσματα. -
Οι προτάσεις για τους αγώνες ράλι του 2011 καλό είναι να είναι μαζεμένες στο Προτάσεις για αγώνες ράλι 2011[Mod]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
http://www.elparally.gr/GR/2011/Ματαιώνεται το ράλι ΕΛΠΑ
Η απόφαση ήταν ήδη ηλημένη απο πιο ψηλά απο τις 24/2 όπως εγραψα στην αρχη του Threat. Απλώς δεν ήθελα να γράψω λεπτομέρειες γιατί θα με τρώγατε
-
Νομίζω υπερβάλλεις... (Edit: αναφέρομαι στο 'θα με τρώγατε')
-
Εχει σημασια αλλωστε; Οχι... Κριμα παντως, παμε απο το κακο στο χειροτερο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω υπερβάλλεις... (Edit: αναφέρομαι στο 'θα με τρώγατε')Δυστυχως εχω τους λογους μου που το εγραψα. Στο Historic Racing βγηκαν ολοι οι ''σχετικοι'' και λιγο πολυ με κραξανε . Αλλα τι σημασια εχει.
Επειδη τυχαινει να εχω καποιες πληροφοριες '' απο μεσα'' σε χωρο ασχετο με τους αγωνες αλλα σχετικο γενικα, θα τις περνώ εδω και βλεπουμε.
35ο RALLY ΕΛΠΑ 2011