-
έχω μια απορία για όλους τους νυν ή επίδοξους κατόχους με 18αρες (ζάντες )
έχετε κοιτάξει πόσο πάει η 4αδα 245/45/18?
αν ναι για δώστε ενδεικτικές τιμές. -
ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ 245/45/18 ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 1000 € ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ .....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ MICHELIN PILOT .... ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ >>>>>>>>> .
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΤΕ Η ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ .... ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ
http://www.tyretest.com/index.html ..... -
Μεγάλη ποικιλία ελαστικών βρίσκεις και εδώ:
http://www.elastika-online.gr/start.html
και βρίσκεις και ακόμα καλύτερες τιμές... πχ 800 ευρώΑκόμα δεν έχουμε νέα από το πρόβλημα του Taoma
Τί να έχει γίνει άραγε; Με έχει φάει η αγωνία (λογικό...αφού περιμένω και εγώ να μου έρθει το αυτοκίνητο!)
Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πως πρόκειται για τεχνικού από την αντιπροσωπεία! -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Μεγάλη ποικιλία ελαστικών βρίσκεις και εδώ:
http://www.elastika-online.gr/start.html
και βρίσκεις και ακόμα καλύτερες τιμές... πχ 800 ευρώΑκόμα δεν έχουμε νέα από το πρόβλημα του Taoma
Τί να έχει γίνει άραγε; Με έχει φάει η αγωνία (λογικό...αφού περιμένω και εγώ να μου έρθει το αυτοκίνητο!)
Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος πως πρόκειται για τεχνικού από την αντιπροσωπεία!Μακακια του τεχνικού θα είναι. Πήγα χθες σε αντιπροσωπεία της Opel και δυο τετράπορτα test drive που είχε εκεί μια χαρά ήταν τα πίσω φωτιστικά σώματα τους και ούτε οι προφυλακτήρες κρεμόντουσαν.
-
Τι γινεται με τα επιτοκια στην Οπελ; ειναι μηδενικα και για το Ινσινια ή οχι; παντως το CAR Μαρτιου τα εχει σαν μηδενικα (0%), ισχυουν;
-
όχι φίλε...ισχύει για όλα τα μοντέλα αλλά όχι για το Insignia
-
-
Εγώ το οδήγησα σήμερα επιτέλους !!!
Με προβλημάτισαν όμως αρνητικά κάποια πραγματάκια ....- Ο κινητήρας. Ακούγεται και κατά την γνώμη μου ακούγετε πολύ και από τις χαμηλές στροφές. (ο 1.800)
- Το βρήκα λίγο μαλακό (για τα δικά μου γούστα) σαν ανάρτηση αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα και κακό.
- Με προβλημάτισε το ηλεκτρικό χειρόφρενο αλλά αυτό είναι θέμα συνήθειας. Δεν μου άρεσε πάντως ότι για να το πρέπει να το κρατάς συνεχώς πατημένο σε συνδυασμό με το φρένο. Το σύστημα που σε κρατάει να μην τσουλήσεις στην ανηφόρα το βρήκα τουλάχιστον . Όταν δούλεψε (1 φορά) το ένιωσα σαν να με κράτησε. Δεν είναι κακό αλλά θα προτιμούσα να μην φαινότανε τόσο. Σε αντίστοιχη εφαρμογή στο freelander ii δεν αντιλήφθηκα καν την παρουσία του. Σε 2 άλλες περιπτώσεις τσούλησα κανονικά προς τα πίσω !!! Ίσως να είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο η να θέλει μεγαλύτερη κλίση για να ενεργοποιηθεί.
- Οι οβάλ καθρέφτες δεν είναι του γούστου μου αλλά δυστυχώς είναι όμορφοι και φοριούνται πολύ. Δεν τους βρήκα πολύ πρακτικούς.
- Κάπου διάβασα σε προηγούμενο ποστ ότι στα 5θυρα θα καταργηθεί ο πίσω καθαριστήρας. Μου το διάψευσαν κατηγορηματικά.
- Η θέση οδήγησης μάλλον κρύβει το πάνω μέρος του ταμπλό στους οδηγούς πάνω του 1.87 η εγώ δεν κατάφερα να βολευτώ καλά αν και κατέβασα τέρμα κάτω το ηλεκτρικό κάθισμα και τέρμα πάνω το τιμόνι.
Αυτά από εμένα ...
-
Με προβλημάτισαν όμως αρνητικά κάποια πραγματάκια ....
- Ο κινητήρας. Ακούγεται και κατά την γνώμη μου ακούγετε πολύ και από τις χαμηλές στροφές. (ο 1.800)
- Το βρήκα λίγο μαλακό (για τα δικά μου γούστα) σαν ανάρτηση αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα και κακό.
- ο κινητήρας ακουγεται γιατι στην εσωτερικη πλευρα των καπο ,,, δεν εχουν ολα ηχομονωτικο υλικο ... ψαχτο και θα δεις ,, σε αλλα βαζουν και σε αλλα οχι ,,,
- αν προκεται να το αγορασεις να απαιτησεις ηχομονωτικο υλικο ....
επειδη πριν το insignia ειχα το 1.8 cc gts sport ... το 1.8 το συγκεκριμενο φοραει την ιδια μηχανη η οποια ειναι ΤΕΛΕΙΑ απο πλευρας ισχυος ,,, δεν θα σε αφησει ποτε ,,, και εχει αποθεματα για ολες τις ΚΡΙΣΕΙΣ ...
ΕΚΤΟς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝ σχεση με την 1.6 Τ ..... -
Ο χρήστης gto έγραψε:
Εγώ το οδήγησα σήμερα επιτέλους !!!
Με προβλημάτισαν όμως αρνητικά κάποια πραγματάκια ....- Ο κινητήρας. Ακούγεται και κατά την γνώμη μου ακούγετε πολύ και από τις χαμηλές στροφές. (ο 1.800)
- Με προβλημάτισε το ηλεκτρικό χειρόφρενο αλλά αυτό είναι θέμα συνήθειας. Δεν μου άρεσε πάντως ότι για να το πρέπει να το κρατάς συνεχώς πατημένο σε συνδυασμό με το φρένο. Το σύστημα που σε κρατάει να μην τσουλήσεις στην ανηφόρα το βρήκα τουλάχιστον . Όταν δούλεψε (1 φορά) το ένιωσα σαν να με κράτησε. Δεν είναι κακό αλλά θα προτιμούσα να μην φαινότανε τόσο. Σε αντίστοιχη εφαρμογή στο freelander ii δεν αντιλήφθηκα καν την παρουσία του. Σε 2 άλλες περιπτώσεις τσούλησα κανονικά προς τα πίσω !!! Ίσως να είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο η να θέλει μεγαλύτερη κλίση για να ενεργοποιηθεί.
- Οι οβάλ καθρέφτες δεν είναι του γούστου μου αλλά δυστυχώς είναι όμορφοι και φοριούνται πολύ. Δεν τους βρήκα πολύ πρακτικούς.
- Κάπου διάβασα σε προηγούμενο ποστ ότι στα 5θυρα θα καταργηθεί ο πίσω καθαριστήρας. Μου το διάψευσαν κατηγορηματικά.
- Η θέση οδήγησης μάλλον κρύβει το πάνω μέρος του ταμπλό στους οδηγούς πάνω του 1.87 η εγώ δεν κατάφερα να βολευτώ καλά αν και κατέβασα τέρμα κάτω το ηλεκτρικό κάθισμα και τέρμα πάνω το τιμόνι.
Αυτά από εμένα ...
Καλησπέρα φίλε μου
Απαντήσεις σε αυτά που θέτεις1.Ο κινητήρας ακούγεται πολύ... οδήγησες αυτοκίνητο test drive να υποθέσω; Αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν δεχτεί και την καλύτερη συμπεριφορά... ειδικά το 'στρώσιμο' είναι ανύπαρκτο... στα μοντέλα 1.6Τ και πάνω υπάρχει στάνταρ ηχομόνωση κάτω από το καπό.
-
Οικογενειακό αυτοκίνητο είναι... η ανάρτηση (πιστεύω) είναι τόσο μαλακή όσο χρειάζεται... Υπάρχει ωστόσο και το flexride όπου εκεί αλλάζουν τα πράγματα (στανταρ στην sport έκδοση)
-
Για το ηλεκτρικό χειρόφρενο... δεν νομίζω να χρειάζεται να το πατάς για να αποδεσμευτεί! Μήπως ο πωλητής που ήταν μαζί σου δεν ήταν καλά ενημερωμένος; Το έχω οδηγήσει και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Το σχήμα τους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου! Επίσης ταιριάζουν στο όλο 'καμπύλο' σχήμα του... δεν θα μπορούσαν να ήταν τετράγωνοι.
-
Ο πίσω καθαριστήρας έχει ΗΔΗ καταργηθεί στα νέα μοντέλα. Ο πωλητής στην Megamotors που παράγγειλα το δικό μου μου έδειξε και το email που ήρθε από Γερμανία.
(πάντως, να πώ και του στραβού το δίκιο...ακόμα και το Γερμανικό site συνεχίζει να τον δείχνει...οπότε δεν ξέρω τί να πώ... πάντως το δικό μου, τον έχει δεν τον έχει λίγο με ενδιαφέρει...έχω μάθει και χωρίς αυτόν)
6.Ε...μα και σύ...1.87... δεν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο κοντός; Εγώ στο 1.82 μια χαρά είμαι! (πλάκα κάνω...μην βαράς! )
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Είμαι ο μόνος που το λευκό δεν του αρέσει καθόλου; Πιστεύω πως δεν ταιριάζει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο... άσε που όσο το βλέπω θέλω να πάω να φάω παγωτό βανίλια (κατά προτίμηση αυτό το 'στριφτό' της μηχανής )
-
Είμαι ο μόνος που το λευκό δεν του αρέσει καθόλου; Πιστεύω πως δεν ταιριάζει σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο... άσε που όσο το βλέπω θέλω να πάω να φάω παγωτό βανίλια (κατά προτίμηση αυτό το 'στριφτό' της μηχανής )
Ούτε σε μένα αρέσει. Τις φωτογραφίες τις έβαλα γιατί το συγκεκριμένο φοράει το OPC Line
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Ούτε σε μένα αρέσει. Τις φωτογραφίες τις έβαλα γιατί το συγκεκριμένο φοράει το OPC Line
Αχά... πάντως ο τύπος (Βρετανός απ'ότι καταλαβαίνω... το αμαξι είναι Vauxuall και όχι Opel)... έβαλε OPC Line pack... αλλά πιθανόν να τσιγκουνεύτηκε σε άλλα... Αλήθεια... ποιόν κινητήρα να έχει πάρει; Δεν βλέπω διπλή απόληξη στην εξάτμιση...άρα δεν είναι 1.6Τ ή 2.0Τ... δεν έχει και το σηματάκι του Turbo πίσω... Δεν ξέρω στα Diesel τί παίζει...
-
1.Ο κινητήρας ακούγεται πολύ... οδήγησες αυτοκίνητο test drive να υποθέσω; Αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχουν δεχτεί και την καλύτερη συμπεριφορά... ειδικά το 'στρώσιμο' είναι ανύπαρκτο... στα μοντέλα 1.6Τ και πάνω υπάρχει στάνταρ ηχομόνωση κάτω από το καπό.
ου εκεί αλλάζουν τα πράγματα (στανταρ στην sport έκδοση)
3. Για το ηλεκτρικό χειρόφρενο... δεν νομίζω να χρειάζεται να το πατάς για να αποδεσμευτεί! Μήπως ο πωλητής που ήταν μαζί σου δεν ήταν καλά ενημερωμένος; Το έχω οδηγήσει και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα.
5. Ο πίσω καθαριστήρας έχει ΗΔΗ καταργηθεί στα νέα μοντέλα. Ο πωλητής στην Megamotors που παράγγειλα το δικό μου μου έδειξε και το email που ήρθε από Γερμανία.
(πάντως, να πώ και του στραβού το δίκιο...ακόμα και το Γερμανικό site συνεχίζει να τον δείχνει...οπότε δεν ξέρω τί να πώ... πάντως το δικό μου, τον έχει δεν τον έχει λίγο με ενδιαφέρει...έχω μάθει και χωρίς αυτόν)
6.Ε...μα και σύ...1.87... δεν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο κοντός; Εγώ στο 1.82 μια χαρά είμαι! (πλάκα κάνω...μην βαράς! )Στο θέμα του κινητήρα δεν νομίζω ότι ήταν θέμα στρωσίματος. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο ήταν ζεστό. Έκανε 1 ώρα δρόμο πριν έρθει. Πάντως θα περιμένω για test το 1.6turbo για να είμαι σίγουρος γιατί το θέμα θορύβου είναι και υποκειμενικό.
Για να απενεργοποιηθεί το χειρόφρενο μου είπε να πατήσω φρένο και να το λύσω. Όταν το έκανα ακούστηκε χαρακτηριστικός ήχος απεμπλοκής, άρα μάλλον σωστή η . Στο hill hold η όπως αλλιώς λέγετε δεν μου είπε να πατήσω τίποτα απλά την μια φορά επενέβη για να δω ότι υπάρχει και την άλλη τσούλησα 2 φορές προς τα πίσω ....
Για τον πίσω καθαριστήρα θα στεναχωρηθώ αν τον βγάλουν ...
Πάντως για το θέμα της θέση οδήγησης θα ήθελα να το επιβεβαιώσει η μη, κανένας ακόμα. -
Ο χρήστης gto έγραψε:
Στο hill hold η όπως αλλιώς λέγετε δεν μου είπε να πατήσω τίποτα απλά την μια φορά επενέβη για να δω ότι υπάρχει και την άλλη τσούλησα 2 φορές προς τα πίσω ....Ειχες βαλει ταχυτητα μεσα;
-
Το χειρόφρενο λύνεται όταν έχεις πατημένο το φρένο και πιέζεις ΣΤΙΓΜΑΙΑ το πλήκτρο και όχι συνεχώς όπως είπες... Αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνεις αλλά ξεκινήσεις με το χειρόφρενο 'τραβηγμένο' τότε αυτό αποδεσμεύεται αυτόματα μόλις ξεκινήσεις (εννοείται με ταχύτητα μέσα )
Η Θέση του οδηγού (είμαι 1,79) σχετικά οριακά δεν 'κρύβει' τα δύο επάνω όργανα.... Η θέση βέβαια έχει ελάχιστα περιθώρια κατεβάσματος αλλά εάν είσαι πάνω από 1,85 ... δεν ξέρω ....
Σε ανηφόρα, στα 900 σχεδόν χιλιόμετρα που έχω κάνει όσες φορές σταμάτησα λειτούργησε το σύστημα...
Το πρόβλημα είναι πως δεν το έχω συνηθήσει και δεν του έχω τόση εμπιστοσύνη ακόμη για να στηριχτώ πάνω του και έτσι βρίσκομαι να γκαζώνω και το αμάξι να είναι κοκκαλωμένο.... για 2 δεύτερα (όσο διαρκεί το συγκράτημα του εν λόγω συστήματος).. -
Αντιγράφω το post που ανέβασα στο opel-φορουμ:
Τελικά ένα έχω να πω: όσο πιο πολλές γνώμες ακούγονται καμιά φορά δεν είναι για καλό....
Σε συνέχεια του ανεπαίσθητου τριγμού του αυτοκινήτου μου και στο ότι το συνέδεσα με το 'χαλαρό' κούμπωμα του σώματος του πίσω φαναριού πάνω στο προφυλακτήρα και το αμάξωμα ......
....κάποιοι απάντησαν πως πρόσεξαν και αυτοί το ότι 'παίζει' κάπως το σώμα του φλάς ενώ άλλοι είπαν πως 'στο δικό τους είναι πολύ σταθερά κουμπωμένο και δεν κουνιέται καθόλου'. Αυτό το δεύτερο ήταν που με προβλημάτισε και με στεναχώρησε και άρχισα την έρευνα στα διάφορα insignia (σε αντιπροσωπείες και όχι μόνο) που μπόρεσα να βρώ ώστε να δω μήπως τελικά έιχα γίνει 'πατατιά' κατά την τοποθέτηση του park pilot εδώ ....
Κύριοι έχουμε και λέμε: σε όλα τα αυτοκίνητα είναι έτσι με 'ανοχές' τα πίσω φανάρια και είναι έτσι τοποθετημένα για να μην έχουν πρόβλημα από τους κραδασμούς και σπάσουν. Το να τα αφαιρέσεις είναι θέμα κυριολεκτικά 20 δευτερολέπτων! Το έκαναν στη opel μπροστά στα μάτια μου όταν έλεγχαν αυτό που τους έλεγα, ότι δηλαδή σε εμένα 'παίζουν' ενώ σε άλλους είναι σταθερά... Κύριοι, όσοι έχετε αυτά τα σταθερά, πρέπει να το κοιτάξετε...(αστειεύομαι)...ΔΕΝ είναι φυσιολογικό.... τέλος πάντων τα πίσω φανάρια πιάνουν σε δύο μόνο βίδες και μάλιστα που δεν είναι πάνω-κάτω τοποθετημένες αλλά δεξιά-αριστερά για να υπάρχει αυτή η ανοχή του μισού εκατοστού πάνω-κάτω (για όποιους καταλάβανε!) Οι βιδούλες μάλιστα αυτές δεν χρειάζονται καν κατσαβίδι αλλά έχουν πλαστικές πεταλούδες για το χέρι! Θα σας χρειαστεί αυτή η πληροφορία όταν και εφόσον χρειαστεί να αλλάξετε κανένα λαμπάκι.... Σε άλλα 30' δένονται κιόλλας!!!
Ευχαριστώ ρε παιδιά που θελήσατε να βοηθήσετε αλλά με το να μου λέτε πως στο δικό σας αμάξι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με αποπροσανατολήσατε.... Δεν πειράζει.... Καλή καρδιά αλλά απλά να σας πω πως δεν ήθελα να αγοράσω το αυτοκίνητό σας απλά να δω τι τρέχει με το δικό μου... Κι εγώ μαζί ΜΑΣ είμαι.. Δεν ήθελα να κατηγορήσω το καμάρι σας.. Κι εγώ το ίδιο έχω... Τέλος πάντων κι όπως ξαναείπα καλή καρδιά...
Τώρα, πληροφοριακά, για τον τριγμό: Προφανώς προήλθε από κάποιο 'στεγνωμένο' σημείο (λόγω της ακινησίας κατά τις μεταφορές) του κάτω μηχανικού μέρους του αυτοκινήτου που έπρεπε να αναλιπανθεί... Το έκαναν στην opel αλλά ακόμα δεν κατέστει δυνατόν να εξακριβώσω 100% εάν λύθηκε το θέμα. Βλέπετε είναι τελείως ανεπαίσθητος ο ήχος και με τη βροχή σήμερα δεν μπόρεσα να 'αφουγκραστώ'... το αμάξι... Το κενό που είχα εντοπίσει (μέσα στον πανικό μου και τη στενοχώρια μου) μεταξύ του προφυλακτήρα και του φαναριού ωφείλεται στα κουνήματα που του έκανα συνεχώς για να δω τι τρέχει καθώς και σε ένα λαστιχένιο πρόθεμα που υπάρχει για να οδηγεί τα νερά.... Αυτά και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... -
Γειά σου φίλε Taoma... όλα καλά; Αυτό που είπες για το χειρόφρενο εννοούσα και εγώ...ότι δεν χρειάζεται να το έχει πατημένο... αλλά και να μην το πατήσει λύνεται μόνο του...
Για το δικό σου πρόβλημα είχες κανένα νέο; Πήγες στην αντιπροσωπεία σου; -
φίλε stan μάλλον σε πρόλαβα έ;
-
ε...ναι...χαχαχαα...
Λοιπόν...τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!
Opel Insignia