-
Ο χρήστης taoma έγραψε:
Κύριοι έχουμε και λέμε: σε όλα τα αυτοκίνητα είναι έτσι με 'ανοχές' τα πίσω φανάρια και είναι έτσι τοποθετημένα για να μην έχουν πρόβλημα από τους κραδασμούς και σπάσουν. [/i]
Εχω ακούσει πολλές παπαριές από πωλητές και μηχανικούς , αλλά τέτοια παπαριά πρώτη φορά ακούω...
Τώρα με έχει λούσει κρυος ιδρώτας γιατί στο ΑUDI Α4 του πατέρα μου που τα φανάρια δεν κουνιούνται ούτε χιλιοστό κατάλαβα ότι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο να.... σπάσουν από τους κραδασμούς!!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!! O τύπος που στο είπε κερδίζει το βραβείο MYNXAΟΥΖΕΝ 2009...Βρείτε μου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ περίπτωση που φανάρι έσπασε από κραδασμούς γιατί ηταν πολύ καλά στερεωμένο......
-
δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη παπαριά από το να μην καταλαβαίνει κανείς τι του είπανε και παρόλλα αυτά να σχολιάζει προσβλητικά! Εσύ αφού το θεωρείς ως σημείο αναφοράς ποιότητας και κατασκευής γιατί δεν μένεις στο Α4αράκι σου αλλά ψάχνεσαι στα insignia;Από την άλλη δεν πας να κοιτάξεις κάποιο απο κοντά και να μην βρίζεις όντας ανίδεος; ....¨Ενα άλλο που δεν κατάλαβα έίναι και το ότι δεν αναφέρεις τα σταθερά φανάρια στο δικό σου αυτοκίνητο αλλά στου μπαμπά σου..... να θεωρήσω πως στο δικό σου είναι της πλάκας σαν τα δικά μας και έχουν χαζοανοχές χωρίς νόημα....;
-
Ο χρήστης taoma έγραψε:
δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη παπαριά από το να μην καταλαβαίνει κανείς τι του είπανε και παρόλλα αυτά να σχολιάζει προσβλητικά! Εσύ αφού το θεωρείς ως σημείο αναφοράς ποιότητας και κατασκευής γιατί δεν μένεις στο Α4αράκι σου αλλά ψάχνεσαι στα insignia;Από την άλλη δεν πας να κοιτάξεις κάποιο απο κοντά και να μην βρίζεις όντας ανίδεος;- Δεν έχω Audi A4 , Vectra GTS έχω... Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να είμαι αντικειμενικός.Επίσης ούτε στο GTS κουνιούνται....
- Δεν έβρισα εσένα , για την ακρίβεια δεν έβρισα κανέναν. Εαν η λέξη παπαριά σε ενόχλησε , εντάξει την παίρνω πίσω.
- Αλήθεια θεωρείς σοβαρό αυτό που σου είπε? Πιστευεις αλήθεια ότι υπάρχει περίπτωση να σπάσει φανάρι από τους κραδασμούς???
- Δεν θέλω να σε προσβάλλω , εξάλλου στο forum του Οpel Club προσφέρθηκα να σε βοηθήσω , αλλά εχεις δει ποτέ σε BMW π.χ να κουνιέται κανένα φανάρι?
- Μην λές τη λέξη 'ανιδεος' όταν δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς.....
-
Its not a bug ,its a feature!!!!
Αν κουνιεται δεν θα μπαινει νερο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Its not a bug ,its a feature!!!!+1000. Μερικές φορές είναι παρηγορητικό να ξέρεις ότι με κάποιους μιλάς την ίδια γλώσσα....
-
+1 Συμφωνώ .
Αλλά μιλάμε για αρνίσια , μοσχαρισια ή για ψάρι.
Στο ψάρι διαφωνώ . ( δεν μου αρέσει ) ............................. -
ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟς ΜΕ ΤΟ 1.8 DVD800 ,,, MHXANIKA ???? ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ??? ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ???? ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ???? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ >>>>>
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -
Ο χρήστης stathispap έγραψε:
... Δεν έβρισα εσένα , για την ακρίβεια δεν έβρισα κανέναν. Εαν η λέξη παπαριά σε ενόχλησε , εντάξει την παίρνω πίσω.
3) Αλήθεια θεωρείς σοβαρό αυτό που σου είπε? Πιστευεις αλήθεια ότι υπάρχει περίπτωση να σπάσει φανάρι από τους κραδασμούς???
4) Δεν θέλω να σε προσβάλλω , εξάλλου στο forum του Οpel Club προσφέρθηκα να σε βοηθήσω , αλλά εχεις δει ποτέ σε BMW π.χ να κουνιέται κανένα φανάρι?
5) Μην λές τη λέξη 'ανιδεος' όταν δεν ξέρεις με ποιόν μιλάς.....Αφού λοιπόν το παίρνεις πίσω και είμαστε σε πιο πολιτισμένο περιβάλλον πλέον ( και κάνωντας την υποχώρηση να αφήσω τα υπονούμενα των επόμενων posts να πέσουν κάτω...) μπορούμε να συζητήσουμε σαν άνθρωποι...
Με την λέξη που χρησιμοποίησες πρόσβαλλες κι εμένα που υιοθέτησα αυτή την άποψη και την μετέφερα στο φόρουμ....
Επιμένω να αναρωτιέμαι γιατί δεν έφερες σαν παράδειγμα το αυτοκίνητό σου που είναι και opel και υπάρχει και λόγος σύγκρισης....
Θεωρείς πως όλα τα insignia είναι ελλατωματικά; Γιατί πολύ εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις πως όλα έχουν στα πίσω φανάρια μία ανοχή χιλιοστών. Αυτό δεν χωράει συζήτηση ρε παιδιά. Είδα αρκετά ώστε να είμαι σίγουρος για πιο πράγμα μιλάω. Αν δεν θεωρείς τον εαυτό σου 'ανίδεο' τότε θα έπρεπε να δεις πρώτα κάποιο insignia και έπειτα να εκφράσεις την άποψή σου... Αλλιώς ποιος ο λόγος να postάρεις;
Τώρα για το αν μπαίνει νερό εφόσον κουνιέται, άντε να το αναλύσω και αυτό για το φίλο που δεν έχει (μιλάει) μοσχαρίσια γλώσσα (όπως ποιός φίλε μου, αλήθεια;) κανείς δεν είπε πως το φανάρι είναι χαρχάλα..... Είπα έχει ανοχή μερικών χιλιοστών. Εσύ καταλαβαίνεις το ίδιο; Τα νερά από που να μπούν; Το είπες απλά για να συνοδεύσεις την ειρωνεία ή όντως αναρητήθηκες;
Αυτά και δεν θα συνεχίσω άλλο αυτό το chating. Δεν έχει νόημα και δεν είναι αυτός ο λόγος που βρίσκομαι εδώ τώρα και γράφω. με απασχολεί η ενημέρωση σε ότι αφορά το αυτοκίνητό μου και τίποτα άλλο. Δεν κάθομαι να περιδιαβαίνω τα διάφορα θέματα που δεν με ενδιαφέρουν μόνο και μόνο για να γράφω και να περνω την ώρα μου.... Σε ότι αφορά το insignia ελάτε να το συζητήσουμε (και πάντα πολιτισμένα). -
Παίδες...ειρήνη ημίν ...δεν χρειάζεται να γιατί όλοι θα καταλήξουμε .
Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν καταλάβαμε ακριβώς το 'πρόβλημα' που μας παρουσίασε ο Taoma, και γι'αυτό ίσως να δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις... Πολλοί από εμάς έχουμε και το άγχος μας καθώς περιμένουμε να παραλάβουμε το καινούριο μας αυτοκίνητο και με τίποτα δεν θα θέλαμε να έχει κάποιο 'κουσούρι'. Άντε να έρθει και το δικο μου...γιατί μέχρι τότε θα λαλήσω!
i am going to be -
δεν έχω πολλά χιλιόμετρα ακόμη και μάλιστα είναι όλα εντός πόλης (άντε και λίγη αττική οδός χωρίς κίνηση) και δεν έχω συμπεράσματα αλλά (προσωπικά πάντοτε) :επιδόσεις μέτριες. Το αμάξι δεν σέρνεται όπως είπανε κάποιοι αλλά δεν θα σε εντυπωσιάσει και με την εκκίνησή του....αν με καταλαβαίνεις...(έχουμε και το πρόβλημα με τις γλώσσες εδώ μέσα) Αναρτήσεις σχετικά μαλακές (όπως τις περίμενα και τις ήθελα) Κατανάλωση μέχρι τώρα είν αι στα 12 και κάτι λίτρα στα 100 χιλ. ακατέβατα.... Δεν ξέρω εάν είναι καλό αυτό. Να λάβεις υπόψην σου πως δεν το έχω συνηθήσει ακόμα και άρα ίσως το ζορίζω λιγάκι παραπάνω... Αυτά τα λίγα ... Εξάλλου όπως είπα είνα νωρίς....
-
Φίλε stanfromgreece μπορεί και εγώ να μην σας έδωσα να καταλάβετε το πόσο λίγη είναι αυτή η περιβόητη ανοχή. Μα να αναλλογιστείς πως έψαχνα την αιτία για ένα ανεπαίσθητο τριγμό και άρα 'ψείριζα' την λεπτομέρεια.... Τέλος πάντων...
Θα προτείνω το εξής: Θέλετε να βρεθούμε κάπου, την Κυριακή ας πούμε, για ένα καφεδάκι στα γρήγορα και να φέρουμε και τα αυτοκίνητα και να δούμε και από κοντά για τα θεματάκια που συζητάμε; Εγώ προτίθεμαι και νομίζω πως και για όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του insignia είναι καλή ιδέα....
Επίσης και για αυτούς που το έχουν (ή το περιμένουν) θα είναι ενδιαφέρουσα κίνηση... Τι λέτε;
Η άλλη λύση είναι να πετάμε σπόντες εδώ μέσα και ούτω καθεξής..... -
Ο χρήστης taoma έγραψε:
Αντιγράφω το post που ανέβασα στο opel-φορουμ:*Τελικά ένα έχω να πω: όσο πιο πολλές γνώμες ακούγονται καμιά φορά δεν είναι για καλό....
Σε συνέχεια του ανεπαίσθητου τριγμού του αυτοκινήτου μου και στο ότι το συνέδεσα με το 'χαλαρό' κούμπωμα του σώματος του πίσω φαναριού πάνω στο προφυλακτήρα και το αμάξωμα ......
....κάποιοι απάντησαν πως πρόσεξαν και αυτοί το ότι 'παίζει' κάπως το σώμα του φλάς ενώ άλλοι είπαν πως 'στο δικό τους είναι πολύ σταθερά κουμπωμένο και δεν κουνιέται καθόλου'. Αυτό το δεύτερο ήταν που με προβλημάτισε και με στεναχώρησε και άρχισα την έρευνα στα διάφορα insignia (σε αντιπροσωπείες και όχι μόνο) που μπόρεσα να βρώ ώστε να δω μήπως τελικά έιχα γίνει 'πατατιά' κατά την τοποθέτηση του park pilot εδώ ....
Κύριοι έχουμε και λέμε: σε όλα τα αυτοκίνητα είναι έτσι με 'ανοχές' τα πίσω φανάρια και είναι έτσι τοποθετημένα για να μην έχουν πρόβλημα από τους κραδασμούς και σπάσουν. Το να τα αφαιρέσεις είναι θέμα κυριολεκτικά 20 δευτερολέπτων! Το έκαναν στη opel μπροστά στα μάτια μου όταν έλεγχαν αυτό που τους έλεγα, ότι δηλαδή σε εμένα 'παίζουν' ενώ σε άλλους είναι σταθερά... Κύριοι, όσοι έχετε αυτά τα σταθερά, πρέπει να το κοιτάξετε...(αστειεύομαι)...ΔΕΝ είναι φυσιολογικό.... τέλος πάντων τα πίσω φανάρια πιάνουν σε δύο μόνο βίδες και μάλιστα που δεν είναι πάνω-κάτω τοποθετημένες αλλά δεξιά-αριστερά για να υπάρχει αυτή η ανοχή του μισού εκατοστού πάνω-κάτω (για όποιους καταλάβανε!) Οι βιδούλες μάλιστα αυτές δεν χρειάζονται καν κατσαβίδι αλλά έχουν πλαστικές πεταλούδες για το χέρι! Θα σας χρειαστεί αυτή η πληροφορία όταν και εφόσον χρειαστεί να αλλάξετε κανένα λαμπάκι.... Σε άλλα 30' δένονται κιόλλας!!!
**Ευχαριστώ ρε παιδιά που θελήσατε να βοηθήσετε αλλά με το να μου λέτε πως στο δικό σας αμάξι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με αποπροσανατολήσατε.... Δεν πειράζει.... Καλή καρδιά *αλλά απλά να σας πω πως δεν ήθελα να αγοράσω το αυτοκίνητό σας απλά να δω τι τρέχει με το δικό μου... Κι εγώ μαζί ΜΑΣ είμαι.. Δεν ήθελα να κατηγορήσω το καμάρι σας.. Κι εγώ το ίδιο έχω... Τέλος πάντων κι όπως ξαναείπα καλή καρδιά...
Τώρα, πληροφοριακά, για τον τριγμό: Προφανώς προήλθε από κάποιο 'στεγνωμένο' σημείο (λόγω της ακινησίας κατά τις μεταφορές) του κάτω μηχανικού μέρους του αυτοκινήτου που έπρεπε να αναλιπανθεί... Το έκαναν στην opel αλλά ακόμα δεν κατέστει δυνατόν να εξακριβώσω 100% εάν λύθηκε το θέμα. Βλέπετε είναι τελείως ανεπαίσθητος ο ήχος και με τη βροχή σήμερα δεν μπόρεσα να 'αφουγκραστώ'... το αμάξι... Το κενό που είχα εντοπίσει (μέσα στον πανικό μου και τη στενοχώρια μου) μεταξύ του προφυλακτήρα και του φαναριού ωφείλεται στα κουνήματα που του έκανα συνεχώς για να δω τι τρέχει καθώς και σε ένα λαστιχένιο πρόθεμα που υπάρχει για να οδηγεί τα νερά.... Αυτά και πάλι σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια...-
Δεν ξέρω ποιος σου τα είπε όλα αυτά. Αλλά προσωπικά έχω αλλάξει πάνω από 10 αυτ/τα και οδηγήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα άλλα τόσα .
Άρα ή σου είπαν, όποιος σου είπε, φίδια, ή είναι κάποια εξέλιξη που είναι ολοκαίνουργια πατέντα της Opel και σε κάποιο φίλο μου ή σε εμένα τον : α) άσχετο β) άτυχο δεν έτυχε μέχρι σήμερα. -
Προφανώς και δεν θα είναι , για οποιαδήποτε αυτοκινητοβιομηχανία , η πρώτη φορά που ολόκληρη σειρά παραγωγής θα έχει πρόβλημα σε κάτι. Εδώ έχουν υπάρξει ανακλήσεις για κολώνες τιμονιού , καταλύτες , φρένα και άλλα βασικά στοιχεία ασφαλείας , στο φανάρι θα κολλήσουμε ?
Φυσικά και καλή καρδιά , Σιγά να μην χάσουμε την ζαχαρένια για ένα φανάρι και η πλάκα καλοδεχούμενη είναι αρκεί να μην πρσβάλει προσωπα .
-
-
Πέρα από τα όσα είπαμε η αφήσαμε να εννοηθούν , εξακολουθεί να κρέμεται από πάνω μας το ερώτημα :
'Είναι δυνατόν να σπάσει φανάρι από κραδασμούς επειδή είναι καλά στερεωμένο?'
Δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος σοβαρά να υποστηρίξει αυτή την άποψη. Προφανώς ο πωλητής δεν ήξερε τι άλλο να πεί. Πιο έντιμο θα ήταν να σου έλεγε πως έτσι είναι όλα από το εργοστάσιο και πως επί της ουσίας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γιατί είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά όταν δίνεις τα ωραία σου λεφτά για κάτι απαιτείς και ενα μινιμουμ ποιότητας όχι μόνο ουσιαστικής αλλά και απτής. Οπως και να το κάνουμε ενα φανάρι που κουνιέται στο αγγιγμα δεν είναι ωραίο.
Αυτό που λέμε εδώ μου θυμίζει κάτι άλλο:
Eιχα γράψει προ καιρού ότι όταν είχα δει το Insignia δεν μου είχε αρέσει το γεγονός ότι η επένδυση της μπροστινής κολονας του οδηγού ηταν χαλαρή και 'επαιζε' μέσα εξω. Τότε λοιπόν κάποιος άλλος φίλος είχε γράψει πως ρώτησε στην OPEL και του είπαν πως επίτηδες ηταν χαλαρή για να διευκολύνει τους πλαινούς αερόσακους να ανοίξουν....Ε ,λοιπόν όχι δεν ισχύει αυτό. Σε 'καλές' μάρκες που έχω δεί , αλλά ακόμα και στο δικό μου Vectra GTS δεν ισχύει αυτό . Είναι πολύ καλά στερεωμένη. Σε άλλο Insignia δε, που ειδα πρόσφατα ,ήταν και εκεί καλά στερεωμένη. Αρα , ο πωλητής τότε πάλι έλεγε μπαρούφες.
Γενικός κανόνας : Μην ρωτάτε τους πωλητές τεχνικά θέματα.Η συντριπτική πλειοψηφία είναι ασχετοι.Οσον αφορά το Insignia , μου αρέσει πάρα πολύ και ισως προχωρήσω στην αγορά του , έχω δεί δε πάρα πολλά από κοντά, και εχω οδηγήσει δυο. Σε Insignia συναδέλφου δε ,(πεντάπορτο) , τα πίσω φανάρια δεν ήταν συμμετρικά τοποθετημένα σε σχέση με την πίσω πόρτα. Οταν δηλαδή ηταν κλειστή το αριστερό σχεδόν εφαπτόταν στην πόρτα (περίπου δυο χιλιοστά απόσταση), ενω το δεξί είχε απόσταση περίπου 4 χιλιοστά.Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν θέμα συναρμολόγησης η όχι , ηταν όμως γεγονός. Δεν μπορώ να εθελοτυφλήσω μπροστά σε αυτό , πως να το κάνουμε..Με ενοχλεί.. Δεν πιστεύω ότι προσβάλλω κανένα με το να το πώ.
Tέλος πάντων αυτά είναι λεπτομέρειες. Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο , εύχομαι καλορίζικο σε όσους το πήραν και ειδικά στον taoma που τον πίκρανα...Δεν υπήρχε πρόθεση προσβολής.
Βάλτε και καμμια φωτό να δούμε... -
Αυτοκίνητα πολλά έχω αλλάξει κι εγώ φίλε μου... Είμαι στα 40 μου και δόξα τω θεώ 22 χρόνια τώρα αυτό κάνω.... Το θέμα είναι το insignia, και άσε τα άλλα... Αυτό οδηγώ και για αυτό μιλάω.
Δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τις προηγούμενες απαντήσεις μου.. Για ποιά καινοτομία μιλάς (ειρωνεύεσαι); Για τα μπόσικα μερικών χιλιοστών; Πιστεύεις πως στην opel δεν μπορεσαν να βάλουν μία ακόμα βίδα και να κλείσει εκεί το θέμα; Πιστεύεις πως στην opel δεν εντόπισαν τα μπόσικα μερικών χιλιοστών σε όλα τα insignia; Νομίζω πως δεν έχεις καταλάβει για τι πράγμα μιλάω... -
Ο χρήστης taoma έγραψε:
Φίλε stanfromgreece μπορεί και εγώ να μην σας έδωσα να καταλάβετε το πόσο λίγη είναι αυτή η περιβόητη ανοχή. Μα να αναλλογιστείς πως έψαχνα την αιτία για ένα ανεπαίσθητο τριγμό και άρα 'ψείριζα' την λεπτομέρεια.... Τέλος πάντων...Θα προτείνω το εξής: Θέλετε να βρεθούμε κάπου, την Κυριακή ας πούμε, για ένα καφεδάκι στα γρήγορα και να φέρουμε και τα αυτοκίνητα και να δούμε και από κοντά για τα θεματάκια που συζητάμε; Εγώ προτίθεμαι και νομίζω πως και για όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του insignia είναι καλή ιδέα....
Επίσης και για αυτούς που το έχουν (ή το περιμένουν) θα είναι ενδιαφέρουσα κίνηση... Τι λέτε;
Η άλλη λύση είναι να πετάμε σπόντες εδώ μέσα και ούτω καθεξής.....Φίλε Taoma,ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, αλλά λόγω 1ον της μικρής μου αλλά και 2ον λόγω του ότι ΔΕΝ έχω αυτή τη στιγμή δικό μου αμάξι μου είναι δύσκολο έως αδύνατον να μπορέσω να έρθω κάπου για καφέ... δεν πειραζει όμως... η κίνησή σου μετράει πολύ
Αντε...καλοτάξιδο και πάλι από εμένα... -
Ο χρήστης stathispap έγραψε:
... Σε Insignia συναδέλφου δε ,(πεντάπορτο) , τα πίσω φανάρια δεν ήταν συμμετρικά τοποθετημένα σε σχέση με την πίσω πόρτα. Οταν δηλαδή ηταν κλειστή το αριστερό σχεδόν εφαπτόταν στην πόρτα (περίπου δυο χιλιοστά απόσταση), ενω το δεξί είχε απόσταση περίπου 4 χιλιοστά.....Ε! δεν παίζεσαι.... Κάνουμε όλο αυτό το 'πανηγύρι' για να καταλήξουμε στο ότι το έχεις δει και μόνος σου;
Αυτό λέω ρε παιδιά. Από την μάνα τους έχουν μερικά χιλιοστά 'μπόσικο'. Τώρα διαφωνείς στο εάν είναι ελλάτωμα όλων των insignia ή έιναι επίτηδες έτσι; Εκεί είναι η αντίδρασή σου; Δεκτή σαν άποψη αλλά εμένα μου φαίνεται δύσκολο η opel να έκανε οικονομία στη μία βίδα παραπάνω του φαναριού ή απλά τους ξέφυγε στο 'φινίρισμα' των αμαξιών.....
Είδες που χωρίς τις σάλτσες γίνεται πιο καλά η κουβεντούλα; Επιμένω στον καφέ που ανέφερα παραπάνω , θα μας λυθούν πολοί τέτοιου είδους προβληματισμοί..... -
Ο χρήστης taoma έγραψε:
Αυτοκίνητα πολλά έχω αλλάξει κι εγώ φίλε μου... Είμαι στα 40 μου και δόξα τω θεώ 22 χρόνια τώρα αυτό κάνω.... Το θέμα είναι το insignia, και άσε τα άλλα... Αυτό οδηγώ και για αυτό μιλάω.
Δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τις προηγούμενες απαντήσεις μου.. Για ποιά καινοτομία μιλάς (ειρωνεύεσαι); Για τα μπόσικα μερικών χιλιοστών; Πιστεύεις πως στην opel δεν μπορεσαν να βάλουν μία ακόμα βίδα και να κλείσει εκεί το θέμα; Πιστεύεις πως στην opel δεν εντόπισαν τα μπόσικα μερικών χιλιοστών σε όλα τα insignia; Νομίζω πως δεν έχεις καταλάβει για τι πράγμα μιλάω...Αν διάβασες ειρωνεία σε αυτά που έγραψα ... δεν φταίω εγώ.
Φυσικά και τα έχω διαβάσει , τα όσα έχεις γράψει , και όπως θα δεις αν και εσύ αν διαβάσεις, παρακολουθώ και ποστάρω στο εν λόγο thread απο τότε που άρχισε.
Και θα επαναλάβω αυτό που προείπα. **Αν δεν είναι καινοτομία τα είναι πρόβλημα **.
Διάβασες τι γράφω για την ανάκληση και τα λάθη των γραμών παραγωγής ανεξαρτήτου εταιρείας ?
Και για σου απαντήσω στο ερώτημα:
ΝΑΙ πιστεύω ότι κάνανε Μ@Λ@κί@ .
Μακάρι να έχω λάθος . Εσύ πιστεύεις ότι η Opel είναι αλάνθαστη. ?
Αν Ναι, να σου ποστάρω τις ανακλήσεις των 10 τελευταίων ετών .
Κατάλαβα πολυ καλά τι λές . Εσύ ?Εσύ πάντως για να είσαι σίγουρος ... κάνε αν θέλεις και ένα e-mail στην Γερμανία . Για να βεβαιωθείς.
-
Ο χρήστης taoma έγραψε:
Ε! δεν παίζεσαι.... Κάνουμε όλο αυτό το 'πανηγύρι' για να καταλήξουμε στο ότι το έχεις δει και μόνος σου;
Αυτό λέω ρε παιδιά. Από την μάνα τους έχουν μερικά χιλιοστά 'μπόσικο'.Kαλημέραααα....
Αλλο εγραψα εγώ. Δεν έχουν και τα δυο το ιδιο 'μπόσικο' οπως λές. Το ενα είναι κανονικό , το άλλο έχει 'μπόσικο'. Αν ήταν επίτηδες έτσι , γιατί να μην είναι και τα δυο το ίδιο? -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ΝΑΙ πιστεύω ότι κάνανε Μ@Λ@κί@ .
100%. Η είναι λάθος στον σχεδιασμό , ή λόγω κόστους το στήριξαν χαλαρά αντί να δώσουν μια πιο καλή λύση.
Αλλά η δικαιολογία τους ήταν κορυφαία...... -
Ο χρήστης taoma έγραψε:
Τώρα για το αν μπαίνει νερό εφόσον κουνιέται, άντε να το αναλύσω και αυτό για το φίλο που δεν έχει (μιλάει) μοσχαρίσια γλώσσα (όπως ποιός φίλε μου, αλήθεια;) κανείς δεν είπε πως το φανάρι είναι χαρχάλα..... Είπα έχει ανοχή μερικών χιλιοστών. Εσύ καταλαβαίνεις το ίδιο; Τα νερά από που να μπούν; Το είπες απλά για να συνοδεύσεις την ειρωνεία ή όντως αναρητήθηκες;
Εγω δεν σε ειρωνεύτηκα καθολου.Λες οτι κουνιουνται και μαλιστα επιτηδες εχουν αυτην την συμπεριφορα για να μην σπασουν απο τους κραδασμους.Αυτο παντως εγω μονο αν συζητούσατε για Caterpillar θα το διαβαζα και δεν θα μου εκανε εντυπωση.
Opel Insignia