-
Π'αντως στην Opel στην Γλυφάδα που ρώτησα θα το έχουν την Δευτέρα (και μόνο την Δευτέρα )
για test drive , αν το θες αλλη μέρα πρέπει να τους ενημερώσεις απο πριν για να ξαναφέρουν το αυτ/το.
Αλήθεις ρε παίδες τι πολιτική marketing είναι αυτή? Κοτζάμ εταιρεία ρε γαμώτο δεν μπορεί να διαθέσει από ένα αυτ/το σε κάθε έμπορο να κάνει την δουλειά του?
Βοιάζονται να λανσάρουν τα αυτ/τα στην αγορα , λόγω και του ανταγωνισμού , κα ούτε prospectous δεν έχουν ενώ και οι πωλητές δεν γνωρίζουν συνήθως τπτ από τα αυτ/τα που πουλάνε.Δηλαδή εάν τουσ κάνεις κάποια εξειδικευμένη ερώτηση πέρα δηλαδή της τιμής και του εξοπλισμού) συνήθως σε κοιτάνε σαν χάνοι..
Αντε να δούμε.. -
Δεν θέλουν να δεσμεύσουν πολλά αυτοκίνητα στα test drive. Ετσι ένας αντιπρόσωπος, που μπορεί να έχει 4-5 εκθέσεις, έχει βγάλει 1-2 αυτοκίνητα και τα περιφέρει από έκθεση σε έκθεση. Όταν θα τους έρθουν και άλλα κομμάτια δεν θα υπάρχει λογικά πρόβλημα! Εδώ πήγα σε έκθεση που τα είχε δώσει όλα και δεν είχε ούτε σε βιτρίνα! (Το εκθεσιακό το έδινε την ώρα που πήγα!!!)
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς στην επιλογή για πρίζα 230v στην πίσω κονσόλα, εάν έχουμε περιορισμό για το τί είδους συσκευή μπορούμε να συνδέσουμε? Λογικά κινητό και laptop δεν θα έχουν πρόβλημα, έτσι δεν είναι?Αντιγράφω απ' το owner's manual.
'A 230V power outlet is located in the rear floor console. If ignition is on and a device is plugged in, a LED in the outlet illuminates green. Do not exceed the maximum power consumption of 150 watts.' -
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
........ εδω η Οπελ ζηταει 7% αλλα ......Όταν έδωσα την παραγγελία, ρώτησα από περιέργεια (eγώ θα πληρώσω cash). Σύμφωνα λοιπόν με την συγκεκριμένη έκθεση, το επιτόκιο είναι 8% και δεν είναι διαπραγματεύσιμο.
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
...ειδικά το μπέζ, δίνει άλλο κύρος, το ανεβάζει μία κατηγορία πιστεύω... (προσωπική μου άποψη...Η μπεζ ταπετσαρία απλά δεν 'παίζεται'. Ειδικά αν το αμάξωμα είναι σε σκούρο χρώμα (π.χ. tachnical grey που παρήγγειλα εγώ). Φωτίζει πολύ το εσωτερικό του αυτοκινήτου και δίνει ένα ακόμα μεγαλύτερο τόνο πολυτέλειας. Παρ' όλα αυτά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα παιδιά.
-
Ο χρήστης salty έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς στην επιλογή για πρίζα 230v στην πίσω κονσόλα, εάν έχουμε περιορισμό για το τί είδους συσκευή μπορούμε να συνδέσουμε? Λογικά κινητό και laptop δεν θα έχουν πρόβλημα, έτσι δεν είναι?
Αντιγράφω απ' το owner's manual.
'A 230V power outlet is located in the rear floor console. If ignition is on and a device is plugged in, a LED in the outlet illuminates green. Do not exceed the maximum power consumption of 150 watts.'Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πολύ χρήσιμη πληροφορία
Λίγα είναι 150 watts...αλλά από το τίποτα... καλά είναι και αυτά! -
Ο χρήστης salty έγραψε:
........ εδω η Οπελ ζηταει 7% αλλα ......
Όταν έδωσα την παραγγελία, ρώτησα από περιέργεια (eγώ θα πληρώσω cash). Σύμφωνα λοιπόν με την συγκεκριμένη έκθεση, το επιτόκιο είναι 8% και δεν είναι διαπραγματεύσιμο.
Φίλε salty και μένα έτσι μου είχαν πει αρχικά. Μετά.... το'φαγαν..
(για το Corsa λέω)
Όπως διάβασες πιο πάνω, άλλος συμφορουμίτης έχει πάρει προσφορά για 7%.
Εσύ από την άλλη πέτυχες καλή συμφωνία στο δώρο οπότε είσαι μια χαρά.Soch
-
Ρε παιδιά έχω ακούσει από πολλούς άσχημα λόγια για το 1800 140ps, οτι σέρνεται, οτι είναι σαν να τραβάς τροχόσπιτο. Τι παίζει; Τόσο χάλια;
-
Φίλε,είναι ανάλογα με το τι έχεις οδηγήσει πρίν.Εμένα για παράδειγμα που έχω Renault Megane CC 1.600 115HP,με αρκετά βαρύ αμάξωμα, μου φάνηκε μια χαρα το 1.8... Σε άλλους θα φανει αργό. Είναι και λογικό,γιατί είναι μεγάλο,είναι και αθόρυβο και δεν καταλαβαίνεις την ταχύτητα.
Άσχετο...το Megane πωλείται... για oποιον ενδιαφερεται υπαρχει και αγγελία στο αντίστοιχο section του φορουμ
-
Το είδα το αυτοκίνητο στην έκδοση cosmo και είναι τέλειο.Από αξιοπιστία τι γίνεται?Ξέρει κανείς?Γιατί για το vectra ή πολύ αρνητικά άκουγες ή να το θεοποιούν
-
Για ένα αυτοκίνητο που ακόμα δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα καλά καλά στον δρόμο,είναι νωρίς να μιλάμε για αξιοπιστία. Έχω εμπιστοσύνη όμως στα μοντέλα του group της GM,και μην ξεχναμε πως και τα turbo είναι δοκιμασμένα με επιστυχία στα Saab!
-
Ναι όντως.Πάντως πουλάει το άτιμο σε αντίθεση με το avensis προσ το παρόν εννοώ
-
Επιτέλους έκανα test-drive!
Εντυπώσεις από το αμάξι :
ΘΕΤΙΚΕΣ:- Πολύ καλή ποιότητα κύλισης
- Θέση οδήγησης-ρυθμίσεις καθισμάτων.
- Αίσθηση premium στο εσωτερικό.
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ :
- Νομίζω ότι ο 1.8 κινητήρας είναι λίγος για αυτό το αμάξωμα.
- Τραχύς θόρυβος κινητήρα
- Ορατότητα κατά την όπισθεν (παρκάρισμα).
Πιστεύω ότι με τον 1.6 Τ το αμάξι θα κάνει θράυση σε πωλήσεις .
Από δώρα μου προτάθηκε : συναγερμός -πίσω αισθητήρες. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πιστεύω ότι με τον 1.6 Τ το αμάξι θα κάνει θράυση σε πωλήσεις .
Από δώρα μου προτάθηκε : συναγερμός -πίσω αισθητήρες.Επειδή και εμένα μου προτάθηκε, καλύτερα να ζητήσεις έκπτωση γιατί δεν είναι εργοστασιακά αξεσουάρ (τουλάχιστον από αυτά που προτείναν σε εμένα - ΜΕΤΑ ο συναγερμός και οι αισθητήρες πάνω στο πλαίσιο της πινακίδας). Αναλόγως τον εξοπλισμό μπορείς για το 1.6Τ να πάρεις έκπτωση 1500€.
-
Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα. Meta συναγερμό μου είπαν και εμένα .
Που σου είπαν για 1500 ευρω έπκτωση????? -
Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα. Meta συναγερμό μου είπαν και εμένα .
Που σου είπαν για 1500 ευρω έπκτωση?????Με 1500 θέλω και εγώ ένα !! τώρα !!!!
Πάντως ο συμφορουμίτης πριν που οδήγησε το 1.8 παρατήρησε θόρυβο (είπε ότι είναι τραχύς) από τον κινητήρα. Οι 4τροχοί στο τρέχον τεύχος παρατήρησαν ότι ακούγεται η τουρμπίνα.
Πρόβλημα ηχομόνωσης ; -
Αυτό μου το είπε ένας φίλος που ενδιαφέρεται και ρώτησε νομίζω στον Καλτσούνη. Εμένα πάντως μου κάναν γύρω στα 900€ (Τέλη ταξινόμησης, έξοδα προετοιμασίας και 400€), αυτό από τη Βελμάρ.
-
Κοίτα ο θόρυβος απλά ακογόταν τραχύς , όχι ενοχλητικός .Ο ίδιος θόρυβος ακουγόταν και στο Mazda 6 που οδήγησα επίσης σε τεστ.
-
Επειδή έχω το Vectra με τα 140 άλογα, τουλάχιστον στο δικό μου ο κινητήρας δεν ακούγεται. Βέβαια όταν ήταν να το αγοράσω και μου είχαν δώσει ένα ίδιο για test drive μιας ημέρας, με το που παρέλαβα το αυτοκίνητο μου φάνηκε τελείως διαφορετικό.
-
Κοίτα ο θόρυβος απλά ακογόταν τραχύς , όχι ενοχλητικός .Ο ίδιος θόρυβος ακουγόταν και στο Mazda 6 που οδήγησα επίσης σε τεστ.Αν οδήγησες το παλιό 6 τότε ο κινητήρας σίγουρα ακούγεται έστω και μετά τις 4.000 στροφές και αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας για μένα.
Opel Insignia