-
Ρε φιλε... δε μπορεις να βγείς από το σουπερ μαρκετ.... !!! σε μερικά δεν παιρνεις την στροφή
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ρε φιλε... δε μπορεις να βγείς από το σουπερ μαρκετ.... !!! σε μερικά δεν παιρνεις την στροφήΕνώ αν πάρεις Α4 ή Suberb χωράς ; Το μήκος του κάθε αυτοκινήτου δεν είναι ή είναι μειονέκτημα ανάλογα με την κατηγορία που απευθύνεται. Σε μικρομεσαία κατηγορία ακόμα και τα 4,30 είναι πρόβλημα. Στην μεσαία τα 4,80 - 4,90 όχι. Θυμηθείτε το Mondeo , A4 , Passat , S60 , BMW 3xx , Mercedes C Klass κλπ. Εδώ η μικρομεσαία τείνει στα 4,60 ( Octavia , Astra Sedan ) , το πρόβλημα είναι στα 5 μέτρα της μεσαίας ;
-
Αναλόγως την χρήση που θα κάνει ο καθένας παίρνει και το αντίστοιχο αυτοκίνητο, εγω πχ το χρειάζομαι μόνο για ταξιδια, γιατι να θεωρείτε πρόβλημα το μήκος του! Αρα μην κάνουμε σχόλια που δεν στέκουν και αποτελούν προσωπική γνώμη του καθενός. Να σχολιάζουμε πράγματα τα οποία ισχύουν και ειναι καλό να τα γνωρίζουμε όλοι, πχ αυτο με το χερούλι αν ισχύει ειναι κάτι που καλό ειναι να αναφέρετε.
-
Το πρόβλημα δεν ειναι στα 5 μέτρα.
Το πρόβλημα είναι πάνω από τα 4,3 μέτρα...Και φυσικά το πρόβλημα δεν είναι στο μήκος των αυτοκινήτων αλλά στο κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στην Αθήνα. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον με insignia να προσπαθεί να βρει να παρκάρει κατά τις 5 το απόγευμα μέσα στην Κυψέλη...ή στην Καλιθέα...ή Σαββατόβραδο στο Μικρολίμανο ή κάπου στο Θησείο...
Φυσικά θα μου πει κάποιος ότι αυτός που μένει Κυψέλη μπορεί να έχει και πάρκινγκ ή και 2ο μικρό αυτοκίνητο ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο... ok. Νο problem...
Εγώ θεωρώ ότι όποιος πάρει το Insignia ( ως ΙΧ και όχι leasing) θα πρέπει να έχει σίγουρα ιδιωτικό πάρκινγκ και ίσως και 2ο αυτοκίνητο για μετακινήσεις μέσα στην πόλη...
Από εκεί και πέρα το ξαναλέω ότι αυτοκίνητο είναι χάρμα οφθαλμών...
-
Μπορει καποιος να μου πει αντιπροσωπια που έχει ήδη έρθει Αθηνα η Πειραιά αν οχι για test drive να το δουμε απο κοντά?
Εγω το θέλω μονο για εξορμήσεις ΣΚ , δουλειά πάω με το λεωφορείο-ΜΕΤΡΟ όπως θα έπρεπε να κάνουν οσοι μένουν / δουλεύουν κοντά σε Μετρο
-
Ο χρήστης Amaretos έγραψε:
Αρα μην κάνουμε σχόλια που δεν στέκουν και αποτελούν προσωπική γνώμη του καθενός. Να σχολιάζουμε πράγματα τα οποία ισχύουν και ειναι καλό να τα γνωρίζουμε όλοι, πχ αυτο με το χερούλι αν ισχύει ειναι κάτι που καλό ειναι να αναφέρετε.Να μην σχολιάζουμε; ή να σχολιάζουμε αυτό που εσύ θεωρείς σωστό;
Δηλαδή είναι ψέμα ότι το αυτοκίνητο είναι 4,83 μέτρα; Δεν ισχύει αυτό;Δυστυχώς αυτό για μένα αποτελεί λόγο για να το σχολιάσω... και όχι το χερούλι της πόρτας...
Και αν δεν το έχεις καταλάβει στο χώρο λέμε τις προσωπικές μας απόψεις και όχι τις απόψεις άλλων...
-
Τεσπα , δεν θελω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν , όλοι πληροφορίες προσπαθούμε να μαζέψουμε:)
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το πρόβλημα δεν ειναι στα 5 μέτρα.
Το πρόβλημα είναι πάνω από τα 4,3 μέτρα...Και φυσικά το πρόβλημα δεν είναι στο μήκος των αυτοκινήτων αλλά στο κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στην Αθήνα. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον με insignia να προσπαθεί να βρει να παρκάρει κατά τις 5 το απόγευμα μέσα στην Κυψέλη...ή στην Καλιθέα...ή Σαββατόβραδο στο Μικρολίμανο ή κάπου στο Θησείο...
Φυσικά θα μου πει κάποιος ότι αυτός που μένει Κυψέλη μπορεί να έχει και πάρκινγκ ή και 2ο μικρό αυτοκίνητο ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο... ok. Νο problem...
Εγώ θεωρώ ότι όποιος πάρει το Insignia ( ως ΙΧ και όχι leasing) θα πρέπει να έχει σίγουρα ιδιωτικό πάρκινγκ και ίσως και 2ο αυτοκίνητο για μετακινήσεις μέσα στην πόλη...
Από εκεί και πέρα το ξαναλέω ότι αυτοκίνητο είναι χάρμα οφθαλμών...
Λογικό αυτό που λές αλλά φάνηκε σαν να έλεγες ότι είναι πρόβλημα του αυτοκινήτου. Και λογικά στο Μικρολίμανο πχ , ανάμεσα στα Α8 των 5 μέτρων και τα Καγιέν των 4,80 θα μπορεί να χωθεί και το ταπεινό insignia των 4,85. Το πρόβλημα είναι , είτε στην Κυψέλη είτε στην Φιλοθέη , εάν το αμάξι το αγοράσεις χωρίς να ξέρεις τι να το κάνεις ( πχ μια φορά το χρόνο διακοπές και κάθε μέρα κέντρο με 5 μέτρα σκάφος ). Νομίζω έχει άλλο προσανατολισμό.
-
Ο χρήστης Amaretos έγραψε:
Αναλόγως την χρήση που θα κάνει ο καθένας παίρνει και το αντίστοιχο αυτοκίνητο, εγω πχ το χρειάζομαι μόνο για ταξιδια, γιατι να θεωρείτε πρόβλημα το μήκος του! Αρα μην κάνουμε σχόλια που δεν στέκουν και αποτελούν προσωπική γνώμη του καθενός. Να σχολιάζουμε πράγματα τα οποία ισχύουν και ειναι καλό να τα γνωρίζουμε όλοι, πχ αυτο με το χερούλι αν ισχύει ειναι κάτι που καλό ειναι να αναφέρετε.Τα σχόλια στέκουν αλλά δεν αφορούν το αυτοκίνητο. Δηλαδή το insignia είναι 4,85 γιατί τόσο έπρεπε να είναι στο μυαλό της opel. Κάποιος που το θέλει να φέρνει σβούρες την Αθήνα μάλλον θα κάνει λάθος εάν το αγοράσει αλλά αυτό δεν αφορά το αυτοκίνητο. Κάποιος που θέλει smart δεν θα πάρει το insignia ή εάν το πάρει , δεν θα φταίει το αμάξι που είναι 5 μέτρα. Δεν μεγάλωσε ξαφνικά.
Και βέβαια καλό είναι να σχολιάζουμε τα πάντα.
-
τα SUV χωράνε πιο εύκολα πάντως στην κυψέλη γιατί κατά βάση ειναι πιο ψηλά
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ρε φιλε... δε μπορεις να βγείς από το σουπερ μαρκετ.... !!! σε μερικά δεν παιρνεις την στροφή
Ενώ αν πάρεις Α4 ή Suberb χωράς ; Το μήκος του κάθε αυτοκινήτου δεν είναι ή είναι μειονέκτημα ανάλογα με την κατηγορία που απευθύνεται. Σε μικρομεσαία κατηγορία ακόμα και τα 4,30 είναι πρόβλημα. Στην μεσαία τα 4,80 - 4,90 όχι. Θυμηθείτε το Mondeo , A4 , Passat , S60 , BMW 3xx , Mercedes C Klass κλπ. Εδώ η μικρομεσαία τείνει στα 4,60 ( Octavia , Astra Sedan ) , το πρόβλημα είναι στα 5 μέτρα της μεσαίας ;
οχι δε χωράς
λεω ότι με τα σημερινά 1600 (βασική) δεν χωράς. Τα παρκινγκ που εχουν πουληθεί σε πολλές πολυκατοικιες δεν τα χωράνε. Το εχει αγοράσει ο άλλος έχει βάλει μέσα ένα astra ή το παλιό το a4. Το καινούργιο δεν χωράει. Τα λέω από φίλους αυτά που όταν αγοράσανε μετρούσανε το πάκρινγ με τον γείτονα τους στο κοινό υπόγειο -
Το χερούλι δεν μου φάνηκε να τρίζει σε δύο αντιπροσωπείες που είδα το αμάξι ( στη Συγγρού στην Δρόμων και σε ακόμη μία πάλι στη Συγγρού ). Βέβαια εάν κάνεις μπρα-ντε-φερ με τη λαβή θα σκούξει κάπου.
Τα καλύμματα στις κολώνες ( εάν εννοούμε αυτές στα αριστερά του οδηγού και δεξιά του συνοδηγού , τα λεγόμενα 'Α' ) καθώς και τα καλύμματα στο αμάξωμα όπου πιθανών να έχει αερόσακο το αμάξι είναι χαλαρά και στο τωρινό Astra αλλά δεν βγαίνουν με τίποτα ( έχουν κλίπς ). Σύμφωνα με κάποιον από την Opel είναι χαλαρά για να διευκολύνουν την κίνηση του αερόσακου και να αποφευχθούν τραυματισμοί από πιθανή εκτόξευση αυτού από τον αερόσακο ή από τη σύγκρουση. Λόγω των κλίπς και της θέσης του αερόσακου ανοίγουν ελεγχόμενα.
Οι διακόπτες που έπιασα γύρω από το τιμόνι , είδα ότι δεν έχουν την λογική του απερχομένου vectra αλλά του υφιστάμενου astra.Δηλαδή τύπου joystick και όποιος τους χρησιμοποιήσει δύο ή τρεις φορές δεν γυρνάει πίσω.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ενώ αν πάρεις Α4 ή Suberb χωράς ; Το μήκος του κάθε αυτοκινήτου δεν είναι ή είναι μειονέκτημα ανάλογα με την κατηγορία που απευθύνεται. Σε μικρομεσαία κατηγορία ακόμα και τα 4,30 είναι πρόβλημα. Στην μεσαία τα 4,80 - 4,90 όχι. Θυμηθείτε το Mondeo , A4 , Passat , S60 , BMW 3xx , Mercedes C Klass κλπ. Εδώ η μικρομεσαία τείνει στα 4,60 ( Octavia , Astra Sedan ) , το πρόβλημα είναι στα 5 μέτρα της μεσαίας ;
οχι δε χωράς
λεω ότι με τα σημερινά 1600 (βασική) δεν χωράς. Τα παρκινγκ που εχουν πουληθεί σε πολλές πολυκατοικιες δεν τα χωράνε. Το εχει αγοράσει ο άλλος έχει βάλει μέσα ένα astra ή το παλιό το a4. Το καινούργιο δεν χωράει. Τα λέω από φίλους αυτά που όταν αγοράσανε μετρούσανε το πάκρινγ με τον γείτονα τους στο κοινό υπόγειοΔες και προηγούμενες δημοσιεύσεις...
Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό δεν έιναι πρόβλημα του αυτοκινήτου αλλά του αγοραστή είτε της πολυκατοικίας είτε του πάρκινγκ κτλ. Εδώ το Astra είναι 4,30 και το σεντάν είναι σχεδόν 4,65 φταίει το αμάξι που δεν χωρά στο πάρκινγκ ή εμείς που δεν φτιάχνουμε τα πάρκινγκ σύμφωνα με τους κανονισμούς και τους νόμους ( 2,5χ5 ) ;
-
... Νομίζω έχει άλλο προσανατολισμό.Σίγουρα ΝΑΙ. Δυστυχώς... Και είναι και σε καλή τιμή το άτιμο...
Όσοι ενδιαφέρεστε πηγαίντε από το δίκτυο του Καλτσούνη.
Συνήθως αυτός τα φέρνει πρώτος και κάνει και καλά δώρα...... Τα παρκινγκ που εχουν πουληθεί σε πολλές πολυκατοικιες δεν τα χωράνε. Το εχει αγοράσει ο άλλος έχει βάλει μέσα ένα astra ή το παλιό το a4. Το καινούργιο δεν χωράει. Τα λέω από φίλους αυτά που όταν αγοράσανε μετρούσανε το πάκρινγ με τον γείτονα τους στο κοινό υπόγειο
Φίλος νοίκιασε πάρκινγκ πριν δύο μήνες σε πυλωτή πολυκατοικίας και δίνει 150euro το μήνα.
Το μήκος του χώρου είναι ακριβώς 4 μέτρα... Το αυτοκίνητο είναι Opel Astra Sedan.Δεν το χωράει όλο και το χτυπά η βροχή και ότι ρίχνουν οι ένοικοι από τα μπαλκόνια... Αλλά δεν έβρισκε πουθενά αλλού στην περιοχή του... -
οχι δε χωράς
λεω ότι με τα σημερινά 1600 (βασική) δεν χωράς. Τα παρκινγκ που εχουν πουληθεί σε πολλές πολυκατοικιες δεν τα χωράνε. Το εχει αγοράσει ο άλλος έχει βάλει μέσα ένα astra ή το παλιό το a4. Το καινούργιο δεν χωράει. Τα λέω από φίλους αυτά που όταν αγοράσανε μετρούσανε το πάκρινγ με τον γείτονα τους στο κοινό υπόγειοΔες και προηγούμενες δημοσιεύσεις...
Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό δεν έιναι πρόβλημα του αυτοκινήτου αλλά του αγοραστή είτε της πολυκατοικίας είτε του πάρκινγκ κτλ. Εδώ το Astra είναι 4,30 και το σεντάν είναι σχεδόν 4,65 φταίει το αμάξι που δεν χωρά στο πάρκινγκ ή εμείς που δεν φτιάχνουμε τα πάρκινγκ σύμφωνα με τους κανονισμούς και τους νόμους ( 2,5χ5 ) ;
εμείς φταίμε και ότνα πάμε στην πολεοδομία και μας τα κόβει γκρινιάζουμε και λέμε ότι θέλουν μίζα... ενώ έχουν δίκιο
Δε λέω όμως αυτό
Λεω ότι εχουμε αυτά τα παρκινγκ τώρα εδώ και 20 χρόνια. αρα το αμάξι που παίρνουμε θέλουμε να το βάλουμε εκεί μέσα.
Να φανταστείς κατασταστάσεις για να καταλάβεις πόσο προβληματίζομαι. Με το νεο το civic μπαίνω σε όλους τους βασιλόπουλους. Με το παλιό όχι. Γιατί? Κόψιμο τιμονιού και εντελώς άσχετο μετο μήκος του αμαξιού!!! -
Πλάκα πλάκα δεν έχω μετρήσει αν χωράει στο μηκος χαχαχαχα για να κάνω τους υπολογισμούς μου γιατι θα έχουμε τίποτε γλέντια μου φαίνεται
EDIT
Εντάξει 70 πόντοι παραπάνω ειναι περίπου μια χαρούλα χεχεχε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
οχι δε χωράς
εμείς φταίμε και ότνα πάμε στην πολεοδομία και μας τα κόβει γκρινιάζουμε και λέμε ότι θέλουν μίζα... ενώ έχουν δίκιο
Δε λέω όμως αυτό
Λεω ότι εχουμε αυτά τα παρκινγκ τώρα εδώ και 20 χρόνια. αρα το αμάξι που παίρνουμε θέλουμε να το βάλουμε εκεί μέσα.
Να φανταστείς κατασταστάσεις για να καταλάβεις πόσο προβληματίζομαι. Με το νεο το civic μπαίνω σε όλους τους βασιλόπουλους. Με το παλιό όχι. Γιατί? Κόψιμο τιμονιού και εντελώς άσχετο μετο μήκος του αμαξιού!!!Μυστήριο αυτό. Βέβαια και στον ΑΒ του Κορυδαλλού θέλεις στο ανέβασμα ( το κατέβασμα έχει φαρδύτερο δρόμο ) μανούβρες για να σε πάρει. Κάπου διάβασα και το μεταφέρω με επιφύλαξη ότι το insignia έχει ίδιο κύκλο με το τωρινό Astra.
Πάντως η αλήθεια παραμένει πως εάν μένεις σε περιοχές τέτοιου τύπου δεν είναι το insignia το καθημερινό σου όχημα αλλά του ΣΚ. Και θέλει και πάρκινγκ γιατί οι φανοποιοί στις αντιπροσωπείες ακονίζουν τα νύχια τους όταν σε βλέπουν με γρατζουνιές.
-
εσύ είσαι καλός.....
Στην κυψέλη μιλάμε για είσοδο έξοδο το ίδιο με φάνάρι!!!!!
και να ξέρεις , κανένα μυστήριο, οι μερσεντες ταξί κόβει το τιμόνι τον κόλο του....!!!! πως χωράνε οι ταρίφες παντου?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εσύ είσαι καλός.....Στην κυψέλη μιλάμε για είσοδο έξοδο το ίδιο με φάνάρι!!!!!
και να ξέρεις , κανένα μυστήριο, οι μερσεντες ταξί κόβει το τιμόνι τον κόλο του....!!!! πως χωράνε οι ταρίφες παντου?
Έχεις δίκαιο.
-
..και που να πάτε στο υπόγειο πάρκινγκ του νεου golden hall παίδες
Opel Insignia