-
παιδια το Insignia ειναι ενα πολυ καλο αμαξι,εσωτερικα και εξωτερικα..η ποιοτητα των οργανων πολυ καλη,η ποιοτητα των πλαστικων εξισου καλη.οι χωροι το ιδιο,στο δρομο εχει πολη καλη οδικη συμπεριφορα,το εχω το Insignia γι'αυτο σας τα λεω.πριν ειχα το βεκτρα,καμια διαφορα το ενα με το αλλο.το μονο που με εχει ξενερωσει λιγο,αλλα δεν το καταλαβαινεις πολυ ειναι,οτι στο 1.8 βγαινει στα 140 αλογα.οποιος εχει την τουρμπο εκδοση με τα 180 πιστευω οτι ειναι αρκετα ικανοποιημενος.
-
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
παιδια το Insignia ειναι ενα πολυ καλο αμαξι,εσωτερικα και εξωτερικα..η ποιοτητα των οργανων πολυ καλη,η ποιοτητα των πλαστικων εξισου καλη.οι χωροι το ιδιο,στο δρομο εχει πολη καλη οδικη συμπεριφορα,το εχω το Insignia γι'αυτο σας τα λεω.πριν ειχα το βεκτρα,καμια διαφορα το ενα με το αλλο.το μονο που με εχει ξενερωσει λιγο,αλλα δεν το καταλαβαινεις πολυ ειναι,οτι στο 1.8 βγαινει στα 140 αλογα.οποιος εχει την τουρμπο εκδοση με τα 180 πιστευω οτι ειναι αρκετα ικανοποιημενος.Από κατανάλωση σε τι επίπεδα βρίσκεσαι?
Γράψε και πόσα χλμ έχεις κάνει και σε τι συνθήκες το οδηγάς συνήθως... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
παιδια το Insignia ειναι ενα πολυ καλο αμαξι,εσωτερικα και εξωτερικα..η ποιοτητα των οργανων πολυ καλη,η ποιοτητα των πλαστικων εξισου καλη.οι χωροι το ιδιο,στο δρομο εχει πολη καλη οδικη συμπεριφορα,το εχω το Insignia γι'αυτο σας τα λεω.πριν ειχα το βεκτρα,καμια διαφορα το ενα με το αλλο.το μονο που με εχει ξενερωσει λιγο,αλλα δεν το καταλαβαινεις πολυ ειναι,οτι στο 1.8 βγαινει στα 140 αλογα.οποιος εχει την τουρμπο εκδοση με τα 180 πιστευω οτι ειναι αρκετα ικανοποιημενος.
Από κατανάλωση σε τι επίπεδα βρίσκεσαι?
Γράψε και πόσα χλμ έχεις κάνει και σε τι συνθήκες το οδηγάς συνήθως...απο καταναλωση παει παρα πολυ καλα,δεν καιει παρα πολυ,οι συνθηκες που το οδηγαω ειναι καλες,καταρχην δεν το ζοριζω,το αμαξι το εχω ενα 6μηνο.και τα χλμ ειναι γυρω στις 4000.
-
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
Γράψε και πόσα χλμ έχεις κάνει και σε τι συνθήκες το οδηγάς συνήθως...απο καταναλωση παει παρα πολυ καλα,δεν καιει παρα πολυ,οι συνθηκες που το οδηγαω ειναι καλες,καταρχην δεν το ζοριζω,το αμαξι το εχω ενα 6μηνο.και τα χλμ ειναι γυρω στις 4000.
σαφεστατος.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
σαφεστατος.....
Αυτό σε πείραξε σένα...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
σαφεστατος.....
Αυτό σε πείραξε σένα...
?
-
Ο χρήστης scoopy έγραψε:
πριν ειχα το βεκτρα,καμια διαφορα το ενα με το αλλοΈχουν μερικές διαφορές, δε νομίζεις;
-
Mετά απο ενα οκτάμηνο χρήσης και 10500 χλμ οι εντυπώσεις μου απο το 1.6T ειναι αριστες. Θεωρώ οτι το αυτοκινητο ειναι πολύ τιμιο για αυτά που προσφέρει και σε σχέση με το κοστος του. Χώροι, ποιότητα κατασκευης, επιδόσεις, ΦΡΕΝΑ και πολύ καλή οδική συμπεριφορα (εκδοση με Flexride). Το μόνο που προβληματιζει στην συγκεκριμένη εκδοση ειναι η κατανάλωση. Σε εμενα χωρις να κανω τρελλές καγκουριες ειναι περιπου στα 11,6lt/100km (αλλά χαλάλι του !!)
-
Πολλά μου φαίνονται. Με το astra το 1,4Τ που δεν έχουν και ιδιαίτερη διαφορά στο βάρος, έχω κατανάλωση μετά από 6,000 χλμ κάτω από 8,5λ/100χλμ.
-
Ειναι μαλλον λογω χρήσης.. 80% πολη, 20% Εθνική/ΑΟ
Παντως χτες μηδένισα τον μετρητή για να ξαναδώ τι θα βγαλει μετα απο 1000-2000χλμ, τώρα που εχει στρώσει το μοτεράκι..
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Πολλά μου φαίνονται. Με το astra το 1,4Τ που δεν έχουν και ιδιαίτερη διαφορά στο βάρος, έχω κατανάλωση μετά από 6,000 χλμ κάτω από 8,5λ/100χλμ.Συγκρίνεις το 1.4 (140 ΗΡ), 1385 κιλά με 1.6 (180 ΗΡ) και 1500 κιλά. Για ξανακάνε τις πράξεις.
-
πάντως οσον αφορά την κατανάλωση μου κάνει και μένα εντυπωση γιατί με το q5 πρέπει να το τρελλανω για να μου δείξει 11.8 ! συνήθως είμαι στα 10.8
-
εχεις πολυ ελαφρυ ποδι , αυτη η καταναλωση ειναι πολυ μικρη (εκτος και αν το κινεις κατα κυριο λογο σε ανοικτο δρομο χωρις πολλη κινηση)
-
@κιουση όταν έχεις δυο ξανθιες μέσα . . . δε χρειάζεται να τρέχεις !
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
@κιουση όταν έχεις δυο ξανθιες μέσα . . . δε χρειάζεται να τρέχεις !πας με την φορα
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
@κιουση όταν έχεις δυο ξανθιες μέσα . . . δε χρειάζεται να τρέχεις !διορθωση:
οταν εχεις 1 ξανθια μεσα δε σε αφηνει να τρεχεις
(παθων )
-
Δεν είναι τέλεια να έχεις μια ξανθιά μέσα και να γελάει όταν δεν πατάς;
-
στα 4.5 χρονια αυτο αρχιζει να γινεται εκνευριστικο
μαλιστα οταν το παταω με ρωταει τι σε πιανει και τρεχεις οταν ειμαι εγω μεσα
-
Εγώ πάντως καημό το είχα να βρω μια κοπέλα που να μην μου πρήζει τα @@ όταν βλέπω καμιά στροφούλα και γυάλιζει το μάτι μου. Τώρα που την βρήκα,
Τώρα τι σχέση έχει αυτό με το ινσίγκνια δεν ξέρω, πάμε στο άλλο το 'ψαγμένο' το θέμα.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
πριν ειχα το βεκτρα,καμια διαφορα το ενα με το αλλο
Έχουν μερικές διαφορές, δε νομίζεις;[/quote
εννοω οτι εχουν πολλες διαφορες,το ενα με το αλλο.
Opel Insignia