-
Στο Range είναι στάνταρ αυτό και οι 8000κάμερες γύρω από το αμάξι στην Μερκ (φυσικά) είναι έξτρα. Εγώ δεν έκανα σύγκριση απλά μια τεχνολογική ενημέρωση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο Range είναι στάνταρ αυτό και οι 8000κάμερες γύρω από το αμάξι στην Μερκ (φυσικά) είναι έξτρα. Εγώ δεν έκανα σύγκριση απλά μια τεχνολογική ενημέρωση.πάντως ακούγεται πολύ καλό σαν μηχάνημα! Υπάρχει κάτι aftermarket που θα μπορούσε να μπεί σε όλα τα αυτοκίνητα; Πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Στο Range είναι στάνταρ αυτό και οι 8000κάμερες γύρω από το αμάξι στην Μερκ (φυσικά) είναι έξτρα. Εγώ δεν έκανα σύγκριση απλά μια τεχνολογική ενημέρωση.
πάντως ακούγεται πολύ καλό σαν μηχάνημα! Υπάρχει κάτι aftermarket που θα μπορούσε να μπεί σε όλα τα αυτοκίνητα; Πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο!
Εγώ πάντως έχω ακούσει από κάτι φήμες οτι αυτό το σύστημα θα είναι στάνταρ στο insignia... D
-
Εγώ έχω πριζούλα 230v στην πίσω κονσόλα, έχω το laptop μου εκεί...και η μικρή βλέπει ότι dvd θέλει,χωρίς να μας ενοχλεί μπροστά
Tι μπριζούλα είναι αυτή? Υπάρχει αντάπτορας από το εργοστασιακό σε κανονική μπρίζα?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ έχω πριζούλα 230v στην πίσω κονσόλα, έχω το laptop μου εκεί...και η μικρή βλέπει ότι dvd θέλει,χωρίς να μας ενοχλεί μπροστά
Tι μπριζούλα είναι αυτή? Υπάρχει αντάπτορας από το εργοστασιακό σε κανονική μπρίζα?
Δεν είναι αντάπτορας! Στην πισω κεντρική κονσόλα (πίσω από το υποβραχιόνιο) έχει κανονική πρίζα σούκο. Είναι στα έξτρα του αυτοκινήτου και έκανε στην παραγγελία 120 ευρώ... (αν δεν βάλεις έξτρα την πρίζα,έχει στάνταρ τον 'κλασικό' αναπτήρα αυτοκινήτου)
-
Δεν είναι αντάπτορας! Στην πισω κεντρική κονσόλα (πίσω από το υποβραχιόνιο) έχει κανονική πρίζα σούκο. Είναι στα έξτρα του αυτοκινήτου και έκανε στην παραγγελία 120 ευρώ... (αν δεν βάλεις έξτρα την πρίζα,έχει στάνταρ τον 'κλασικό' αναπτήρα αυτοκινήτου)
που βγάζει 12v? ή 220?
-
230V βγάζει,και μπορείς να συνδέσεις συσκευές μέχρι 150Watt... μπορείς άνετα να φορτήσεις κινητό ή Laptop,ή να βάλεις μία φορητή TV η DVD... δεν μπορείς να βάλεις συσκευές που έχουν αντιστάσεις ή καίνε πολύ ρεύμα,γιατί θα ψήσεις την καλωδίωση του αυτοκινήτου ( πιστολάκι για τα μαλλιά ξέχνα το! , υπάρχουν όμως είδικά ψυγειάκια...μία χαρά για ταξιδάκια!)
-
οκ, θενκς!
-
Να υποθέσω ότι το αντίστοιχο αξεσουάρ σε Vauxhall θα βγάζει 110V, ενώ στο Κινέζικο Buick Regal,απλά ότι και να συνδέσεις,θα σε κτυπάει το ρεύμα!
-
Να υποθέσω ότι το αντίστοιχο αξεσουάρ σε Vauxhall θα βγάζει 110V, ενώ στο Κινέζικο Buick Regal,απλά ότι και να συνδέσεις,θα σε κτυπάει το ρεύμα!220 V έχουν οι Άγγλοι, 110 V έχει το Αμερικάνικο σύστημα.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Να υποθέσω ότι το αντίστοιχο αξεσουάρ σε Vauxhall θα βγάζει 110V, ενώ στο Κινέζικο Buick Regal,απλά ότι και να συνδέσεις,θα σε κτυπάει το ρεύμα!
220 V έχουν οι Άγγλοι, 110 V έχει το Αμερικάνικο σύστημα.
Δίκιο έχεις! μπερδεύτικα! Νομίζω όμως πως έχουν διαφορετικού τύπου πρίζες και όχι σούκο!
-
Πολυ καλο αυτο!Στην αρχη το περασα για photoshop
Δε ξερω αν το εχει αλλο αυτοκινητο... -
Δίκιο έχεις! μπερδεύτικα! Νομίζω όμως πως έχουν διαφορετικού τύπου πρίζες και όχι σούκο!
Ναι,τριπολικές έχουν, όπως και εδώ στη Κύπρο .
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Ναι,τριπολικές έχουν, όπως και εδώ στη Κύπρο .
Άει γειά σου! Αυτό θυμόμουν και εγώ!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πολυ καλο αυτο!Στην αρχη το περασα για photoshop
Δε ξερω αν το εχει αλλο αυτοκινητο...Όπως είναι στην φωτό είναι και στο δικό μου αυτοκίνητο... σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε άλλα αυτοκίνητα (κυρίως σε Suv ίσως ή SW αλλά μάλλον στο χώρο αποσκευών και όχι στην καμπίνα), και πραγματικά είναι από τα πιο χρήσιμα 'αξεσουάρ' που έχω δεί σε αυτοκίνητο!
-
Τελειο,αρκει να μην εισαι πανω απο 1,80 και πρεπει να κατσεις πισω-αρκει να εχεις παρκινγκ ρανταρ γιατι η ορατοτητα πισω ειναι OFF και αρκει να μην σε ενδιαφερει και πολυ η καταναλωση!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τελειο,αρκει να μην εισαι πανω απο 1,80 και πρεπει να κατσεις πισω-αρκει να εχεις παρκινγκ ρανταρ γιατι η ορατοτητα πισω ειναι OFF και αρκει να μην σε ενδιαφερει και πολυ η καταναλωση!Φίλε μου, τίποτα από τα 3 ποτ αναφέρεις δεν ισχύει απόλυτα... κάθεσαι άνετα πίσω και ας είσαι και 1.85 (ο αδερφός της γυναίκας μου), η ορατότητα πίσω είναι όπως σε ΟΛΑ τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας (και τους αισθητήρες τους κάνουν δώρο όλες οι αντιπροσωπείες οπότε θεώρησέ τους στάνταρ) και η κατανάλωση σε εμένα που κινούμαι σχεδόν αποκλειστικά μέσα στην πόλη είναι περίπου στο 10lt/100km... και έχω το 1.6Τ με 180 άλογα... καθόλου άσχημα αν σκεφτείς πως έχω 'βαρύ' πόδι!
-
Επειδή το 1.6T το έχει ο κουμπάρος μου, έχει διαπιστώσει τα παρακάτω σε συζήτηση που είχαμε:
- Εχει ύψος 1.85. Αν κάτσει πίσω από την θέση του οδηγού απομένουν περίπου 2 cm για τα γόνατά του και το κεφάλι του δεν κινείται 'άνετα' όπως π.χ. στο Golf V που είχε. Αλλά νομίζω ότι συγχωρείται λόγω σχήματος (βέβαια στο Α5 που έκατσε δεν είχε πρόβλημα).
- Κατανάλωση εντός πόλης δεν έχει δει κάτω από 11 λίτρα. Ισως το πόδι του είναι ακόμα πιο βαρύ από του Stanromgreece. Σε ταξίδι με cc παίζει χαμηλά.
- Η ορατότητα πίσω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οι πλαινοί καθρέπτες μικροί (προφανώς για λόγους αεροδυναμικής) και δεν βολεύουν. Απαραίτητοι οι αισθητήρες παρκαρίσματος (δώρο από την αντιπροσωπεία).
Ξαναλέω ότι μου τα είπε και δεν έχω προσωπική πείρα ακόμα (τώρα το παρέλαβε).
-
Ο χρήστης kostask106 έγραψε:
Επειδή το 1.6T το έχει ο κουμπάρος μου, έχει διαπιστώσει τα παρακάτω σε συζήτηση που είχαμε:- Εχει ύψος 1.85. Αν κάτσει πίσω από την θέση του οδηγού απομένουν περίπου 2 cm για τα γόνατά του και το κεφάλι του δεν κινείται 'άνετα' όπως π.χ. στο Golf V που είχε. Αλλά νομίζω ότι συγχωρείται λόγω σχήματος (βέβαια στο Α5 που έκατσε δεν είχε πρόβλημα).
- Κατανάλωση εντός πόλης δεν έχει δει κάτω από 11 λίτρα. Ισως το πόδι του είναι ακόμα πιο βαρύ από του Stanromgreece. Σε ταξίδι με cc παίζει χαμηλά.
- Η ορατότητα πίσω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οι πλαινοί καθρέπτες μικροί (προφανώς για λόγους αεροδυναμικής) και δεν βολεύουν. Απαραίτητοι οι αισθητήρες παρκαρίσματος (δώρο από την αντιπροσωπεία).
Ξαναλέω ότι μου τα είπε και δεν έχω προσωπική πείρα ακόμα (τώρα το παρέλαβε).
Λοιπόν, επειδή εγώ το έχω παραλάβει από τον Ιούνιο και έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα...
ξεκινάω από το 2. Η κατανάλωση θα πέσει και μάλλιστα αρκετά! Στην αρχή είχα κοντά στο 15 και χωρίς να έχω μηδενίσει τον μετρητή τώρα έχει πέσει κοντά στο 10... έχει να κάνει με το 'στρώσιμο' του αυτοκινήτου... 'πραγματική' κατανάλωση θα δεί μετά από αρκετά χιλιόμετρα.
3.Την ορατότητα προς τα πίσω, με τί την συγκρίνεις; Μήπως με Hatchback τύπυ Golf ή A3; Αν ναι, φυσικό είναι το Insignia να έχει χάλια ορατότητα...αλλά ποιό Sedan σε αφήνει να δείς τον 'κ@λο' του; Κανένα! Πρίν το πάρω οδήγησα και το Passat και το Passat CC, και από ξαδέρφια έχω μπεί σε BMW σειρά 3 και Merc C180... πάνω κάτω τα ίδια βλέπεις... πάντως δεν ξέρω αν έχει το 4D ή το 5D, στο 5D τα πράγματα είναι χειρότερα λόγω του 'περιγράμματος' της 5ης πόρτας.
και τέλος 1. O Αδερφός της γυναίκας μου είναι 1.85, εγώ 1.81... πολλές φορές έχει χρειαστεί να κάτσει πίσω μου,επειδή από την άλλη πλευρά μπορεί να έχει το 'παιδικό'... ούτε τα πόδια του έχω αισθανθεί ποτέ στην πλάτη μου, ούτε το κεφάλι του έχει χτυπήσει στο 'ταβάνι' .Φυσικά δεν έχει 'αέρα' από επάνω... αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Αλήθεια... ο Γ.Παπανδρέου... τί ύψος έχει;
http://www.youtube.com/watch?v=It8OSjOE ... r_embedded -
Το συγκρινα με το 6αρι μου οπου δεν χρειαζομαι τους αισθητηρες και ας τους εχω,πισω 3 κανουν παρτυ και εχουμε και 3λιτρα διαφορα/100χλμ.Το οπελ ανωτερο σε ποιοτητα κυλησης,ισως κορυφαιο...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Opel Insignia