-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Έχει κάποιος test insignia 1.6 t ;Που θα πάει, θα έρθει και ο Γενάρης που παραλαμβάνω το δικό μου...
-
Εγώ παρέλαβα την προηγούμενη Παρασκευή .. Το αμάξι ιπταται χαμηλά
Ξυνό μου βγήκε.. Δεν μου φτάνουν οσα εχω σήμερα έπεσε μια μ****ω πισω (σε φανάρι ) και μου ζωγράφισε (λιγάκι) τον πίσω προφυλακτήρα... Τελος πάντων τα βρήκαμε αλλά .. πάει η χαρά του καινούργιου
-
Σήμερα είδα το 1.6 T του συναδέλφου που το είχε παραγγείλει. Τελικά μαύρο με άσπρο εσωτερικό που είναι φοβερός συνδυασμός. Το συνάδελφο τον είδα γύρω στα 40 χρόνια νεώτερο...
-
Άσπρο εσωτερικό δεν υπάρχει, μήπως εννοείς το μπεζ?
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Εγώ παρέλαβα την προηγούμενη Παρασκευή .. Το αμάξι ιπταται χαμηλάΚαλοτάξιδο και να το χαίρεσαι.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Άσπρο εσωτερικό δεν υπάρχει, μήπως εννοείς το μπεζ?Το μπεζ/καφέ ταμπλώ εννοεί προφανώς με τις μπεζ ταπετσαρίες.
Άσχετο:Γνωρίζεις αν το ταμπλώ βγαίνει σε συνδυασμό μπεζ/μαύρο εκτός από μπεζ/καφέ? -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Το μπεζ/καφέ ταμπλώ εννοεί προφανώς με τις μπεζ ταπετσαρίες.
Άσχετο:Γνωρίζεις αν το ταμπλώ βγαίνει σε συνδυασμό μπεζ/μαύρο εκτός από μπεζ/καφέ?Νομιζω οχι..
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Άσχετο:Γνωρίζεις αν το ταμπλώ βγαίνει σε συνδυασμό μπεζ/μαύρο εκτός από μπεζ/καφέ?Νομιζω οχι..
Όχι σίγουρα.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Όχι σίγουρα.
Σωστό
-
πάντως σε ανοιχτά χρώματα το εσωτερικό βρωμίζει πολύ πολύ έυκολα...
-
Το ευρωπαικό Opel Insignia
Η κινέζικη Buick Regal
Η αμερικάνικη Buick Regal (με περισσότερες ομοιότητες με το Insignia)
-
Μιλάμε ότι η Buick είναι καρα-αντιγραφή του Insignia...
-
Δεν νοείται ως αντιγραφή από την στιγμή που είναι της ίδιας εταιρείας...
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Μιλάμε ότι η Buick είναι καρα-αντιγραφή του Insignia...Το ίδιο αυτοκίνητο είναι με διαφορετικά σήματα.
Επίσης υπάρχει και το chevrolet vectra
http://commons.wikimedia.org/wiki/File: ... a_2009.JPG -
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Το ίδιο αυτοκίνητο είναι με διαφορετικά σήματα.
http://commons.wikimedia.org/wiki/File: ... a_2009.JPGΝάτο, σωστά! Και το έψαχνα στο google να το παραθέσω και μου έβγαζε το προηγούμενο Astra Sedan (αυτό που έρχεται σ' εμάς απο την Τουρκία).
Opel, Vauxsall, Chevrolet και αμερικάνικο Buick έχουν εξωτερικές διαφορες μόνο στη μάσκα και στο εταιρικό σήμα. Στη κινέζικη version της Buick άλλαξαν και τον εμπρός προφυλακτήρα με στρόγγυλα φώτα ομίχλης.
Στα διάφορα forums πάντως οι ευρωπαίοι έχουν να λένε τα καλύτερα (όχι άδικα), οι κινέζοι να το θεωρούν ακριβό ενώ είναι κατασκευαστικά κάτω απο το Opel, οι δε αμερικάνοι να το 'κατηγορούν' λόγω ευρωπαικής ταυτότητας και σχεδίασης, μακρυά απο την αισθητική τους. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν νοείται ως αντιγραφή από την στιγμή που είναι της ίδιας εταιρείας...Μιλάμε ότι η Buick είναι καρα-αντιγραφή του Insignia...
http://commons.wikimedia.org/wiki/File: ... a_2009.JPGΔεν ήξερα ότι Opel και Buick ανήκουν στον ίδιο όμιλο.
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Δεν νοείται ως αντιγραφή από την στιγμή που είναι της ίδιας εταιρείας...
http://commons.wikimedia.org/wiki/File: ... a_2009.JPGΔεν ήξερα ότι Opel και Buick ανήκουν στον ίδιο όμιλο.
Η GM έχει συγκεκριμένα αυτήν την περίοδο υπό κατοχή της τες Buick, Cadillac, GMC, Chevrolet, Vauxhall, Pontiac, Opel, Holden, Saab, Saturn, Daewoo, Wuling.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Η GM έχει συγκεκριμένα αυτήν την περίοδο υπό κατοχή της τες Buick, Cadillac, GMC, Chevrolet, Vauxhall, Pontiac, Opel, Holden, Saab, Saturn, Daewoo, Wuling.Για την εξαγορά της Opel απο την GM είχα διαβάσει σχετικά, αλλά δεν γνώριζα όλες τις μάρκες του ομίλου.
Πάντως όπως διαπίστωσα όταν ταξίδεψα στην Αυστραλία το 2007, εκεί τα Opel κυκλοφορούν ως Holden ή Vauxhall (δεν θυμάμαι με σιγουριά). -
Holden είναι στην Αυστραλία και Vauxhall στην Βρετανία.
-
Η GM έχει συγκεκριμένα αυτήν την περίοδο υπό κατοχή της τες Buick, Cadillac, GMC, Chevrolet, Vauxhall, Pontiac, Opel, Holden, Saab, Saturn, Daewoo, Wuling
Η Buick παραμένει μόνο και μόνο επειδή πάει πολύ καλά στην Κίνα όπου τυχαία και λόγω του ανεξάρτητου positioning που είχε σαν φίρμα στην αχανή χώρα, έχει μεγάλο σουξέ στους ...νέους με μπικικίνι, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τις ΗΠΑ που είναι εδώ και δεκαετίες γεροντίστικη. Δεν την βλέπω για καιρό ακόμη στο ρόστερ.
Η Pontiac μας θα μας τελειώσει σε λίγους μήνες, είναι ειλλημένη απόφαση και το θέμα είναι διαδικαστικό. Το πολύ 300.000 κομμάτια το χρόνο πούλαγε και μάλιστα rebadged σε ορισμένες περιπτώσεις.
Η Saab έχει ήδη πουληθεί στη νεόκοπη νορβηγική Koenigsegg. Ο συνολικός της απολογισμός από την GM τόσα χρόνια, και με βάση τις ζημιογόνες χρήσεις της, είναι μείον 5.000 $ = μείον 3.400 ευρώ, για κάθε αυτοκίνητο Saab που πουλήθηκε, όσο καιρό την είχε η GM.
H Saturn θα μας αφήσει χρόνους και αυτή σε λίγους μήνες, είναι διαδικαστικό το θέμα και εδώ. Είναι ειλλημένη απόφαση και συνέπεια της αποτυχία της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της από την Penske, όταν αυτή δεν κατάφερε να βρει τεχνική βοήθεια για το μέλλον από το δίδυμο Renault/Nissan και απεσύρθη της αρχικής συμφωνίας.
Πρίν από λίγο καιρό είχε ακόμη την Ηummer, η οποία πουλήθηκε σε κινέζους.
Opel Insignia