-
Ο χρήστης darede έγραψε:
Εφτασε η στιγμη για αγορα νεου αυτοκινητου, βλεπετε ειναι και η αποσυρση που κανουν αυτη την σκεψη πιο ελκυστικη. Το αυτοκινητο της οικογενειας μου εφτασε αισιως τα 34 χρονια και ετοιμαζετε να παραδωσει το πνευμα του. Μιας και ειμαστε μια πολυμελης οικογενεια, που ταξιδευουμε τακτικα, ειπαμε να αφησουμε στην ακρη τα Saloon και να επικεντρωθουμε στα Sportswagon. Το ποσο που ειμαι διαθετειμενος να ξοδεψω δεν υπερβαινει τις 30.000 ευρω, αλλα αναζητω ενα πολυ καλο αμαξι γιατι δεν εχω τις δυνατοτητες να το αλλαζω ανα 10ετια. Ενα αλλο θεμα που με προβληματιζει, ειναι τι ειδους κινητηρα να παρω? Πετρελαιου η βενζινης? Κατοικω στο Σουνιο αλλα κατεβαινω λογω εργασιας καθημερινα στον πειραια, και αυτο ειναι κατι που με προβληματιζει αρκετα. Για να μην πολυλογω, εχω καταληξει στα:- Skoda Superb 1,8t
- Opel Sportswagon Tourer 2.0 ecoflex(πετρελαιο)
- VW Passat variant 1,8t (Νεο)
Εχετε να προτεινετε κατι αλλα? Οι ρυποι CO2, παιζουν μεγαλο ρολο στην επιλογη του νεου αυτοκινητου.
Ευχαριστω και ελπιζω να μην σας κουρασαTo Superb combi με 5 άτομα μέσα έχει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (633 λίτρα) στην καλύτερη τιμή. Αν μπορείς πάρε πετρέλαιο 1.6 tdi 105 άλογα η' 2.0 tdi 140 άλογα. Αλλιώς βενζίνη 1.4 η' 1.8
-
Κυκλοφορεί ακόμα ο TDi με τα 140 άλογα; Νόμιζα ότι όλο το VAG πια έχει την έκδοση με τα 170...
Ο 140άρης πάντως έχει μια 'τρύπα' χαμηλά λένε όσοι τον έχουν οδηγήσει.
-
αν έχεις το χρήμα (40 χιλαρικος) πάρε το Subaru Outback.
Αλλά δες και το passat combi που είναι η σταθερή αξία στα SW.Πάντως δεν νομίζω ότι θα έχει μεγάλη διαφορά στη σταθερότητα σε σχέση με το s-max.
Επίσης γιατί δεν βλέπεις και το peugeot 308SW;
Αγορα νεου αυτοκινητου Station Wagon