-
E ok μικτά λάστιχα βάζεις, οι αντιπροςωπείες τα δίνουν με βάση την μεγαλύτερη χρήση που καπνουν οι αγοραστές τέτοιων οχημάτων που είναι άσφαλτος.
Το kuga αν θυμάμαι καλά έχει μόνιμη τετρακίνηση πάντως, και πολύ καλές γωνείες (εκτός ραμπας) για το είδος του.
Clearance 188 αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα (σε αυτή την τιμή), δηλαδή πολύ καλή συμπεριφορά σε άσφαλτο (για πολλούς την κορυφαία στην κατηγορία) και τέλεια νούμερα στα offroad.
Βασικά για εμένα, απλώς εαν θέλεις offroad διαδρομές ΔΕΝ παίρνεις τέτοια αυτοκίνητα, ο λόγος υπρξής τους ειπναι για κάποιον που θα κάνει λίγες και σχετικά ομαλές offroad διαδρομές τον χρόνο (δηλαδή εκεί που θα φοβόσουν να πας με το sedan, απλά πάς, αλλά όχι τρελά πράγματα)Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Και μια ερώτηση σε συνέχεια της παρατήρησης του Timdelay: Εκτός από το 50-50 μπρος-πισω με λοκαρισμα υπάρχει SUV που κατανέμει και μεταξύ των τροχών του ίδιου άξονα;Για κάτι τέτοιο θες μπλοκέ διαφορικό. Εκεί κι αν χρειάζεται προσοχή βέβαια γιατί αν το χρησιμοποιήσεις λανθασμένα (π.χ. στροφή σε άσφαλτο) θα το πάρεις στο χέρι και μαζί και διάφορα άλλα πράγματα.
Συνήθως είναι after market εξάρτημα. Εργοστασιακό το έχουν λίγα (και ακριβά) μοντέλα κι αυτά όχι απαραίτητα και στους δύο άξονες. Αν θυμάμαι καλά το είχε το τελευταίο Mitsubishi Pajero στον πίσω άξονα.
-
Σε πολλα απο τα καινουρια SUV/crossover, (οπως το duster για παραδειγμα) υπαρχει η δυνατοτητα να μετατρεψεις τα abs,esc κλπ σε ενα υποτυποδες μπλοκε. Οταν καταλαβουν πατιναρισμα του ενος τροχου σε καποιον αξονα, τον φρεναρουν για να παει ροπη στον αξονα που εχει προσφυση. Τεχνολογια..
-
Όπως είπες υποτυπώδες, ενώ επίσης πάλι πρέπει ν' ανιχνευθεί απώλεια πρόσφυσης πρώτα κτλ. Εννοείται ευπρόσδεκτο αλλά μη συγκρίσιμο με original μπλοκέ σε δυνατότητες. Άσε που σου τρώει και τα τακάκια πιο γρήγορα (προφανώς εξαρτάται απ' την υλοποίηση αλλά δε θυμάμαι για ποιο μοντέλο παραπονιόταν κάποιος σε forum ότι έπρεπε ν' αλλάξει τακάκια σύντομα και ήταν λόγω αυτού του είδους 'μπλοκέ').
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Όπως είπες υποτυπώδες, ενώ επίσης πάλι πρέπει ν' ανιχνευθεί απώλεια πρόσφυσης πρώτα κτλ. Εννοείται ευπρόσδεκτο αλλά μη συγκρίσιμο με original μπλοκέ σε δυνατότητες. Άσε που σου τρώει και τα τακάκια πιο γρήγορα (προφανώς εξαρτάται απ' την υλοποίηση αλλά δε θυμάμαι για ποιο μοντέλο παραπονιόταν κάποιος σε forum ότι έπρεπε ν' αλλάξει τακάκια σύντομα και ήταν λόγω αυτού του είδους 'μπλοκέ').Σωστος. Δεν ξερω για τα τακακια, αλλα αυτο το συστημα δεν μπορει να φτασει την αποδοση του πραγματικου μπλοκε, αλλα ειναι καλυτερο απο το τιποτα.
-
skous η καταναλωση του kuga ειναι κοντα στα 12 λιτρα μεικτα ; Σε ανοιχτο δρομο ποσο γραφει περιπου ;
-
Ναι mixed.
Σε ανοιχτό έχω δεί και 10 αλλά με ταχύτητες όχι πολύ υψηλές (150 π.χ)
-
καλησπερα! επειδη ψαχνω πολύ καιρο για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο (4 άτομα) κυριως suv και λόγω των οικονομικών έχω προσνατολιστεί σε μεταχειρισμένο. Εχω ρει ένα ford kuga 2.0 diesel aytomato 2014 στα 23.000. θα ήθελα τη γνωμη σας και την εμπειρία σας σχετικά με το αυτοκίνητο αλλά και την τιμή του. ευχαριστω πολύ
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
καλησπερα! επειδη ψαχνω πολύ καιρο για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο (4 άτομα) κυριως suv και λόγω των οικονομικών έχω προσνατολιστεί σε μεταχειρισμένο. Εχω ρει ένα ford kuga 2.0 diesel aytomato 2014 στα 23.000. θα ήθελα τη γνωμη σας και την εμπειρία σας σχετικά με το αυτοκίνητο αλλά και την τιμή του. ευχαριστω πολύΕάν δεν σε ενδιαφέρει το diesel αποκλειστικά, τότε είναι απλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.
Εάν δεν σε ενδιαφέρει και το αυτόματο (το αυτόματο πάει μαζί με το 4x4) είναι ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΔεν μας λές εξοπλισμό κλπ. Μπορεί το συγκεκριμένο να έκανε π.χ. 40.000€ με τα έξτρα και ότι άλλο έχει πάνω. Οπότε τα 23 μπορεί να είναι και λίγα σε σχέση με αυτά που έδωσε ο αρχικός ιδιοκτήτης.
Έχω την εντύπωση όμως ότι με λιιιιιγο περισσότερα, αγοράζεις Kuga του κουτιού (να μην σου πώ και με τα ίδια εάν μιλάμε για την απλή έκδοση βενζίνη). Αν όμως χρειάζεσαι το πετρέλαιο 100%, και την 4κίνηση εξίσου, τότε παίζει να είναι και φτηνο.
Εγώ πάντως θα προτιμούσα ένα καινούργιο με πιθανώς πιο λίγα εξτρά στα ίδια περίπου λεφτά, παρά ένα σουπερ φορτωμένο μεταχειρισμένο.
Επίσης δές και αυτόν το κατάλογο (έχουν μερικά ταξινομημένα που ίσως είναι σε καλή τιμή (εάν υπάρχουν ακόμα): http://www.ford.gr/Carsinuniqueprices
-
ευχαριστω πολύ για την απάντηση! Μου φανηκε καλή τιμή αν και λίγο με παγώνει το δίλιτρο λόγω φόρων! προκειται για την έκδοση titanium... Νομίζω ότι ειναι 10000 κάτω από το καινούριο. To diesel με ενδιαφέρει πολύ το αυτόματιο όχι και τόσο. Η λίστα από τη φορδ δεν έχει τιμές. Το οικονομικό μου ταβάνι είναι μέχρι 24000! Εχω μπερδευτεί! αν υπάρχει και ακάποια άλλη πρόταση... Ευχαριστω!
-
Ναι δεν έχει τιμές, μπορείς να πάρεις όμως τηλέφωνο.
Απλώς να προσθέω ότι η κατανάλωση του 1.5 FWD Ecoboost Manual βενζίνη δεν νομίζω να είναι πολύ πιο μεγάλη από το 2.0 Diesel AWD Powershift (αν θυμάμαι είναι 0,8l/100km πιο πολύ). Οπότε εάν ισχύει δεν νομίζω να έχει μεγαλη διαφορά στο πορτοφόλι. Εάν βάλεις μέσα και φόρους δίλιτρου, μάλλον η Βενζίνη συμφέρει.
Σε αυτή την έκδοση (βενζίνη, 150 ps, FWD, 1.5 Ecoboost) το site της Ford το βγάζει 26.990 €. Λογικά στις αντιπροωπείες θα παίζουν και καλύτερες τιμές.
ΕΑΝ θυμάμαι καλά, με όφελος απόσυρσης κλπ έπεφτε στα 23, οπότε πάρε έαν τηλέφωνο μήπως τους έχει μείνει τίποτα (αν καταλαβαίνω καλά, ο κατάλογος εκείνος έχει αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί πρίν το 16 και άρα έχουν και όφελος απόσυρσης).
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα
-
Ευχαριστω πολύ!!! το ψαξιμο συνεχιζεται
-
Αν δεν έχεις θέμα να πας σε 2λιτρο πετρέλαιο γιατί δεν κοιτάς και κανά tiguan;
Με μια γρήγορη ματιά ξεκινάνε από 19-20Κ.
Αυτό πχ είναι παραπάνω αλλά μέσα στα όρια σου και ενός χρόνου αμάξι. ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7785105/
Επίσης παίζει και το 1.4 για το οποίο ισχύει ότι λέει και το παληκαρι παραπάνω για το ecosport.
Εγώ βέβαια αν ήμουν στην θέση σου και δεν με πείραζε να χτυπήσω μεταχειρισμενο θα χτύπαγα με κλειστά μάτια ένα xtrail.
Πριν κάνα μήνα κυκλοφορούν κάνα 2-3 σε αγγελία μοντέλα ενός ή δύο χρόνων και σε τιμές γύρω στα 24-25Κ.
1.6 με ροπατο κίνητρα και εξαιρετικούς χώρους. ...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το χτραιλ μου αρεσει κι εμνα παρα πολύ αλλά δεν εχω βρει κανενα μεταχειρσιμενοα ενος ή δυο ετων. Η αλήθεια ειναι οτι κοιταγα και για το qq αλλά σε συτη την τιμλη καινούριο ειναι πολύ γυμνο. Τα μεταχειρισσμενα ειναι ηδη στον θεο. Το kyga μου φανηκε καλή περιπτωση αλλά το διλιτρο με προβληματίζει όπως φυσικα και το κοστος του... Δεν ξερω πλέον που να κινηθω... Ευχαριστω πολύ κι ελπίζω να μην χαλασα το νημα
-
Τι εννοείς είναι γυμνο το qq. Εγώ πέτυχα μια πολύ καλή προσφορά και πήρα το 1.5 dci acenta premium στα 24Κ. Στην έκδοση αυτήν δεν λείπει πραγματικά τίποτα ( εκτός από την πανοραμική ).
Δεν ξέρω πόσο έχει τωρα αλλά λογικά και μια έκδοση πιο κάτω να πας στην acenta connect και πάλι είναι μια χαρά φορτωμένη και λογικά βγαίνει γύρω στα 24Κ
Αν και λογικά εφόσον είχαν βγει κάποια xtrail μάλλον θα ξανάβγουνΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αναφερομουνα στο qq 1.6 και στην εκδοση acenta con που ξεπερνα τα 25000
-
Το 1.6 σίγουρα τα ξεπερνά. Το 1.5 νομίζω πως όχι. Βέβαια μετά είναι το θέμα αν θες τον 1.5 ή τον 1.6 που είναι καθαρά υποκειμενικό...
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εχεις δικιο!!! Πάντως το συγκεκριμένο kuga μαλλον το απορριπτω και ψαχνω για άλλο
-
Η αλήθεια είναι πως πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με τα μεταχειρισμενα.
Εγώ πριν παρώ το qq είχα κολλήσει με το tiguan. Είχα λοιπόν βρει ένα τούμπανο. Φορτωμένο με.ηλιοροφες κλπ και σε σούπερ τιμή.
Όταν το πήρα λοιπόν να το πάω σε μηχανικό ενός φίλου και το ειδε άλλαξε 10 χρώματα. Ήταν στουκαρισμενο όσο δεν πηγαίνε....
Κάπου εκεί αποφάσισα να πιέστω λίγο παραπάνω αλλά τελικά να πάρω καινούργιο. ...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδια με βάση τα σημερινα δεδομένα πόσα είναι τα οικονομικά-φορολογικα (τέλη-φόρος-ασφαλεια) βάρη για το kuga 2.0 diesel του 2014?
Ford Kuga