-
γεια σας παιδιά είναι η πρώτη φορα που ποστάρω στο φόρουμ καλός σας βρήκα λοιπόν
έχω ένα δίλημμα όπως καταλάβατε mx-5 η mr2? και τα 2 japan είναι...
λοιπόν για δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ ποιο από τα δυο? -
γεια σας παιδιά είναι η πρώτη φορα που ποστάρω στο φόρουμ καλός σας βρήκα λοιπόν
Ο χρήστης PANTHIRAS έγραψε:
λοιπόν για δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ ποιο από τα δυο?Kαινουργιο;Μεταχειρισμενα;Ποσα λεφτα διαθετεις;Δωσε παραπανω πληροφοριες!
-
έχεις δίκιο sorry
λοιπόν μεταχειρισμένο μέχρι 10.000 -
exeis dikio sorry
loipon metaxirismeno mexri 10.000Γιατι μου το χαλας τωρα;
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod] -
Καλωσηρθες φιλε!!
Για τα αυτοκινητα αυτα ξερω μονο ο,τι εχω διαβασει, οποτε εφοσον μιλαμε για μεταχειρσμενο να παρεις αυτο που ειναι σε καλυτερη κατασταση.
Απο κει κ περα το ΜΧ ειναι μαλλον πιο φιλικο αν ειναι το 1ο σου πισωκινητο αλλα θα σου πουν περισσοτερα οι κατοχοι
-
Δεν υπάρχει MR2 καινούργιο εδώ και αρκετά χρόνια!
--
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Δεν υπάρχει MR2 καινούργιο εδώ και αρκετά χρόνια!--
Sent from my iPhone using TapatalkΓια αυτο εγραψα 'καινουργιο' για το μιατα και 'μεταχειρισμενα' και για τα δυο μοντελα
-
-
το mr2 νομιζω δεν εχει καθολου πορτμπαγκαζ ουτε μια τσαντα απο το σουπερ μαρκετ δεν περνει αν κανω λαθος ας πουν οι κατοχοι
-
Απο οτι εχω ψαξει παλια καλητερα μχ-5 αλλα το 1.8λτ το 1.6λτ ξεχνα το .Προσεχε γιατι υπαρχουν πολλα τρακαρισμενα και μην το παρεις και πολυ χαμηλωμενο.
Το mr2 μου φενεται εχει κατι θηκες και περνει 3 σακουλες σουπερμαρκετ. -
Όποιο βρείς σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο miata της αγγελίας θα το προτιμούσα αλλά και ένα καλόδιατηρημενο MR2 δεν θα με χάλαγε παρότι είναι πιο απόλυτο .
-
Πάρε ένα ΜΧ καλοδιατηρημένο να χαρείς και να μάθεις. Από το άλλο μόνο θα πάθεις.
Αν πάντως καταλήξεις σε MR κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και πάρε το με esp. Μια μάντρα που θα γλυτωσεις θα ισοφαρίσει τη διαφορά στα λεφτά. -
λοιπόν για δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ ποιο από τα δυο?Eχε υποψην πως το MR2 της τελευταιας γενιας ειναι ενα αρκετα ζημιαρικο αμαξι,σε αντιθεση με το ΜΧ5 το οποιο ειναι σκυλι!
Και διαβασε στο λινκ που θα σου στειλω ενα κατατοπιστικοτατο οδηγο
http://www.evomagazine.gr/articleDetails.php?id=214 -
λοιπόν για δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ ποιο από τα δυο?viewtopic.php?f=15&t=4984&start=0&hilit=mr2
Ορεξη να εχεις να διαβαζεις!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=4984&start=0&hilit=mr2Ορεξη να εχεις να διαβαζεις!
Αυτό είναι το topic που μπήκε ο άλλος 5 χρόνια μετά και έλεγε πως το mg είναι πιο κιμπάρικο αμάξι....
-
μάλλον η ζυγαριά γέρνει τώρα προς το mx-5 (αν με ρωτούσατε πριν μια βδομάδα θα σας έλεγα mr2:)
άμα πάρο το μιατα αυτό βγαίνει σε δυο εκδόσεις? τον 1600 και 1800? γιατί άμα είναι έτσι συμφέρει πιο πολύ την τσέπη μου...
και λόγο κατανάλωσης και λόγο σήματος σωστά? και το 1800 σε τι υπερέχει από το 1600?
σας ευχάριστω πολύ πάντως όλους σας! -
Φιλε μην ξαναπεις για 1.6 προσεχε, αυτο το αμαξι απο 1800 και πανω αξιζει .Εκτος αν το θες μονο για μουρη και προσεχε τα τρακαρισμενα.Επισης εχε το νου σου γιατι ειναι πισωκινητο και θελει λιγο προσοχη.
-
Μη λεμε οτι θελουμε, μια χαρα αξιζει και στα 1,6!!
Αν θες χιλιομετροφαγο πας κ παιρνεις κατι αλλο. Ασε που 1,8 Μκ2 κυκλοφορουν ελαχιστα οποτε μειωνονται οι πιθανοτητες να βρεις κατι καλο. Για μενα ψαξε πρωτα Μκ3 σε 1,8 κι αν δε βρεις κατι που να αξιζει κοιτα και για καλοσυντηρημενο Μκ2
mx-5 vs MR2