-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΕΝΑ AUDI A4 1600 MONT 2006 ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣ,ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΦΑΛΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕΣΑ,ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΑΛΟ ΥΠΟΣΡΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΦΑΛΟΣ ΑΝΑΓΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΟΦΑΛΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ?ΑΥΤΑ ΟΑΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ AUDI.ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΕΝΑ AUDI A4 1600 MONT 2006 ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣ,ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΦΑΛΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕΣΑ,ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΑΛΟ ΥΠΟΣΡΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΦΑΛΟΣ ΑΝΑΓΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΟΦΑΛΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ?ΑΥΤΑ ΟΑΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ AUDI.ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
-
Δεν εχει καποια σχεση η κλειδαρια της μιζας με τον πινακα οργανων. Να μη σου τον χρεωσουν και να παραπονεθεις στην audi στη Γερμανια κατευθειαν χωρις να μεσολαβησει ο ελληνας αντιπροσωπος.
-
Aφού δε σου άλλαξαν και το τιμόνι με τον αερόσακο, πάλι καλά.
Όπως είπε και ο πιο πάνω, καμια σχέση το ένα με το άλλο. Κυνήγα τους. -
Μάλλον δεν έπαιρνε σήμα και αντί να αλλάξουν πρώτα την κεραία του IMMO και ξεκίνησαν ανάποδα...
-
φιλε κεραια immobilazer το ειχα παθει σε αξεντ.φραγκο μην τους δωσεις για το πινακα.ετσι τα κανουν οι περισσοτεροι τα αλλαζουν ολα απο ασχετοσυνη μεχρι να βρουν τι φταιει και μετα σου χρεωνουν τα ανταλλακτικα που δεν χρειαζοντουσαν.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΧΤΕΙ Ο ΟΜΑΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΣΑΝ
-
Ερωτηση.
το ΠΑΛΙΟ πινακα τον πηρες ή τον κρατησαν????
Αν τον κρατησαν να τον παρεις....Εισαι σε εγγυηση??? Προφανως οχι αφου σε χρεωνουν...
εγω θα τους ζητουσα να ξαναδοκιμασουν τον παλιο... -
ton palio ton pinaka ton kratisan to skeftika kai egw na tous pw na baloun ton palio gia na ton dokimasoume alla an theloun autoi kanoun lathos ruthmiseis afou ton baloun kai den pairnei mpros to amaksi,opote...
-
oxi den eimai se eguisi to amaksi omws exei mono 28.0000 xlm stin ousia einai kainourio...
-
Ο χρήστης lelis έγραψε:
ton palio ton pinaka ton kratisan to skeftika kai egw na tous pw na baloun ton palio gia na ton dokimasoume alla an theloun autoi kanoun lathos ruthmiseis afou ton baloun kai den pairnei mpros to amaksi,opote...Τα greeklish απαγορευονται ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
-
Κατ’ αρχάς, είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν πίσω τα παλιά ανταλλακτικά, αφού τους τα ζητήσεις.
Εάν επιμένουν να μην δοκιμάζουν τον παλιό πίνακα, τότε τον πληρώνεις και φεύγεις.
Πας σε μία άλλη αντιπροσωπεία, πληρώνεις την εργασία που θα σου πουν, για να βάλουν τον παλιό και αν ο πίνακας είναι οκ, τότε τους ζητάς μία έγγραφη βεβαίωση και μαζί με το τιμολόγιο, πας στους εξυπνάκηδες και διεκδικείς τα χρήματά σου.
Μπορείς να βάλεις και έναν δικηγόρο να τους πάρει τηλέφωνο για να θορυβηθούνε. -
ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑ e-mail ΣΤΗΝ audi hellas ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΟΠΟΤΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ
-
Κατ' αρχάς τους έχεις πληρώσει? Το αμάξι το έχεις πάρει από το συνεργείο?
-
ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ
-
Ο χρήστης lelis έγραψε:
ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣΖητησε τους το παλιο πισω αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις τιποτα πλεον .
-
Παρτον για το 'γαμωτο' ( sorry Ke Mod..) που λενε...
Γιατι ΙΣΩΣ καποιος 'δικος τους' χρειαζοταν ενα ή να τον εχουν καβατζα για κανα δικό τους...
Δυστυχως...ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους να σου δειξουν τα οποια ανταλλακτικά εβγαλαν και αν δεν τα θες ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ τα κρατανε..
-
ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 300Ε ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ...
-
Ο χρήστης lelis έγραψε:
ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 300Ε ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ...Ποσα πληρωσες δηλαδη;
(Γραφε με μικρα γιατι τα κεφαλαια σημαινουν οτι φωναζεις ενω ειναι και πιο δυσκολα στην αναγνωση)
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ AUDI A4 1600