-
Πολλά ελληνικά βενζινάδικα στα σύνορα με Βουλγαρία Φύρομ έχουν κλείσει και αιτία είναι οι χαμηλές τιμές καυσίμων στις γείτονες. Οι ακρίτες μας ανεφοδιάζονται σε καύσιμα απο κεί.
Αντίθετα, στα σύνορα με την Τουρκία όπου οι τιμές είναι εδώ και μια δεκαετία πενήντα λεπτά ακριβώτερες απο τις ελληνικές, δεν έχει παρατηρηθεί παρόμοιο φαινόμενο. Επι πλέον τα δύο βενζινάδικα που κείτονται εκεί είναι κλειστά, ενώ αμέσως μετά τα σύνορα υπάρχουν τεράστιοι σταθμοί ανεφοδιασμού.
Όποιος γνωρίζει ας μιλήσει. -
Πολλά ελληνικά βενζινάδικα στα σύνορα με Βουλγαρία Φύρομ έχουν κλείσει και αιτία είναι οι χαμηλές τιμές καυσίμων στις γείτονες. Οι ακρίτες μας ανεφοδιάζονται σε καύσιμα απο κεί.
Αντίθετα, στα σύνορα με την Τουρκία όπου οι τιμές είναι εδώ και μια δεκαετία πενήντα λεπτά ακριβώτερες απο τις ελληνικές, δεν έχει παρατηρηθεί παρόμοιο φαινόμενο. Επι πλέον τα δύο βενζινάδικα που κείτονται εκεί είναι κλειστά, ενώ αμέσως μετά τα σύνορα υπάρχουν τεράστιοι σταθμοί ανεφοδιασμού.
Για την Βουλγαρία,έχεις απόλυτο δίκιο.Πολλές φορές έχω πάει για φουλάρισμα(όταν είμαι κοντά για δουλειά),γιατί βάζω 100άρα με 1,2e το λίτρο και έχω πολύ καλό καύσιμο.
Για την Τουρκία δεν γνωρίζω,δεν πάω προς τα εκεί. -
Ποσο ευκολα απο πλευρα διατυπώσεων περναει ο Τουρκος τα Ελληνικα συνορα;
-
λαθος ποστ
συγγνωμη -
Μηπως εγω δεν καταλαβα καλα;Λεει οτι οπως οι Ελληνες πανε Βουλγαρια και Φυρομ που ειναι πιο φτηνα γιατι δεν ερχονται Τουρκοι στα δικα μας που ειναι πιο φτηνα απο τα τουρκικα βενζιναδικα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως εγω δεν καταλαβα καλα;Λεει οτι οπως οι Ελληνες πανε Βουλγαρια και Φυρομ που ειναι πιο φτηνα γιατι δεν ερχονται Τουρκοι στα δικα μας που ειναι πιο φτηνα απο τα τουρκικα βενζιναδικα;γιατι δεν ειναι και τοσο κοντα ειδικα αμα πρεπει να περασεις απο το φ1
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μηπως εγω δεν καταλαβα καλα;Λεει οτι οπως οι Ελληνες πανε Βουλγαρια και Φυρομ που ειναι πιο φτηνα γιατι δεν ερχονται Τουρκοι στα δικα μας που ειναι πιο φτηνα απο τα τουρκικα βενζιναδικα;
γιατι δεν ειναι και τοσο κοντα ειδικα αμα πρεπει να περασεις απο το φ1
Eγω δεν ξερω καθολου απο εκει πανω,συνορα με Τουρκια δηλαδη.
Σιγουρα οι Τουρκοι εχουν πιο ακριβη βενζινη;Δεν εχουν δικα τους κοιτασματα πετρελαιου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
γιατι δεν ειναι και τοσο κοντα ειδικα αμα πρεπει να περασεις απο το φ1
Eγω δεν ξερω καθολου απο εκει πανω,συνορα με Τουρκια δηλαδη.
Σιγουρα οι Τουρκοι εχουν πιο ακριβη βενζινη;Δεν εχουν δικα τους κοιτασματα πετρελαιου;
Στην Τουρκία η αμόλυβδη έχει 2,9 δολλάρια το λίτρο!!!!!!!!!!
-
-
Αν όμως θες αρκετές ώρες δρόμο για να πας σε άλλη χώρα να γεμίσεις το ρεζερβουαρ (εκτός της διαδικασίας να περάσεις τα σύνορα) ποιος θα μπει στη διαδικασία αυτή?
Η μόνη σχετικά μεγάλου μεγέθους τουρκική πόλη κοντά στον Έβρο είναι η Ανδριανούπολη/Κάραγατς. Σε όλη την υπόλοιπη έκταση του ποταμού Έβρου υπάρχουν μόνο κάτι πολύ μικρά χωριά και αρκετά μέσα από τα σύνορα (και 2-3 στρατιωτικές γέφυρες σε φυλάκια μόνο).
-
Απο συνορα Προμαχωνα παντως το πρωτο Βουλγαρικο βενζιναδικο ειναι σε λιγοτερο απο ενα χιλιομετρο αποσταση.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο συνορα Προμαχωνα παντως το πρωτο Βουλγαρικο βενζιναδικο ειναι σε λιγοτερο απο ενα χιλιομετρο αποσταση.Σωστός.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν όμως θες αρκετές ώρες δρόμο για να πας σε άλλη χώρα να γεμίσεις το ρεζερβουαρ (εκτός της διαδικασίας να περάσεις τα σύνορα) ποιος θα μπει στη διαδικασία αυτή?Η μόνη σχετικά μεγάλου μεγέθους τουρκική πόλη κοντά στον Έβρο είναι η Ανδριανούπολη/Κάραγατς. Σε όλη την υπόλοιπη έκταση του ποταμού Έβρου υπάρχουν μόνο κάτι πολύ μικρά χωριά και αρκετά μέσα από τα σύνορα (και 2-3 στρατιωτικές γέφυρες σε φυλάκια μόνο).
Ξέρω πολλούς από Φλώρινα και γύρω περιοχές που μπαίνουν Σκόπια για να φουλάρουν. Ακόμη και από τον Νομό Κοζάνης από αρκετές περιοχές το κάνουν κάτι που για μένα είναι
-
Φλώρινα είναι πες 20χλμ από Fyrom, στην Τουρκία αν εξαιρέσεις την πόλη που ανέφερα οτιδήποτε άλλο είναι σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση εκτός του ότι το να περάσεις τα σύνορα από Τουρκία προς Ελλάδα και το ανάποδο πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη φασαρία σε σύγκριση με fyrom.
-
βασικα ειναι η αδριανουπολη μονο και ειναι και μαθητικη/φοιτητικη/στρατιωτικη φωλια
-
Θα βγάλουν οι τούρκοι βίζα μόνο για να αγοράζουνε φτηνή βενζίνα? Εμείς πάμε βουλγαρία μόνο με ταυτότητα.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Ξέρω πολλούς από Φλώρινα και γύρω περιοχές που μπαίνουν Σκόπια για να φουλάρουν. Ακόμη και από τον Νομό Κοζάνης από αρκετές περιοχές το κάνουν κάτι που για μένα είναι
Γιατι? Με 35 λεπτα διαφορα στο λιτρο (απο αυτα που γραφει πιο πανω, δεν γνωριζω), μιλαμε για 20 ευρω διαφορα σε καθε γεμισμα στανταρ 55λιτρου ρεζερβουαρ, αν ειναι σωστο το καυσιμο γιατι να μην το κανουν?
Εκτος αν απο τον νομο Κοζανης ειναι τοσο μακρυα ωστε να ακυρωνει το κερδος (πραγμα που δεν γνωριζω).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι? Με 35 λεπτα διαφορα στο λιτρο (απο αυτα που γραφει πιο πανω, δεν γνωριζω), μιλαμε για 20 ευρω διαφορα σε καθε γεμισμα στανταρ 55λιτρου ρεζερβουαρ, αν ειναι σωστο το καυσιμο γιατι να μην το κανουν?
Εκτος αν απο τον νομο Κοζανης ειναι τοσο μακρυα ωστε να ακυρωνει το κερδος (πραγμα που δεν γνωριζω).
είναι
το καύσιμο είναι μια χαρά. makpetrol
συνοριακα βενζιναδικα