-
BIN 1358 Kia Sportage και αυτό από Δευτέρα
-
ΧΑΙ 8820 Σε αδερφακι σαν της υπογραφης
@pjathan & mjr Και εδω παιζει παρα πολυ απο Αθηνα αγορα καινουργιων , και εγω ημουν ετοιμος να παω να κοιταξω και στην Αθηνα οταν εψανα για αυτοκινητο αλλα δεν το εκανα -
ΗΚΥ 520* Saxo
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Στα δίκυκλα ακόμα πιο δύσκολη η πρόβλεψη, θα την αφήσω στον αγαπητό dg57, αν επιθυμεί να γράψει κάτι σχετικά.
Ευχαριστώ πολύ! Μεγάλη μου τιμή! Θα την αποτολμήσω εν ευθέτω χρόνω!
-
Eπι τελους παρατηρηση. ΚΒΡ-8984 σε λευκο νεο focus
-
ΚΝΡ 9303 σε 207
-
ΑΗΜ 7075 σε 500
-
HKY 387* Mazda 3 ή 6 sedan. Eυτυχώς άρχισε το καλοκαίρι και πήρε κάπως τα πάνω του λίγο αλλιώς...
-
Καλησπέρα!
ΥΡΧ-7231 σε ibiza -
Lucky day,today!!!Η καλύτερη των 4 τελευταίων εβδομάδων από άποψη παρατηρήσεων
Αναλυτικά:
ΝΙΡ-7000 & ΝΙΡ-7220 λευκά OPEL ASTRA επαγ/κα πανομοιότυπα το ένα πίσω από το άλλο της ίδιας εταιρίας στα δυτικά...
ΝΗΧ-2282 λευκό CITROEN έξω απο την ομόνυμη αντιπροσωπία... πολύ φοριέται το ΛΕΥΚΟ φέτος!!!
ΝΟΡ-726 σε HONDA μόλις πινακιδονώταν έξω από την ομόνυμη αντιπροσωπία, ... μου διέφυγε το χρώμα/τύπος!!!
ΝΙΡ-7764 πινακίδες επάνω στο γραφείο γειτονικής σχολής οδηγών. Εκτοξέυτικαν οι πωλήσεις!!!
Παρατήρηση: Ενώ ο δυτικός τομέας δίνει σαν τρελός πινακίδες αυτ/των,δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον ανατολικό,που όμως έχει ισοσκελίσει στον τομέα μηχανών,μην πω ότι τελευταίο διμηνο έδωσε πιο πολλές από τον δυτικό. Αυτο ίσως οφείλεται στο ότι οι μεγάλες αντιπροσωπίες βρίσκονται στα ανατολικά της πόλης εκτός από 3-4!!!Υ.Γ.: Είδε κανείς τις νέες πινακίδες Κοσσυφοπεδίου??? Πανέμορφες... μοιάζουν με αυτές των αμερικανικών βάσεων στην Γερμανία... και όχι δεν είναι ειδικές(NATO,KFOR,UN,USARMY) ... είναι οι κανονικές τους!!!
-
ΝΙΡ 7663 χαρτινο σε Leon Cupra
-
-
AZZ 1307 σε insignia...
Παραδοξως 300 νουμερακια σε καμια 40αρια μερες δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα για τις μερες ε;
-
-
PEM 522* Octavia 5
-
Σημερινές παρατηρήσεις:
ΙΟΤ-9200 το τελευταίο... νέος κλάδος όχι ακόμη, υπομονή.
ΟΚΧ 51
ΖΑΜ 443 σε πλαίσιο Λευκάδας. Κάποιος φίλος πριν καιρό νομίζω ο thaliarque είχε αναφέρει ότι κάτι παίζει στην Λευκάδα με το ΖΑΜ. Μάλλον είχε δίκιο. Ενδεχομένως πριν το ΕΥΖ 1 η Λευκάδα να πήρε κάποια από το ΖΑΜ. Παιδιά όποιος πάει στην Λευκάδα ας έχει το νου του, μήπως κάποτε βρούμε κάποια άκρη με τις ανακατανομές στα δίκυκλα... -
σήμερα EEE-496* χάρτινη σε peugeot 5008
-
EEΡ - 2066
-
ΧΑΙ 8844
-
Κομοτηνη-Αθηνα και το μονο που αξιζε να αναφερω ειναι ενα ΕΕΡ 3565 σε Smart εισαγωγης...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011