-
Tαξίδι Πύργος-Θεσσαλονίκη μέσω Ιωαννίνων την Τετάρτη 2/2 με αρκετές παρατηρήσεις:
ΜΕΗ-6047, ΚΡΝ-8657, ΑΙΝ-6257, ΙΝΝ-2806, ΜΙΤ-5082 το οποίο φαινόταν πολύ καινούριο, στη Θεσσαλονίκη ΕΕΕ-2653, ΝΙΡ-6033 τσίγγος όπως και το ΝΙΡ-4986 sprinter στις 40 Εκκλησιές, ΗΚΥ-1242 στην Ευκαρπία, σε δίκυκλα ΝΟΡ 454, ΝΝΑ 276.
Επιστροφή απόψε μέσω Αθήνας και ΡΡΒ-2246, ΒΟΙ-8212, ΜΕΗ-6048.Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Λες να πάω Σ-Κ εκδρομή Βέροια μήπως πετύχω κι εγώ κανένα ΗΜΙ;
11-12 όλα κι όλα θα είναι σα να ψάχνεις ψύλο στα άχυρα!!!!Μέχρι το Σ-Κ θα έχουν φτάσει ίσως τα 20.
Κάπου στην Μενεμένη χθες, ΗΜΙ-1021 σε μεταχειρισμένο επαγγελματικό
-
Εδώ στον Πειραιά κάτι έχει γίνει και προχωράμε γρήγορα. ΥΝΡ 7111 και ΥΝΡ 7124. Επίσης ΥΝΟ 9832 . Αλήθεια πως εξηγούνται οι αυξημένες πωλήσεις του Φεβρουαρίου? κανονικά αυτές οι ταξινομήσεις έπρεπε να είναι έτσι τον ιανουάριο
-
HKY 3304 citroen C3
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
ΗΚΥ-1242 στην Ευκαρπία. -
ΚΟΜ 5557 σε Ford Fiesta στο καταπληκτικο μωβ!
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΗΚΥ-1242 στην Ευκαρπία.
Το έγραψα λόγω της απόστασης που το εντόπισα!
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
ΗΚΥ-1242 στην Ευκαρπία.
Το έγραψα λόγω της απόστασης που το εντόπισα!
A οκ. Το έγραψα μήπως είχες κάνει λάθος και ήθελες να γράψεις ΗΚΤ
-
ΚΒΡ-8764 σε Mitsubishi L200 προηγούμενης γενιάς.
-
Καλημέρα σας.
IOZ-979* σε Smart.
Χμ... τώρα που το βλέπω στο αρχικό ποστ, το ΙΟΖ- το έχετε προχωρήσει,
όμως υπάρχουν αρκετά εκτός σειράς απ' ό,τι έχω παρατηρήσει. -
ΤΡΖ 745*
-
Καλημέρα.
ΒΙΝ 1221Ο χρήστης M-1717 έγραψε:
Χμ... τώρα που το βλέπω στο αρχικό ποστ, το ΙΟΖ- το έχετε προχωρήσει,
όμως υπάρχουν αρκετά εκτός σειράς απ' ό,τι έχω παρατηρήσει.Μάλλον τυχαίνει να βλέπεις 'εύκολα' νούμερα, καθώς το ΙΟΖ τελείωσε.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ενδιαφέρον, σαν να επιτάχυναν οι ρυθμοί σε σχέση με πριν τα Χριστούγεννα.
Έτσι φαίνεται. Για να δούμε και τον Φλεβάρη τι θα δώσει. Πάντως, έχω την εντύπωση ότι φέτος θα έχει και πιό πολλά ενοικιαζόμενα, πέρσι δεν είδα πολλά...
Το original ΡΟΡ 9999 νομίζω είναι σε λευκή S65 AMG. Εκτός αν είναι το ΡΟΝ 9999 αυτό που λέω, αλλά μου φαίνεται παλιό...
Αν έχεις όρεξη για... βόλτες, το έχω πετύχει συχνά παρκαρισμένο εδώ, οπότε επιβεβαίωσε το . Επίσης, αυτός που μένει εκεί είχε συχνά, διαφορετικό αυτοκίνητο με αριθμό 9999. 'Τυχαία' είχε 2-3 αυτοκίνητα με το ίδιο νούμερο .Ε, κοντά έπεσα, τι BMW τι Mercedes. Αν και δεν περνάω απο εκεί, βασικά ούτε καν ξέρω καλά τα στενά εκεί μέσα, θα το επιδιώξω...
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Ενδιαφέρον, σαν να επιτάχυναν οι ρυθμοί σε σχέση με πριν τα Χριστούγεννα.
Έτσι φαίνεται. Για να δούμε και τον Φλεβάρη τι θα δώσει. Πάντως, έχω την εντύπωση ότι φέτος θα έχει και πιό πολλά ενοικιαζόμενα, πέρσι δεν είδα πολλά...
Το original ΡΟΡ 9999 νομίζω είναι σε λευκή S65 AMG. Εκτός αν είναι το ΡΟΝ 9999 αυτό που λέω, αλλά μου φαίνεται παλιό...
Αν έχεις όρεξη για... βόλτες, το έχω πετύχει συχνά παρκαρισμένο εδώ, οπότε επιβεβαίωσε το . Επίσης, αυτός που μένει εκεί είχε συχνά, διαφορετικό αυτοκίνητο με αριθμό 9999. 'Τυχαία' είχε 2-3 αυτοκίνητα με το ίδιο νούμερο .Ε, κοντά έπεσα, τι BMW τι Mercedes. Αν και δεν περνάω απο εκεί, βασικά ούτε καν ξέρω καλά τα στενά εκεί μέσα, θα το επιδιώξω...
Ειδα ενα χοντα με πινακιδες ΡΟΡ 677* και ηταν νεου τυπου.
-
Η πρώτη πινακίδα νέου τύπου ήταν ΡΟΜ 7250 και δόθηκε Οκτώβρη του 2004 άρα άδικα συζητάτε. Το ΡΟΡ 6770 δόθηκε αρχές 2008
-
Η πρώτη πινακίδα νέου τύπου ήταν ΡΟΜ 7250 και δόθηκε Οκτώβρη του 2004 άρα άδικα συζητάτε. Το ΡΟΡ 6770 δόθηκε αρχές 2008Η κουβεντα ξεκινησε απο αυτη την αγγελια και το νουμερο που εχει http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1190990/
-
To έχω δει και ή είναι εκτός σειράς που δεν νομίζω, ή καθαρό photoshop που είναι και το πιο πιθανό. Γενικά το όλο πράγμα μου φαίνεται αρκετά fake. Κανονικά όλες οι ΡΟΡ πινακίδες είναι νέου τύπου, άρα...
-
Καλησπέρα!
ΗΒΙ 170 -
To έχω δει και ή είναι εκτός σειράς που δεν νομίζω, ή καθαρό photoshop που είναι και το πιο πιθανό. Γενικά το όλο πράγμα μου φαίνεται αρκετά fake. Κανονικά όλες οι ΡΟΡ πινακίδες είναι νέου τύπου, άρα...Παιδιά, άδικα τυραννιέστε. Το θέμα έχει λυθεί με την καταλυτική παρέμβαση του thaliarque, που εκτός απο ψυχή αυτού του thread, έχει και μάτια-σκάνερ .
Για προσέξτε λίγο την προτελευταία φωτό: ΡΟΗ-9993 βλέπω εγώ και απλώς έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικό
φωτοσόπ!Επιπλέον, στην αγγελία η χρονολογία αγοράς/1ης κυκλοφορίας που ήταν 1/2001 επιβεβαιώνει το 'σκανάρισμα' του thaliarque. Μέχρι και στα κιτάπια απευθυνθήκαμε για triple check
-
ΚΝΡ 9033 Σε toyota yaris
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Ε, κοντά έπεσα, τι BMW τι Mercedes. Αν και δεν περνάω απο εκεί, βασικά ούτε καν ξέρω καλά τα στενά εκεί μέσα, θα το επιδιώξω...Εγώ, από την άλλη, τα έβλεπα (τα στενά) καθημερινά, από εκεί περνούσα όταν πήγαινα γυμνάσιο ... Και φυσικά τη βυσσινί ΡΟΕ 9999, που ανέφερε ο limited_one.
Επειδή την αγγελία του ΡΟΡ 9999 την είχα παραθέσει εγώ, η πινακίδα δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν αυθεντική, εκτός σειράς κλπ ('μοιάζει' είχα πει τότε) και παρέθεσα την αγγελία προκειμένου να δείτε πόσο αληθοφανής ήταν.
Κατά τα άλλα, ΙΜΤ 4271 στην Κατεχάκη, ΗΒΙ 196 Ζωγράφου και ΒΚΜ 289 χθες στην Γλυφάδα.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011