-
ΝΙΡ-8793 μόλις είχε πινακιδωθεί(φορούσε και τις χάρτινες)σε RENAULT TRΑFFIC κιτρινάκι,στο... τρίγωνο φυσικά!!!
Στον ανατολικό τομέα η πίνακίδες ΝΝΑ παραδώθηκαν μέχρι το 900,λόγω κάποιας καθυστέρισης η επόμενη παρτίδα δεν ήρθε... με αποτέλεσμα να δίνουν χάρτινες!!! -
Καλησπέρα μετά από μεγάλο διάστημα.
ΑΤΗ 82**
ΒΙΜ 8793
ΟΜΑ 574
ΗΒΡ 286
ΒΚΜ 764 - εβδομάδος.Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έχω αμφιβολίες - εκτός και αν δεν έχω καταλάβει καλά - για τον κλάδο ΗΚΥ 5000 - 5500. Ήδη έχω δει και μάλιστα πρόσφατα ΗΚΥ 531* .΄Πώς ξεκίνησε μόλις τώρα αυτός ο κλάδος?Ο thaliarque αναφέρεται σε επικοινωνία και post που έγραψε στις 11/11/2010
-
ΤΡΖ 7800 σε Bova Futura IV στο 24 αρκαδίας
-
IOH-9620 νέο C4.
-
ΡΟΧ-1673, σε Πεζό κάμπριο, r-a-c
-
ΑΗΜ-7335 σε Corsa Ecoflex δηλαδή η ντίζελ έκδοση 1.3CDTI που δεν πληρώνει καθόλου τέλη κυκλοφορίας. Έχω δει
αρκετά στην Ξάνθη, ξέρω μία συνάδελφο και ένα συγγενή άλλου συναδέλφου που πήραν τέτοια τους τελευταίους μήνες.
Νομίζω πως θα δούμε πολλά και σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη όταν επιτραπεί το ντίζελ.ΗΟΒ 845 έτοιμο να παραδοθεί προ ολίγου. Λογικά όταν επιστρέψω στην Ξάνθη το Σεπτέμβρη θα έχουν δοθεί τα πρώτα ΗΟΕ.
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
HKY 4929 206+Έχω αμφιβολίες - εκτός και αν δεν έχω καταλάβει καλά - για τον κλάδο ΗΚΥ 5000 - 5500. Ήδη έχω δει και μάλιστα πρόσφατα ΗΚΥ 531* .΄Πώς ξεκίνησε μόλις τώρα αυτός ο κλάδος?
Ψιλοάσχετο, είδα Merc 250 Αυτόματη με αριθμό κυκλοφορίας ΑΟ 4828. Πότε κυκλοφόρησαν τα πρώτα αυτόματα ρε παίδες? Πόσο παλιό είναι αυτό το αμάξι? Αφήστε που ήταν σε άριστη κατάσταση.
Το ΗΚΥ-531* πρέπει να ήταν από Μοίρες και να μη δείχνει νέο κλάδο Ηρακλείου. Πιστεύω πως μετά τα ΗΚΥ-49** θα
αναφέρεις ΗΚΥ-55** από Ηράκλειο.ΑΟ-4828 δόθηκε στη Ρόδο τελευταίο δίμηνο του 1975. Για τα πρώτα αυτόματα γενικώς (μάλλον αμερικάνικα) ή για τις
πρώτες αυτόματες Mercedes λες; Έψαξα λίγο και ήδη το μοντέλο W110 που κατασκευάστηκε από το 1961 ως το 1968 είχε
σαν έξτρα τεσσάρι αυτόματο κιβώτιο. -
ΡΟΧ-1700 σε κόκκινο απαστράπτον Chevrolet μικρό, μοντέλο μη με ρωτάτε
Χι χι, 3 μέρες τώρα χόρτασα Μόνο στα μηχανάκια βλέπω πολύ πεσμένα τα πράγματα, αν και νομίζω ότι έχουν αυξηθεί τα 50ράκια πάρα πολύ...
-
HNE-3047 σε νέο micra
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Χι χι, 3 μέρες τώρα χόρτασα Μόνο στα μηχανάκια βλέπω πολύ πεσμένα τα πράγματα, αν και νομίζω ότι έχουν αυξηθεί τα 50ράκια πάρα πολύ...Εγώ να δεις σήμερα ...χορτάσαν τα ματάκια μου!!!
5 ώρες στο κέντρο και τι δεν είδα,κι από μηχανάκια πληροφορίες έχω... μακάρι και οι επόμενες μέρες να 'ναι τόσο ευδόκιμες
Πληροφορίες από HONDA:
Τα ΝΟΤ-666,ΝΟΤ-678 + ΝΟΤ-679 δώθηκαν εκτός σειράς άρα η πληροφορία μηχ/κού στις 9/6 αφορούσε εκτός σειράς.Ποιός ξέρει ίσως ήθελαν να είναι καλυμένοι λέγοντας τον μεγαλύτερο αριθμό ... η HONDA σήμερα έδωσε εντός σειράς:
ΝΟΤ-630
Την ώρα που ήμουν εκεί σταμάτησε ένα αυτόματο HONDA πινακιδωμένο ΝΝΑ-942 και μου είπε ότι από εχθές πινακιδώνετε η κατοστάδα ΝΝΑ-900/999,άρα μπήκαμε ήδη στα ΝΝΒ,περιμένω να δω κάποιο τις επόμενες μέρες,έστω και χάρτινο!!!
Απέναντι απο την HONDA (Μοναστηρίου) σταθμευμένο το:
ΝΗΧ-3011 λευκό (εισαγώμενο-μτχ.)SMART 4,2...άρα η κατοστάδα ΝΗΧ-2900/2999 θα πάει για τα νέα οχήματα!!!
Στο κέντρο:
ΝΗΧ-2574(χ) σε ασημί BMW X1,
NIT-1158 πινακιδωμένο λευκό SMART 4,2...
ΚΝΡ-9729 σε λαδί OPEL CORSA + το καλύτερο της ημέρας ένα μακρυνοοοοό...
ΡΗΕ-682 σε μαύρο YAMAHA T-MAX500 !!! το πλαίσιο ήταν αντιπροσωπίας Θεσ/νικης
Τέλος μου φαίνετε ότι είδα ΝΙΤ-13**(χ),πολύ πιθανών αλλά ας το καρατσεκάρω τις επόμενες μέρες για σιγουριά!!! -
HAM-5654 μεταχειρισμένη κλούβα
-
HKY 4957 Fiesta
ANK 4911 Corsa -
HKY 4957 Fiesta
ANK 4911 Corsa -
XNI-5759 D-max στην αντιπροσωπεια.. Νομιζω αυξηθηκαν αρκετα οι ρυθμοί.. ~100 τη βδομαδα
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
XNI-5759 D-max στην αντιπροσωπεια.. Νομιζω αυξηθηκαν αρκετα οι ρυθμοί.. ~100 τη βδομαδαή κάτι άλλο όπως π.χ. εκτός σειράς
-
Τελικα δεν θα δω 6000
Τελος εξεταστικης και ειπα να περασω μια βολτα απο τις αντιπροσωπειες... Στην Ford ΚΟΜ 5985 σε stock Μondeo και ΚΟΜ 5991 σε (βασικοτερο των βασικων) Α4 που περιμενε στην αντιπροσωπεια της VW τον νεο του ιδιοκτητη... Μαλλον ειναι και η τελευταια παρατηρηση απο Κομοτηνη προς το παρον... Περισσοτερα απο τελη Αυγουστου (που πιστευω θα εχουμε φτασει στο 6100)!!
Edit: To 5991 δεν εμμελε να ειναι η τελευταια παρατηρηση.. Πριν 10 λεπτα καποιος εβαλε για πρωτη φορα στο γκαραζ του ενα Polo tsi με χαρτινο ΚΟΜ.... 5992!!! (μεγαααααλη προοδος)
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
XNI-5759 D-max στην αντιπροσωπεια.. Νομιζω αυξηθηκαν αρκετα οι ρυθμοί.. ~100 τη βδομαδα
ή κάτι άλλο όπως π.χ. εκτός σειράς
Και ομως μεχρι ΧΝΙ-5738 εχω δει πολλα, ηδη εδω και 3 μερες,αρα το 5759 αν ειναι χτεσινο μοιαζει εντος και με σχετικα αυξημενους ρυθμους.
-
HKY 4983 Punto Evo.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ή κάτι άλλο όπως π.χ. εκτός σειράς
Και ομως μεχρι ΧΝΙ-5738 εχω δει πολλα, ηδη εδω και 3 μερες,αρα το 5759 αν ειναι χτεσινο μοιαζει εντος και με σχετικα αυξημενους ρυθμους.
ααα οκ... τότε μπορεί να είναι πολλά τα νοικιάρικα (δεν αποκλείεται τέτοια εποχή)
-
ΚΒΡ-9357 + ΚΒΡ-9330αμφότερα ενοικιαζόμενα OPEL CORSA ασημί + γκρι αντίστοιχα στο αεροδρόμειο 'Μακεδονία'... πολύ πιθανών και τα ενδοιάμεσα να είναι ενοικιαζόμενα
ΝΙΤ-1283(χ) σε εταιρικό λευκό FIAT PUNTO έξω απο την εταιρία του,πλησίον 'PAOK SPORTS ARENA' -
Ισως το 5992 να μην ηταν η τελευταια μου παρατηρηση.... Εδω θα χρειαστω ομως τη βοηθεια σας..
Εχω μια υποψια οτι ειδα ΚΟΜ 6020 σε Outlander... Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ηταν ΚΟΜ ή ΚΟΚ...
Το ΚΟΚ 6020 ποτε περιπου κυκλοφορησε?
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011