-
Παιδιά, αν εχει να κάνει μόνο με την ψυχολογία, μην βαλετε μαγνητάκι, δωστε μου εμένα αυτά τα λεφτά και θα κάνω τον ψυχολόγο σας... κανένα πρόβλημα.
-
Εγώ έκανα report το ποστ του antonis-team σαν διαφημιστικό (και γκρίζο μάλιστα) και παραπλανητικό. Για να δούμε
-
Θα μου κάνεις και το δικό μου;
-
-
-
Τελικά το έβαλε ο μπατζανάκης μου και μου είπε ότι είδε διαφορά !! 0,3 του λίτρου στα 100 χιλιόμετρα , δηλαδή κάθε ... 350 χιλιόμετρα κερδίζει ένα λίτρο!!!!
Τώρα πως το μέτρησε... .... είναι και μορφωμένος και επιτυχημένος στην δουλειά του.....................
-
βαλε και συ, θα πας κατω απο 5,0
-
Ένας από τους βελτιωτές καυσίμου που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι ο βελτιωτής καυσίμου bens που δεν είναι μαγνητάκια. Τηλεφώνησα στην εταιρία που το διαθέτει, ζήτησα τιμή και μου είπαν 350€(!!!!!).Ένας λογικός άνθρωπος σκέφτεται ως εξής: Είναι δυνατόν κάτι να είναι μούφα και να κάνει 350€;;;
-
Επειδή βλέπω έχεις λυσσάξει με το θέμα αυτό, 2 σενάρια βλέπω πιθανά:
-
ή είσαι αφελής και πιστεύεις πως με μία τέτοια μπούρδα μπορείς να γλιτώσεις λεφτά
-
προσπαθείς να πουλήσεις και εσύ κάποια π@παριά σαν αυτές. Είτε είναι μαγνητάκια, είτε ηλεκτρομαγνητάκια είναι εξ'ίσου γελοία.
Η ειλικρινά καλοπροαίρετη ,συμβουλή μου είναι η εξής:
Αν όντως διερωτάσαι αν θα έχεις όφελος σου εγγυώμαι πως δεν θα έχεις το παραμικρό όφελος, όλα αυτά δεν κάνουν τίποτα απολύτως.
Αν είσαι έμπορος ή πλασιέ βάλε μία αγγελία ή διαφήμιση και κάνε την δουλειά σου αξιοπρεπώς (όσο αξιοπρεπής μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που κοροϊδεύει τους αφελείς που τον πιστεύουν και αγοράζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες).
-
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Ένας από τους βελτιωτές καυσίμου που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι ο βελτιωτής καυσίμου bens που δεν είναι μαγνητάκια. Τηλεφώνησα στην εταιρία που το διαθέτει, ζήτησα τιμή και μου είπαν 350€(!!!!!).Ένας λογικός άνθρωπος σκέφτεται ως εξής: Είναι δυνατόν κάτι να είναι μούφα και να κάνει 350€;;;Εγώ σου πουλάω μαγικά φύκια που θεραπεύουν τον καρκίνο με απλή επαφή με το δέρμα σε 10 λεπτά με 5.000 ευρώ το γραμμάριο!
Για σκέψου σαν λογικός άνθρωπος. Είναι δυνατό κάτι τόσο ακριβό να είναι απάτη;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Επειδή βλέπω έχεις λυσσάξει με το θέμα αυτό, 2 σενάρια βλέπω πιθανά:-
ή είσαι αφελής και πιστεύεις πως με μία τέτοια μπούρδα μπορείς να γλιτώσεις λεφτά
-
προσπαθείς να πουλήσεις και εσύ κάποια π@παριά σαν αυτές. Είτε είναι μαγνητάκια, είτε ηλεκτρομαγνητάκια είναι εξ'ίσου γελοία.
Η ειλικρινά καλοπροαίρετη ,συμβουλή μου είναι η εξής:
Αν όντως διερωτάσαι αν θα έχεις όφελος σου εγγυώμαι πως δεν θα έχεις το παραμικρό όφελος, όλα αυτά δεν κάνουν τίποτα απολύτως.
Αν είσαι έμπορος ή πλασιέ βάλε μία αγγελία ή διαφήμιση και κάνε την δουλειά σου αξιοπρεπώς (όσο αξιοπρεπής μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που κοροϊδεύει τους αφελείς που τον πιστεύουν και αγοράζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες).
ΙΚΕ γενικά η γλώσσα σου είναι προκλητική. Εγώ βλέπω ότι με τον τρόπο που μιλάς δυο επιλογές:
-
Είσαι ένας αγενής ξερόλας που με τις εκφράσεις του στυλ 'όλα αυτά είναι βλακείες' και 'έχεις λυσσάξει' προσπαθείς να επιβάλλεις με το έτσι θέλω τις απόψεις σου
-
Με ποια ιδιότητα μου διαβεβαιώνεις ότι όλα αυτά είναι μπούρδες; Ακόμη και να είσαι κάποιος με βαθειές γνώσεις στο αυτοκίνητο, οφείλεις να είσαι ευγενικός με κάποιους που αναζητούν τρόπους να εξοικονομήσουν καύσιμο.
Κάποιος που επιμένει να μάθει την αλήθεια για κάποια πράγματα δεν είναι ούτε αφελής ούτε έμπορος. Το θέμα δεν έχει κλείσει, καθώς σχεδόν σε κάθε φόρουμ που σχετίζεται με το αυτοκίνητο έχει ανοιχτεί και ένα αντίστοιχο topic με πολλές σελίδες απαντήσεων και πάρα πολλές συμμετοχές. Αρα ολοι αυτοί που ασχολούνται με το θέμα αυτό είναι με τη φτωχη λογική σου είτε έμποροι είτε αφελείς!
Για τα μαγνητάκια όλοι σχεδόν λένε ότι είναι μούφα. Για το άλλο όμως (το bens) μέχρι και παρουσίαση έχει γίνει από τον ANT1!!
Γι' αυτό κράτα ένα χαμηλο και ευγενικό προφίλ όπως κάνουν τόσοι άλλοι εδώ μέσα. Αν είσαι ένας μορφωμένος άνθρωπος με γνώσεις πάνω στο αυτοκίνητο οφείλεις να είσαι ευγενικός
-
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Για τα μαγνητάκια όλοι σχεδόν λένε ότι είναι μούφα. Για το άλλο όμως (το bens) μέχρι και παρουσίαση έχει γίνει από τον ANT1!!
Και η παρουσιαση στον Αντ1 σημαινει και αξιοπιστια;
Στο site εχουν και λινκ απο το ΕΜΠ για την αξιολογηση αλλα υπαρχει μονο η πρωτη σελιδα που δεν λεει τιποτα επι του θεματος .
http://www.bens.gr/profile.html -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και η παρουσιαση στον Αντ1 σημαινει και αξιοπιστια;
Στο site εχουν και λινκ απο το ΕΜΠ για την αξιολογηση αλλα υπαρχει μονο η πρωτη σελιδα που δεν λεει τιποτα επι του θεματος .
http://www.bens.gr/profile.htmlσωστές οι παρατηρήσεις σου bill..Είσαι 100% σίγουρος ότι είναι μούφα;** Γιατί κάποιος ευλογημένος από τον τύπο δεν παίρνει ένα τέτοιο να το τεστάρει επιτέλους;** Έχουν κοκκινίσει τα μάτια μου να ψάχνω σε φόρουμς γι' αυτό το @@μαραφέτι βρήκα μόνο κάποιον στο club της audi που αναφερόταν σ' αυτό. Από τα λόγια του όμως φαινόταν ότι διαφήμιζε μιας και το παίνευε παααρα πολυ!
Παρ' όλα αυτά, υπάρχει παρα μα πάρα πολύς κόσμος (βάλτε στο google 'βελτιωτής καυσίμου bens' και δείτε πόοοσα αποτελέσματα βγάζει από αναφορές σε φόρουμς!!!) που αναρωτιέται.Στη Θεσσαλονίκη όπου ζώ, είδα μέχρι τώρα δυο αυτοκίνητα που είχαν ένα αυτοκόλλητο 'powered by bens' αλλά και στις 2 περιπτώσεις δε μπόρεσα δυστυχώς να βρώ τον οδηγό. Με ενδιαφέρουν πάρα πολύ θέματα οικονομίας καυσίμου και θα το ψάξω μέχρι να βρώ την αλήθεια. Και μια που απάντησες αγαπητέ bill, please ξεκλείδωσε το δημοψήφισμα που έθεσα για να δούμε τη άποψη έχουν τα μέλη του forum και άν υπάρχει ενδιαφέρον και προβληματισμός πάνω στο θέμα αυτό
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
2) Με ποια ιδιότητα μου διαβεβαιώνεις ότι όλα αυτά είναι μπούρδες;Με την ιδιότητα του αποφοίτου λυκείου.
Αν η πληρωμένη γκρίζα (και πλήρως αντιδεοντολογική) διαφήμιση είναι για εσένα κρητήριο τότε αγόρασέ το. Λες το ΕΜΠ* (.....) και ο ΑΝΤ1 (............) να λένε ψέματα?
Αφού μέχρι τώρα δεν βλέπεις τίποτα το γελοίο στο bens τότε θα σου πρότεινα να το αγοράσεις. Σίγουρα θα δεις διαφορά, έχεις ήδη πειστεί πως 'κάτι' κάνει και αυτό είναι η βασική λειτουργία του μηχανισμού του. Το να πιστέψει δηλαδή αυτός που το βάζει πως είναι πιο έξυπνος.
dsarf απάντησέ μου ειλικρινά, έχεις κάποιο οικονομικό συμφέρον από αυτά? Τα πουλάς ή τα εμπορεύεσαι εσύ ή γνωστός σου? ναι ή όχι?
Τουλάχιστον ο antonis-team αν και τα προωθεί με γλοιώδη και έμμεσο τρόπο παραδέχτηκε/του ξέφυγε πως είναι έμπορος.
*= για κάποιο περίεργο λόγο υπάρχει μόνο η πρώτη σελίδα ( http://www.bens.gr/files/emp.pdf ). Οτιδήποτε και να υποβάλει κανείς για έλεγχο στο εργαστήριο αυτό, αν μη τι άλλο θα του δώσουν μία απαντητική έκθεση. Και τη χελώνα μου να στείλω για να ελέξουν αν μειώνει την κατανάλωση, με το ίδιο εξώφυλλο θα μου απαντήσουν. Το τι θα λέει μέσα είναι λεπτομέρειες για τον dsarf.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
- Με ποια ιδιότητα μου διαβεβαιώνεις ότι όλα αυτά είναι μπούρδες;
Με την ιδιότητα του αποφοίτου λυκείου.
Αν η πληρωμένη γκρίζα (και πλήρως αντιδεοντολογική) διαφήμιση είναι για εσένα κρητήριο τότε αγόρασέ το. Λες το ΕΜΠ* (.....) και ο ΑΝΤ1 (............) να λένε ψέματα?
Αφού μέχρι τώρα δεν βλέπεις τίποτα το γελοίο στο bens τότε θα σου πρότεινα να το αγοράσεις. Σίγουρα θα δεις διαφορά, έχεις ήδη πειστεί πως 'κάτι' κάνει και αυτό είναι η βασική λειτουργία του μηχανισμού του. Το να πιστέψει δηλαδή αυτός που το βάζει πως είναι πιο έξυπνος.
dsarf απάντησέ μου ειλικρινά, έχεις κάποιο οικονομικό συμφέρον από αυτά? Τα πουλάς ή τα εμπορεύεσαι εσύ ή γνωστός σου? ναι ή όχι?
Τουλάχιστον ο antonis-team αν και τα προωθεί με γλοιώδη και έμμεσο τρόπο παραδέχτηκε/του ξέφυγε πως είναι έμπορος.
*= για κάποιο περίεργο λόγο υπάρχει μόνο η πρώτη σελίδα ( http://www.bens.gr/files/emp.pdf ). Οτιδήποτε και να υποβάλει κανείς για έλεγχο στο εργαστήριο αυτό, αν μη τι άλλο θα του δώσουν μία απαντητική έκθεση. Και τη χελώνα μου να στείλω για να ελέξουν αν μειώνει την κατανάλωση, με το ίδιο εξώφυλλο θα μου απαντήσουν. Το τι θα λέει μέσα είναι λεπτομέρειες για τον dsarf.
..αν έχεις διαβάσει όλη την συζήτηση της προηγούμενης σελίδας δε θα ξαναρωτούσες αν είμαι έμπορος ή όχι. Είμαι όμως επιστήμονας (δυστυχώς όχι μηχανολογος, ούτε ηλεκτρολόγος) με διδακτορικό και αυτό με έχει κάνει να ξέρω να ψάχνω σε βάθος.
Σωστή η παρατήρηση σου για τη πρώτη σελίδα, που σημαίνει μάλλον ότι δε θέλει κάποιος να εμφανιστεί το πλήρες πόρισμα. Μπορεί όμως να είναι 5% οικονομία και όχι 15%.Πάλι σε ρωτάω, είσαι σίγουρος; Τα επιχειρήματα σου ούτε τεκμηριωμένα είναι ούτε πειστικά.
Αν κάποιος με διαβεβαίωνε ότι αν δεν κάνει 15% οικονομία θα μου επέστρεφε τα χρήματα, τότε θα το αγόραζα
-
Αν η απορία σου είναι ειλικρινής για το αν ένας μαγνήτης μπορεί να μαγνητίσει την βενζίνη και να την κάνει να παράγει (αφού κιόλας έχει εξέλθει του πεδίου!) αέρια μεγαλύτερης πίεσης (!) τότε είσαι εντελώς άσχετος με στοιχειώδη φυσική.
Αυτά τα πράγματα είνια γελοία, είναι σαν να θες τεκμηρίωση για το αν ένα γαϊδούρι μπορεί να πετάξει αν του κολήσεις στην πλάτη μία μύγα με logo.
Παρ'όλα αυτά, αν όπως λές είσαι μορφωμένος άνθρωπος και σου φαίνεται λογικό μία τέτοια βλακεία να μπορεί να μειώσει έστω και 0.0000001% την κατανάλωση τότε η συμβουλή μου είναι να το αγοράσεις αμμέσως. Οι λόγοι είναι οι εξής:
-
Για να το θεωρείς πιθανό να δουλεύει σημαίνει πως είσαι ήδη προδιατεθειμένος άρα έχεις ήδη πεισθει και σίγουρα θα 'δεις' διαφορά στην κατανάλωση.
-
Πιστεύεις πως ενάντια στην στοιχειώδη φυσική και ενάντια σε όσα σου λένε άνθρωποι που τουλάχιστον έχουν γνώση φυσικής γυμνασίου εσύ χωρίς καν τις βασικές αυτές γνώσεις είσαι ειδικότερος στο θέμα. Άρα σου αξίζει για την επιπολαιότητά σου αυτή να σου φάει ο εξυπνάκιας που πουλάει το bens και το κάθε bens 350 ευρώ.
ΥΓ. Αν θες μπορώ να σου δώσω εγώ αντίστοιχο εξάρτημα που θα έχει ακριβώς την ίδια απόδοση (για την ακρίβεια λίγο καλύτερη) από το BENS. Η τιμή του είναι (για εσένα φιλικά) 330 ευρώ. Θα βγεις και κερδισμένος. Μπορείς να κάνεις εργαστηριακή μέτρηση στο ΕΜΠ και αν το δικό μου έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από το BENS θα σου δώσω πίσω τα χρήματα και θα σου κάνω δώρο ένα cd του Βασίλη Καρά.
-
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Είναι και ο λόγος καλέ μου φίλε, που λέω ‘εκ του αποτελέσματος’. Όταν μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα επιστροφής, (κοινοτική υποχρέωση).
Γι'αυτό όπως φαντάζομαι θα ξέρεις όσοι πουλάνε τέτοια ψιψιψόνια αναφέρουν ' μείωση στην κατανάλωση έως και -80%'
Το 'έως και' συμπεριλαμβάνει το 0% που είναι και το ακριβές τελικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση οπότε νομικά είσαι καλυμμένος.
-
εγώ αναρωτιέμαι....οι αυτοκινητοβιομηχανίες δαπανούν τόσα εκατομμύρια € σε έρευνα για την μείωση της κατανάλωσης και δεν θα έβαζαν κάτι ανάλογο εάν είχε αποτέλεσμα???
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«Τουλάχιστον ο antonis-team αν και τα προωθεί με γλοιώδη και έμμεσο τρόπο παραδέχτηκε/του ξέφυγε πως είναι έμπορος»
ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ‘ΠΟΥΛΟ’ ΣΟΥ….
ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΜΠΟΡΟΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ «ΞΕΦΕΥΓΕΙ» ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΝΗΣΗΜΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΆΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΡΝΗΣΗ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ.
ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΡΟΪΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΡΗΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ‘ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ’ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΛΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ, Η ΜΟΝΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
ΖΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.Τσάμπα συνχίζεσαι, οι πελάτες σου δύσκολα θα μεταπειστούν από εμένα, γουστάρουνε τον μύθο
-
και σενα τι σε μελει;
εχεις την εντυπωση οτι χρειαζεται το φορουμ για να διαφημιστει;
ο antonis-team διαφημιζεται μεσα απτην καλη και με καλες τιμες εργασια που προσφερει απτους ιδιους τους κατοχους αυτοκινητων.
και αυτη ειναι η καλυτερη διαφημιση.
Fuel Χ κλπ παρόμοιες "πατέντες"