-
Λογικά όχι.Δεν γίνεται να έχουμε την ίδια καταπόνηση στα ημιαξόνια ,ακρόμπαρα,βάσεις κινητήρα ,ψαλίδια κτλ.Οπότε και οι ενισχύσεις στα νεύρα του αμαξώματος θα είναι σαφώς μεγαλύτερες στην gta.
Αντιστιχα το ίδιο ισχύει στην 3,2 gt. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η gt δεν έχει τα δεσίματα της 147 gta?Ακριβώς
-
Λοιπον σε νουμερα stock καινουργια GT veloche 1.8 21.000ε
147 ti 1.6 18.000ε . Δεν ξερω απο μοτερ πιο εχει βγει πιο αστερι 1.6 η 1.8 αλλα παντως πιστευω οτι οδηγηκα υπερεχει η GT ?? -
Θα αγοράσεις τώρα καινούρια GT;
-
Γιατι ? καινουργιο αμαξι θα ειναι και χωρις παιδικες ασθενειες με τιμη 5.000ε πιο κατω απο περυσι. Και μεταχειρα να το παρω γυρω στα 15.000ε που τα δινουν δε συμφερει.Ειμαι καπου λαθος? γιαυτο ρωταω ρε παιδια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα αγοράσεις τώρα καινούρια GT;Σε αυτή την τιμή γιατί όχι; Εδώ άλλοι αγοράζουν 206+...
-
veloche 1,8 . βρίσκεις και πιο φθηνή.Η μεταπώληση είναι το θέμα στην καινούρια.Θα πάθεις έρωτα όμως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα αγοράσεις τώρα καινούρια GT;
Σε αυτή την τιμή γιατί όχι; Εδώ άλλοι αγοράζουν 206+...
Γιατί μιλάμε για αμάξι 10ετίας, γιαυτό. Εδώ βέβαια παρουσιάζεται ως ατού η παθητική ασφάλεια, αλλά τέλος πάντων.
-
Και τι κακό έχουν τα αυτοκίνητα 10ετίας (πλην παθητικής ασφάλειας); Το καινούριο δεν είναι απαραίτητα και καλύτερο. Δε μπορώ να σκεφτώ πιο όμορφο και θελκτικό καινούριο αυτοκίνητο στα 21.000 Ευρώ από την GT. Και με τον 1,8 TS μόνο αργή δεν είναι, ενώ στο δρόμο στέκεται άψογα! Ποιό άλλο πραγματικό κουπέ παίρνεις σε αυτά τα λεφτά;
-
Δεν έχει κάτι κακό ως αυτοκίνητο, ως καινούριο το βλέπω χαζό να το αγοράσεις.
-
Αν το παιρνεις με σκοπο να το στειλεις στα 2 χρονια ναι ειναι χαζο. Σε περιπτωση που θελεις να το κρατησεις πανω απο 5 χρονια, ειναι πιο χαζο να δωσεις 15+ για ενα 3ετιας.
-
Εδώ άλλοι δίνουν 21.000 για Mini One 98 ατίθασων ίππων... ξαφνικά η γηραιά αλλά πανέμορφη GT φαίνεται ευκαιρία! Και οδηγικά είναι καλύτερη από τα περισσότερα σημερινά προσιτά κουπε-οειδή.
-
Τέλη ,κατανάλωση,τούρμπο δηλ.Το downsizing δηλ.Εντάξει ,είπαμε ....υπάρχουν και άνθρωποι με γούστο .....ιταλικό .
Kατα τα άλλα ότι είπε και ο Efthymis. -
Εμενα παντως μου φενεται πως καινουργιο εκανε 31κ και τωρα εχει 21κ .Το veloce τι εστει ιεραρχικα?
Μεταχειρα 2006 με 60.000κλμ εχει αντε 14.000ε + οτι προκυψει ...........?
Οπως ειπα παζει καινουργια και 147 ti στα 17.500ε τελικα .
Sta 20k paizei το Astra 1.4 t ........... -
Αυτο σε ποιο ερωτημα κολαει ' Τέλη ,κατανάλωση,τούρμπο δηλ.Το downsizing δηλ.'
Ετσι οπως το εχω σκεφτει ............. περνω την Alfa Romeo , την ερωτευομαι , την κραταω, σε 8 ετη θα εχω κανει 30.000κλμ και κανω την δουλεια μου και κανα ταξιδακι , απλα μια και κανω λιγα χιλιομετρα το χρονο , τουλαχιστον σκεφτομαι να ειναι απολαυστικα....... και ισως νιωσω και αυτο ' το ποσο λαλακας ειμουν που δεν ειχα ποτε Alfa ' -
Κάνε ένα test drive και θα αποφασίσεις πολύ εύκολα αν σου κάνει ή όχι. Πάντως μια δίλιτρη GT 165 ίππων, 6 ετών και 35.000 χιλιομέτρων που ξέρω, δεν έχει βγάλει τίποτα. Οπότε με τόσα λίγα χιλιόμετρα δεν θα έχεις και πρόβλημα με υψηλά κόστη συντήρησης.
-
Το περι dawnzouigs ξέχασέ το. ..όσο για το πόσο λ...ας ήσουν ....θα το νιώσεις.
-
Παντως επειδη κανω λιγα χιλιομετρα , το μικρο κοστος συντηρησης δεν το εχω νιωσει αφου οτι δεν αλλαζα στα χιλιομετρα το αλλαζα λογο χρονου , δηλ. αλλαζα κανονικα ημαντες στην 5 ετια με 16.000κλμ
-
πάρτο εσύ και αν θες στην 5ετία το αγοράζω.
-
Όταν θα σκεφτείς να πάρεις μεταχειρισμένη Αλφα, πρέπει να σκεφτείς επίσης το θέμα αξιοπιστία, όπως επίσης και το θέμα μεταπωλητική αξία, ειδικά Ιταλικού αυτοκινήτου από 2ο χέρι. Κατά τα άλλα είναι καλά στημένα και εμφανίσιμα αυτοκίνητα.
Τι αμαξι να παρω , καμια συμβουλη???????