-
Για φαγητό μάλλον Πορταριά. Για καφέ άγνωστο, βλέπω Βόλο .
Αλλά επειδή δεν είμαι ο ..... 'αποφασίζω και διατάσσω' , περιμένω τη συνδρομή -πρότασή σαςΟ χρήστης cosneo έγραψε:
Για το ... >και συνέχεια για Πορταριάρωτάω!
Πάμε Πορταριά για .... μάζεμα αγριολούλουδων ή σαλιγκαριών?, συγκομιδή μήλων?Ωρέ για βρούβες να μην πάμε , κατά τα λοιπά καλά θα περάσουμε!
-
Με την ελπίδα της καλοκαιρίας και με το δεδομένο πάρκινγκ στο λιμάνι νομίζω τα καφέ της παραλίας θα μας βολέψουν στα τραπεζοκαθίσματα τους.
Στα του φαγητού στην Πορταριά νομίζω θα πρέπει απαραίτητα να πέσουν τηλέφωνα αφού μάθουμε τι υπάρχει εκεί. -
Πάμε πάλι με τη λίστα και τους διανυκτερεύοντες :
1/ dbekos
2/ Thomas_C200K
3/ Orestisren
4/ Κωνσταντίνος (Σάββατο διανυκτέρευση+σύζυγος)
5/ blinkys
6/ efthymis
7/ InFiNiTy
8/ cosneo
9/ funkyreverend (Σάββατο και με κυρία funky)
10/ Ernani
11/ coupeas
12/ sakaflias (Σάββατο διανυκτέρευση+σύζυγος)
13/ REALZEUS
14/ y.v
15/ sv2 (Σάββατο διανυκτέρευση)
16/ drdino
17/ aris07
18/ leftgalan
19/ jtblaster
20/ nikospappas
21/ Αρης
22/ kotesti
23/ elvet
24/ Nick-K (Σάββατο διανυκτέρευση)
25/ Taurus (Σάββατο διανυκτέρευση)
26/ Focusman91
27/ egobrain
28/ velissarios (Σάββατο διανυκτέρευση+σύζυγος)
29/ Scotch (Ίσως.....)
30/ bibendum ( ?????????? )
31/ QsisVTS ( ??????)
32/ Vasgti (Σάββατο διανυκτέρευση ?????)
33/ VolvoZeus ( ?????? )
34/ Angel!!! ( ???????? )
35/ dmitspan ( ?????????? )
36/ nomikosas (???????)
37/ tonimer (??????)
38/ tractioner
39/ kyr80 (Σάββατο διανυκτέρευση)Επίσης ξανατσεκάροντας το τοπικό, βρήκα πρόθεση συμμετοχής και απο :
40/ Κίκιζας Γρ.
41/ Koubeast
.... Aναμένω......... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
29/ Scotch (Ίσως.....)
30/ bibendum ( ?????????? )
31/ QsisVTS ( ??????)
32/ Vasgti (Σάββατο διανυκτέρευση ?????)
33/ VolvoZeus ( ?????? )
34/ Angel!!! ( ???????? )
35/ dmitspan ( ?????????? )
36/ nomikosas (???????)
37/ tonimer (??????)Επίσης ξανατσεκάροντας το τοπικό, βρήκα πρόθεση συμμετοχής και απο :
40/ Κίκιζας Γρ.
41/ Koubeast
.... Aναμένω.........Επίσης και τα 'ίσως' και τα '???????' να ξεκαθαρίσουν το σύννεφο της παρουσίας/απουσίας τους εντός των ημερών.
-
Στην πορταριά καλό εστιατόριο είναι τα σκαλάκια στο κέντρο, αλλά δεν έχει καθόλου θέα. Απέναντι έχει άλλη μια ταβέρνα μέσα στην πλατεία, αλλά είναι πολύ χύμα και επίσης δεν έχει θέα.
Την παρασκευή ήμουν Πορταριά και ήμασταν μια τεράστια παρέα δύο ( ) αυτοκινήτων και δυσκολευτήκαμε πολύ για να παρκάρουμε. Φανταστείτε 10 ή 15 αυτοκίνητα..
Εγώ προτείνω φαγητό σε τσιπουράδικο Βόλου που μπορώ να κλείσω μέσα στην εβδομάδα και καφέ δίπλα στο Μύρτιλο στο δρόμο για την πορταριά με πολύ ωραία θέα.
-
@sv2 φλωρίκα είναι για γκομενοκατάσταση.
Άσε που για να χωρέσουμε πρέπει να μας κλείσει όλο το μαγαζί. -
Επιτέλους, βλέπω κινητικότητα!!!
Λοιπόν, αυτά που παρέθεσε ο sv2 τα είδα στο net απο χθές, αλλά περίμενα αντιδράσεις-προτάσεις.
Επομένως, μετά απο τα παραπάνω, οι λύσεις (εδώ που φτάσαμε) είναι δύο:
1/ Πορταριά, Εστιατόριο 'Τα Σκαλάκια' (χωράει 150+ άτομα) και φαγητό στις 13:00, πρίν το χαμό της Κυριακής.
2/ Βόλος, Τσιπουράδικο με μέριμνα ΙnFiNiTy.
Σήμερα και Αύριο μέχρι το απόγευμα, προτείνουμε - αποφασίζουμε και οριστικά Τρίτη πρωί ===> reservation. -
Τα ζεύγη Sakaflia , velissarios και Κωνσταντίνος , θα είναι από το Σάββατο το πρωί στην Πορταριά. Καθώς έχουμε επιλέξει διαφορετικά ξενοδοχεία για διανυκτέρευση , θα έχουμε τρεις τουλάχιστον πηγές πληροφόρησης για εξεύρεση χώρου εστίασης την Κυριακή.
Με την προυπόθεση πάντα οτι το τραπέζι θα στηθεί στην Πορταριά.
Βασικά είμαι αντίθετος με την ιδέα του τσιπουρομπουκώματος στο Βόλο από τόσο νωρίς. Μπορούμε να μπούμε Βόλο για έναν καφέ (εμεις θα κατεβούμε από Πορταριά) και στη συνέχεια ανεβαίνουμε για το φαγητό που τόσος ντόρος γίνεται.
Αν συμφωνούμε στην ιδέα του φαγητού στην Πορταριά μπορώ να κάνω μερικά διερευνητικά τηλέφωνα εντός της εβδομάδος , αλλά κάποια στιγμή προς το τέλος της θα πρέπει να οριστικοποιηθούν και να επιβεβαιωθούν οι συμμετοχές.
Μην λέμε 'θα είμαστε 40 άτομα' και εμφανιστούμε 15 ή 'θα είμαστε 30 άτομα' και σκάσουν μύτη 60. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τα ζεύγη Sakaflia , velissarios και Κωνσταντίνος , θα είναι από το Σάββατο το πρωί στην Πορταριά. ....ΟΚ , τα στοιχεία συμπληρώθηκαν στο παραπάνω post-λίστα.
Να δούμε τι άκρη θα βγεί μέχρι αύριο βράδυ, οπότε η προσφορά σου για 'κράτηση' καλοδεχούμενη! -
Για να φάμε θα πρεπει πρωτα να βρούμε να παρκάρουμε τόσα αυτοκίνητα!
Μήπως τελικά σαν λύση, είναι καλύτερα τα τσιπουράδικά;
Δεν λέω καλή είναι η θέα, αλλά σε τέτοιες συγκεντρώσεις, μάλλον πιό σημαντικό απ όλα είναι η καλή παρέα και η γνωριμία.Υ.Γ : Εν τω μεταξύ κανεις δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για να πάμε με το αυτοκίνητό μου
Τι έγινε, ο κάθένας θα πάρει το δικό του αυτοκίνητο, η δεν αντέχεται η μουσική που ακούω και το ότι δεν καπνίζω μεσα στο αυτοκίνητο; (κάνω στάσεις όμως γιατί δεν αντέχω χωρίς νικοτίνη) -
Διορθώνω στην παραπάνω λίστα πως αν έρθω, θα ανέβω την Κυριακή όπως οι περισσότεροι.
Την συμμετοχή θα μπορέσω (οριστικά) να την επιβεβαιώσω προς το τέλος της εβδομάδας.
-
Όπως σε όλα τα καθεστώτα και διοργανώσεις κάποιος πρέπει να άρχει για να γίνουν όλα προγραμματισμένα και σωστά,και σε αυτη τη συνάντηση δεν βλέπω καποιος να αρχει.
Προτείνω λοιπον τους dbekos και sv2 να το παρουν πάνω τους και ότι προκείψει.
Τώρα το να λεει ο καθενας την γνώμη του θεμιτό είναι αλλά έτσι δεν θα βγάλουμε ακρη. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aπό Σάββατο ποιοί θα είναι;Λοιπόν, εγώ Σάββατο μεσημέρι θα είμαι στην Πορταριά συν γυναικα και σάξουρα και θα μείνω εδώ. Όποιος θέλει με ένα πμ στέλνει κινητό και κανονίζουμε να βρεθούμε. Αν κάποιος επιθυμεί να έρθει από Σάββατο από Αθήνα και δεν έχει μέσο, μπορώ να τον πάρω μαζί μου, απλά να ξέρει οτι δε μιλάμε και για το πλέον άνετο αυτοκίνητο για ταξίδι. Ο Άρης έχει εξασφαλισμένη θέση στις πέριξ του Βόλου και του Πηλίου διαδρομές.
-
Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι θα δυσκολευτούμε πολύ στο Πήλιο και ίσως πρέπει να κλείσουμε για φαγητό στον Βόλο. Εκτός βέβαια αν οι του Σαββάτου κάνουν αναγνωρίσεις στο Πήλιο και βρούνε αρκετά μεγάλο χώρο εστίασης με ανάλογο χώρο στάθμευσης.
-
Μια μικρή διόρθωση στη λίστα.Καλύτερα να μπει ένα ερωτημάτικο δίπλα στο όνομα μου μιας κι εγώ θα μπορέσω να επιβεβαιώσω αν θα έρθω μέσα στην εβδομάδα.
-
Στην Πορταριά, επαρκής χώρος εστίασης μάλλον υπάρχει .
Το πρόβλημα 'Πορταριά' φαίνεται να είναι η στάθμευση. -
Ακριβώς έξω απο τα σκαλάκια έχει parking περίπου 20 αυτοκινήτων. Αν βρούμε 2 ελεύθερες είμαστε τυχεροί. Λίγο παραπάνω έχει άλλο ένα λίγο πιο μεγάλο, όπως και λίγο πιο κάτω. Το θέμα είναι οτι στην πορταριά τα περισσότερα ξενοδοχεία-ξενώνες δεν έχουν parking και τα βάζουν όλοι εκεί ή πάνω στο δρόμο.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Υ.Γ : Εν τω μεταξύ κανεις δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για να πάμε με το αυτοκίνητό μου
Τι έγινε, ο κάθένας θα πάρει το δικό του αυτοκίνητο, η δεν αντέχεται η μουσική που ακούω και το ότι δεν καπνίζω μεσα στο αυτοκίνητο; (κάνω στάσεις όμως γιατί δεν αντέχω χωρίς νικοτίνη)Εμ δεν ηρθατε στη συναντηση σημερα!!
Λοιπον μαζευτηκαμε οι
thomasC200Κ
ernani
orestisren
angel!!!
efthymisκαι προεκυψε πως απο αυτη την 5αδα υπαρχουν 2 αυτοκινητα διαθεσιμα, οποτε χωραμε εμεις και οποιος αλλος θελει να ερθει. Επισης οποιος δεν εχει αυτοκινητο για να ανεβει ας το γραψει εδω για να βρει παρεα!!!
Τελος αν καποιος δε θελει να ανεβει μονος του μπορουμε να 'σπασουμε' σε ομαδες των 2-3 ανα αυτοκινητοΚαι φυσικα να συναντηθουμε σε καποιο σημειο της εθνικης να παμε κομβοϊ αν θελετε!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Και φυσικα να συναντηθουμε σε καποιο σημειο της εθνικης να παμε κομβοϊ αν θελετε!! -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Και φυσικα να συναντηθουμε σε καποιο σημειο της εθνικης να παμε κομβοϊ αν θελετε!!
Εξαιρετικη ταινια! Την εχω λιωσει βεβαια αμα την εχει καποιος ολοκληρη και με υποτιτλους θα ημουν υποχρεος
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια