-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λοιπον επειδη 6 του μηνα θα λειπει κοσμος για το 3ημερο της Κ.Δευτερας καποια αλλη ημερομηνια και μαλλον θα δηλωσω . Καιρο εχει να ξεμπουκωσει και το αμαξι .Θα με πας βόλτα με την Merc δηλαδή
Ή μήπως να ξεμπουκώσουμε το Renακι καλύτερα (σκέψου το καίει πολύ λιγότερο ) -
Και εγω μεσα ειμαι.Με τα μπουνια κιολας.
Τωρα αυτα με το καφε προσωπικα δεν με απασχολουν.Παω κατευθειαν στο κοματι με..............τις σουβλες! -
Oτι πιο ευχάριστο διάβασα τελευταία!
Μέσα!
(αρκεί να είναι Κυριακή) -
Δεν μπορώ να πώ όχι, ειδικά όταν άκουω γιά... και καλή παρέα.
-
Βολεύει καλύτερα η τελευταία Κυριακή του μήνα;δηλαδή στις 27;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπον επειδη 6 του μηνα θα λειπει κοσμος για το 3ημερο της Κ.Δευτερας καποια αλλη ημερομηνια και μαλλον θα δηλωσω . Καιρο εχει να ξεμπουκωσει και το αμαξι .
Θα με πας βόλτα με την Merc δηλαδή
Ή μήπως να ξεμπουκώσουμε το Renακι καλύτερα (σκέψου το καίει πολύ λιγότερο )ή να κανουμε το καλυτερο?? Εσυ με το Renaki και εγω με την merc
-
Μήπως να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
:superman: ...., αλλά:
Μήπως επειδή 5,6,7/3 ειναι το τριήμερο της Αποκριάς (ακολουθεί Κ.Δευτέρα), να το κανονίσουμε εντός Μαρτίου, αλλα λίγο αργότερα???
Ο Βόλος ειναι αποδεκτός, ακριβές σημείο (μέσα στο Βόλο, Πορταριά κλπ...) το συζητάμε.
Ας πέσουν και άλλες προτάσεις, καθώς και συμμετοχές, μήπως και η πρόταση συνάντησης για espresso εξελιχθεί σε Πανελλήνια συνάντηση του Forum, ξεκινώντας με τον καφέ των espressάκηδων ( xωρίς να τίθεται παρεξήγηση για όσους παραγγείλουν τσάι, σοκολάτα ή φραπεδούμπα ) και καταλήγοντας στις .... .... σούβλεςΒέβαια, διαπιστώνεται μια καθυστέρηση στις αντιδράσεις των μελών και στις δηλώσεις συμμετοχής ....
αλλά 'η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία'.Εγω θετικοτατος ειμαι, αλλα δεν ξερω αν θα ειμαι σε θεση να ανταπεξελθω γι΄αυτο δεν εγραψα ακομα!
Παντως η διευρυμενη συναντηση με βρισκει συμφωνο (το λεγαμε κ στο θεμα των ιστορικων με καποια παιδια, ειναι και οι 'μπραβιστι' κοντα οποτε ) για να γινει μεγαλυτερο 'τζερτζελο'!!
+1 και από εμένα.
Τις ημερομηνίες να δούμε λίγο, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο εξυπηρετούν όλους οι Κυριακές κοντά στην Καθαρά Δευτέρα και την 25η Μαρτίου. Μπορούμε να το πάμε και στον Απρίλη.
-
Μονο Καφε-Πορταρια θα παιξει? Κατα Ν. Ιονια κατι σε τσιπουρο δεν ?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μονο Καφε-Πορταρια θα παιξει? Κατα Ν. Ιονια κατι σε τσιπουρο δεν ?Ποτο και οδηγηση δεν πανε μαζι
Καλα για κανενα ποτηρακι δεν λεμε οχι -
Μονο Καφε-Πορταρια θα παιξει? Κατα Ν. Ιονια κατι σε τσιπουρο δεν ?
Ποτο και οδηγηση δεν πανε μαζι
Καλα για κανενα ποτηρακι δεν λεμε οχιΕχω μαζι μου παντα designated driver
-
Ειδικά για πανσέτες, είμαι μέσα.
Και όποιος θέλει να πιει, μπορεί να μην οδηγήσει και να πάμε παρέα από Πειραιά με το δικό μου αυτοκίνητο με τον όρο ότι δεν καπνίζουμε μέσα.
-
Με την ημερομηνία τι γίνεται?
Χρειάζεται ένας προγραμματισμός , διαφορετικά καφέδες , τσίπουρα και κοψίδια βλέπω να καταναλώνονται διαδυκτιακά μόνο -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Με την ημερομηνία τι γίνεται?
Χρειάζεται ένας προγραμματισμός , διαφορετικά καφέδες , τσίπουρα και κοψίδια βλέπω να καταναλώνονται διαδυκτιακά μόνοΠεριμεντε να μπει και ο dbekos Που εθεσε το θεμα . Παντως για τετραημερο 25ης Μαρτιου και τριημερο Κ.Δευτερας μου φαινεται λιγο δυσκολο. Ειδωμεν
-
Ρε σεις αφήστε τα περι τοποθεσιών,αυτοκινήτων κ.λ.π. και δώστε καμιά οριστική ημερομηνία λέμε!
Εγω πρότεινα την τελευταία Κυριακή του μήνα..βολεύει; -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μήπως να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα'Παγκοσμιες συναντησεις: Η επιστροφη' (ο ταυρος μου τα'μαθε αυτα )
Ρε σεις αφήστε τα περι τοποθεσιών,αυτοκινήτων κ.λ.π. και δώστε καμιά οριστική ημερομηνία λέμε!
Εγω πρότεινα την τελευταία Κυριακή του μήνα..βολεύει;Ενταξει μωρε, θα οργανωθουμε! κοιταξε, η τελευταια πεφτει με 25μαρτη κ δεν ξερω τι θα κανονισει εχουν οι φιλοι με τις οικογενειες. Θα μας πουν βεβαια! Εναλλακτικα, παιζουν 20/3 και γιατι οχι 1/4??
(Αυτη τη φορα κοιταξα το σωστο ημερολογιο!! ) -
Καλή φάση. εννοείται ότι θα έχει και φαΐ γιατί τόσα χιλιόμετρα για καφέ δε κάνω
-
Θα με πας βόλτα με την Merc δηλαδή
Ή μήπως να ξεμπουκώσουμε το Renακι καλύτερα (σκέψου το καίει πολύ λιγότερο )ή να κανουμε το καλυτερο?? Εσυ με το Renaki και εγω με την merc
Άμα μου βρεις και άλλους 6 να μεταφέρουμε μέχρι εκει πάνω γιατί ο καθένας με ένα αυτοκίνητο με βενζίνες και διόδια και έξοδα για φαγητό ποτό τον ήπιαμε
Θα πάρω και τα τηλέφωνά μου να μην μας γράψεις κανείς και θα παιρνάμε παίζοντας φώτα στους τροχαίους -
Λοιπόν πρέπει να ανοιχτεί νέο Θέμα για να καταφέρουμε να συνενοηθούμε γιατί ο Κωνσταντίνος έχει δίκιο.
Αν συνεχίσουμε έτσι ούτε κοψίδια ούτε μπριζολοκοντοσουβλοπόλεμους θα έχουμε
Ποσο μάλλον δηλαδή να πιούμε και καφέ -
Σαν καπέλωμα μου φαίνεται...το άνοιγμα νέου θέματος.
Αλλά ότι και να κάνετε, όσο και να προσπαθήσετε, η πρωτοπορία των Εσπρεσσάκηδων είναι αδιαμφισβήτητη.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια