-
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα πολυ να με βοηθισετε στην επιλογη του αυτοκινητου μου...
Εχω καταληξει σε τρια αυτοκινητα..
Τα οποια ειναι 1: Honda Civic 5d 1.4 Special Edition
2: Toyota Auris 5d 1.33 Unique
3: Opel Astra 5d 1.4 CosmoΕγω προσωπικα συγκλινω προς το Honda αλλα θα ηθελα να ακουσω και την δικια σας αποψη-γνωμη για τα αυτοκινητα που σας ανεφερα εκτος αν εχετε κατι καλυτερο να προτινετε...
Ευχαριστω!
-
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα πολυ να με βοηθισετε στην επιλογη του αυτοκινητου μου...
3: Opel Astra 5d 1.4 CosmoΕγω προσωπικα συγκλινω προς το Honda αλλα θα ηθελα να ακουσω και την δικια σας αποψη-γνωμη για τα αυτοκινητα που σας ανεφερα εκτος αν εχετε κατι καλυτερο να προτινετε...
Ευχαριστω!
-
Ευχαριστω!
-
Bravo 120?
Leon 1.4 Tsi?Αν πάλι επιμένεις αποκλειστικά σε αυτά τα 3 που ανέφερες, Civic μακράν!
ΥΓ: Θέλω να δω πόση ώρα θα κάνουν οι Mods μέχρι να το μεταφέρους στους Κατασκευαστές.
-
Αυτα που μου προτινεις δεν τα επιλεγω λογο CO2... Ευχαριστω παντως για την απαντηση...
-
Κάντο πιο λιανά το τελευταίο, αν δε σου κάνει κόπο...
-
Βγάζουν διοξείδιο του άνθρακα (CO2) το οποίο εντείνει το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
-
Λογικά εννοεί τα τέλη που θα πληρώνει με βάση τους ρύπους.
-
Ακριβως τις εκπομπες ρυπων αλλιως εννοω...
-
Μέχρι πόσα λεφτά?
-
Μεχρι 20000χιλιαρικα και CO2 μεχρι 140...
-
Για να καταλάβω, το πρόβλημά σου είναι αν θα εκπέμπει το αυτοκίνητό σου μέχρι 140 gr ή το τέλος που θα πρέπει να πληρώσεις αν εκπέμπει παραπάνω?
-
Το τελος φυσικα που θα πρεπει να πληρωνω...
-
Civic απο μενα! Αλλα το 1.400άρι μοτερ τι κανει απο επιδοσεις; Το εχεις κανει τεστ ντραηβ;
-
Οχι δεν το εχω κανει ακομα... αλλα ενταξει δεν θα το πηγαινω και για ειδικες οσο αναφορα το 1400...
-
Ο χρήστης Μπάμπης92 έγραψε:
Οχι δεν το εχω κανει ακομα... αλλα ενταξει δεν θα το πηγαινω και για ειδικες οσο αναφορα το 1400...Οχι δεν εννοω αυτο...Απλα σκοπος ειναι να μην πιεζεται το μοτερ για να κινησει το αυτοκινητο! Θα καιει παραπανω... Παντως λατρευω το Civic για την σχεδιαση του... Κανονικο ΔΙΑΣΤΗΜΟΛΟΙΟ!!!
-
Απο εξικονομιση καυσιμου με τα στοιχεια που δινει η εταιρια ειναι μια χαρα μικτο κυκλο 5.9 καλα ειναι πιστευω...
-
Γιατί δε κοιτάς και κάτι σε 1.2 tsi? Κατω απο 140gr/km είναι, και είναι και πολύ πιο αποδοτικοί.
-
εσυ τι μου προτινεις απο tsi?
-
Στη κατηγορία που κοιτάς υπάρχουν τα: octavia, leon, golf, A3. Διαλέγεις και παίρνεις. Το leon πιστευω είναι η πιο ισοροπημένη επιλογή.
Επιλογη οχηματος