-
Ακριβώς καλύτερα τουρμπάκι ή αλλιώς το σιβίκ σε 1,8 αν δεν ξεφεύγει σε τιμή ρύπους το 1,4 είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει .
-
To 1,8 το σιβίκ έχει παραπάνω.Το άστρα με τους 140 ίππους πως σου φαίνεται?
-
Το civic το 1.8 ξεφευγει.. Τωρα οσον αναφορα αυτα που σας εχω αναφερει και με τα tsi που μου λετε.. Ενταξει συγχωρεστε με αλλα τωρα τα ψαχνω και εγω δεν μπορω να καταλαβω τη ροπη πως ειναι δυνατον απο τη μια να ειναι γυρω στ 13/4000 στροφες και απο την αλλη να ειναι γυρω στο 19/1600 στροφες... Αν μπορουσε καποιως να μου εξηγισει θα το ηθελα παρα πολυ...
-
Η εξήγηση είναι απλή... τούρμπο.
Νομιζω ότι βρήκα το ιδανικό όχημα με βάση τις απαιτήσεις σου: http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=53 Υπάρχει και έκδοση φθηνότερη κατά 1350 Ευρώ αν αυτή σου φαίνεται ακριβή (αν και η ακριβή ακόμα είναι οριακά πάνω από τα 20.000 αν μιλάμε για μετρητά).
-
Α τοσο απλο μαλιστα... Φιλε ευχαριστω αλλα δεν μπορω να μπω στο λινκ που μου εστειλες απο πανω μου λες λιγο το μοντελο?
-
Ο χρήστης Μπάμπης92 έγραψε:
Α τοσο απλο μαλιστα... Φιλε ευχαριστω αλλα δεν μπορω να μπω στο λινκ που μου εστειλες απο πανω μου λες λιγο το μοντελο?1.4 16v MULTIAIR 140hp DYNAMIC Euro5
19900,00€
CO2 ... 132γραμάρια.
και στάνταρτ το αυτοκόλητο με τις οδηγίες για τους αερόσακους! -
Ακριβώς αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος (που σίγουρα θα χάρηκε με την πρότασή μου ως κάτοχος Bravo). Το Bravo MY2010 με το νέο τουρμπομοτέρ με Multiair που βγάζει 140 άλογα, 132 γραμμάρια CO2 και τιμή κάτω από 20.000 στη φθηνότερη έκδοση (που και πάλι έχει τα πάντα). Είναι και κουκλί (σε Maranello Red, έτσι Κων/νε; )
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ακριβώς αυτό που είπε ο Κωνσταντίνος (που σίγουρα θα χάρηκε με την πρότασή μου ως κάτοχος Bravo). Το Bravo MY2010 με το νέο τουρμπομοτέρ με Multiair που βγάζει 140 άλογα, 132 γραμμάρια CO2 και τιμή κάτω από 20.000 στη φθηνότερη έκδοση (που και πάλι έχει τα πάντα). Είναι και κουκλί (σε Maranello Red, έτσι Κων/νε; )Άσε , μού έκοψε τα ποσοστά η Fiat γμτ....
Τίμιο αυτοκίνητο (σαν πακέτο δηλαδή) , δεν ξέρω βέβαια τι ψάρια πιάνει ο 140αρης.
Περί χρώματος....όρεξη να έχει να διαλέξει (αν και υποψιάζομαι ότι το Maranello Red θα χρεωθεί εξτρά).
Αρκεί να μη το πάρει λευκό!
Χάλια θα είναι με τις 16άρες. -
Ναι πολυ καλο... Κατι τελευταιο απο αυτο το λινκ http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... 3=6838&m4= ποιο θα μου προτινατε? Αν και πιστευω το Opel αλλα τεσπα...
-
Ο χρήστης Μπάμπης92 έγραψε:
Ναι πολυ καλο... Κατι τελευταιο απο αυτο το λινκ http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... 3=6838&m4= ποιο θα μου προτινατε? Αν και πιστευω το Opel αλλα τεσπα...Πάντως σίγουρα να μην πιστεύεις τα στοιχεία περί κατανάλωσης που αναφέρουν οι κατασκευάστριες εταιρίες.
Εκτός και αν έχεις το κουράγιο να κινείσαι με 80-90 χιλιόμετρα ανά ωρα. -
Leon tsi, bravo tjet..'Χαριζουν' κατι c4 thp επισης επειδη ερχεται η καινουργια..Καλο και το astra αλλα σε turbo αλλα καιει σε σχεση με τα αντιστοιχα..
-
Το scoda.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Leon tsi, bravo tjet..'Χαριζουν' κατι c4 thp επισης επειδη ερχεται η καινουργια..Καλο και το astra αλλα σε turbo αλλα καιει σε σχεση με τα αντιστοιχα..+1 κι από εμένα.
-
Γνώμη μου είναι ότι η πρώτη σου σκέψη δεν θα πρέπει να είναι οι ρύποι σε σχεση με τα τέλη κυκλοφορίας...Μήν ανησυχείς θα τα προσαρμόσουν και αυτά όταν πρέπει να τα αρπάξουν, τους έχω εμπιστοσύνη...Αν μου έλεγες ότι ο λόγος είναι η οικολογική συνείδηση...θα πήγαινα πάσο...
Επειδή συνήθως τα αυτοκίνητα για εμάς τα αγοράκια, μας βγάζουν και γούστα...κοίτα πιο σου κάνει 'κλικ' και πάρτο...δεν το παντρεύεσαι, αμα δεν σου κάνει τα κέφια πια αλλαξε το... -
Για φτηνο προτεινω 207 peugeot me 95ps με 15.000ε απο ακριβα και πιο μεγαλα astra 1.4t an kai to μακρος του 4.42 δεν ξερω ποσο θα βολεψει στην πολη.
-
οκ ευχαριστω... αλλα θα περιμενω το καινουργιο civic....
-
Φιλε μου σε πια περιοχη μενεις??? και το ρωταω για να δω αν μπορεις να παρεις πετρελαιοκινητο...
Ειναι η καλυτερη επιλογη μιας και εχει πολυ χαμηλοτερους ρυπους σε σχεση με τα αντιστοιχα βενζινης, πιο πολυ ροπη, και μεγαλυτερη αυτονομια λογο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαμηλης καταναλωσης!!!
Και τονιζω το πραγματικα μιας και το 5.9 που βλεπεις στο civic δεν θα το δεις ποτε και πουθενα!!!
Φιλος εχει απο τα πρωτα civic με αυτο το τελευταιο σουλουπι και στην πολη δεν βλεπει ποτε κατω απο τα 8 οσο ηρεμα να το παει... και στα 7 στην εθνικη!Εγω παντως παρολο που το αμαξι το δουλευω ΚΑΙ στην Αθηνα πριν απο εναν μηνα πηρα ενα clio 1.5 dci 105. πλεον δεν μου κανει αισθηση να μπω σε αλλο αμαξι... ΤΕΛΟΣ!!!
Και δεν ειναι λιγο να ξερεις οτι μπορεις να πας και να γυρισεις θεσσαλονικη με ενα ρεζερβουαρ χωριις να σου αναψει το λαμπακι...!!!
και ακομα δεν ειναι λιγο να ξερεις οτι πλεον οταν βλεπεις ανηφορα δεν ειναι αναγκη να κανεις δεξια... αντιθετος πιανεις αριστερα και τους πρροσπερνας ολους!!!Σκεψου το! αλλα αν εισαι σε επαρχιακη πολη νομιζω οτι ειναι μονοδρομος!
-
Αν έχει dci το civic θα το σκεφτεί .
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Φιλε μου σε πια περιοχη μενεις??? και το ρωταω για να δω αν μπορεις να παρεις πετρελαιοκινητο...Ειναι η καλυτερη επιλογη μιας και εχει πολυ χαμηλοτερους ρυπους σε σχεση με τα αντιστοιχα βενζινης, πιο πολυ ροπη, και μεγαλυτερη αυτονομια λογο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαμηλης καταναλωσης!!!
Και τονιζω το πραγματικα μιας και το 5.9 που βλεπεις στο civic δεν θα το δεις ποτε και πουθενα!!!
Φιλος εχει απο τα πρωτα civic με αυτο το τελευταιο σουλουπι και στην πολη δεν βλεπει ποτε κατω απο τα 8 οσο ηρεμα να το παει... και στα 7 στην εθνικη!Εγω παντως παρολο που το αμαξι το δουλευω ΚΑΙ στην Αθηνα πριν απο εναν μηνα πηρα ενα clio 1.5 dci 105. πλεον δεν μου κανει αισθηση να μπω σε αλλο αμαξι... ΤΕΛΟΣ!!!
Και δεν ειναι λιγο να ξερεις οτι μπορεις να πας και να γυρισεις θεσσαλονικη με ενα ρεζερβουαρ χωριις να σου αναψει το λαμπακι...!!!
και ακομα δεν ειναι λιγο να ξερεις οτι πλεον οταν βλεπεις ανηφορα δεν ειναι αναγκη να κανεις δεξια... αντιθετος πιανεις αριστερα και τους πρροσπερνας ολους!!!Σκεψου το! αλλα αν εισαι σε επαρχιακη πολη νομιζω οτι ειναι μονοδρομος!
Όχι δα, μη λέμε και ό,τι θέλουμε... Όσο για την παρανομία να κυκλοφορεί ντίζελ μέσα στη πόλη το αφήνω ασχολίαστο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φιλε μου σε πια περιοχη μενεις??? και το ρωταω για να δω αν μπορεις να παρεις πετρελαιοκινητο...
Ειναι η καλυτερη επιλογη μιας και εχει πολυ χαμηλοτερους ρυπους σε σχεση με τα αντιστοιχα βενζινης, πιο πολυ ροπη, και μεγαλυτερη αυτονομια λογο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαμηλης καταναλωσης!!!
Όχι δα, μη λέμε και ό,τι θέλουμε... Όσο για την παρανομία να κυκλοφορεί ντίζελ μέσα στη πόλη το αφήνω ασχολίαστο...
Αν εχεις κατι να πεις πες το αλλιως μην το παιζεις εξυπνος!!!
ΕΙΝΑΙ πιο καθαρο ενα πετρελαιοκινητο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αμαξι σε σχεση με ενα ιδιο βενζινης!
Και οσο αφορα την παρανομια τωρα που το λες μαλλον το βραδυ δεν θα με παρει ο υπνος γιατι θα σκεφτομαι οτι υπαρχουν καποια ατομα που ειναι τελεια σε ολα τους και δεν παρανομουν ποτε....
Επιλογη οχηματος