-
-
Το πρόβλημα είναι ότι δε βρέθηκε ΕΝΑΣ όχι να τον δείρει, αλλά να του αντιμιλήσει.
-
Αφού έχει License to Fuck, τι να λέμε τώρα για τον Τρικαλινό γαμιά; Ήταν κι όλες γυναίκες, δεν ήταν όμορφος, λογικό.
Σοβαρά: παρατηρήστε ότι την ώρα που μπαίνει μέσα, τον ακολουθούν άλλοι 4-5 άντρες, δεν πουλάει νταϊλίκι μονάχος του. Αυτό το λένε και συμμορία, δεν ξέρω αν σας θυμίζει κάποιους άλλους.
-
Και μασέλα βλέπω ο Νταούτσος.
Οπότε το μπουκέτο στη μάπα δίνει 500 points.Πέρα από την πλάκα -και αυτό μπορεί να κάνει εντύπωση στον greo- εγώ τον καταλαβαίνω στο ότι είχε κυρηχτεί απεργία, είχαν αποφασίσει οι εργαζόμενοι να γίνει απεργία κλπ κλπ και οι κυρίες κάθονταν και ψωλαρμένιζαν.
ΟΜΩΣ δεν μιλάνε έτσι παρά μόνο σε πρόβατα και τραγιά και πολύ περισσότερο σε γυναίκες αυτής της ηλικίας.
Εσύ ας πούμε greo θα ανεχόσουνα να βγει ένα τραγί και να μιλήσει έτσι στη μάνα σου και θα του έλεγες 'Γειά σου Κίτσο αγωνιστή, καλά της τα πες'...
-
Εγω δεν εχω το οιδιπόδειο, που έχετε ολοι οι Ελλημπαν, με τη μάνα μου. Ενήλικη είναι, άρα υπεύθυνη για τις πράξεις της.
-
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω δεν εχω το οιδοιπόδειο που έχετε ολοι οι Ελλημπαν με τη μάνα μου. Ενήλικη είναι, άρα υπεύθυνη για τις πράξεις της.Δηλαδή τους ενηλίκους μπορούμε να τους δέρνουμε ελεύθερα αν δεν υπακούν στην διαταγές μας;
-
Καλά οι ΑΜΑΝ έχουν κόψει καλημέρα με το χιούμορ εδώ και καιρό.
Δηλαδή τους ενηλίκους μπορούμε να τους δέρνουμε ελεύθερα αν δεν υπακούν στην διαταγές μας;
Εννοείται.
Όπως επίσης μπορούμε να τους τραβάμε και μια μύνηση να έχουν να πορεύονται με αποτέλεσμα αυτοί να την κάνουν με ελαφρά από το δωμάτιο... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω δεν εχω το οιδοιπόδειο που έχετε ολοι οι Ελλημπαν με τη μάνα μου. Ενήλικη είναι, άρα υπεύθυνη για τις πράξεις της.Για ξανακοιτα τι εγραψες σε παρακαλω γιατι όπως το εγραψες δεν μπορω και να σε διορθωσω, θα το παρεις στραβά.
Γραμματικό ειναι το λαθος. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγω δεν εχω το οιδοιπόδειο που έχετε ολοι οι Ελλημπαν με τη μάνα μου. Ενήλικη είναι, άρα υπεύθυνη για τις πράξεις της.
Δηλαδή τους ενηλίκους μπορούμε να τους δέρνουμε ελεύθερα αν δεν υπακούν στην διαταγές μας;
Όχι αλλά δεν είδα και κανέναν να τρώει ξύλο. Ούτε χρειάζεται να δίνει ο καθε κανακάρης παράδειγμα τη μάνα του διαρκώς
Εγω δεν εχω το οιδοιπόδειο που έχετε ολοι οι Ελλημπαν με τη μάνα μου. Ενήλικη είναι, άρα υπεύθυνη για τις πράξεις της.
Για ξανακοιτα τι εγραψες σε παρακαλω γιατι όπως το εγραψες δεν μπορω και να σε διορθωσω, θα το παρεις στραβά.
Γραμματικό ειναι το λαθος.Ναι λείπει κόμμα. 2 για την ακρίβεια
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όχι αλλά δεν είδα και κανέναν να τρώει ξύλο. Ούτε χρειάζεται να δίνει ο καθε κανακάρης παράδειγμα τη μάνα του διαρκώς
Για ξανακοιτα τι εγραψες σε παρακαλω γιατι όπως το εγραψες δεν μπορω και να σε διορθωσω, θα το παρεις στραβά.
Γραμματικό ειναι το λαθος.Ναι λείπει κόμμα. 2 για την ακρίβεια
οχι, αν μου υποσχεθεις οτι δε θα παρεξηγηθεις , θα σου πω
-
Ελευθερα
-
οιδιπόδειο
-
Αυτό το διόρθωσα ήδη. Αν το ξανακάνω θα κάνω αίτηση στις ομελέτες
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και μασέλα βλέπω ο Νταούτσος.
Οπότε το μπουκέτο στη μάπα δίνει 500 points.Πέρα από την πλάκα -και αυτό μπορεί να κάνει εντύπωση στον greo- εγώ τον καταλαβαίνω στο ότι είχε κυρηχτεί απεργία, είχαν αποφασίσει οι εργαζόμενοι να γίνει απεργία κλπ κλπ και οι κυρίες κάθονταν και ψωλαρμένιζαν.
ΟΜΩΣ δεν μιλάνε έτσι παρά μόνο σε πρόβατα και τραγιά και πολύ περισσότερο σε γυναίκες αυτής της ηλικίας.
Εσύ ας πούμε greo θα ανεχόσουνα να βγει ένα τραγί και να μιλήσει έτσι στη μάνα σου και θα του έλεγες 'Γειά σου Κίτσο αγωνιστή, καλά της τα πες'...
Μωρέ ένας να του χτυπήσει την καράφλα στον τοίχο μπας και έρθει στα ίσια του δεν βρέθηκε? Απλά και μόνο για τον τσαμπουκά και τον τραμπουκισμό του.
Βέβαια μετά θα τον έλεγαν φασίστα κλπ κλπ κλπΤι θα πει αποφάσισε η γενική συνέλευση? ποια είναι αυτή και τι θέλει? η μήπως είναι το 'αγωνιστικό' παρεάκι του δήμου που ψηφίζει ο έναν τον άλλο και όλοι μαζί παίρνουν ότι απόφαση γουστάρουν στο όνομα των εργαζομένων? Ρωτάνε αν τα 25-30-50€ που θα χάσουν οι συγκεκριμένες τους περισσεύουν? ή μήπως θα πληρώσουν την δόση στην τράπεζα ή το βδομαδιάτικο του παιδιού που σπουδάζει?
Δεν μπορείς να υποχρεώνεις κόσμο σε απεργία, του στερείς βασικό δικαίωμα, αυτό της εργασίας.Γ@μώ τα μυαλά μας γ@μώ, από την μια απεργούμε με το έτσι θέλω και από την άλλη ψηφίζουμε σαν τα βόδια αυτούς που οδηγούν σε απεργίες
-
Εντωμεταξύ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν παρατήρησε ότι το βίντεο έπρεπε να ποσταριστεί εδώ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΕλευθεραΕγω δεν εχω το οιδιπόδειο,** που έχετε ολοι οι Ελλημπαν, με τη μάνα μου**. Ενήλικη είναι, άρα υπεύθυνη για τις πράξεις της.
ΟΚ,
Δεν εχουν ολοι οι Ελλημπαν οιδιπόδειο με τη μαμά σου. Με τη δικιά τους εχουν.Πιο σωστο νομιζω θα ηταν: 'Εγω δεν εχω το οιδιπόδειο που έχετε όλοι οι Ελλημπαν με τις μάνες (μαναδες) σας'.
No offence και παλι. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Βγείτε έξω είτε με το καλό είτε δια της βίας τι σημαίνει;
Εμένα μου φαίνεται για απειλή και εξύβριση.
Τι μάνες και πατέρες, ο τύπος παραβιάζει κάθε νόμο. -
Ο τύπος αφήνει να τον βάφει η γυναίκα του αντί να πάει σε ένα κομμωτήριο της προκοπής με αποτέλεσμα το κεφάλι του να είναι σαν σμυριδόπανο που έχει πιτσιλιστεί στις άκρες με ασβέστη.
Πέρα από αυτό όταν ακούγεται στον αέρα η λέξη μήνυση ως εκ του θαύματος πάει να επιθεωρήσει άγημα επαναστατημένων υπαλλήλων του δήμου και δεν επιστρέφει στο δωμάτιο με τις γυναικούλες...Μαλακία του που δεν τις καλόπιασε γιατί θα του δίναν κανά tip πώς να πετύχει τις άκρες καλύτερα.
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες (πορείες-διαμαρτυρίες-απεργίες)