-
κατι σαν αυτο
http://www.sanyo.de/products/lcd_monito ... ct=CE42SR4
-
Πιο πολύ θα συμφέρει να πάρεις μια 500 ευρώ και άμα χαλάσει την πετάς και παίρνεις άλλη παρά ruggedized.
-
ΔΕΝ παιζει Νασσο γιατι απλά ΔΕΝ φαινεται...
Ε χμ... παιζω... 'εντός εδρας'....
και το λεω ευθαρσως προς αποφυγην του οτι 'παω να πουλησω' -
Εχεις δίκιο αλλά ίσως κάνει δουλειά ένα συναρμολογούμενο σκίαστρο από πάνω (3 κομμάτια, τα βιδώνεις, έτοιμο, για να μην πιάνει πολύ χώρο)
-
@fokion, ευχαριστώ για το 'ψάξιμο'. Είχα κι εγώ δει κάτι state-of-the-art λύσεις, αλλά με απαγορευτικό κόστος. Ήλπιζα ότι κάτι θα μου είχε ξεφύγει και θα το έβλεπες......
Δεν χρειάζεται day readable οθόνη. Όπως λέει και ο Nass, με ένα προσεγμένο σκέπαστρο μια κανονική Plasma ή LCD με μπόλικο contrast 'παίζει' (στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro που κάνουμε επίσης χρονομέτρηση, μας παρέχουν απλές plasma 36άρες που όλοι βλέπουν και χαίρονται, απλά δεν ξέρω contrast/φωτεινότητα). Το πόσο 'μπόλικο' είναι το θέμα για να βοηθήσουμε τον van.
-
Δεν ειπα οτι το παρατησα αχαχαχαχαχ
-
Χθές, ελαβα ενα προσωπικό μύνημα απο κάποιον, πολύ γνωστό στον χώρο των οργανώσεων... και οχι 'ΑΟΡΑΤΟ'...! Με ξένισε το γεγονός οτι πολλά δεν ξέραμε και ούτε θα τα μαθαίναμε...
Για να συνεχίσει η κουβέντα μας, ζητάω την Αδειά του να δημοσιοποιήσω το PM του.Αν μου επιτραπεί, πιστεύω θα δώσει αλλη διάσταση στο θέμα οργανώσεων-χρονομετρήσεων κλπ.Είναι θέματα και πράγματα που δεν γνωρίζαμε αλλα και δεν θα μαθαίναμε ποτέ...
Παναγιώτη Μπορώ?
Επιτέλους σε αυτή την ιστορία, πρέπει και εμείς οι οδηγοί να εχουμε κάποιο λόγο οταν παίρνονται αποφάσεις...Δεν νομίζετε? -
«από van » 14/12/10 13:30
Επιτέλους σε αυτή την ιστορία, πρέπει και εμείς οι οδηγοί να εχουμε κάποιο λόγο οταν παίρνονται αποφάσεις...Δεν νομίζετε?».
Και βεβαίως πρέπει να έχουν λόγω τα πληρώματα ενός αγωνιστικού, αλλιώς γίνονται πιόνια του σαθρού η σωστού συστήματος, και αυτό είναι επικίνδυνο για την τέλεση ενός αγώνα.
Antonis-team. -
Εάν θυμάται οποίος θυμάται, τα πρώτα φανάρια εκκίνησης στα μέγαρα τα είχα φτιάξει εγώ, και καταργήθηκε η σημαία!!!.......
Κατά συνέπια ο εξοπλισμός μου, φτάνει και περισσεύει για μια τρίποδη κατασκευή 2.5 η 3 μετρά ύψους και με ‘κουτί’ με πρόβολο – σκιάστρο από όλες της πλευρές, βαμμένο εσωτερικά μαύρο ματ, για να μην υπάρχουν αντανακλάσεις. Όλα λυμένα με τελικό μέγεθος συσκευασίας, της τάξεις τεσσάρων πινακίδων πχ ενδιάμεσου, και 8 πόδια, σαν αυτά περίπου που αναρτάμε της πινακίδες. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ.
ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ
Συστήματα χρονομέτρησης και εντοπισμού αγώνων