-
500αρακι, ford ka της αρεσουν αλλα θα ηθελε τετραπορτο. Το 500 παει στα 13000. Οσο και το fiest δηλαδη. Ανεβαινουμε πολυ!!
-
Για δειξε της τα
daihatsu sirion:

και opel agila:

Να σου πει αν ειναι γλυκουλικα
Αμφοτερα χιλιαρακια με τιη καταλογου κατω απο τις 12,000 και ειναι λιγο μεγαλυτερα απο mini ( C1 px) και λιγο μικροτερα απο τα σουπερμινι (οπως το φιεστα). Ιδανικη επιλογη για πρωτο αυτοκινητο, μαζεμενο οικονομικο αλλα και με σχετικα καλους χωρους (και αν μη τι αλλο κανονικα πισω παραθυρα!!! )
-
E αν εκαναν ετσι το agila γλυκουλικο-ξεγλυκουλικο αυτο θα παρει και θα πει και ενα τραγουδι!! lol
-
ΟΧΙ ΤΟ C3!!!!!
-
Γιατί όχι;
-
Γιατι δεν ειναι ford..τι ρωτας κι εσυ..
-
A...

-
Καποιον μου θυμιζει ρε γμτ...
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Το c3 με το green bonus που ειναι γερη εκπτωση ποσο βγαινει?
Η αληθεια ειναι οτι δε πηγα στη citroen ακομα. Περιμενα να τα δω στην εκθεση αυτοκινητου αλλα ηταν τοσο αθλια που οι μισες εταιρειες δεν ηταν εκει.
Εντυπώσεις από ένα σύντομο test drive μπορείς να διαβάσεις εδώ.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Καποιον μου θυμιζει ρε γμτ... -
Καταληξαμε στο c1 η το suzuki alto, με τη ζυγαρια να γερνει προς το alto (6 αεροσακοι, esp,antispin, ζαντες αλουμινιου κλπ). Μου ειπαν επισης οτι αν το κλεισω τωρα (ενοειται οτι πινακιδες απο του χρονου βεβαια) , οταν μειωθουν τα τελη το 1/1/2011 θα παρω πισω μετρητα την διαφορα. Αλλα δε ξερω τι θα γινει σχετικα με το θεμα της αποσυρσης και αυτο με κραταει λιγο. Τελικα το μονο μετρο θα ειναι η μειωση των τελων η θα συνδιαστει και με αποσυρση?
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
... η θα συνδιαστει και με αποσυρση?Τελευταία φορά που άκουσα αυτή την λέξη ... είχαμε άλλη κυβέρνηση και κράτησε έναν μήνα! Ξαναξεκίνησαν και τέτοια σενάρια?
Καλή επιλογή το Alto λόγω του ESP ιδίως.
Να κάνω και μια άλλη πρόταση -εστω τελευταία στιγμή- χαριτωμένου μικρού?
To Μicra είτε το προηγούμενο (κυρίως) είτε το καινούριο.
Νομίζω τα στοκαρισμένα προηγούμενα δεν ξεφευγουν πολύ απο τα 10.000€ και ο 1,2 ... είναι απο τους καλούς! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... η θα συνδιαστει και με αποσυρση?
Τελευταία φορά που άκουσα αυτή την λέξη ... είχαμε άλλη κυβέρνηση και κράτησε έναν μήνα! Ξαναξεκίνησαν και τέτοια σενάρια?
Καλή επιλογή το Alto λόγω του ESP ιδίως.
Να κάνω και μια άλλη πρόταση -εστω τελευταία στιγμή- χαριτωμένου μικρού?
To Μicra είτε το προηγούμενο (κυρίως) είτε το καινούριο.
Νομίζω τα στοκαρισμένα προηγούμενα δεν ξεφευγουν πολύ απο τα 10.000€ και ο 1,2 ... είναι απο τους καλούς!Δεν εχεις και αδικο για την αποσυρση, αλλα μας εχουν μπερδεψει. Μια λενε το ενα , μια το αλλο. Το παλιο micra φιλε μου ειναι καλο αυτοκινητο αλλα εκτος οτι ειναι μοντελο πολλων ετων, το σημαντικοτερο ειναι το οτι ο κινητηρας ειναι euro 4, και μετα τα οσα διαβασα σημερα εδω http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4608049 το σκεφτομαι.
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
... και μετα τα οσα διαβασα σημερα εδω http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4608049 το σκεφτομαι.Αυτό πράγματι είναι ένα 'θέμα' για πολλές εταιρίες.
Φαντάζομαι θα έχουν ταξινομηθεί αρκετά ως την 31/12/10 για να μην τα πουλάνε με αυξηση τιμής ή να μην τα ... παντρευτούν! -
Μονο που αυτη η επιβαρυνση αναφερεται στα μεταχειρισμενα εισαγωγης, η σε οσα θα εχουν μεινει χωρις εκτελωνισμο μεχρι το τελος του ετους, που δε νομιζω να συμβει, τα περισσοτερα θα παρουν πινακιδες απο τωρα.
Παντως θα κυκλοφορησει και το καινουριο μικρα απο το νεο ετος αν σ'ενδιαφερει http://auto.in.gr/news/greece/article/?aid=1231070259
-
το νεο Micra ξεφευγει πολυ στη τιμη πλεον. Το ειδα στην εκθεση, μου αρεσε , αλλα ανεβαινουμε αρκετα. Τωρα για τα euro 4 ειναι οτι πουληθει τωρα. Απο 1/1 απαγορευεται η πωληση τους στην Ευρωπη και οτι μεινει λογικα θα το πουλησουν εκτος ΕΕ.
Μικρο αυτοκινητο για την αδελφη μου