-
Το αυτοκίνητο είναι για έναν φίλο μου η bmw είναι του 94 έχει 150κ χιλιόμετρα και είναι σε άριστη κατάσταση από ότι ξέρω την έχει ένας θείος του , το golf είναι του 01 1,6 με 112 κ χιλιόμετρα και αυτό από γνωστό , το αυτοκίνητο το θέλει για να πηγαίνει σχολή , καφέ κανά ταξιδάκι η 316 νομίζω ότι πρέπει να καίει παραπάνω η τιμή και για τα δύο είναι στα 3500 Ε .
-
Το αυτοκίνητο είναι για έναν φίλο μου η bmw είναι του 94 έχει 150κ χιλιόμετρα και είναι σε άριστη κατάσταση από ότι ξέρω την έχει ένας θείος του , το golf είναι του 01 1,6 με 112 κ χιλιόμετρα και αυτό από γνωστό , το αυτοκίνητο το θέλει για να πηγαίνει σχολή , καφέ κανά ταξιδάκι η 316 νομίζω ότι πρέπει να καίει παραπάνω η τιμή και για τα δύο είναι στα 3500 Ε .
-
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/517048/
Νομίζω ο BMWες ψάχνει για κορόιδα. Εκτός αν έχει καμμιά 10ριά σηματάκια Μ πάνω, οπότε μιλάμε για 'κομπετίσιον' μοντέλο.
-
Εγώ κανένα απο τα 3 (και αυτό της αγγελίας) δεν θα πλησιάζα...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγώ κανένα απο τα 3 (και αυτό της αγγελίας) δεν θα πλησιάζα...+1
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/754474/
Κάπως καλύτερα τώρα ε;
-
Μπα...
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/885459/
Τώρα κάπως καλύτερα.Εδιτ:
Ακυρο τρελο, εχει ξενα νουμερα. -
Κάλο το coupe και το rallye αλλά μάλλον δεν ψάχνει κάτι τέτοιο , γενικά κάτι σπορτίφ σε αυτά τα λ7 που να μην τον ξετινάξει μετά ;
-
Στα 3.500 χιλιάρικα και σπορτιφ που να μην τον ξετινάξει μετά;
Ας βάλει αλλα 20Κ να είναι μέσα...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Στα 3.500 χιλιάρικα και σπορτιφ που να μην τον ξετινάξει μετά;Ας βάλει αλλα 20Κ να είναι μέσα...
αχ αυτό λέω και γω να πάρει κανά 1000ράκι yaris αλλά αυτός θέλει λύκο
-
Tη μπεμπα στα 2500ευρω και ειναι ΟΚ.Αν δεν την δινει τοσο ο μπεμβες υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες η τουλαχιστον πες του φιλου σου να περιμενει μεχρι να του την δωσει στα 2000 οταν θα χει γραψει παραπανω χλμ η θα αρχισει να σκουριαζει παρατημενο για καιρο.
-
σπορτιφ ειναι και η xantia...κ γενικα ολα τα ψιτροεν
και τα ford επισης(focus,fiesta).. -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Κάλο το coupe και το rallye αλλά μάλλον δεν ψάχνει κάτι τέτοιο , γενικά κάτι σπορτίφ σε αυτά τα λ7 που να μην τον ξετινάξει μετά ;Κι όμως το κουπε και μάλιστα το 1800 (διαφορετικός προσανατολισμός αγοραστή από ότι το δίλτρο τούρμπο) πρέπει να είναι πολύ καλή περίπτωση, όμορφο, σπόρ, με χώρους και πολύ καλά φτιαγμένο (λένε). Γιατί να τον ξετινάξει;
Βέβαια για τη δουλειά που ζητάει είναι ίσως too much.... Κάτι σε πιο μαζεμένο μέγεθος και σε 1300-1400 καλύτερα. -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
σπορτιφ ειναι και η xantia...κ γενικα ολα τα ψιτροεν
και τα ford επισης(focus,fiesta)..ηταν flaaaame ,γιατι δεν εχω προειδοποιηση
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ακόμα δεν κατέληξε κάπου του πρότεινα και την 156 και μπλέχτηκε περισσότερο .
-
Να αγορασει puma μιας και ειναι για ποζινγκ.
bmw 316i coupe e36 vs vw golf mkiv 1.6