-
Ίσως έρθω και εγώ! Δεν τρώω και πολύ!
-
Χμμ αν και δεν ξερω κανεναν το ψιλοσκεφτομαι...Ειμαι και ντροπαλος
Απεναντι απο τον Καρανικολα (car center)δεν ειναι το μαγαζι?
-
Χμ... δεν ξέρω που είναι, γιατί και εμένα θα με πάνε (ακου Ρενουδάκια;! ) αλλά θα σου πουν τα παιδιά.
Απο εκεί και πέρα οι ντροπές δεν χωράνε! 'Ελα να φάμε να πιούμε και να γνωριστούμε! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Das ist!Θα σε λιανίσουν οι Ιταλοί μην τα λες έτσι...
Αυτές τι γιορτές ή αλκοολικός θα καταλήξω ή με 20κιλά παραπάνω... Την κόβω την δουλειά...
-
Geo ελα, να ειμαστε 2 φορντακια!!!
ddl κρατα χωρο... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Das ist!
Θα σε λιανίσουν οι Ιταλοί μην τα λες έτσι...
Αυτές τι γιορτές ή αλκοολικός θα καταλήξω ή με 20κιλά παραπάνω... Την κόβω την δουλειά...
20 κιλα
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Χμ... δεν ξέρω που είναι, γιατί και εμένα θα με πάνε (ακου Ρενουδάκια;! ) αλλά θα σου πουν τα παιδιά.
Απο εκεί και πέρα οι ντροπές δεν χωράνε! 'Ελα να φάμε να πιούμε και να γνωριστούμε!Αν ντρέπεσαι μην σε δουν μέσα σε Renault και παρεξηγηθείς σε πάω μέσα στο πορτ μπαγκαζ και είμαστε εντάξει.Είναι και ευρύχωρο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Απο εκεί και πέρα οι ντροπές δεν χωράνε! 'Ελα να φάμε να πιούμε και να γνωριστούμε!Αν ντρέπεσαι μην σε δουν μέσα σε Renault και παρεξηγηθείς σε πάω μέσα στο πορτ μπαγκαζ και είμαστε εντάξει.Είναι και ευρύχωρο
Και μετα λες πς σε διαβαλω με συστημα , εσυ τους εξαφανιζεις
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα πάτε σε μαγαζί που είναι ιστορικό για το 4ΤΦ.Διαβάστε στα παρακάτω link....
Καλυψώ XIX :: Weight Watchmen Παρασκευή 3/4/09-20:00
Καλυψώ ΧΧI :: 11/10/07 - 20:30 :: ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ; :-Ρ
Καλά να περάσετε.
Δεν ήταν τυχαία η επιλογή πρόεδρε, κάποιος που έχει ξαναπάει το πρότεινε, μπας και ξεκουνηθούν οι παλιοί και σκουριασμένοι.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!ΚΡΟΥΣΗΗΗΗΗΗ!!! Και εσύ, μην κάνεις την πάπια, μας αρκεί ένα πτηνό στο φόρουμ, ο κοτο-Πάσχος.
Χμμ αν και δεν ξερω κανεναν το ψιλοσκεφτομαι...Ειμαι και ντροπαλος
Απεναντι απο τον Καρανικολα (car center)δεν ειναι το μαγαζι?
Κόψε τις ντροπές. Όποιος ντρέπεται θα μείνει νηστικός.
Ναι, εκεί είναι, στον Καρανικόλα. -
O Kid πού βόσκει;
-
Σε κανα πλάτανο θα είναι αραχτός.
-
ψιτ έχετε κλείσει για αύριο ε μη μείνουμε ξεκρέμαστοι
τον Στέλιο (ratanplan) του πε κανείς; έλα να μαζευόμαστεεεεεεεε
-
Ώρα συνάντησης?
-
Παίδες, κλείσατε αριθμητικά ή χωράω και 'γω (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Παίδες, κλείσατε αριθμητικά ή χωράω και 'γω (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ;Υπαρχει περιθωριο κατα 99,9999% γιατι ειχαν κλεισει αρκετα παραπανω νομιζω οποτε ελα!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Παίδες, κλείσατε αριθμητικά ή χωράω και 'γω (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ;
Υπαρχει περιθωριο κατα 99,9999% γιατι ειχαν κλεισει αρκετα παραπανω νομιζω οποτε ελα!
Είμαι τόσο κοντά, που μπορώ να το κόψω και με τα πόδια (που λέει ο λόγος), οπότε το χρωστάω να έρθω μια φορά και 'γω !
Πόσα Renault θα κατέβουν είπαμε ;;
-
Αν ερθεις με αυτοκινητο και οχι με τα ποδια, σιγουρα τους εχουμε....
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Αν ερθεις με αυτοκινητο και οχι με τα ποδια, σιγουρα τους εχουμε....Αν κατεβει με τα ποδια λεγεται Πεζω 2
-
Θα φέρει κανείς τη γυναίκα του ή αν τη φέρω θα τραβήξει ενέσεις με καμια 20ριά μαντραχαλαίους?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα φέρει κανείς τη γυναίκα του ή αν τη φέρω θα τραβήξει ενέσεις με καμια 20ριά μαντραχαλαίους?Εγώ δεν την φέρνω, γιατί κάποιος πρέπει να καθήσει με τα παιδιά ...
Δεν σ' αφήνει ούτε 2-3 ώρες λυτό ...;(να φέρω το Saxo του αδερφού, για να με βοηθήσεις σε κάτι ; )
Εμείς και τα κοψίδια (συνάντηση μετά την Κυριακή του Πάσχα)