-
Για σας. Είμαι καινούριος εδώ και θέλω να ζητήσω τη βοήθεια σας και τη αποψή σας. Στην οικογένεια θάλουμε νέο αυτοκίνητο για μένα και αποφάσισα να πάρω sedan μεσαίας κατηγορίας. Αυτό που με νιάζει κυρίως είναι ο εξοπλισμός και η εμφανιση μα πάνω από όλα η μοναδικότητα. Θέλω να είμαι από τους ελάχιστους που θα έχουν αυτό το αμάξι!!! Γι'αυτό απέκλισα ήδη κάποια. Τα οποία είναι: Opel Insignia, VW Passat, Ford Mondeo, Toyota Avensis, Skoda Octavia.
Ενώ πιο ενδιαφέρον μου φένονται τα παρακάτω:
VW Jetta
Alfa Romeo 159
Dodge Avenger
Chrysler Sebring
Kia Magentis
Skoda Suberb
Volvo S60
Mazda 6
BMW 3
Lexus IS (Φοβάμαι μην έχει πάνω από 40000€)
Renault Laguna
Peugeot 407
Saab 9-3
Ποιο είναι καλύτερο μέχρι 35000€; Αν ξέχασα κάπιο πέιτε μου το! Σας παρακαλώ βοηθήστε!!! Κανένα περιοδικό δεν τα συγκρίνει όλα μαζί!! Όποια βοήθεια θα είναι ευχάριστη!!! -
Για σας. Είμαι καινούριος εδώ και θέλω να ζητήσω τη βοήθεια σας και τη αποψή σας. Στην οικογένεια θάλουμε νέο αυτοκίνητο για μένα και αποφάσισα να πάρω sedan μεσαίας κατηγορίας. Αυτό που με νιάζει κυρίως είναι ο εξοπλισμός και η εμφανιση μα πάνω από όλα η μοναδικότητα. Θέλω να είμαι από τους ελάχιστους που θα έχουν αυτό το αμάξι!!! Γι'αυτό απέκλισα ήδη κάποια. Τα οποία είναι: Opel Insignia, VW Passat, Ford Mondeo, Toyota Avensis, Skoda Octavia.
VW Jetta
Alfa Romeo 159
Dodge Avenger
Chrysler Sebring
Kia Magentis
Skoda Suberb
Volvo S60
Mazda 6
BMW 3
Renault Laguna
Peugeot 407
Saab 9-3
Ποιο είναι καλύτερο μέχρι 35000€; Αν ξέχασα κάπιο πέιτε μου το! Σας παρακαλώ βοηθήστε!!! Κανένα περιοδικό δεν τα συγκρίνει όλα μαζί!! Όποια βοήθεια θα είναι ευχάριστη!!! -
VW Jetta
Alfa Romeo 159
Dodge Avenger
Chrysler Sebring
Kia Magentis
Skoda Suberb
Volvo S60
Mazda 6
BMW 3
Renault Laguna
Peugeot 407
Saab 9-3
Το Magentis δεν ξέρω αν το φέρνει ακόμα η KIA. Δεν το θεωρώ και πολύ καλή επιλογή, αν και κυκλοφορούν ελάχιστα.
Από αυτά που αναφέρεις εγώ θα κοίταζα λίγο ποιο θετικά το VW Jetta.
-
Mercedes C Class AMG pack. Πιστεύω είναι οριακά μέσα στο μπάτζετ σου. Δεν είναι και ό,τι πιο μοναδικό κυκλοφορεί, αλλά δεν είναι σίγουρα περισσότερες από τις Άλφα, τα Μάζντα, τα Τζέττα κλπ. Δεν αξίζει να πάρεις κάτι απλά επειδή είναι μοναδικό, χωρίς να αξίζει τα λεφτά του σαν αυτοκίνητο.
-
Ποσα θελεις να δωσεις? μεχρι ποσα κυβικα..?
Προβλεπεται επικο τοπικ....
-
Αν θες να είσαι με το ζόρι ο μοναδικός τότε αγόρασε το Chrysler Sebring. Δεν παίζει να έχει πουληθεί τέτοιο όχημα στη Ελλάδα. Τα περισσότερα από όσα γράφεις δεν λένε τίποτα αλήθεια. Σκέψου όμως ότι με τα λεφτα που διαθέτεις παίρνεις κορύφαίο Octavia που δεν υπάρχουν πολλά RS. H BMW 3 κορυφαία αλλα υπάρχουν αρκετά στους δρόμους!!! Τώρα τα Magentis 407 είναι πέταμα λεφτών. Το 9-3 καλό άλλα θα βρεις αρκετά στο δρόμο. Το Α4 ξέχασες που επίσης υπάρχουν πολλά στο δρόμο. Το IS έχει 45000 ευρώ.
-
Ο χρήστης carlover22 έγραψε:
Αυτό που με νιάζει κυρίως είναι ο εξοπλισμός και η εμφανιση μα πάνω από όλα η μοναδικότητα. Θέλω να είμαι από τους ελάχιστους που θα έχουν αυτό το αμάξι!!!Πως εννοείς και ερμηνεύεις την 'μοναδικότητα'?
Ξεχωριστό και ... 'κεφαλογύρισμα'? Και αν ναι, απο θαυμασμό, από απορία, από κάτι άλλο? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό που με νιάζει κυρίως είναι ο εξοπλισμός και η εμφανιση μα πάνω από όλα η μοναδικότητα. Θέλω να είμαι από τους ελάχιστους που θα έχουν αυτό το αμάξι!!!
Πως εννοείς και ερμηνεύεις την 'μοναδικότητα'?
Ξεχωριστό και ... 'κεφαλογύρισμα'? Και αν ναι, απο θαυμασμό, από απορία, από κάτι άλλο?Θέλω να έχω την αίσθηση πως είμαι ο μοναδικός που οδηγάει το συγκεκριμένο όχημα. Δεν με νιάζει να με προσέχουν. Πάντως θέλω να είναι και κάπως γρήγορο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποσα θελεις να δωσεις? μεχρι ποσα κυβικα..?Προβλεπεται επικο τοπικ....
Κυβικά τοσα όσα είναιμ ωστε να μην φτάνουν τα τέλη τα 550 ευρώ
-
-
Ο χρήστης carlover22 έγραψε:
Θέλω να έχω την αίσθηση πως είμαι ο μοναδικός που οδηγάει το συγκεκριμένο όχημα. ...Με το Magentis (αν το φέρνει ο Δάβαρης) σίγουρα θα έχεις την παραπάνω αίσθηση. Δεν νομίζω να το έχει αγοράσει άλλος.
(υ.γ. δεν είναι κακό το ΚΙΑ, απλά είναι κάτι από το κλασσικό Sonata του 2004 με ότι αυτό συνεπάγεται. Από κοντά μάλλον θα σε απογοητεύσει οπτικά. Τίποτα το ιδιαίτερο.)
-
Παρε το Laguna Estate 2.0 GT τοτες...Και θα παρεις και ρεστα πολλα και καλο αυτοκινητο ειναι και μοναδικος θα εισαι...Δεν ειναι σενταν βεβαια αλλα και η Berline το ιδιο ειναι αλλα λιγοτερο ομορφο απ το Estate.
-
Αλφα 159 απο μενα. Καλοστημενο, 200 αλογα, 31,000 η ακριβοτερη εκδοση και βαζεις απο εξτρα ο,τι τραβα η ψυχη σου μεχρι τα 35 που διαθετεις, ωστε τη μοναδικοτητα να την απολαμβανεις οσο θα βρισκεσαι μεσα.
Ε και δε νομιζω να κυκλοφορουνε κ πολλα
-
Ρε παιδια σκεφτείτε λίγο. To Magentis έχει 19000 ευρώ. Ο τύπος λέει δίνει 35000. Κακό δεν είναι αλλά με τίποτα καλύτερο από αλλα που έβαλε στη λίστα. Πάντως μόνο μια φορά είχα δει Magentis στο δρόμο. Το Mazda 6 θα σου λεγα αλλα δεν θα είσαι ο μοναδικός. Σου είπα μόνο στο Chrysler Sebring και το Dodge Avenger έχουν αυτό το προτέρημα.
-
Ενα μοντελο που κυκλοφορει λιγο ή ελαχιστο εγω μονο σαν αρνητικο το βλεπω.Θα εχεις προβλημα στη διαθεσιμομοτητα ανταλλακτικων ,στην γνωση των συνεργειων για πιθανες βλαβες,χαμηλη μεταπωληση
-
159 tbi ,το νεο s60, laguna gt , c5 exclusive με υδροπνευματικη (εκτος αν δε σ αρεσει γιατι δε την ανεφερες) και lexus is..Τα μεσαια αμερικανικα και κορεατικα τα θεωρω κατωτερα απ ολα..
Θα προτεινα και καποια γερμανικα αλλα δε τα βαζω λογω μοναδικοτητας..Και στη τελικα παρε αυτο να εισαι 1 απο τους 16 σε ολη την ελλαδα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/847421/ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
159 tbi ,το νεο s60
...Θα προτεινα και καποια γερμανικα αλλα δε τα βαζω λογω μοναδικοτητας..
Ακριβώς αυτά κι απο μένα. Πάντως λίγο 'άκυρο' θεωρώ το κριτήριο 'μοναδικότητας' στην αγορά αυτοκινήτου έτσι όπως το εννοείς.
-
Τη Citroen τη ξέχασα τελείως. Θα το έπαιρνα το C6 άλλα είναι υπερβολικά τα κυβικά και το μέγεθος. Όσο για τι μοναδικότητα έχω βαρεθεί απίστευτα τα ίδια και τα ίδια. Άλλωστε τα περισσότερα από όσα ανέφερα έχουν αντιπροσωπείες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και στη τελικα παρε αυτο να εισαι 1 απο τους 16 σε ολη την ελλαδα..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/847421/Ελα ρε εβαλε κ τιμη??!!! Οταν το'χα πρωτοδει ελεγα 'στα 30Κ θα ειναι bargain αλλα που κανα 50αρι θα το δινει'
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΣΕΝΤΑΝ