-
Kαιτατζη Γιωργο , ξαναδιαβασε αυτο που εχω γραψει και μην εισαι προκατειλημενος απο οσα ειπωθηκαν στην τηλ/κη εκπομπη .
Αυτο που ειδαμε , δεν ειναι με τιποτα ,αυτο που θα μπορουσε να προαγει τους αγωνες ,ετσι οπως τους θελεις κι εσυ , κι σ'αυτο που επικεντρωνομαι πιο πανω ειναι στους δημιουργους αυτης της παρωδιας και οχι στο αν ο Τακης κι ο Νικος ειναι .. η δεν ειναι αξιοι να ονομαζοντε πρωταγωνιστες οδηγοι .Αν δεν σου αρεσει να διαβαζεις εδω μεσα αυτα που γραφω , αρεσει σε αλλους πολλους ,και οσο νομιζω εγω οτι μπορω να προσφερω εστω κι απ'αυτο που εσυ κι ορισμενοι (οπως καποιοι που δεν τους βολευει ....,για να εχουν το μονοπολιο στα ) θα συνεχιζω , και περιμενω απαντησεις με **περιεκτικες αντιπαραθεσεις **και οχι ξεκατινιασματα χαμηλου επιπεδου .
Γεια σου ρε Γιωργη -
100%
A. -
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
Ξέρει κανείς πού μπορούμε να δούμε την εκπομπή ? Υπάρχει Link ?η εκπομπή αυτή η μάλλον απόσπασμα της βρίσκεται εδώ
YΓ δεν ξέρω για πόσο θα είναι ακόμα επάνω .... δείτε την όσο είναι καιρός...
-
να κάνω μια πρόταση για να διορθωθούν όλα?
1)να προσμετρήσει ο αγώνας με συντελεστή 0,5 ή ο,7 αφού δεν είχε τα χλμ που έπρεπε.
2)να επιστραφούν 100 ευρώ σε κάθε πλήρωμα για τα εξτρά λεφτά που πλήρωσε.
ποιός έχει τα κότσια να το κάνει?
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΧΩΡΙΣ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ
'ΜΕΓΑΛΕ' ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 12-12-2010 ΣΤΟ SPRINT ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ?
-
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
Ξέρει κανείς πού μπορούμε να δούμε την εκπομπή ? Υπάρχει Link ?
η εκπομπή αυτή η μάλλον απόσπασμα της βρίσκεται εδώ
YΓ δεν ξέρω για πόσο θα είναι ακόμα επάνω .... δείτε την όσο είναι καιρός...
Δυστυχως δεν την βρήκα ...
-
.......και για να αλλαξουμε λιγο θεμα αλλα παντα μεσα στο ραλλυ Παλλαδιο 2010.... εχω την εξης απορια...
καποιος συναθλητης μας με αυτοκινητο Α6 εχει παθει λαστιχο στο Μελετακι 2 ,πριν το πηγαδι και συνεχιζει ο ανθρωπος για τερματισμο(δικαιωμα του!) μετα την διασταυρωση ομως φευγει ενα κομματι αρκετα μεγαλο απο το λαστιχο του στον δρομο.Εικοσι (20) αυτοκινητα περιπου μετα(λογω 'καπελου') περναμε εμεις και το βρισκουμε στην εξοδο μιας τυφλης αριστερης με τουλαχιστον 120 χλμ πανω στην αγωνιστικη γραμμη,απο τυχη καθαρα και με γυρισμενο το 106 προς τα κολονακια δεν παμε αριστερα απο κατω(οπως καποτε ενα cinquecento αλλα πιο κατω)αλλα σχεδον γλυφουμε τα τσιμεντενια κολονακια και την γλυτωνουμε.Στο στοπ λοιπον ρωταμε εαν γνωριζουν την υπαρξη του λαστιχου στον δρομο και μας απανταει(ανδρας ηταν) ναι ειμαστε ενημερωμενοι.
Και τωρα λοιπον ρωταω εγω...
1.ΓΙΑΤΙ δεν εχει ενημερωσει το στοπ της ειδικης Μελετακι 2 την αφετηρια ουτως ωστε να ειδοποιησουν τα πληρωματα?????????
2.ΕΑΝ πηγαινα(και ο καθενας απο εμας) απο κατω με τουλαχιστον υλικες ζημιες για να μην πω και σωματικες τι θα λεγαμε οτι αυτα συμβαινουν στους αγωνες???? Φυσικα και συμβαινουν αλλα οταν κυριε γνωριζεις την υπαρξη αντικειμενου στον δρομο που εχει αποκοπει απο το αυτοκινητο και ενδεχομενος να αποτελει κινδυνο δεν πρεπει να ενημερωσεις καποιον (αφετηρια,γραμματεια) ουτως ωστε να παρθουν μετρα???αυτα τα ολιγα, απο τυχη καθαρα δεν μετραω ζημιες τωρα.....ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
Ερώτηση: αν δεν είναι εκεί κοντά κάποιος ενδιάμεσος, ώστε να απομακρύνει το αντικείμενο, τι είδους μέτρα περιμένεις να ληφθούν ?
Η απλή ενημέρωση στην αφετηρία λόγω και 'σπασμένου τηλεφώνου' (2-3 πληρώματα το λένε στο STOP που το λέει στην αφετηρία που το λέει στους εκκινούντες) μήπως κάνει περισσότερο κακό παρά καλό ? (δες και τη σχετικη΄συζήτηση στην ανάβαση Πιτίτσας με τα λάδια και την έξοδο του Δέγλερη)
-
Καλημερα,
ενδιαμεσος υπηρχε στα 200-250 μετρα περιπου πριν το σημειο αυτο(στην γνωστη διασταυρωση),και μαλιστα υπηρχε και δευτερο ατομο εκει απο οτι με πληροφορησαν στον τερματισμο στην Ν.Περαμο.
Αυτο λοιπον περιμενα,εφοσον ηταν γνωστο στον τερματισμο να υπαρξει κινητοποιηση,και να σπευσει ενα ατομο να βγαλει το αντικειμενο!! Μηπως και αυτο ακουγεται παραξενο??? -
Και οσον αφορα τα 'σπασμενα' τηλεφωνα εγω δεν γνωριζω απο αυτα,εγω ξερω οτι πρεπει να υπαρχει αμεση ενημερωση/ευαισθησια για το οτιδηποτε συμβαινει μεσα στην ειδικη.
-
Αν υπήρχε ενδιάμεσος στα 200 μέτρα τότε όντως έπρεπε να ειδοποιηθεί να πάει να απομακρύνει το λάστιχο. Βέβαια σε ένα αγώνα ράλι, σε αντίθεση με μια ανάβαση, δεν προϋποτίθεται 'καθαρός' δρόμος, μπορεί η ευθύνη της οργάνωσης να είναι να μη βρεις πολιτικά αυτοκίνητα ή πρόβατα κτλ. αλλά το να βρεις ένα αγωνιστικό που έχει μείνει ή ένα κομμάτι του στο δρόμο ή, το απλούστερο, πέτρες και χώματα από μπούκες σε κάποιες στροφές είναι αναμενόμενο.
Το 'σπασμένο τηλέφωνο' όμως μην το υποτιμάς σαν πρόβλημα. Πχ. ως κριτής αφετηρίας που έχω αναφέρει σε πλήρωμα πρόβλημα μέσα στην ειδική η ερώτησή τους ήταν 'είναι πριν ή μετά το (δε θυμάμαι, ας πούμε...) μαντρί ?' και όταν τους είπα 'δεν ξέρω' (θα έπρεπε ως κριτής αφετηρίας να γνωρίζω τη θέση των μαντριών μέσα στην ειδική ? θα έπρεπε το πλήρωμα που ανέφερε το πρόβλημα να αναφέρει και αν είναι πριν ή μετά το μαντρί ?) η απάντηση ήταν κάτι σαν 'ε τότε τι μας το λες' που αν εξαιρέσουμε το ανάγωγο του πράγματος, είναι ορθή απάντηση διότι αν είναι να μη δίνεται ακριβής, πόσο δε μάλλον σωστή πληροφόρηση, τότε καλύτερα να μη δίνεται καθόλου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν υπήρχε ενδιάμεσος στα 200 μέτρα τότε όντως έπρεπε να ειδοποιηθεί να πάει να απομακρύνει το λάστιχο. Βέβαια σε ένα αγώνα ράλι, σε αντίθεση με μια ανάβαση, δεν προϋποτίθεται 'καθαρός' δρόμος, μπορεί η ευθύνη της οργάνωσης να είναι να μη βρεις πολιτικά αυτοκίνητα ή πρόβατα κτλ. αλλά το να βρεις ένα αγωνιστικό που έχει μείνει ή ένα κομμάτι του στο δρόμο ή, το απλούστερο, πέτρες και χώματα από μπούκες σε κάποιες στροφές είναι αναμενόμενο.Το 'σπασμένο τηλέφωνο' όμως μην το υποτιμάς σαν πρόβλημα. Πχ. ως κριτής αφετηρίας που έχω αναφέρει σε πλήρωμα πρόβλημα μέσα στην ειδική η ερώτησή τους ήταν 'είναι πριν ή μετά το (δε θυμάμαι, ας πούμε...) μαντρί ?' και όταν τους είπα 'δεν ξέρω' (θα έπρεπε ως κριτής αφετηρίας να γνωρίζω τη θέση των μαντριών μέσα στην ειδική ? θα έπρεπε το πλήρωμα που ανέφερε το πρόβλημα να αναφέρει και αν είναι πριν ή μετά το μαντρί ?) η απάντηση ήταν κάτι σαν 'ε τότε τι μας το λες' που αν εξαιρέσουμε το ανάγωγο του πράγματος, είναι ορθή απάντηση διότι αν είναι να μη δίνεται ακριβής, πόσο δε μάλλον σωστή πληροφόρηση, τότε καλύτερα να μη δίνεται καθόλου.
Οπωσδηποτε δεν προυποτιθεται ΅καθαρος δρομος΅ και δεν αναφερθηκα σε πετρες και χωματα η αυτοκινητα που εχουν μεινει....εδω εξεταζουμε το γιατι ενω το γνωριζε δεν το ανεφερε......Πιστευεις οτι το να μην αναφερετε κατι που ισως ειναι επισφαλες εχει να κανει με την φυσιογνωμια των ραλλυ? Οσον αφορα για το αν επρεπε να ξερεις την θεση ΅μαντρι¨ κατα την γνωμη μου ναι θα επρεπε να την ξερεις!!! Και το λεω αυτο σε μια γενικοτερη προσπαθεια να προσφερουμε το καλυτερο στους αγωνες εστω και μεσα απο αυτες τις λεπτομερειες! Ξερεις καμια φορα οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα! Τωρα πως θα μαθεις την θεση ¨μαντρι¨? Αυτο ειναι μια καλη ερωτηση που χρειαζεται απαντηση...... και γω πιστευω οτι θα επρεπε να εχει γινει μια ενημερωση πριν τον αγωνα η να ετοιμασθουν χαρτια με υποτυπωση της διαδρομης(εκτυπωση απο Google Earth) με τα ¨σημεια¨ τυπου ¨μαντρι¨ και χλμ στο οποιο βρισκεται και να δοθουν σε οσους εμπλεκονται με την καθε ειδικη(μια ωραια μεγαλη ταμπελα με τον χαρτη της ειδικης διπλα στην ταμπελα των χρονων που δεν υπηρχε στο Παλλαδιο!).... Εγω αυτο θα εκανα σαν οργανωτης....ΠΧ στην Δρακεια υπαρχει ενα μερος που λεγεται ¨καστελοβραχος¨ αντε τωρα εσυ που ερχεσαι απο Αθηνα να ξερεις που πεφτει αυτο το σημειο.... για αυτο λοιπον λιγη φαντασια για πιο ολοκληρωμενους αγωνες δεν βλαπτει.... ετσι λιγο λιγο πετραδακι πετραδακι με προσπαθεια και ευαισθησια θα φτασουμε σε ενα υψηλο επιθυμητο σημειο και δεν θα εχουμε αφησει τιποτε στην τυχη του!!! Κανω αυτην την αναφορα στο συμβαν οχι γιατι θελω να ¨επιτεθω¨¨ σε καποιον αλλα γιατι πιστευω το οτι συζητωντας ολα τα θεματα κατι μπορει να βγει θετικο......Καποιος θα ακουσει και κατι θα παρει απο ολους εμας εδω.. θα μπορουσα βεβαια να μην το αναφερω καν αφου αλλωστε την γλυτωσα αλλα σκεφτηκα οτι ισως ειναι προτιμοτερο να βγαινουν προς τα εξω ολα τα θεματα ουτως ωστε την επομενη φορα να ειμαστε καλυτεροι.....
-
Profanws o Nassos otan soy eipe thn istoria den ennooyse oti to plhrwma toy eipe thn 8esh mantri... Alla to shmadi poy eixe balei o synodhgos poy htan ena mantri....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Profanws o Nassos otan soy eipe thn istoria den ennooyse oti to plhrwma toy eipe thn 8esh mantri... Alla to shmadi poy eixe balei o synodhgos poy htan ena mantri....Ναι οκ μπορει να ειναι και ετσι αλλα για φαντασου ομως για ολα αυτα που λεω παραπανω αν ηταν ετσι ολοι δεν θα αισθανομασταν πιο σιγουροι ακομα και αυτοι που εμπλεκονται στην καθε ειδικη οτι και να τους τυχει θα μπορουν να δωσουν λυση..θα ξερουν το παραμικρο σημειο... ειπαμε πετραδακι πετραδακι!!!! Μυαλα υπαρχουν ιδεες πολλες θελει πολυ για να γινουν πραγματικοτητα? Οχι ορεξη και φαντασια και ζηλο θελει να το κανουμε ακομα καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο...
-
Den einai eykolo file moy. Ka8e plhrwma exei ta dika toy shmadia.
Fantasoy prin apo polla xronia ena plhrwma eixe balei shmadi kati skoyphdia mesa sthn eidikh.
E thn hmera toy agwna h lesxh ta eixe apomakrinei... Fantasoy ti 8a egine.... -
Δεν μιλαω για τα σημαδια που βαζει το καθε πληρωμα αλλα για τις τοποθεσιες/σημεια που ειναι ευρεως γνωστα σε ολους μας στις ειδικες διαδρομες και καλο θα ηταν ολοι αυτοι που εμπλεκονται με τις ειδικες να τα γνωριζουν, βεβαια καποια απο αυτα υπαρχουν και στα roadbook αλλα μιλαω για μια αναλυτικοτερη υποτυπωση της διαδρομης...Τωρα για τις καρτελες χρονων που εγω δεν ειδα στο Παλλαδιο δεν ξερω ποιος φταιει?? Μηπως βαρεθηκαν να τις βαλουν κ να γραφουν τους χρονους τι να πω??? μηπως δεν υπηρχε καποιος να γραφει???
Τα σχετικά με τα συστήματα χρονομέτρησης και εντοπισμού αγώνων μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα[Mod]
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010