-
μπορεί να μου πει κάποιος τι του άρεσε η τι δεν του άρεσε από τον καλύτερο αγώνα από πλευρά συμμετοχών ,, (τουλάχιστον)
δεν κρίνω την start line ότι δεν έκανε σωστά την δουλεία της , για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ,, εγώ δεν συμμετείχα , δεν έχω κάτι να πω σαν οδηγός , σαν θεατής έχω να πω πολλά , απλά θέλω να δω εάν με κάποιος από εσάς εάν έχουμε την ίδια άποψη
-
Γκικα, ασε τις κουβεντες και βαλε το Golf στον πολεμο!
Φιλακια ρε τρελακια -
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Και συ πιστευεις οτι κατι θα αλλαξει στους Ελληνικους αγωνες???
Οπως με πηρε και μου παραπονεθηκε φιλος μου και μου ζητησε να μην γκρινιαζω και να κανω υπομονη ( μαλιστα μου εθεσε και χρονοδιαγραμμα) , αλλο ενα χρονο????Και να σταματησω να πυροβολω (sic) αδιακριτως δεξια και αριστερα.
Κανω 17 συναπτα του απαντησα.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Κι εχουμε πνιξει κατα καιρους τα οσα μυρια.ΕΕΕΕππππ, αυτό κατάλαβες?Τελικά εχεις αρβανιτικη καταγωγή ετσι?Να πυροβολείς, Μπαπμη, να πυροβολείς!Αλλα σε κάθε πυροβολισμό σου, βάζεις και αποθημένα ετών.
Οσο για το 'υπομονή εναν χρόνο', το πιστεύω διοτι τελικά βλέπω ενα φως στο τούνελ...Αν τελικά δεν είναι φως και είναι 'αναπτηρακι', μαύρο φίδι που τους εφαγε. Οχι μονο θα πυροβολούμε μαζί, αλλα και 'μπαζούκας' θα φέρω για να τους ανατινάξω, εγώ πρώτος. Εχουν υποχρέωση να το κάνουν καλά, 'Μου το χρωστούν'... 'μου το χρωστάει'...(στους αγώνες και στους οδηγούς, εννοώ)!
Big Boss, εχεις αργήσει...Δεν είναι μονο τα Ραλι...Και αν δεν 'γουστάρουνε' κάποιοι τις αναβάσεις και τις πίστες ή δεν τις 'γνωρίζουν', πάρε Ανθρώπους που τις γουστάρουν και εχουν ορεξη και οραμα. Οι περισσότεροι απο καποια πίστα ξεκινήσαμε και μπήκαμε και στα Ράλι... -
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Και να σταματησω να πυροβολω (sic) αδιακριτως δεξια και αριστερα.Κανω 17 συναπτα του απαντησα.
.
'ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΗΣ' ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ......ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ!
ΚΙ ΕΓΩ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΔΙΝΑ!
..ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ! -
Συγκεντρωθητεεεεεε ...μεγαλωσατε , επικεντρωθητε στο τι μπορειτε να προσφερετε στο σπορ **τωρα **(και μπορειτε) κι αφηστε τους πυροβολισμους (με τα ασφαιρα) οπως ο καθε ασχετιδης απ'το πουθενα , που μπαινει και ριχνει την παπαρια του .........
Δεν εισαστε αλεξιπτωτιστες , η τωρα η ποτε ειπαμε , αυτο πρεπει να το εχετε χωνεψει , αν οχι αντε γεια .......
-
Έτσι για λίγη αλλαγή...
Όποιος έχει το DVD του Παναγιωτόπουλου απ'το Παλάδιο και έχει υπομονή να με αντέξει, ας δει λίγο στα in-car,
στην πρώτη Πάνακτο λίγο μετά την ταβέρνα κάποιος έξυπνος μας έριξε νερό με το λάστιχο στο παρ-μπριζ την ώρα που περνούσαμε!!!
Σάββας Λευκαδίτης -
Προσωπικα δεν εχω δει το dvd αυτο , αλλα οπου αλλου σε ειδα (στα ερασιτεχνικα ,φυσικα ,γιατι ενος επαγγελματια ...δεν βλεποντε , στα πιο ασχετα μερη τραβηγμενα ) αγαπητε μου Σ.Λευκαδιτη πηγαινες παρα πολυ ωραια και γρηγορα και θα ! ΜΠΡΑΒΟ .
y.g τωρα το ειδα κι αυτο το dvd , [b]Διεγράφη σχόλιο άμεσα σχετιζόμενο με το παραπάνω [Mod] το ντουζακι ...τι να πεις
-
Ο χρήστης Σ.Λευκαδίτης έγραψε:
Έτσι για λίγη αλλαγή...
Όποιος έχει το DVD του Παναγιωτόπουλου απ'το Παλάδιο και έχει υπομονή να με αντέξει, ας δει λίγο στα in-car,
στην πρώτη Πάνακτο λίγο μετά την ταβέρνα κάποιος έξυπνος μας έριξε νερό με το λάστιχο στο παρ-μπριζ την ώρα που περνούσαμε!!!
Σάββας Λευκαδίτηςκαι εγω νομιζα οτι εγινε κατα λαθος μονο στο δικο μας περασμα (Νο 21) οτι επλενε καποιος στην ταβερνα και μας καταβρεξε. καλα οι θεατες δεν τον βλεπαν να του πουν κατι
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
Έτσι για λίγη αλλαγή...
Σάββας Λευκαδίτηςκαι εγω νομιζα οτι εγινε κατα λαθος μονο στο δικο μας περασμα (Νο 21) οτι επλενε καποιος στην ταβερνα και μας καταβρεξε. καλα οι θεατες δεν τον βλεπαν να του πουν κατι
Πέρυσι ήμουν στο ίδιο σημείο. Ξανα σε καποιο σπιτι αμεσως μετα την ταβερνα ηταν καποιος που έριχνε νερα. Τοτε του είχαμε κανει συστασεις και σταματησε για καποια ωρα. Προφανως ειναι απο αυτους που δεν θελουν το ραλλυ.
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Έτσι για λίγη αλλαγή...
Πέρυσι ήμουν στο ίδιο σημείο. Ξανα σε καποιο σπιτι αμεσως μετα την ταβερνα ηταν καποιος που έριχνε νερα. Τοτε του είχαμε κανει συστασεις και σταματησε για καποια ωρα. Προφανως ειναι απο αυτους που δεν θελουν το ραλλυ.
αυτή είναι παλιά μόδα ,,εμάς κάποια χρόνια πίσω στην Ιταλία μας έβαζαν πέτρες και έσπαγε άκρο ακαριαία ,, και μετά το μόνο που γύρναγες πίσω στην ομάδα ήταν το μπρελόκ της Renault
-
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Γκικα, ασε τις κουβεντες και βαλε το Golf στον πολεμο!
Φιλακια ρε τρελακιαφίλε δεν με αφήνουν να τρέξω ,,, για αυτό και εγώ θα το δηλώσω open και τέλος γιατί να στενοχωριόμαστε
-
Χθές το βράδυ, με αφορμή το Παλλάδιο
«τραβάτε ζόρι εκεί πέρα…»
«άκουσες τι σου είπα Τακούλη ;»
«αυτές τις μαγκιές να τις αφήσετε και όχι σε μένα…»
«είσαι πολύ μικρός για να μου πεις αυτά εμένα…»Δημόσιες τηλεφωνικές εκφράσεις, στην τηλεοπτική εκπομπή του Στρ. Φωτεινέλη, (με θέμα το Παλλάδιο) από τον Μανώλη Χαλιβελάκη, απευθυνόμενος στον Τάκη Καϊτατζή…
Εάν μίλησε ως εκλεγμένος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ηγέτης του σπορ, από τον οποίο όλοι μας προσδοκούμε να οραματισθεί και να δημιουργήσει το μέλλον που ονειρευόμαστε, τότε σίγουρα αδικεί τον εαυτό του, διότι όσο περισσότερο εκτιμώ και σέβομαι έναν άνθρωπο, τόσο ψηλότερα τον τοποθετώ στα μάτια μου, τόσο περισσότερες απαιτήσεις έχω και (κατά την γνώμη μου) δεν είναι ο σωστός τρόπος και ο συντομότερος δρόμος για να προσεγγίσεις και να πείσεις έναν διαφωνούντα Αγωνιζόμενο, (όποιος και να είναι αυτός) με τέτοιου επιπέδου εκφράσεις...
Εάν μίλησε ως αγανακτισμένος και στεναχωρημένος πατέρας, τότε δεν έχω δικαίωμα να κρίνω τον τρόπο που θα επιλέξει να υπερασπισθεί την τιμή και υπόληψη της οικογένειάς του…
Και φυσικά δεν μιλώ επί της ουσίας, (την οποία δεν γνωρίζω), όπως δεν γνωρίζω και προς τα που κλίνει την ζυγαριά της η Θέμιδα..., αλλά η εικόνα στην τηλεόραση και η εντύπωση που αφήνει πίσω της, είναι πολύ σκληρή και κοφτερή για να την προσεγγίζεις επιπόλαια…
Και δυστυχώς έχουμε μείνει τόσοι λίγοι που δεν περισσεύει κανένας…
-
Iσως να σε σοκαρισε η αντιδραση του ανθρωπου που εχει αναλαβει αυτα που λες αγαπητε μου Μιχαηλ .
Αλλα αν μπορεις να μπεις στην θεση σαν πατερας , που **δυο αμφιλεγομενα τηλεοπτικα ατομα **, προσπαθωντας να κανουν κατι ωστε να αποκτησουν θεμα συζητησης , υπαρξης ,και ξεκατινιασματος που ειναι της μοδας στην tv, καλωντας εναν νεαρο πρωην οδηγο αγωνων αυτοκινητου , και εναν αλλον που κανει εναν αγωνα τον χρονο , που οπως καταλαβαινεις , σαν νεοι και μονον ,που δεν εχουν βρει το δρομο που ειχαν φανταστει (στον χωρο των αγωνων), ευκαιριας δοθεισης ,βγαζουν οταν μπορουν οτι ειναι αποθηκευμενο στα εσωψυχα τους εναντιον οσων πιστευουν οτι τους στερισαν το δρομο προς την δοξα ..... μπορουν να φτασουν και να κανουν τον οποιοδηποτε λογικο ανθρωπο , να ξεφυγει κι απ'τα ορια του !Το θεμα σου ομως ειναι η θεση που εχει μια τετοια εκπομπη για τον χωρο μας , ετσι δεν ειναι ?
Kι αυτο μαλλον σε απασχολει περισσοτερο για το αν εκανε κακο , τραγικα κακο η αν φωτισε τον χωρο .Η γνωμη μου ειναι οτι οι δυο αυτοι ,χθες εκαναν οτι πιο σιχαμενο και χειροτερο εχει κανει ανθρωπος σ'αυτο το σπορ ........ τιποτε αλλο .
-
Ξέρει κανείς πού μπορούμε να δούμε την εκπομπή ? Υπάρχει Link ?
-
Τι εγινε? Πολύ νέκρα σήμερα.Τελείωσαν ολα τα πρωταθλήματα και κύπελλα, και ολα καλά? Ικανοποιήθηκαν αυτοι που τα πήραν, δεν μιλάνε οι αλλοι που τα εχασαν... και ολα εντάξει? Μάλλον. Για του χρόνου δεν εχει να πει κάτι κανενας? Ή μήπως οι ενδιαφερομενοι τα εχουν ήδη μάθει και καταστρώνουν σχέδια - διαπλοκές και αλλα?
Τελικά για να γίνει και καμιά κουβέντα για τον Αγώνα, Ελ-Εμ, είδες πουθενα? Σου άρεσε κάτι?Κάποιος που ξεχώρισες?
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Τι εγινε? Πολύ νέκρα σήμερα.Τελείωσαν ολα τα πρωταθλήματα και κύπελλα, και ολα καλά? Ικανοποιήθηκαν αυτοι που τα πήραν, δεν μιλάνε οι αλλοι που τα εχασαν... και ολα εντάξει? Μάλλον. Για του χρόνου δεν εχει να πει κάτι κανενας? Ή μήπως οι ενδιαφερομενοι τα εχουν ήδη μάθει και καταστρώνουν σχέδια - διαπλοκές και αλλα?Τελικά για να γίνει και καμιά κουβέντα για τον Αγώνα, Ελ-Εμ, είδες πουθενα? Σου άρεσε κάτι?Κάποιος που ξεχώρισες?
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αναγνωστοπουλε επειδη οπως σου εχω ξαναγραψει μαλλον δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις εσυ και ο γυιος και ολη μερα καθε μερα γραφεται και καλα για το καλο του χωρου . Σε παρακαλω για μια φορα μονο μην ξαναασχοληθεις και μην ξανακανεις κριτικη ουτε σε εμενα ουτε και στο παιδι μου .Ευτυχως για μενα και τον ΤΑΚΗ απο δοξα, νικες ,πρωταθληματα και μαλιστα σε ολες τις μορφες αγωνων [ραλυ-αναβασεις -ταχυτητα]εχουμε περισσεμα και οι δυο να σου δωσουμε εαν θελεις, με τις σημαιες σκουπιζουμε τα χερια μας πια στο συνεργειο και μακαρι βεβαια να μην τα ειχαμε και να ειχαμε τα ωραια μας λεφτακια, αυτα σε κανεναν αλλον οχι σε μας ΠΡΟΣΕΧΕ .Πες μου που ακουσες να βγαζουν τα παιδια εσωψυχα ,εκτος και εαν νομιζεις οτι αυτο που ολοι οι αγωνιζομενοι κοροιδευουν αλλα ορισμενοι ισως δεν εχουν το θαρρος να το πουν δημοσια ειναι εσωψυχα απλα φοβουνται.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ τα χαρτια ειναι για αλλους .Οσο για τον ΜΑΝΩΛΑΚΙ θα τα πουμε στην επομενη εκπομπη γιατι ποιος εχει αποθημενα φανηκε αλλα μαλλον με τις ΠΑΡΩΠΗΔΕΣ που φορας δεν τα ειδες και ποιος εκανε επιθεση σε ποιον λεγωντας και ψεμματα μαλιστα διοτι ο ΤΑΚΗΣ απο οτι ξερεις δεν βγηκε ποτε εκτος αγωνος παροτι κερδιζωντας ελεγθηκε απειρες φορες και στο ενιαιο .Του ΜΑΝΩΛΑΚΙ τα παιδια βγηκαν εκτος και το ξερεις ΟΧΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΟΥ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;
Υ.Γ.ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ και σαφως οι αλλοι πιτσιρικαδες ξερουν οτι το ευνοει βαζωντας του καλους βαθμους .ΑΛΛΟΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΟΡΟΙΔΑ Α Α Α Α.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΧΩΡΙΣ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ
Η μεταφορά του κλίματος της όποιας τηλεοπτικής εκπομπής στο 4T-Forum δεν είναι αποδεκτή και δεν θα επιτραπεί. Παρακαλώ τα προσωπικά σας λύστε τα με ένα τηλέφωνο, δεν ενδιαφέρουν αυτόν τον χώρο. Οποιαδήποτε περαιτέρω δημοσίευση σε αυτό το κλίμα θα διαγραφεί [Mod]
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
Ξέρει κανείς πού μπορούμε να δούμε την εκπομπή ? Υπάρχει Link ?Δες αυτό φίλε μου...! το ίδιο είναι....!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Iσως να σε σοκαρισε η αντιδραση του ανθρωπου που εχει αναλαβει αυτα που λες αγαπητε μου Μιχαηλ .
Αλλα αν μπορεις να μπεις στην θεση σαν πατερας , που **δυο αμφιλεγομενα τηλεοπτικα ατομα **, προσπαθωντας να κανουν κατι ωστε να αποκτησουν θεμα συζητησης , υπαρξης ,και ξεκατινιασματος που ειναι της μοδας στην tv, καλωντας εναν νεαρο πρωην οδηγο αγωνων αυτοκινητου , και εναν αλλον που κανει εναν αγωνα τον χρονο , που οπως καταλαβαινεις , σαν νεοι και μονον ,που δεν εχουν βρει το δρομο που ειχαν φανταστει (στον χωρο των αγωνων), ευκαιριας δοθεισης ,βγαζουν οταν μπορουν οτι ειναι αποθηκευμενο στα εσωψυχα τους εναντιον οσων πιστευουν οτι τους στερισαν το δρομο προς την δοξα ..... μπορουν να φτασουν και να κανουν τον οποιοδηποτε λογικο ανθρωπο , να ξεφυγει κι απ'τα ορια του !Το θεμα σου ομως ειναι η θεση που εχει μια τετοια εκπομπη για τον χωρο μας , ετσι δεν ειναι ?
Kι αυτο μαλλον σε απασχολει περισσοτερο για το αν εκανε κακο , τραγικα κακο η αν φωτισε τον χωρο .Η γνωμη μου ειναι οτι οι δυο αυτοι ,χθες εκαναν οτι πιο σιχαμενο και χειροτερο εχει κανει ανθρωπος σ'αυτο το σπορ ........ τιποτε αλλο .
κυριε APR,
ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια,οπως σας εχω ξαναπει η κριτικη σας με κανει καλυτερο ανθρωπο.
Συνεχηστε την........Ζαχος Νικος
-
«από Ευφραίμογλου Μιχάλης » 02/12/10 22:17
Χθές το βράδυ, με αφορμή το Παλλάδιο«τραβάτε ζόρι εκεί πέρα…»
«άκουσες τι σου είπα Τακούλη ;»
«αυτές τις μαγκιές να τις αφήσετε και όχι σε μένα…»
«είσαι πολύ μικρός για να μου πεις αυτά εμένα…»Δημόσιες τηλεφωνικές εκφράσεις, στην τηλεοπτική εκπομπή του Στρ. Φωτεινέλη, (με θέμα το Παλλάδιο) από τον Μανώλη Χαλιβελάκη, απευθυνόμενος στον Τάκη Καϊτατζή…»
Ευχαριστώ για την ενημέρωση Μιχάλη μου.
Το θέμα είναι ότι το ποιόν των ομιλούντων το γνωρίζουμε, όπιο και εάν είναι αυτό. Όταν έκανα εκπομπές και είχα καλεσμένους ΕΒΑΖΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ. σίγουρα τους καλείς, μα και τους εγκαλείς στην τάξη.
Σίγουρα ασχέτως φαεινότητας των μυαλών τους, καλείς τους πρωτοκλασάτους των περιπτώσεων για να βγάλεις ίδιση.
Μα η εκπομπή με τους δυο αλτσχαϊμερ, και όπως εξελίχθει.
Η άλλη εκπομπή με τους δυο πρωτοκλασάτους αγωνιζόμενους, και όπως εξελίχθει.
Καθώς και η προχθεσινή, σίγουρα δεν μαζεύει ‘πελάτες’ στους αγώνες!!!....
Κάτι πρέπει να κανείς καλέ μου φίλε ΣΤΡΑΤΟ. Βάλτους λουριά, κόβε γραμμές. Έτσι ΔΕΝ οι διαφημίσεις (πατρονοι) της εκπομπής.
ΑΝΤΩΝΗΣ.
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010