Χθές το βράδυ, με αφορμή το Παλλάδιο
«τραβάτε ζόρι εκεί πέρα…»
«άκουσες τι σου είπα Τακούλη ;»
«αυτές τις μαγκιές να τις αφήσετε και όχι σε μένα…»
«είσαι πολύ μικρός για να μου πεις αυτά εμένα…»
Δημόσιες τηλεφωνικές εκφράσεις, στην τηλεοπτική εκπομπή του Στρ. Φωτεινέλη, (με θέμα το Παλλάδιο) από τον Μανώλη Χαλιβελάκη, απευθυνόμενος στον Τάκη Καϊτατζή…
Εάν μίλησε ως εκλεγμένος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ηγέτης του σπορ, από τον οποίο όλοι μας προσδοκούμε να οραματισθεί και να δημιουργήσει το μέλλον που ονειρευόμαστε, τότε σίγουρα αδικεί τον εαυτό του, διότι όσο περισσότερο εκτιμώ και σέβομαι έναν άνθρωπο, τόσο ψηλότερα τον τοποθετώ στα μάτια μου, τόσο περισσότερες απαιτήσεις έχω και (κατά την γνώμη μου) δεν είναι ο σωστός τρόπος και ο συντομότερος δρόμος για να προσεγγίσεις και να πείσεις έναν διαφωνούντα Αγωνιζόμενο, (όποιος και να είναι αυτός) με τέτοιου επιπέδου εκφράσεις...
Εάν μίλησε ως αγανακτισμένος και στεναχωρημένος πατέρας, τότε δεν έχω δικαίωμα να κρίνω τον τρόπο που θα επιλέξει να υπερασπισθεί την τιμή και υπόληψη της οικογένειάς του…
Και φυσικά δεν μιλώ επί της ουσίας, (την οποία δεν γνωρίζω), όπως δεν γνωρίζω και προς τα που κλίνει την ζυγαριά της η Θέμιδα..., αλλά η εικόνα στην τηλεόραση και η εντύπωση που αφήνει πίσω της, είναι πολύ σκληρή και κοφτερή για να την προσεγγίζεις επιπόλαια…
Και δυστυχώς έχουμε μείνει τόσοι λίγοι που δεν περισσεύει κανένας…