-
Φιλε Γιωργο γιατι σου κανει εντυπωση ο τεχνικος ελεγχος , οταν ολος ο αγωνας ηταν στο , οταν βγαινει ο φιλος μας Ευθυμιου και δηλωνει ....
Οι πρωταγωνιστές μας είπαν:
Μιχάλης Ευθυμίου:
«Αγώνας υψηλού επίπεδου,Τι να πουμε και τι να γραψουμε μετα , οταν οι ιδιοι βαζουμε την υπογραφη μας , σ'αυτα τα , και ξερεις εσυ πολυ καλα οτι δεν ειναι σημερινα ,μονον .
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Για το Ν4 του ΚΥΡΚΟΥ σε αγωνα ΡΑΛΥ ο κανονισμος τους και μαλιστα για παρανομια ουσιας [ΕΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ]προεβλεπε χρηματικη ποινη ενω για τον ΖΑΧΟ προεβλεπε ποινη χρονου .Από το 2006 είναι αυτή η ιστορία ... Και ο Κύρκος με ποινή χρόνου είχε τιμωρηθεί, όχι με πρόστιμο. Απλά τότε η ποινή χρόνου για επουσιώδεις παραβάσεις (*) ήταν συγκεκριμένη (1 λεπτό για ράλι, τόσο είχε 'φάει') ενώ τώρα είναι στην κρίση των αγωνοδικών.
(*) Η συγκεκριμένη παράβαση ήταν -σύμφωνα με τους τότε κανονισμούς, έκτοτε έχουν αλλάξει- επουσιώδης διότι, παρότι οι εκκεντροφόροι είχαν αλλαχτεί με άλλους, το διάγραμμά τους έβγαινε μέσα στο όρια του δελτίου αναγνώρισης, άρα δεν προέκυπτε 'διαφορά στην απόδοση του αυτοκινήτου', που ήταν ο ορισμός της 'ουσιώδους' παράβασης. Πάντως αυτό είναι
-
Με μια γρήγορη ματιά που εκανα στα J, δεν είδα να γράφει πουθενά για τους αεραγωγούς στο φίλτρο Αερα.Παλαιότερα εγγραφε καθαρά οτι απαγορεύεται η εισαγωγή αέρα στην πεταλούδα, να είναι κάτω απο το ύψος του προφυλακτήρα ή εκτός του χώρου μηχανής.Γιάυτό αλλωστε εξελίχτηκαν και οι 'σκούπες'.Τώρα ομως δεν το είδα γραμμένο.Αν εχει ξεχαστεί, bad luck για τους εφορους και να δώσουν τώρα το κύπελλο στον Ζαχο...
-
Ούτε και γω ήμουν εκεί, αλλά να ρωτήσω, εκείνη τη γ@μημένη κολοσωλήνα, οι παγκοσμίου φήμης τεχνικοί έφοροι δεν την είδαν στον πρώτο τεχνικό έλεγχο?
Η διαδικασία πως έγεινε?
Οι πληροφορίες λένε (πιθανόν ράδυο αρβίλα δεν ξέρω) ότι δεν το είδαν καν ούτε στον τελικό τεχν.έλεγχο, κάποιος το 'σφύρηξε' μετά...
Όμως είχαν ανακοινωθεί τελικά ΟΡΙΣΤΙΚΑ αποτελέσματα...
Ποιος τους ξεστράβωσε και το είδαν μετά?Ε ρε...
-
αληθεια η παρατυπια στο αυτοκινητο του β.ζαχου δεν ελεγθηκε στον τεχνικο ελεγχο..??
-
Ο Τεχνικός Ελεγχος δεν γίνετε για να κοιτάμε τις μαϊμουδιές ή οχι των αυτοκινήτων, αλλα για τα μετρα ασφάλειας...Αλοίμονο αν ανοίγαμε και μοτέρ πριν τον Αγώνα.
-
Παιδιά, ο αρχικός τεχνικός έλεγχος είναι κατά κύριο λόγο για ζητήματα ασφάλειας (μοναδική εξαίρεση το ζύγισμα, που περισσότερο γίνεται για ενημέρωση του αγωνιζόμενου παρά για εξακρίβωση συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και δεν είναι καν υποχρεωτικό). Αν στον αρχικό τεχνικό έλεγχο τυχαία πέσει στην αντίληψη του Τ.Ε. μια παράβαση απόδοσης του αυτοκινήτου, εννοείται ότι το λέει αλλά με την πίεση χρόνου που υπάρχει είναι πολύ πιθανό να ξεφύγει κάτι τέτοιο.
Τώρα οι ειρωνείες και οι φήμες για ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα καλύτερα να λείπουν
Edit: ό,τι είπε και ο van.
-
nass, δεν απαντάς ομως σε αυτό που εγγραψα!
-
Δεν κατάλαβα τι εννοείς
Θέλεις τη γνώμη μου για το τι έγινε ? Μα δεν ήμουν εκεί, δεν έχω μιλήσει με κανέναν εμπλεκόμενο, άρα τι να κάθομαι να γράφω στο Forum, το μακρύ μου και το κοντό μου ?Edit: Αν ρωτάς αν η μετάφραση του J στα Ελληνικά είναι ακριβής (αυτό το 'αν έχει ξεχαστεί'), η απάντηση είναι 'ναι', το τσεκάρισα και το FIA J τα ίδια λέει.
-
οχι βρε nass.Αλλα για το οτι δεν βρήκα πουθενά γραμμένο το οτι απαγορεύεται σωλήνας στην πεταλούδα εκτός χώρου μηχανής.Πάντως στο Αγγλικό που εχω του 2006, υπάρχει.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν ρωτάς αν η μετάφραση του J στα Ελληνικά είναι ακριβής (αυτό το 'αν έχει ξεχαστεί'), η απάντηση είναι 'ναι', το τσεκάρισα και το FIA J τα ίδια λέει.Δλδ, επιτρέπεται να φέρνεις αέρα στην πεταλούδα απο αλλού?Γιατι δεν μιλάς ξεκάθαρα?Δεν αφορά τόσο τον Ζαχο, αλλα και αλλα.
-
Διότι στην παρούσα φάση δε θέλω να πω τίποτα που θα παρεξηγηθεί και γιατί δε θέλω να πάρω θέση στο θέμα, έστω και εμμέσως. Οι κανονισμοί είναι εκεί όποιος θέλει τους διαβάζει.
-
για μας που βρεθηκαμε στις ειδικες του παλλαδιου ο καιρος βοηθησε και οι ειδικες ηταν τελειες για εναν
αγωνα με πολλες καλες συμμετοχες.για μενα μακραν και τους ανθρωπους που βρισκοταν διπλα μου στις ειδικες
τα καλυτερα περασματα ηταν του β.ζαχου και κ.δενδρινου τηρουμενων και των αναλογιων σε σχεσει με τις δοκιμες οντας ο βαγγελης βορειοελλαδιτης. εκανε περασματα απιστευτα δυνατα κρατωντας μας στις μυτες των ποδιων μας και εχοντας τρομερο ανταγωνισμο απο τον βασιλη ζαχο-β.ασπρομουγγο που κρατησε μεχρι και την τελευταια ειδικη του αγωνα,επισης πληρωμα που ειχαμε πολυ καιρο να δουμε σε τοσο δυνατη επιδοση ηταν του Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-Δ.ΤΡΙΠΙΝΤΗ οι οποιοι κινηθηκαν με ασυλλυπτο ρυθμο με το 106 τους( λιγο underdateted για την εποχη).
πληρωμα που αφησε πολυ καλες εντυπωσεις ειναι ο roockie για τα rally Σ.ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ-Φ.ΤΣΕΦΕΡΑΚΟΣ οι οποιοι οδηγησαν με
συνεση και μυαλο αφηνοντας υποσχεσεις οτι αν τους ξαναδουμε θα εχουμε αλλη μια ευχαριστει εκπληξει στα rally.
στους μπροσταριδες τις γενικης εχω να διακρινω το Φ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ-Α.ΤΣΙΑΠΑ που πιεσε αμφοτερους Λ.ΚΥΡΚΟ και Μ.ΕΥΘΥΜΙΟΥ οι οποιοι αν δεν με απαταει η μνημη μου τρεχουν με το μοναδικο (ιστορικο) mitsubishi evo6 τις κατηγοριας Α καταφερνοντας για δευτερη συνεχη χρονια να φερει αποτελεσμα περαν καθε προσδοκιας..ΧΕΚΙΜΙΑΝ....γιαννη αγορι μου ευτυχως που υπηρχε στις ειδικες χωρος για τους θεατες πραγματοποιωντας περασματα απο ακρη σε ακρη και πηγαινωντας ΤΑΠΑ (μαλλον δε[ν σε χωρουσε ο αγωνας)...ασυλληπτη επιδοση και του χρονου με αεροπλανο!!!
ΥΓ.συνχαρητηρια σε ολους τους συνδιασμους...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Αν ρωτάς αν η μετάφραση του J στα Ελληνικά είναι ακριβής (αυτό το 'αν έχει ξεχαστεί'), η απάντηση είναι 'ναι', το τσεκάρισα και το FIA J τα ίδια λέει.
Δλδ, επιτρέπεται να φέρνεις αέρα στην πεταλούδα απο αλλού?Γιατι δεν μιλάς ξεκάθαρα?Δεν αφορά τόσο τον Ζαχο, αλλα και αλλα.
Κατ'αρχην το φιλτροκουτι μεχρι την πεταλουδα ειναι ελευθερο. Μενει να δουμε τι ειναι φιλτροκουτι.
Αν ειναι ελευθερο μπορει να φερνει αερα και απο την Αιγινα.Αν η Αιγινα εχει βρωμικο αερα= bad luck. -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
ΥΓ.συνχαρητηρια σε ολους τους συνδιασμους...
Δεν αφήνεις τα συγχαρήκια και να βρείς κανενα μπακετ για του χρόνου?!.
Αντε γιατι ολοι 'οι Παγκόσμιοι συνοδηγοί'(Δεν αφορά τον Ελ-Εμ αυτό) καθοσασταν κριτές-θεατές...!Σαν το X FACTOR.Μένει μονο να μάθουμε ποιος ήταν ο Μουρατίδης... -
Εεεεε facebook το κανετε .......
Ευχαριστουμε (αρκετοι αγωνιζομενοι ) το συναθλητη Ξενοφωντα Νικολοπουλο που μας παραχωρισε τον χωρο του μαγαζιου του για την ασφαλη φυλαξη των αγωνιστικων μας ,την παρακευη το βραδυ !
Συγχαρητηρια και για την επιδοση σου στον αγωνα αγαπητε μας Φωντα . -
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Αν ρωτάς αν η μετάφραση του J στα Ελληνικά είναι ακριβής (αυτό το 'αν έχει ξεχαστεί'), η απάντηση είναι 'ναι', το τσεκάρισα και το FIA J τα ίδια λέει.
Δλδ, επιτρέπεται να φέρνεις αέρα στην πεταλούδα απο αλλού?Γιατι δεν μιλάς ξεκάθαρα?Δεν αφορά τόσο τον Ζαχο, αλλα και αλλα.
Κατ'αρχην το φιλτροκουτι μεχρι την πεταλουδα ειναι ελευθερο. Μενει να δουμε τι ειναι φιλτροκουτι.
Αν ειναι ελευθερο μπορει να φερνει αερα και απο την Αιγινα.Αν η Αιγινα εχει βρωμικο αερα= bad luck.καλοοοο ...
Ειμαι κι εγω περιεργος να δω με πια παραγραφο εγινε αυτη η ποινη ... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λου Μου , κοιτα πως εχουν σηκωθει στις μυτες των ποδιων τους οι θεατες βλεποντας τα .... http://www.youtube.com/watch?v=0TjDcqv-lQgΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ 'ΑΓΟΡΑΙΑ' ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ
ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ
ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ
ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ
ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ
ΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ 6Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΩ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΟΤΙ 'ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ'ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τον Αlborgheti στην Ιταλια τον ξερει κανεις?
Για καποιο βροχερο sprint στο Αγιο Κων/νο θυμαται κανεις τιποτα?Αγαπητε Λωρη, χαλαρωσε λιγακι κι εσυ κι ο APR.Ειναι και λιγακι θεμα οδηγου και νοοτροπιας.
Η μηπως με τον Καμιτσακη το EVO ξαναγινε TopRun , ενω μεχρι προτινος ηταν Goodnight Run? -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ 'ΑΓΟΡΑΙΑ' ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ
ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ
ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ
ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ
ΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ
ΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ 6Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΩ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΟΤΙ 'ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ'ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι ΛουΜουδακο μου πλακατζη , στις 6 πρωτες θεσεις και οχι μονον ?
Αυτο ακριβως δεν σου λενε ολοι που εχουν επαφη με το θεμα ?
Οτι ακομα και βολτα να πηγαινουν καποιοι σιδερωστρα-τοι (το φτρερουγατοι το βαρεθηκα η σιδερωστρα ταιριαζει καλυτερα μιας και ειναι του στυλ ...ατσαλακωτοι οι περισσοτεροι ),ειναι μεσα στην πολυποθητη δεκαδα , και δεν μιλαμε βεβαιως ποτε γιαυτους, που οντως ειναι 2+'' γρηγορωτεροι στο χλμ. απο τον πρωτο 1600αρι ............
συγκεντρωσουουου
ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ 2010