-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Καλά τα λέει ο Βασίλης!
Προσπαθήστε να καταλάβετε το νόημα και μη αντιπαραθέτεται ο καθένας το δικό του βιολί από την δική του οπτική γωνία... Το κάνατε αυτό τόσα χρόνια και τα αποτελέσματα είναι το μπάχαλο που φτιάξατε.
Κάθε άρνηση προς το κοινό συμφέρον υποδηλώνει συνενοχή ΠΛΕΟΝ!!!
Μου θυμίζετε τους 300 μαλάκες που μας κυβερνάνε και που δεν 8έλουν να αλλάξει τίποτα για την πάρτη τους... προσπαθούν να αλλάξουν το περιτύλιγμα από το σκατό και μοιάζει το ίδιο να γίνεται και εδώ μέσα !!!
Κινηθείτε με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι ότι αρέσει και βολεύει τον καθένα.
Αρκετά με τις μαλακίες μιας ζωής. Είπαμε, εμείς οι μεγαλύτεροι τα κάναμε μπουρδέλο, το καταλάβαμε, ζητήσαμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ όσοι έχουν λίγο φιλότιμο μέσα τους, ακόμη και για λάθει άλλων, και τέρμα με αυτό το κεφάλαιο!
Άλλη ημέρα από εκεί και εμπρός... προσαρμοστείτε στο σήμερα, όχι μόνο το αυτοκινητιστικό, και πορευθείτε ανάλογα. Είμαστε μια κουτσουλιά στον παγκόσμιο χάρτη και κινούμαστε και σκεφτόμαστε σαν να είμαστε κάποια υπερχώρα της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Όποιος θέλει ας διαβάσει αυτό το Τόπικ από την αρχή και θα ζαλιστεί με το κοντό και το μακρύ του καθενός που προσπαθεί να διαφυλάξει τα κεκτημένα του... (πάντα σε περιτύλιγμα από... ).
Σοβαρευτείτε ρε γαμώτο, δεν πάει άλλο!Γιάννης Λουκόπουλος
EΝΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ?
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ.
ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ Α/7 !!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ R3 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ S-1600 TOY XALI JR. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗ? ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ? ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α/6 ΚΑΙ Α/7 ?
ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ,ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ,ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη,
Η τοποθέτηση μου σχετικά με τα γραφόμενα του Βασίλη είναι διότι η προσέγγιση του είναι πιο προσιτή και εφικτή για την δική μας αγωνιστική αγορά. Τώρα αν οι επαγγελματικές του δυνατότητες είναι αυτές που γράφεις δεν νομίζω ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση. Για να ανέβει στο επόμενο σκαλί θα πρέπει να υπάρχει και σοβαρή πελατεία που να εγγυάται μια συνέχεια μακροχρόνια γιατί τέτοια επένδυση από τον Βασίλη, ή τον κάθε Βασίλη, θα είναι τεράστια για να ανταποκριθεί σωστά και με επαγγελματισμό... η πελατεία όμως όπως πολύ καλά ξέρεις δεν υπάρχει.
Όλοι χαιρόμαστε και χειροκροτούμε, και αγωνιούμε για συμμετοχές σαν του Βωβού, του Παπαδημητρίου και ελαχίστων ακόμη, κυρίως σε συμμετοχές σας σε διεθνείς αγώνες. Δεν είναι όμως η αγορά μας ούτε η αγωνιστική μας κουλτούρα, σαν χώρα, αυτού του επιπέδου για τον καθένα μας. Εσείς οι λίγοι εύχομαι να συνεχίσετε να σηκώνετε τη σημαία σε αυτό που όλοι αγαπάμε αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το επίπεδο αυτό δεν είναι για όλους.
Όπως έχω ξαναγράψει δεν μπορώ να παίξω στην Α Εθνική επειδή έχω το χρήμα. Πρέπει να μπορώ και να σκοράρω σαν παίκτης Α Εθνικής αλλιώς το γήπεδο θα είναι άδειο την επόμενη Κυριακή. (Ασε που θα φάω και το ξύλο της αρκούδας...)Πολύ φιλικά
Γιάννης Λουκόπουλος
ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΑΠΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΠΙΣΩ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΑΞΟΡΑΛΛΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΧΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΜΠΙΣΤΑ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ.
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ Η ΠΙΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΟΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλοπροαιρετο το ουφο ... αφου ξερεις την εκτιμηση μου
Αλλα σοβαρολογεις τωρα ? Τι να σου .... εδω οι φαναριτζιδες φτιαχνουν εβο , οι γερανατζιδες εγιναν ειδικοι , οι πιανιστες ρυθμιζουν εβο ,ο καθε πικραμενος μεχρι προχτες πελατης συνεργειων για το αυτοκινητο του ....τωρα εξελισει εβο , και μας λες στην συζητηση αυτην οτι απο υστεροβουλια γινοντε οι προτασεις του Βασιλη ?
Υμαρτον Λου Μου μου .......Εδω γιαυτα που εγραψα πως θα γινουν τα πραγματα , εχεις να μας πεις κατι διαφορετικο ....
Παμε στο κυριως πιατο .
Να τα κανουμε R4 λοιπον και στην ψωροκωσταινα ................τι θα αλλαξει ?
Πρωτα απ'ολα η πρωτη θεση στα ασφαλτινα , με εναν τοπ οδηγο ελληνα εξασφαλιζεται απ'την δηλωση συμμετοχης , εστω κι αν εχεις αντιπαλο το xara κιτκαρ του Μπουκαλσκι .....με οδηγο τον ξαδελφο του .Με τους τσιγκοπαφιλεξ τωρα τι γινεται ? Αυτους που ιδρωνανε να περασουν τα Α6 ?.....
Με ενα 20αρι χιλιαρικακια ..ελυσαν το προβλημα τους ! υπερηφανοι θα γυριζουν , θα σηκωνουν το τηλεφωνο και θα καμαρωνουν στον φιλο τους για τα ...εργα τους .Το λυσαμε το ζωτικο , κοινωνικο , προβλημα !Στο χωμα τωρα .....εκει , δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα .....(μιας και ο δευτερος δεν ειχε σπεαρ ιμιαξονιο μεχρι προτινως)
Βλεπω τον δευτερο να απελπιζεται γιατι δεν θα ειναι 3 λεπτα πισω ....(θα αρχισουν αλλες μοναδες μετρισης ), και οι δηλωσεις οι για τους τερματισμους , θα πεφτουν συννεφο με ηρωικη υποκρουσηΔεν βαριεστε να καθεστε να συζητατε αν θα πρεπει η δεν θα πρεπει Ρ4 ...... τι εχουμε να χασουμε (αφου εχουν χαθει ολα) , αστα να γελαμε και με κατι στις αυτες ημερες που περναμε ................... Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας !
-
Ο χρήστης sir_alx έγραψε:
Καλησπέρα.Δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο...
Με το σκεπτικό ολωςν το προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών, που για να φτάσουν σήμερα στο αποτέλεσμα που εχουν, εκαναν αυτά τα βήματα.
Π.Χ ΑΓΓΛΙΑ: Για πολλά χρόνια, είχαν πρωτάθλημα μέχρι 2000 κυβικά ατμοσφαιρικά δικίνητα. Μετά την άθλια κατάσταση που ειχε δημιουργήσει ο MCrey και ο WILSON... Λές ο Μακρέϊ να μην είχε θέαμα στην ΑΓΓΛΙΑ? Και όμως...
Αναβάθμισαν το motorsport τους, εγινε η χώρα τους, χώρα εξέλιξης... μέχρι που ξαναβάλανε τα WRC μέσα και το Πρωτάθλημά τους εφτασε πάλι στον Πάτο.Να σου θυμίσω οτι τότε στην ΑΓΓΛΙΑ ΠΉΓΑΝ: Η RENAULT(ακουσον ακουσον), η PEUGEOT, η CITROEN, η HIUNDAI, η ROVER, FORD, MG, VAUXHAL, VW, ΗONDA... Κατάλαβες τώρα? Εφτασαν στο σημείο να κερδίζουν το Πρωτάθλημα ΑΓΓΛΙΑΣ ολοι οι αλλοι οδηγοί εκτός απο τους ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ... Με τα βήματα αυτά λοιπόν εκαπιδεύτικαν και οι οδηγοί αλλα και οι θεατές...ΙΤΑΛΙΑ: Το ίδιο και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα...Οχι βέβαια με 2κίνητα, διοτι το πέρασαν αυτό το στάδιο, αλλα τουλάχιστον τα WRC τα εχουν υποβαθμίσει...Και επειδή ήθελαν να βάλουν και στο παιχνίδι και τους πολύ λεφτάδες-κυριλέ τύπους, πρώτοι αυτοί ιοθέτησαν την ιδέα των GT rally και αργότερα το ιοθέτησε και η FIA.
ΓΑΛΛΙΑ : Το ίδιο... Μόνο που οι Γάλλοι και οι Ιταλοί δεν εκαναν το σφάλμα της ΑΓΓΛΙΑΣ να ξαναεπιτρέψουν τα τέρατα... Πώς αλλιώς νομίζεις οτι βγήκαν τόσα ταλέντα και τόσοι οδηγοί? Ο LOEB απο που ξεφύτρωσε νομίζεις?
-
Εχεις δικιο σε καποια απο αυτα!Απλα δεν μου απαντας σε κατι βασικο!!!Εκει αυτα εγιναν!Στην αγγλια ανθοισαν τα κit car στην ιταλια οπως τα λες και τα λοιπα!Αλλα εκει ομως δεν εχουν εθεα!Ειναι ολα αλλιως!Δηλ. εδω αν καταργηθουν τα evo θα φτιαξουμε???Πως???Εκει ειχαν στηριξη!Μου λες με το σκεπτικο των αγγλων των ιταλων των γαλλων αλλα δεν μου τε λες ολα!Εκει δηλαδη το μονο που εκαναν ηταν να εχουν πρωταθλημα μεχρι 2000 κυβικα?Μονο αυτο η υπηρχαν και αλλα μετρα??Μην κοιταμε οτι μας βολευει!Εδω στην ελλαδα το μονο που εχουμε προβλημα ειναι τα evo!Οσο για τον seb......εχεις δικιο ναι!Και εγω προχωραω παρακατω..και λεω αν εμεις απαγορευσουμε τα evo...αυτο θα μας κανει να βγαλουμε οδηγαρες?Μονο αυτο?Η θα ηταν καλυτερα να κανουμε αλλα πραγματα οπως ενιαια,πιστες,κινητρα για νεους και αλλα που δεν ειμαι και ο καταλληλος να σου πω αν θες...και ας τρεχουν και evo?Δεν μπορω να καταβα τι πηραζει να τρεχει οποιος θελει με οτι θελει!Ξανα λεω και γινομαι κουραστικος.....μας νοιαζουν τα αυτοκιμητα η η γενικη νοοτροπια?Το evo φταει που δεν εχουμε οδηγους?Τους χαλαει δηλαδη?Και αν απαγορευτουν??Αυτοι με τα evo θα βγαζουν ματια με τα Α η θα σερνονται?Και αν δεν κανω λαθος τελος ναι στην ιταλια τα κανανε οπως λες..αλλα τωρα τρεχουν πολλα evo και s2000...εμεις δηλ μονο αν απαγορευτουν τα evo θα φτασουμε σε αυτο το επιπεδο?
-
Αγαπητε sir alx υπ'οψιν οτι δεν εννοει κανεις οτι σε τετοιες περιπτωσεις προκυρηξεων δεν αφηνουν τα evo η ακομα και τα wrc να τρεχουν ......απλα δεν βαθμολογουντε ετσι ωστε να αυξηθει ο συναγωνισμος και τα κινητρα στις χαμηλες οικονομικα κατηγοριες !
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ,ΑΠΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΠΙΣΩ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΑΞΟΡΑΛΛΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΧΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΜΠΙΣΤΑ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ.
'EL-EM'
Μα ποια εξέλιξη πάμε πίσω μωρέ Λώρη.
Δεν καταλαβαίνεις οτι ο ΑΡΗΣ είναι 40 ετών και ήδη θα επρεπε να υπάρχει ενας νέος οδηγός ο οποίος θα επρεπε, αν οχι να του ρίχνει, να τον κοιτάει στα μάτια?Και ομως δεν υπάρχει.. Και αυτό που σου γράφω είναι φυσιολογική εξέλιξη της φύσης που συμβαίνει παντού. και όμως.Αρα λοιπόν μιλάμε μόνο για την εξέλιξη των αυτοκινήτων ή θέλουμε το σπορ μας να φτάσει σε ενα καλό οδηγικό επίπεδο που θα προκύψει μέσα απο συναγωνισμό.Διοτι συναγωνισμός με Εβο...είναι συναγωνισμός στην F1! -
Ο χρήστης sir_alx έγραψε:
Εχεις δικιο σε καποια απο αυτα!Απλα δεν μου απαντας σε κατι βασικο!!!Εκει αυτα εγιναν!Στην αγγλια ανθοισαν τα κit car στην ιταλια οπως τα λες και τα λοιπα!Αλλα εκει ομως δεν εχουν εθεα!Ειναι ολα αλλιως!Δηλ. εδω αν καταργηθουν τα evo θα φτιαξουμε???Πως???Εκει ειχαν στηριξη!Μου λες με το σκεπτικο των αγγλων των ιταλων των γαλλων αλλα δεν μου τε λες ολα!Εκει δηλαδη το μονο που εκαναν ηταν να εχουν πρωταθλημα μεχρι 2000 κυβικα?Μονο αυτο η υπηρχαν και αλλα μετρα??Μην κοιταμε οτι μας βολευει!Εδω στην ελλαδα το μονο που εχουμε προβλημα ειναι τα evo!Οσο για τον seb......εχεις δικιο ναι!Και εγω προχωραω παρακατω..και λεω αν εμεις απαγορευσουμε τα evo...αυτο θα μας κανει να βγαλουμε οδηγαρες?Μονο αυτο?Η θα ηταν καλυτερα να κανουμε αλλα πραγματα οπως ενιαια,πιστες,κινητρα για νεους και αλλα που δεν ειμαι και ο καταλληλος να σου πω αν θες...και ας τρεχουν και evo?Δεν μπορω να καταβα τι πηραζει να τρεχει οποιος θελει με οτι θελει!Ξανα λεω και γινομαι κουραστικος.....μας νοιαζουν τα αυτοκιμητα η η γενικη νοοτροπια?Το evo φταει που δεν εχουμε οδηγους?Τους χαλαει δηλαδη?Και αν απαγορευτουν??Αυτοι με τα evo θα βγαζουν ματια με τα Α η θα σερνονται?Και αν δεν κανω λαθος τελος ναι στην ιταλια τα κανανε οπως λες..αλλα τωρα τρεχουν πολλα evo και s2000...εμεις δηλ μονο αν απαγορευτουν τα evo θα φτασουμε σε αυτο το επιπεδο?Θα σου φέρω ενα Ελληνικό παράδειγμα τελευταίων μηνών.Ο Μίχος. Ξεκίνησε απο 1300 106.Επι πολλά χρόνια σφαζόταν με τον Καντζούρη και τον Σκαλτσά.Πήρε πρωτάθλημα και πήγε ενιαίο Γιάρις.Πήρε Πρωτάθλημα (νομίζω) και πήγε στα Δίλιτρα. Και τώρα νά τον. Αν δεν ειναι αυτό σωστή φυσιολογική εξέλιξη και οδηγός απο συναγωνισμό, τότε τι είναι? Το ίδιο και ο Χατζητσοπάνης. Ζαχάκια - Καϊτατζής, ακόμα περισσότερο, λόγο Καρτ. Το ίδιο εκανε και ο Αρης. Τι νομιζες, οτι ξαφνικά φύτρωσε με μια LANCIA WRC? Για φαντάσου τα ολα αυτά στο πολλαπλάσιο?
Δεν σου είπε κανένας οτι δεν θα τρέχσουν οι φτερούγες.Ολα θα τρέχουν.Επειδή ομως οι Ελληνάρες θα θέλουν και το τσγκάκι του πρωταθλητή, θα δεις οτι ολλοι σιγά σιγά, εκει θα καταλήξουν...
-
Επειδή ομως οι Ελληνάρες θα θέλουν και το τσγκάκι του πρωταθλητή, θα δεις οτι ολλοι σιγά σιγά, εκει θα καταλήξουν...
Ή για φανταστείτε να είχαμε αρχή που την ενδιαφέρει το φυτώριο και απλά να προκήρυσσε το πρωτάθλημα με βαθμολογία πολυνίκους 0 έως... Δηλαδή εκεί που ο νικητής της μικρής κατηγορίας κόβει βαθμούς από τους νικητές των μεγαλύτερων κατηγοριών, αν βρίσκεται ψηλότερα από αυτούς στη γενική. Άρα, αν κύριε θέλεις πρωτάθλημα, μπορείς να το κερδίσεις και με το 106 ή με το Yaris, αρκεί να κερδίζεις πάντοτε τους αντιπάλους σου στα ίδια κυβικά.
Λέμε τώρα! Όνειρα θερινής νυχτός!
Λάμπης Κουρτέσης -
Και θα βρεθούν όλοι οι τσιγκοκυνηγοί να ψάχνουν την κατηγορία με το μικρότερο ανταγωνισμό, να φέρνουν και τα φιλαράκια τους να τρέξουν (και να εγκαταλείψουν στη ράμπα ή να κάνουν απλά μια βόλτα) κτλ. Δυστυχώς το έχουμε δει το έργο...
(Οχι ότι δεν είναι ενδιαφέρουσα ιδέα, απλά θέλει πολλή μελέτη)
EDIT: και ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι μπερδεύονται οι θεατές διότι συνήθως καταλαβαίνουν ότι ο γρηγορότερος γίνεται πρωταθλητής.
-
Ο χρήστης van έγραψε:
EΝΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ?
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ.Μα τι λες?Εχεις επίγνωση το τι λεει το στόμα σου? Βρε αθεώφοβε που νομίζεις οτι τα γνωρίζεις ολα, Ποιο μαγαζί μπορεί να εξυπηρτήσει μονο μικρά αυτοκίνητα και λίγα κυβικά? Βρε αγόρι μου, οταν ο πατέρας μου ειχε LANCIA integrale και ετρέχε μαζί με το Σακελλαριου, οι υπόλοιποι είχαν εσκορτ ΜΚ2...Γνωρίζεις απο ιστορία τελικά ή εχεις αλτσχάιμερ...Θα μελετήσεις κανεναν χρόνο...Ο Πατέρας μου και ο Τζιγκερ με την GrA είχαν τότε 4WD αυτοκίνητο... Και επειδή ακριβώς κατάλαβε οτι αυτα τα αυτοκινητα είναι τρυπιες τσέπες, διοτι μονο αμα εχεις online τραπεζικό λογαριασμό στην ABARTH και στην RALLYART
κάνεις δουλειά και βλέπεις προκοπή και χαήρι του εδωσε μια μούντζα και το ξεφωρτώθηκε...!ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ APR ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Το μαγαζί εξυπηρετεί τους πάντες.Αρκεί να εχουν πέντε δραχμές να εχουν και κανενα ανταλακτικό για το φορτηγό. Ποιός βρε Λώρη εχει εφεδρική OHLINS και PROFLEX μέσα στο SERVICE του? Ουτε εσείς δεν εχετε.Ποιος εχει Εφεδρικό εγκέφαλο GEMS στο φορτηγό του?Ούτε εσείς!Εμείς ομως τα εχουμε επι 2.Κατάλαβες? Και είναι πληρωμένα απο εμάς, οχι απο τους οδηγούς μας.Διοτι οταν ολες οι 'κουλαμαριες¨ 'ξεραθούν', στο βουνό, ξέρεις τι θα πούν? Μα καλά δεν εχεις ενα δεύτερο αμορτισέρ να βάλουμε να φύγω, ή εναν εγκέφαλο να τερματίσω? Και για να είμαι και σε αυτό εντάξει αλλα και σαν ομάδα τα εχω 'πληρώσει' και τα κουβαλάω μαζί. Ποιός λοιπόν απο ολους εσάς θα μπορεί να εχει ολα αυτά διπλά για MITSO? Ξέρεις γιατι κόστος μιλάμε?Για τουλάχιστον 15με 20 χιλιάρικα μόνο αυτά.
Ασε λοιπόν τις φλουδοφιλοσοφίες και πές μας εναν σοβαρό αντίπαλό σας που εχει πάνω απο 4 λάστιχα στο SERVICE.ENAN...
Δεν αντέχει λοιπόν η τσέπη μου να επενδύσω και αλλα τόσα για αλλον εναν 'κονιόρδο' που θα θέλει να το παίξει οδηγαράς στην πλάτη μου, επειδή εμείς προπαθούμε να είμαστε σοβαροί απέναντι στους αγώνες αυτοκινήτου.ΕΝΤΑΞΕΙ?ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ.
ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΗΣ R4,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ. ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΒΑΣΙΑΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗ !!!!ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ Α/7 !!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ?
Οσο μαζεύουν τους μίτσους, θα μαζεύουν και αυτά. Ποιός μωρε απο τους Τετρακίνητους αλλάζει ιμιαξόνια κάθε αγώνα? Γιατι ετσι πρέπει. Ξεχνάς τα διαφορικά και τις τουρμπίνες και τα ιμιαξόνια που κόβετε συνέχεια? Σχεδόν 20 αυτοκίνητα ξεκινάτε και τερματίζετε τα μισά και αυτά με πρόβλημα...Ποιός σου είπε οτι οι καταπονήσεις δεν είναι αντίστοιχες?
ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ) ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΚΡΟΥΠ Ν ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ R3 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ S-1600 TOY XALI JR. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗ? ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ? ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Α/6 ΚΑΙ Α/7 ?
ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ,ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ,ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΤΕ.AAAAAA δεν διαβάζεις μάλλον...Γέρασες...!Το γράφω ξεκάθαρα.... Κιτ Καρ, μόνο αν επιτραπεί και η F2000...Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Αφού δεν το κατέχεις το τεχνικό καμμάτι.Γιατι ανακατεύεσαι πάλι?Οι τεχνικοι κανονισμοί δεν ειναι μόνο ρεστρικτορες, 18αρια, σειριακά και 4πίστονα...Που αυτά μονο γνωρίζεις...Είναι και άλλα...Σταμάτα λοιπόν να ανακατεύεσαι, οπως κάνουν και αυτοί που δεν είναι συνοδηγοί αξιώσεων(χωρίς ειρωνεία)...
ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ,ΘΕΩΡΩ.
-
Ο χρήστης van έγραψε:
'EL-EM'
Μα ποια εξέλιξη πάμε πίσω μωρέ Λώρη.
Δεν καταλαβαίνεις οτι ο ΑΡΗΣ είναι 40 ετών και ήδη θα επρεπε να υπάρχει ενας νέος οδηγός ο οποίος θα επρεπε, αν οχι να του ρίχνει, να τον κοιτάει στα μάτια?Και ομως δεν υπάρχει.. Και αυτό που σου γράφω είναι φυσιολογική εξέλιξη της φύσης που συμβαίνει παντού. και όμως.Αρα λοιπόν μιλάμε μόνο για την εξέλιξη των αυτοκινήτων ή θέλουμε το σπορ μας να φτάσει σε ενα καλό οδηγικό επίπεδο που θα προκύψει μέσα απο συναγωνισμό.Διοτι συναγωνισμός με Εβο...είναι συναγωνισμός στην F1!OΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ Η R4 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΚΡ. Ν ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Να ρωτησω κατι?
Πρωταθλημα για δικηνητα δεν εχουμε?
F2 και F3?
Αρα το προβλημα μας ειναι το πρωταθλημα με τα Ν4?
Μα πρεπει και αυτα να υπαρχουν για το μεσο ηλικιακο επιπεδο των Ελληνων οδηγων που κακα τα ψεματα ειναι μεγαλο(Μ.Ο)
Εμενα αλλο με προβληματιζει, ενω ανελπιστα βλεπεις να μπαινουν νεοι οδηγοι στα ραλλυ,πχ καμιτσακης, καρπανος κλπ, βλεπεις και αυτοι επιλεγουν φτερουγα. -
Ή ο Σωτήρχος, ενώ πήγαινε αεροπορία με το kit car και κέρδιζε και τη γενική, πήρε και αυτός φτερούγα
Αρα, καταλαβαίνω, για έναν καλό οδηγό σαν το Σωτήρχο, η φτερούγα είναι όντως επόμενο στάδιο! (όχι υποχρεωτικά, βλ. Παπαχριστόπουλος, αλλά πιθανά) Ή / και υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, πχ. με το kit car πήγαινε με την ταυτότητα στο στόμα ενώ με τη φτερούγα πάει και γρηγορότερα και ασφαλέστερα (το ασφαλέστερα νομίζω αυταπόδεικτο, το γρηγορότερα φάνηκε από την άνεση με την οποία ο Σωτήρχος όταν πήρε τη φτερούγα κέρδιζε τον ίδιο ικανότατο οδηγό (Τσολακίδης με καλή φτερούγα) με τον οποίο πάλευε στα εκατοστά με το kit car), ενδεχομένως το κόστος συντήρησης να είναι μικρότερο (πχ. κομπλέ μοτέρ φτερούγας λιγότερο από €10000, κομπλέ μοτέρ S1600 / kit car κάπου €15000 και με λιγότερη 'ζωή') κοκ.
Επίσης για έναν όχι καλό οδηγό η φτερούγα είναι επίσης γρηγορότερη, πιο ευχάριστη και ασφαλέστερη λύση (και ας πονάνε τα μάτια του φίλου SPEEDY όταν τον βλέπει).
Αρα τέλος, καταργούνται όλα τα δικίνητα μικρά, όλοι φτερούγες
-
Πολυ ορεξατο σε βλεπω σημερα
Δυστυχως δεν εχουμε την τιμη απο καποιους αγωνιζομενους να γραφουν εδω , και να διαβασετε τις πραγματικες τιμες που ειναι και οι λογοι που τους εχουν κανει να μην μπορουν να τρεξουν , γιατι ουτε γερασαν , ουτε κουλαθηκαν .......
Αν ηταν , οπως θελουν να μας τα λενε καποιοι φιλοι ,τα μπατζετ για μια φτερουγα αξιοπρεπους εμφανησης σε ενα πρωταθλημα .... οντως θα τρεχαμε ολοι με δαυτα ....
Εχετε παρει ματι τα μπετονακια γκαζολινης στα σερβις ? ενα ΤΕΒΕ τον αγωνα τα σκασμενα κανουν , κι αν δεν τα εχεις ......
Ξερετε ποσα λαστιχα των 270+ εκαστον χρειαζοντε για ενα Παλαδιο ? βαλε επι 12 στην οικονομικοτερη .....για να εχεις μουτρα να βλεπεις τον ΛουΜου καταφατσα αν εχεις χερια φυσικα ......
Ξερεις ποσο κανει η καλη τουρμπινιτσα ?που αν δεν εχεις τουλαχιστον δυο τρεις , εισαι λουζερ απο κουνια
Κι αλλα , πολλα , που τα ζουν αυτοι που παρασυρθηκαν να αντιμετωπισουν τον πρωταθλητη μας ....
Η μονη καταληξη ειναι το ...που πας ρε καραμητρο ..... ξεβρακωτος στα αγγουρια
-
Καλά, εννοείται ότι κάνω πλάκα αλλά νομίζω ότι σε επίπεδο γενικής (πχ. S1600, A/7 kit car, καλό Ν/4) στην άσφαλτο τα κόστη είναι συγκρίσιμα (και τα kit car θέλουν τη βενζινίτσα τους, τα λαστιχάκια τους) ΟΚ σίγουρα πιο οικονομικά από τα Ν/4 αλλά όχι και καμία σχέση...
Σε επίπεδο χομπίστα πάλι, κανείς δε σε υποχρεώνει να βάλεις FIA fuel και Pirelli, μπορείς να πας και με 100άρα ΕΚΟ και Hankook (όπως αντίστοιχα και με μικρότερο αυτοκίνητο) και άντε να ΄χεις και καμιά τουρμπίνα και ένα κιβώτιο στο συνεργείο (διότι θες επαγγελματική υποστήριξη για να μπορέσεις να τα αλλάξεις στον αγώνα χωρίς 2 ώρες καπέλο). Και πάλι λοιπόν ακριβότερα τα Ν/4 αλλά και πάλι κάπως συγκρίσιμα.
Πάντως αν πάλι θέλει κάποιος να κάνει χόμπι στην άσφαλτο συμφωνώ ότι με ένα Ν/3 (ή και Ν/2 απλά για μεγαλύτερη ασφάλεια Ν/3) θα έπρεπε να είναι καλυμένος. Εδώ όμως μπαίνει και το θέμα 'διαφορά τιμής', αν θες 30000 για ένα μεταχειρισμένο Ν/3 και 40000 για ένα μεταχειρισμένο Ν/4 κάπου το σκέφτεσαι
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ή ο Σωτήρχος, ενώ πήγαινε αεροπορία με το kit car και κέρδιζε και τη γενική, πήρε και αυτός φτερούγαΑρα, καταλαβαίνω, για έναν καλό οδηγό σαν το Σωτήρχο, η φτερούγα είναι όντως επόμενο στάδιο! (όχι υποχρεωτικά, βλ. Παπαχριστόπουλος, αλλά πιθανά) Ή / και υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, πχ. με το kit car πήγαινε με την ταυτότητα στο στόμα ενώ με τη φτερούγα πάει και γρηγορότερα και ασφαλέστερα (το ασφαλέστερα νομίζω αυταπόδεικτο, το γρηγορότερα φάνηκε από την άνεση με την οποία ο Σωτήρχος όταν πήρε τη φτερούγα κέρδιζε τον ίδιο ικανότατο οδηγό (Τσολακίδης με καλή φτερούγα) με τον οποίο πάλευε στα εκατοστά με το kit car), ενδεχομένως το κόστος συντήρησης να είναι μικρότερο (πχ. κομπλέ μοτέρ φτερούγας λιγότερο από €10000, κομπλέ μοτέρ S1600 / kit car κάπου €15000 και με λιγότερη 'ζωή') κοκ.
Επίσης για έναν όχι καλό οδηγό η φτερούγα είναι επίσης γρηγορότερη, πιο ευχάριστη και ασφαλέστερη λύση (και ας πονάνε τα μάτια του φίλου SPEEDY όταν τον βλέπει).
Αρα τέλος, καταργούνται όλα τα δικίνητα μικρά, όλοι φτερούγες
+1
Βέβαια Νάσο μου όπως ξέρεις, οι απόψεις είναι σαν τις trous du cul. Όλοι έχουν από μιά...
Και εγώ πιστεύω ότι με καθαρά οικονομοτεχνικά κριτήρια και μόνο, σήμερα οι φτερούγες είναι σχεδόν μονόδρομος για σοβαρή εμπλοκή, είτε σοβαρής διασκέδασης, είτε κυνηγιού κάποιας αξιοπρεπούς θέσης γενικής.
Συχνά μάλιστα το διαθέσιμο budget για service, αναλώσιμα και πρόβλεψη ζημιών είναι αυτό που καθορίζει τις διαθέσεις εμπλοκής.Διεγράφη προσωπική αιχμή [Mod]
Σε κάθε περίπτωση με 35 χιλιαρικάκια παίρνει κάποιος κάτι σαν αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/986958/
και έχει μια άριστη βάση να ασχοληθεί με το άθλημα ότι στόχους και αν έχει...Από την άλλη, μπορεί και να λέω μπαρούφες ως 'φτερού-γάτος, μελλοντικός αγωνιζόμενος του ποτέ' όπως με χαρακτήρισε Διεγράφη προσωπική αιχμή [Mod]
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση με 35 χιλιαρικάκια παίρνει κάποιος κάτι σαν αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/986958/
και έχει μια άριστη βάση να ασχοληθεί με το άθλημα ότι στόχους και αν έχει...Μ΄αρέσει ότι ο φίλος μας που το πουλάει λέει 'ανταλλαγή με σκάφος δεκτή'
(Ορισμός σκάφους ως γνωστόν είναι 'τρύπα στο νερό εντός της οποίας πετάει κανείς λεφτά' ) -
Διεγράφη προσωπική αιχμή - απάντηση [Mod]
-
Ωραία συζήτηση γίνεται, μην το πάμε στο προσωπικό παρακαλώ [Mod]
Οποτε ? γιατι δεν το σβηνεις , Διεγράφη χαρακτηρισμός [Mod]
Τελικα ,ειδατε οτι και την καλυτερη συζητηση , μπορειτε εσεις οι mod να την καταστρεψετε ....
Παρότι είναι οξύμωρο να αποζητάς εσύ ειδικά την επέμβαση Mod, έχεις δίκιο ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει απλά μια σύσταση αλλά να είχαν σβηστεί, το οποίο και έγινε, έστω και εκ των υστέρων. Ομως οι Mod δεν γράφουν, οι χρήστες γράφουν (ενίοτε και στα παλιά τους τα παπούτσια τους Mods ), άρα όταν παρεκτρέπεται μια συζήτηση είναι ευθύνη πρωτίστως των χρηστών. Θυμήσου τα αυτά την επόμενη φορά που δε θα συγκρατηθείς. [Mod]
-
Διεγράφη ήδη διαγραφέν [Mod]
OFF TOPIC
Mod, το γνωρίζω ότι μπήκα σε γκρι ζώνη... αλλά έχω ένα ελάττωμα... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
Δεν θα επαναληφθεί πάντως.ΟΝ TOPIC
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θεωρώ θετική εξέλιξη την R4.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ένα μεταχειρισμένο Ν4 είναι σωστή επιλογή οικονομοτεχνικά και σαφώς πολύ φτηνότερο από Kit Car, WRC, S2000 και αρκετά πρωτοκλασάτα Group A.
Δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα τους αφορισμούς που έχουν να κάνουν με το που και πως επιλέγει να ξοδεύει κάποιος τα χρήματά του.
Στην τελική, ο χεράς είναι χεράς με οτιδήποτε, ο ψυχωμένος πατάει το γκάζι τέρμα με οτιδήποτε, και ο κουλός είναι κουλός με οτιδήποτε.
Νεα κατηγορια R4